Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Auto lock amit mondasz, minden játékba van manapság, legalább is amit Xboxra is kiadtak. De milyen már hogy automatán becélozza ? Ezzel is ugyan úgy csökken a játékélmény, mintha spontán nem tudnád becélozni az embert az analóggal. Az egérrel meg oda lõsz ahova akarsz.

arty
bevallom fogalmam sincs, milyen a célzás módja az sr3-ban 😊 gtaban ugye gombra rálokkol az ellenfélre, nem kell célozni.

(én amugy mindent paddal játszok, amit lehet - kivéve autósok, azokat kormánnyal, ha támogatják. eleinte engem is frusztrált a pad, de ha konzolon akartam játszani, meg kellett tanulni - ergo meg is akartam szokni és annyira jól sikerült, hogy mamár az egerezést gyûlölöm 😊 )

Forza.

Rayden02
Mindegy vége is van!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
Ez most élõ?
LINK

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Malakai
Az szerintem a Santa Monica Pier Los Santos verziója.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

gabo91
Kép bal oldalán a móló, óriáskerék, hullámvasút akár a IV-ben, leszámítva a túlpartot.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Jaka923
Lesz PC-s port, ne aggódjatok. A Rockstar megígérte korábban, hogy minden nagy GTA részt ki fognak adni PC-re.

Rayden02
Gondolom akkor esélytelen hogy a Leeds portolja,
már ha lesz neki egyáltalán!

Malakai
Nem egészen, a Max Payne 3-nak a fõ fejlesztõcsapatát a Vancouvert zárták be és egy részét beolvasztották a GTAIV PC-t elkövetõ Torontoba. Elméletben lehetséges tehát, hogy ugyanazok fogják (kibõvült teamel) készíteni az V portját, márha lesz neki egyáltalán.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Jaka923
Nem is fog, mivel azt a csapatot felszámolták.

tommygear
sajnos :\ reméljük nem ismétlõdik meg
Rayden02
Így már világos!THX<#eljen>

Malakai
Ott nem volt külön csapat, hanem a Rockstar North készítette a PC verziót is, egyedül a IV-nél outsourcolták a Rockstar Torontonak.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Rayden02
Akkor rosszul tudtam,elnézést!
Amúgy hülye kérdés és OF is egy picit,de a San Andreas-t melyik csapat portolta át PC-re?<#fejvakaras>

csak a DLC-kért fizettek, a második után fél évvel jöttek PS3-ra és PC-re is
tommygear
mirõl beszélsz? a gta 3, vice city meg a san andreas is fél évvel késõbb jött pc-re, semmi köze az exkluzivitásnak ehhez...
Rayden02
Értem,akkor kár spekulálni!<#szomoru1>

Jaka923
A GfWL jelenlétének semmi köze nincs ahhoz, hogy mennyit fog késni a játék. A GTA IV elõtti részek is mindig fél évet késtek, pedig ott nem volt még GfWL. 99%, hogy november végén vagy december elején fog megjelenni most is.

Rayden02
már "NEM"fogja"

Jaka923
Rosszul tudod. Ha lehetne, akkor megtartottam volna és nem adtam volna el a boxomat a fos kontrolleres irányítás miatt.

Rayden02
Szerinted a microfos megint fog exkluzivitást venni a rockstar-tól?
Ugye a GTAIV-él vett ha jól tudom 25-40 milláért anno!
Bár ha minden igaz,ez a rész már fogja szerencsére használni a GFWL rendszert,mint pl a max payne 3 esetében!Én ebbõl csak azt vonom le,hogy talán nem is kell majd fél évet várni,max pár hónapot a PC-s verzióra!
De jó is lenne!

Nekem is van gamepadom, mivel csak a Saints Row 3 van fent jelenleg a gépen kipróbáltam azon, és hát játékélmény alaposan visszahúz. Mondjuk én sûrûn játszok autós játékokkal, azért rendszeresítettem egyet, mert azok meg pont hogy billentyûzettel nem nyújtanak akkora élményt. Mindennek meg van a helye PC -n, aki meg konzolt vesz az majd megszokja, bár "ha jól tudom" azt is lehet egérrel tolni.

Malakai
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

arty
legalább nézd már meg, mire válaszoltam <#falbav>

segítek, lásd kivel van dolgod:
"egyszerûen az irányítás még mindig egy rémálom volt, messze nem adott akkora szabadságot, mint a bill+egér kombó."

igen, értem én, hogy elõjött a szabadság más aspektusban is pár hsz-el arrébb, de itt most épp nem arról volt szó 😊

bohócnak meg nyugodtan lehet mondani, hogy fingjasincs, ha egyszer fingjasincs 😉 pontosabban dehogynincs neki, csak gondolta most jóóól beszól frusztráltságában a konzolokra 😊 ugyanmár...

Forza.

arty
te most BIZTOSAN az auto lockolós gta-ról beszélsz? 😉

a kontrollerellenességed ennek kapcsán jött elõ, pont egy olyan játéknál, ahol zéró a jelentõsége a "pontosságnak" ...

Forza.

