27719
-
#8205 Üdv Urak!
Olyan kérdésem lenne, hogy meg lehet valahogy oldani, hogy monitoron játszak. Kicsit régebbi a monitorom, így nincs HDMI csak DVI kábelem. Hogy tudnék boxozni a GTA 5-el monitorral? -
Nagydög #8204 Jajj! Vagy masfel eve nem volt osszerakva a Boxom es nem ertettem, miert nem ajanlja fel az installalast ez a majom. Ezt ki talalta igy ki? Vagy ez a normalis eljaras? -
ldavid #8203 Conan Reviews Grand Theft Auto V lololol (néhol spoileres lehet) -
ldavid #8202 pc-n tuti megoldható, de szerintem a játékosok 1%-nak sincs rá igénye -
Madi92 #8201 Hja, csak majd PC-n ezt nehéz lesz kivitelezni. :) -
#8200 Nem tövig nyomod a gázt, problem solved -
Madi92 #8199 Érdeklődnék, hogy nem raktak bele valami sebesség korlátozó cuccot?:P Maffiában is jó volt néha egyszerű autósként kocsikázni, de ahogy néztem a gameplay videókat, itt mennek az autók mint az állat, és nem is tetszik a dolog:(
Esetleg elképzelhető, hogy ilyesmit bele tudjanak rakni egy Mod formájában? -
#8198 Megprobáltam TV-n, VGA kábellel, HDMI-vel, sőt még S-videóval is...
Mindenhol olyan, tehát játékbaj.. -
#8197 de a videóban is?
Totál leveszem, tényleg nullára akkor is látszik, és ha nem más videójában látnám akkor azt mondom nálam rossz valami....de nem és kiidegel :) -
#8196 A default brightness szerintem túl magas. Én még az elején lejjebbb vettem és nem rémlik,hogy megakadt volna a szemem ilyenen, mert ez elég feltűnő -
#8195 ps3mon nincs az a vicc -
#8194 Hát remélem orvosolják mihamarabb ezt a hibát.. -
#8193 4 perc után nézzétek és vigyázat spoiler -
#8192 Én még mindig azon a kibebaszott zöldes hibán kattogok nézem a gameplayeket és csak x360on van....
kiakadok.....ocsmács
ebben a videóban nagyon látszik
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nagydög #8191 Az csak masodlagos lehetoseg. -
#8190 Van tuningműhely, LS Customs. Térképen kikeresed az ikonját -
vg #8189 Azt hiszem tuningolni mobilon tudod. Ifruit vagy mi a neve. -
#8188 Akkor lesz új autója pl Franklinnek ha beállok vele a garázsba és akkor már cask azt fogja használni,nem pedig a mostani fehéret??Meeeg hol tudom tuningolni a verdát? -
#8187 Na ezen most felsirtam :D -
#8186 Már hogyne lenne! Én egész éjszaka úgy nyomtam PC-n, és ment végig 60x FPS-sel! - még az egér-bill. kombó is tökéletesen működött...
...csak aztán megszólalt az a k.rva ébresztő óra... -
#8185 Még mindig van valaki aki elhiszi hogy van müködő ps3 emu?
Atyaég akkor mindenki killzone-t meg unchartedet nyomna :D -
#8184 ps3 emulátorral próbálta már valaki pc-n? piratebayen van elvileg egy, még nem néztem meg. x360 emulátort nem találtam. -
#8183 Mondjuk úgy hogy nem te vagy a ludas. -
Nagydög #8182 A tobbiekhez szolok: Most en vagyok hulye, vagy tenyleg furcsa kicsit ez a gyerek? -
#8181 Troll veszély !!!! -
Nagydög #8180 Valami problema, bogarkam? -
#8179 Úgy látom a PS3 nem került be a vásárlókosárba ,a telítettebb színével !!! -
Champy #8178 rendben köszönöm, rmeélem hamarosan kidobnak rá valami javítást :( -
Champy #8177 xbox 360 ról van szó
-
#8176 Igen. Azt okoz. Ne telepítsd a másodikat. -
Champy #8175 Sziasztok
Ti installáltátok a második ( play ) discet ? Azt olvastam grafikai hibát okoz. Van ebben igazság ? -
Nagydög #8174 Oregszem. Tegnap megvettem, es egyszeruen nem volt energiam, hogy osszerakjam a boxot. -
#8173 spoiler esetleg, hamár a pc-s topikba hányod be az ide nem való infókat? -
#8171 mik vannak :) Birom ezeket az easter eggeket )
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#8170 Brandy sosem az:) -
#8169 magyar? -
Ironman2 #8168 ügyes vagy! ez volt egy korábbi részben is! -
MagyaR #8167 De nagy, nekimentem egy kocsisnak, erre az bemutatott :DD. -
Ironman2 #8166 gyere hozzánk,itt van bőven!! -
Ironman2 #8165 DDDD
Inkább ezeket nézem,mint a sok spoileres hozzászólást! kb 90% ami idáig spoileres volt a topikban 3 nap alatt