27719
  • ldavid
    jaja, akkor oké.
  • Tatyla
    érdekes most már nekem is jó,akkor csak érdemes volt megemliteni
    ja és szintén chrome
  • DarkSector
    nekem előző pár percel ezelőtti hsz-nál még szar volt, szóval nem érzem jogosnak a felháborodásodat.
    Biztos nyomkodtál nemrég valamit.
  • arty
    chrome

és tegnapig nekem is eltakarta, szóltam is miatta már.

most jó.
  • ldavid
    miféle böngészőt haszáltok? ie5? mindenben normálisan működik amit próbáltam eddig
    /+ a gta4 topicban sem panaszkodott senki az elmúlt x évben../
  • DarkSector
  • mester1987
    Persze, mert a sötét szektort ismeri már mindenki :)
  • xxdani
    Gameplay-ek alapján én is úgy véltem sokkal kevesebb az ember a pályán, de nem. Nagyon kellemesen át lehet menni a tömegeken főleg abban a napszakban amikor aktívak :) (idő és hely függő mennyien vannak)
  • kill3r21
    városban nappal, és bizonyos helyeken meg alig lehet őket kikerülni, majd csinok képet
  • DarkSector
    Hát ezt nem vitatta eddig senki. :D
  • mester1987
    Tőled mindig csak tanulni lehet.
  • DarkSector
    Hát tudod ebből meg sok más hsz-ból tanulnak mások, ha a rosszat tanulják meg rosszat fognak alkalmazni. :)
  • DarkSector
    Tudom, nagy hule volt aki kitalálta...:D
  • MerlinW
    Nézd a jó oldalát, egyel kevesebb játékkal kell "elkúrnod" az idődet.
  • NagyiBMX
    Nem az a story, hogy így oldották, meg azt, hogy Xbox-on is élvezhetően fusson? Legalábbis ezt válaszolta anno az egyik fejlesztő brigád a Watch Dogs-al kapcsolatban, hogy ott a grafika, úgy lesz megoldva, a régebbi konzolokon, hogy kevesebb a járókelő és nincs az a nyüzsgő élet, mint ami lesz egy PC vagy PS4/Xbox One-on.
    Nézem itt a videókat és valami kegyetlenül feltűnt: alig van járókelő! Megy kilométereket aki épp mutatja a játékot, de max ha 2 embert látok. Ez tényleg ilyen durva? Hihetetlenül elveszi a hangulatot. A GTA IVben ez nem volt elkúrva.
  • kill3r21
    Pont hogy nem a flasht nézik, hanem a lemez topológiai adatokat....ami minden lemezen más, az irott lemezen ugyanaz :)
  • mester1987
    Ez nagyon kellett.
  • Tatyla
    ohh elnézést úram de nem is látni mit irok mivel az első sort elfoglaja a figyelmeztető szöveg :D
  • DarkSector
    Tavaly...a muszáj a j-s :D
  • Tatyla
    tavaj karácsonyra vettem a lányaimnak a boxot eddig nem is nagyon ültem előtte csak pár órát de ez lesz az a játék ami miatt most örülök hogy van egy a háznál :D
    ja meg majd karácsony körül megveszem a diablo 3-at is rá mert konzolon nagyon jó lett...
  • Myselor
    teljesen megéri,én sose szoktam xboxozni öcsém tolja rajta a gameket,de könnyen hozzászoktam ^^
  • akyyy
    annyi pénzből amennyiér tmegveszed a játékot, miért nem rghsitod a konzolodat, akkor dvd sem kéne többet venned, és minden játék menne védelem ide vagy oda.
    de vedd meg támogasd a készitőket, csak az online-t felejsd el mert bannolják a konzolodat akár eredeti a gta akár nem, a flasht nézik úgyis
  • kem001
    Ha megveszed eredetiben, nem lesz gond ezen a téren. Bár javítsatok ki, ha tévedek.
  • mester1987
    Nem!
  • Annihilator100
    Teljesen megéri megvenni.
  • Vraaanyek
    Öcsém Xbox-a 1 éve porosodik a szekrényben, régi flash van rajta, de elvileg az nem lényeges eredeti játék esetében ugye??? :P
  • kem001
    Teljes mértékben megéri! Csak ajánlani tudom.
  • Vraaanyek
    box-tulajok, megéri megvenni x360-ra??? - eskü besokalltam, teljesen kizárt, hogy megvárjam PC-re... 1 nap alatt hozzászokom inkább a kontrollerhez :P
  • mester1987
    A PCGURU is startolt:

• LocalPatriot
    Köszi szépen!!
  • ldavid
    s/pdif porton kívül más nincs szerintem de itt biztos tud valaki segíteni
  • Champy
    Én a játékbelire godnoltam. :) Az életben a lopottak még nekem is megvannak.
  • Vraaanyek
    És olyankor mi van, ha van egy régebbi ASUS, de fullHD monitorom, ami az évszázad rejtélyeként, de csak vga kimenettel rendelkezik, arra létezik átalakító, ami működik is???
  • Myselor
    nekem megvan már régóta az autóm nem volt ilyen gondom:)
  • Champy
    Nektek is elveszik az éterbe a kocsitok ? Legyen az lopott, lopott de tuningolt, vásárolt, vásárolt és tuningolt ? Akár agarázsba állítom, akár nem. Még a inpoundból vagy honnan sem tudom visszavenni 250 pénzért.
    Hmm
    A play discet is lehet installálni, valaki talált rá megoldást. Csak nem a boxra hanem egy 16 gigás pendrivera kell telepíteni és mehet.
  • LocalPatriot
    Óhh remek, akkor veszem is a hétvégén.
    A hang hogy oldható meg?
  • ldavid
    létezik hdmi-dvi átalakító
  • Nagydög
    Ezeket a hireket teljesen foloslegesen linkelitek. A Rockstar osszevissza hadoval, szivarogtat, ellen-szivarogtat, cafol, majd cafolja a cafolatot. Szimpla hirveres. Majd ha konkretan es egyenesen bejelentik, hogy jon...
  • Robi546
    Nem tudom hogy volt-e már,de:

LINK

Ezekszerint Next Genre jön de PC-re még mindig nincs semmi hír...