27719
-
mester1987 #7872 Meg, hogy el tudják adni részben az is benne van, ami érthető és szélesebb réteget is képvisel. -
#7871 Te most miről írsz? :D
Hogy jön ide a MP3? :D -
#7870 De csak a PC kedvéért természetes, hogy nem csinálnak jobb textúrákat, meg tudom is én, milyen effekteket nem pakolnak bele. Itt arról van szó, hogy a PS4-X1 páros miatt fogják a fentieket megtenni és akkor már valószínű PC-n is visszaköszönnek ezek.
Hozzáteszem, hogy én hihetetlen nagy ívben lesz*rom, hogyan néz ki a játék, nekem ez a current-gen is tökéletesen megfelel, jöjjön így, csak jöjjön! -
mester1987 #7869 Az előző játékuk nem arról árulkodik, de nem lett csúnya. -
#7868 Hát marha egyszerű, ha ezen egy cseppet felhúznának, mondjuk élsimítás, vagy éppen csak szebb textúrákat nyomatnának bele, amihez van ugye 8GB ram, nah az nagyon durva eltéréseket fogna mutatni, majd meglátod. -
ldavid #7867 az ilyenek minek vannak? -
#7866 Mit mikre? :D -
#7865 Honnan tudod jövőbe látsz? :) De úgy legyen ahogy te mondod az lenne a legjobb. :) -
mester1987 #7864 Mikre pl.? -
#7863 Ha lesz nextgen változat igenis nagy eltérésre kell számolni. :)
Majd meglátod. :) -
#7862 Ilyen idióta kommentekkel kár foglalkozni. D: -
#7861 Ha lesz PC/Nextgenre akkor se számítsunk szerintem olyan nagy grafika fejlődésre, csak reálisabb lesz a világ a játékba :)
PC-re nagyon várom. -
"Ti nem vettétek észre azt, hogy a város mintha szegénykés lenne, alig vannak járókelők benne. Kocsikből is inkább mind fekete színűek."
Ennyit tud a current generációs konzol. Ahhoz képest hogy 7 éves hardver nagyon szépen megcsinálták rá :) -
#7859 Nem lett rossz játék a GTA5, de amit művelt a média a játék pontszámokkal az a röhej határát súrolja már. Erősek ezek a 100 pontosok... egyébként meg minden küldetés egy kaptafán van, de az is érdekes még, hogy még így is tudom élvezni a játékot. Most már ott vagyok, hogy az összes karaktert tudom kezelni, váltani tudok egymás közt. De hogy ez 100%-os játék lenne? vicc kateg :)) Szerencsére a GTA 4-től jobb, de San Andreastól+Vice City-től messze van :)), több esetben is, pl. autó vezetés modellezése sokkal barátibb lett, tehát a jelen generációs kölköknek biztosan tetszeni fog. Elég sok beteges rész van benne, pláne amikor Tervort irányítjuk, egy elme beteg vadbarom állat a fószer, szószerint. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Las Damnedből Johhny fejét szétverte, halálra rugsota)
Eddig olyan 88% a játék, de szerintem 90% meg lesz ebből.
Ti nem vettétek észre azt, hogy a város mintha szegénykés lenne, alig vannak járókelők benne. Kocsikből is inkább mind fekete színűek.
GTA4 környezete ettől sokkal jobban ÉLT. Bár az is meg lehet, hogy azt PC-n toltam, és mindent maxra vettem, közlekedést is.......... -
#7858 Én eddig hóval csak a játék elején találkoztam -
mester1987 #7857 Ha átöltöztél már akkor sem. -
Totoo #7856 Sziasztok!
Mivel én még nem tok játszani a játékkal (mert pc-s vagyok) olyan kérdésem lenne, hogy az időjárást, hogy oldották meg, főleg a havat???Egyik nap süt a nap strand, másik nap már minden havas? vagy vannak úgymond évszakok???
Üdv.Totoo -
#7855 Bénák vagytok,Tisztelet a kivételnek akik nem ezért rinyálnak, nekem mindig sikerült az összes GTAba, csak tudni kell játszani. :)
Én amikor már nagyon unatkoztam azzal szórakoztam hogy az összes zsarut magamra uszítottam és menekültem előlük kb órákon keresztül amíg sikerült elkapniuk, de addig felrobbantottam kb az egész várost :D -
#7854 Pont ezt akartam irni...+1 -
#7853 Látszik nem játszottál a régi GTA-kal, Azokban még lerázni sem nagyon lehetett a zsarukat, csak Pay N Spray-el. -
#7852 hát itt máshogy van megoldva.mondjuk begugolsz egy sarokba nem fognak emgtalálni hiába megy el melletted a kocsival.elkell bújni előlük,először furi volt nekem is de szerintem tök klassz :) -
#7851 Első sikátorba bemegyek azt kész hamar le lehet rázni egy 3 csillagos körözést is! -
#7850 NA, emiatt a körözéses agyfasz miatt már eleve hülyeség a 10/10. az egész játék így 7/10-ről indul nálam max. -
#7849 Hát ez kész. El kell baszni a játékot az idióta rendőr üldözésekkel. Bazki 2 csillagos körözést nem bírok lerázni egyszerűen, mert mindenhol megtalálnak. Imádnivaló. Nem lehet emberien megoldani, szopni kell a faszt. De legalább lehet checkpoint-ot ugrani, nem úgy, mint a GTA IV-ben, bár ott a körözés nem volt ennyire agyfasz, kb elég volt ha gyorsan mész.. -.- -
#7848 :DDDDDD -
#7847 De jó is lenne látni a saját asztalomon
Addigis csináltam mégegy képet... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kjhun #7846 Itt meg a lemez. XD
-
mester1987 #7845 -
xD -
ldavid #7843 ez ilyen kísérő alkalmazás, nem sima manual. szóval kattingatós, kiválasztós stb. dolgok vannak benne -
#7842 Magyar nincs? :D -
kjhun #7841 GTA V The Manual PC-re és iOS-ra (PC-s verzió telepítős!!?? Miért így, és nem PDF? ) -
Coral Springs #7840 Ó én meg azt hittem hogy valami nagy volumenű dolog lesz, azt készülgetek rá mint valami hülyegyerek. Mindjárt feltelepítem és kitolom. -
#7839 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de van acsi arra hogy szedd össze az ufó darabjait :D -
#7838 jaja ez -
kjhun #7837 Erre gondolsz?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Bár, tegnap éjjel már láttam jobb minőségben ugyanezt. -
#7836 Aki megvette ps3-ra az betudta aktiválni az Atomic Blimp kódot ? -
ldavid #7835 ha érdkel még, nekem a két DLC-nél kb. ennyi idő kellett a 100%-hoz:
TLaD 19:07:07
TBoGT 28:30:17
és nem nagyon siettem
#7833 ez csak ilyen paródia akar lenni -
Coral Springs #7834 Úgy hogy arty kardoskodott ebben a témában is, attól függetlenül hogy nem arra reagált volt hozzáfűzni valóm. -
#7833 Akkor ez mi?
Kimaradt jelenetek? :D