27719
-
ldavid #8245 jaja, akkor oké. -
#8244 érdekes most már nekem is jó,akkor csak érdemes volt megemliteni
ja és szintén chrome -
#8243 nekem előző pár percel ezelőtti hsz-nál még szar volt, szóval nem érzem jogosnak a felháborodásodat.
Biztos nyomkodtál nemrég valamit. -
#8242 chrome
és tegnapig nekem is eltakarta, szóltam is miatta már.
most jó. -
ldavid #8241 miféle böngészőt haszáltok? ie5? mindenben normálisan működik amit próbáltam eddig
/+ a gta4 topicban sem panaszkodott senki az elmúlt x évben../ -
#8240 -
mester1987 #8239 Persze, mert a sötét szektort ismeri már mindenki :) -
#8238 Gameplay-ek alapján én is úgy véltem sokkal kevesebb az ember a pályán, de nem. Nagyon kellemesen át lehet menni a tömegeken főleg abban a napszakban amikor aktívak :) (idő és hely függő mennyien vannak)
-
#8237 városban nappal, és bizonyos helyeken meg alig lehet őket kikerülni, majd csinok képet -
#8236 Hát ezt nem vitatta eddig senki. :D -
mester1987 #8235 Tőled mindig csak tanulni lehet. -
#8234 Hát tudod ebből meg sok más hsz-ból tanulnak mások, ha a rosszat tanulják meg rosszat fognak alkalmazni. :) -
#8233 Tudom, nagy hule volt aki kitalálta...:D -
#8232 Nézd a jó oldalát, egyel kevesebb játékkal kell "elkúrnod" az idődet. -
#8231 Nem az a story, hogy így oldották, meg azt, hogy Xbox-on is élvezhetően fusson? Legalábbis ezt válaszolta anno az egyik fejlesztő brigád a Watch Dogs-al kapcsolatban, hogy ott a grafika, úgy lesz megoldva, a régebbi konzolokon, hogy kevesebb a járókelő és nincs az a nyüzsgő élet, mint ami lesz egy PC vagy PS4/Xbox One-on. -
nú #8230 Nézem itt a videókat és valami kegyetlenül feltűnt: alig van járókelő! Megy kilométereket aki épp mutatja a játékot, de max ha 2 embert látok. Ez tényleg ilyen durva? Hihetetlenül elveszi a hangulatot. A GTA IVben ez nem volt elkúrva. -
#8229 Pont hogy nem a flasht nézik, hanem a lemez topológiai adatokat....ami minden lemezen más, az irott lemezen ugyanaz :) -
mester1987 #8228 Ez nagyon kellett. -
#8227 ohh elnézést úram de nem is látni mit irok mivel az első sort elfoglaja a figyelmeztető szöveg :D -
#8226 Tavaly...a muszáj a j-s :D -
#8225 tavaj karácsonyra vettem a lányaimnak a boxot eddig nem is nagyon ültem előtte csak pár órát de ez lesz az a játék ami miatt most örülök hogy van egy a háznál :D
ja meg majd karácsony körül megveszem a diablo 3-at is rá mert konzolon nagyon jó lett... -
#8224 teljesen megéri,én sose szoktam xboxozni öcsém tolja rajta a gameket,de könnyen hozzászoktam ^^ -
#8223 annyi pénzből amennyiér tmegveszed a játékot, miért nem rghsitod a konzolodat, akkor dvd sem kéne többet venned, és minden játék menne védelem ide vagy oda.
de vedd meg támogasd a készitőket, csak az online-t felejsd el mert bannolják a konzolodat akár eredeti a gta akár nem, a flasht nézik úgyis -
#8222 Ha megveszed eredetiben, nem lesz gond ezen a téren. Bár javítsatok ki, ha tévedek. -
mester1987 #8221 Nem! -
Annihilator100 #8220 Teljesen megéri megvenni. -
#8219 Öcsém Xbox-a 1 éve porosodik a szekrényben, régi flash van rajta, de elvileg az nem lényeges eredeti játék esetében ugye??? :P -
#8218 Teljes mértékben megéri! Csak ajánlani tudom. -
#8217 box-tulajok, megéri megvenni x360-ra??? - eskü besokalltam, teljesen kizárt, hogy megvárjam PC-re... 1 nap alatt hozzászokom inkább a kontrollerhez :P -
mester1987 #8216 A PCGURU is startolt:
-
#8215 Köszi szépen!! -
ldavid #8214 s/pdif porton kívül más nincs szerintem de itt biztos tud valaki segíteni -
Champy #8213 Én a játékbelire godnoltam. :) Az életben a lopottak még nekem is megvannak. -
#8212 És olyankor mi van, ha van egy régebbi ASUS, de fullHD monitorom, ami az évszázad rejtélyeként, de csak vga kimenettel rendelkezik, arra létezik átalakító, ami működik is??? -
#8211 nekem megvan már régóta az autóm nem volt ilyen gondom:) -
Champy #8210 Nektek is elveszik az éterbe a kocsitok ? Legyen az lopott, lopott de tuningolt, vásárolt, vásárolt és tuningolt ? Akár agarázsba állítom, akár nem. Még a inpoundból vagy honnan sem tudom visszavenni 250 pénzért.
Hmm
A play discet is lehet installálni, valaki talált rá megoldást. Csak nem a boxra hanem egy 16 gigás pendrivera kell telepíteni és mehet. -
#8209 Óhh remek, akkor veszem is a hétvégén.
A hang hogy oldható meg? -
ldavid #8208 létezik hdmi-dvi átalakító -
Nagydög #8207 Ezeket a hireket teljesen foloslegesen linkelitek. A Rockstar osszevissza hadoval, szivarogtat, ellen-szivarogtat, cafol, majd cafolja a cafolatot. Szimpla hirveres. Majd ha konkretan es egyenesen bejelentik, hogy jon... -
Robi546 #8206 Nem tudom hogy volt-e már,de:
LINK
Ezekszerint Next Genre jön de PC-re még mindig nincs semmi hír...