Akkor gyerekek, a hét folyamán vásárolt Xbox-okat most már nyugodtan eladhatjátok, fillérért akár én is átveszem õket.

csak megjelenés után, szerintem
cataflam02
Gameplay legkorábban mikorra várható ?

One more story

kifli
"bazinagy szabadság feeling asztalra görnyedni"

rákontrázok figyelj!

bazinagy szabadság feeling négy fal közt ülve játszani

Annak, hogy mivel irányítod mi a fasz köze van ahhoz, hogy egy sandbox játékról beszélünk, és hogy szabadság feelingje van-e neki?
Esetleg annyival több a szabadságfeeling egy kontrollerel, hogy bárki elõtt a tökeid közelében tarthatod a kezeidet, és nem néz rád furcsán, ennyi.
Van kontrollerem géphez, kipróbáltam gta-val is, többet nem jutott eszembe, hogy azzal játszam...

És egy jó tanács:

az ilyen "fingjasincs" és hasonló konzolos homokozóban (aka leáldozott topik) használatos, óvodás hülyeségeket pedig szerintem hanyagold a fórum más részein.
tommygear
mindig fél év után jön a pc-s gta a konzolok után, miért kéne most 1 évet várni?
Jaka923
Inkább görnyedek az asztalra gyors és pontos irányítással, mintsem a kanapén heverve birizgáljam azt a fránya analóg kart, míg végre nagy nehezen rátalál a kívánt pontra.

arty
a nagy semmivel én elvoltam 45 órát boxon + 2x8at dlckkel + pécést is nyomom. nekem ez már bõõõven elég lenne, de ha lesz még csilliónyi pluszküldi, tõlem aztán... 😊

Forza.

arty
bazinagy szabadság feeling asztalra görnyedni, mert ugye a bill+egeret ölben kissé nehéz tartani 😛

büdös bohócra meg nem is reagálok, fingjasincs troll, ahogy már jóideje ismerjük 😊)

Forza.

lamase
Sziasztok, szerkesztõket keresünk a régi-új codenamegta.hu -ra. A vén rókák már biztosan ismerik, így bizonyára nem újdonság. Lassan beindul a szezon és félõ nem lesz elég kapacitás. 😊 Akit érdekel írjon egy privátot és megbeszéljük a juttatásokat, részleteket. Köszi

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Rayden02
Igaz!
Csak könyörgöm R* ezt ne éljük át újra!<#email><#eplus2>

kifli
végülis, annyi benne van, hogy lesz pc verzió 😊
Ryder62
Szerintem a PC verzióra minimum jövõ õszig várni kell. Tehát még egy évet.

De a hulladék IV után nem nagyon várom ezt. Tök hülyének nézik a játékost, még a játék felénél is olyan tutorialba illõ dolgok voltak hogy agyam eldobtam.

Meg hiába a veszett nagy szabadság, üres volt a map, semmi mellékküldi vagy extra feladat. Vagy csak alig.

Ha visszatér a SA küldetés rendszer, akkor jó lesz de még ott az optimalizálás kérdése is.
Jó tudom az MP3 jó lett ilyen téren de az csõ gém ez meg sandbox.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Piloss
"Hey guys, glad to see so much enthusiasm about the release announcement. For those asking about the PC platform, we're currently focused on the Xbox 360 and PS3 versions of the game and don't have any details to share about a PC version at this time. Anyone that continues to spam the comments section will have their commenting privileges suspended."

link

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

iFruit 4 lehet, mert elõlapi kamerával fényképez 😄
kill3r21
kemény a csaj kezébe az iphone copy 😄
tutituti
Hey guys, glad to see so much enthusiasm about the release announcement. For those asking about the PC platform, we're currently focused on the Xbox 360 and PS3 versions of the game and don't have any details to share about a PC version at this time. Anyone that continues to spam the comments section will have their commenting privileges suspended.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Azt hiszem ebben is órákra le fog kötni a városban való mászkálás. <#eljen>

shaddam
Brühühü

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Büdös Bohóc
konzolos undorító irányítás miatt se, meg leginkább azért nem, mert a végét járja a két konzol és nem fektetek be egy rövidesen halott rendszerbe (fõleg mivel nem sokat játszom így évente jó ha 4-5 játék lenne a terítéken + undorító a játékok nagy része konzolokra + drágább is a játék ja és kéne akkor új TV is...)

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Jaka923
Annyira szívesen tartanék egy konzolt az ilyen játékok miatt, de a kontrolleres irányítástól hánynom kell. Nyáron adtam el az Xboxomat, csupán ezen okból kifolyólag. Fél évig volt meg, de egyszerûen az irányítás még mindig egy rémálom volt, messze nem adott akkora szabadságot, mint a bill+egér kombó.

akyyy
addigra megcsippelem a boxot 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Snexi
én valószínûleg megveszem ps3-ra,bár a 4 is sokkal rondább rajta mint pc-n
de ezvan

SpeedXHUN
Veszek megint xboxot,csak ez miatt😄 meg a forza miattxD

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

olyan fura az arca, mintha egy fényképbõl lett volna rávágva
tutituti
szégyenletes dolog!
Legalább annyit írhattak volna hogy "ja lesz majd pc is ti hülyék!"

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict