Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(én amugy mindent paddal játszok, amit lehet - kivéve autósok, azokat kormánnyal, ha támogatják. eleinte engem is frusztrált a pad, de ha konzolon akartam játszani, meg kellett tanulni - ergo meg is akartam szokni és annyira jól sikerült, hogy mamár az egerezést gyûlölöm 😊 )
Forza.
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
LINK
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
már ha lesz neki egyáltalán!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Amúgy hülye kérdés és OF is egy picit,de a San Andreas-t melyik csapat portolta át PC-re?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ugye a GTAIV-él vett ha jól tudom 25-40 milláért anno!
Bár ha minden igaz,ez a rész már fogja szerencsére használni a GFWL rendszert,mint pl a max payne 3 esetében!Én ebbõl csak azt vonom le,hogy talán nem is kell majd fél évet várni,max pár hónapot a PC-s verzióra!
De jó is lenne!
segítek, lásd kivel van dolgod:
"egyszerûen az irányítás még mindig egy rémálom volt, messze nem adott akkora szabadságot, mint a bill+egér kombó."
igen, értem én, hogy elõjött a szabadság más aspektusban is pár hsz-el arrébb, de itt most épp nem arról volt szó 😊
bohócnak meg nyugodtan lehet mondani, hogy fingjasincs, ha egyszer fingjasincs 😉 pontosabban dehogynincs neki, csak gondolta most jóóól beszól frusztráltságában a konzolokra 😊 ugyanmár...
Forza.
a kontrollerellenességed ennek kapcsán jött elõ, pont egy olyan játéknál, ahol zéró a jelentõsége a "pontosságnak" ...
Forza.
rákontrázok figyelj!
bazinagy szabadság feeling négy fal közt ülve játszani
Annak, hogy mivel irányítod mi a fasz köze van ahhoz, hogy egy sandbox játékról beszélünk, és hogy szabadság feelingje van-e neki?
Esetleg annyival több a szabadságfeeling egy kontrollerel, hogy bárki elõtt a tökeid közelében tarthatod a kezeidet, és nem néz rád furcsán, ennyi.
Van kontrollerem géphez, kipróbáltam gta-val is, többet nem jutott eszembe, hogy azzal játszam...
És egy jó tanács:
az ilyen "fingjasincs" és hasonló konzolos homokozóban (aka leáldozott topik) használatos, óvodás hülyeségeket pedig szerintem hanyagold a fórum más részein.
Forza.
büdös bohócra meg nem is reagálok, fingjasincs troll, ahogy már jóideje ismerjük 😊)
Forza.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Csak könyörgöm R* ezt ne éljük át újra!<#email>#email><#eplus2>#eplus2>
De a hulladék IV után nem nagyon várom ezt. Tök hülyének nézik a játékost, még a játék felénél is olyan tutorialba illõ dolgok voltak hogy agyam eldobtam.
Meg hiába a veszett nagy szabadság, üres volt a map, semmi mellékküldi vagy extra feladat. Vagy csak alig.
Ha visszatér a SA küldetés rendszer, akkor jó lesz de még ott az optimalizálás kérdése is.
Jó tudom az MP3 jó lett ilyen téren de az csõ gém ez meg sandbox.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
link
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX