Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder62
Amúgy látszik hogy még erre a konzol generációra fog jönni a játék.

Elég megnézni az elsõ képet, az út meg a parkoló óra is elég mosottas textúrákból áll.

Ezért is reménykedem hogy nem lesz írtó nagy gépigénye. Ha meg mégis akkor irány Paks.<#idiota>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

- Underwater world (with underwater caves) and diving equipment confirmed.
- Side-missions similar to Taxi, Ambulance and Vigilante will be back but "probably not identical to the ones in previous GTAs" because they wouldn't fit in with the 3 main character personalities, but the "three will have odd jobs to do".
- Trevor will be the skilled helicopter pilot, Franklin the skilled driver and sniper, Michael the "smooth operator", skilled and versatile.
- Franklin is looking for a mentor and he finds one in Mike after they meet during one of Franklin's repo man jobs.
- Trevor is inspired by the typical GTA player that only roams around the game creating havoc, death and destruction.
- Mission types will vary among "big and small events , explosive, infiltration, super spectacular, family, invasion, hostage recovery, heists and robberies. Plus classic GTA missions but updated and improved."
- Cover mechanics have been greatly improved and cover will be very important in the gameplay.
- About the economy, Dan Houser says: "You will be able to spend money to buy interesting and fun things like expensive toys. We are still working on the economy but it will be a strong element in the game and players will be eager to make money to spend money. Something along the lines of "I went through all of this to make all this money and now I'm going to spend it on this crazy item."
- Dynamic music during missions (similar to games like L.A. Noire)
- No co-op for single player missions, but co-op modes will be featured in multiplayer.
- Big focuss on multiplayer with a lot of content to keep players busy.

http://www.gtav.net/news/4477/first-gtav-online-previews-amp-new-screenshots

Myselor
hát ezek nagyon durva képek😊 jó lesz nagyon 2 nap és trailer 2😛 alig várom
tutituti
badass lesz!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Te jó ég ! Há hol fog ez játszódni ?? Már látom magam elõtt ahogy megmászom azt a hegyet. <#vigyor> <#eljen>

Vonatozás is lesz. <#hawaii>

Örülök hogy találtunk közös nevezõt. <#eljen>

arty
(cs:s-ben még egérrel sincs esélyem, neviccelj 😊 tudomén, hogy a gamepad reménytelen, nincs ezzel gondom, csak a lokkolós gta esetén merültek fel kétségeim)

Forza.

Igazad van ebben, de viszont gamer egeret is nagyon meg kell válogatni és be kell tudni állítani a te sebességedhez stb... Személy szerint én egy olcsóbb egérrel jobban teljesítettem mint a drága Razer egérrel, ugyanis a Razer nem passzolt a kezemhez. Gamepaddal meg teljesen felesleges összehasonlítani.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

ReszegKoldus
Nana, nem mindenkinek egyes <#ejnye1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Meg van, de az nekem warez, nem vettem meg.

Amúgy ne félj attól hogy én halál profi lennék, ritkán játszok lövöldözõs játékokkal. Viszont vannak olyan emberek akik sûrûn, és akár nem kevés pénzért még gamer egeret is vesznek, egy gamepadnak ott esélye sincsen. A youtube tele van például Counter Strike videókkal, nézd meg egy két profinak a mûsorát, rácáfol majd mindarra amiket itt leírtál a gamepaddal kapcsolatban. Maga az analóg kar fizikailag behatárolt, és nem tesz lehetõvé olyan pontosságot mint amit az egér. Szóval ezen kár vitatkozni, egy gamepad max a kényelmes játékot tudja szolgálni, a precizitást nem.

Malakai
Nem üzleti, egyrészt mert Q1-Q2 az elmúlt októbertõl március végéig tartana (US), meg forrásnak a hivatalos tavaszi bejelentés van megadva.

Angolból meg mindenkinek egyes, spring az tavasz, az autumn és fall az pedig õsz. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

a tavaszból márc/ápr tartozik Q1-be, a május már Q2 (már ha nem az üzletit nézzük)
ReszegKoldus
"mivel a Spring az õsz"
<#fejvakaras>

és az Autumn mi? <#nemtudom>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ezt nézzétek meg. 😄
Wikipédia Link

Pontosabban: "Release date(s) Q1/Q2 2013"
Tudom,hivatalos oldala pontosabb de aztán kitudja. 😊 Tettem magyarra az oldalt ott tavaszt ír,raktam Angolra és ott is azt írja Q1/Q2 tehát Tavasz vagy Nyár mivel a Spring az õsz. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Rayden02

Mondjuk elég sokan beleélik magukat!<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
Értem,hát mondjuk elég fura is lenne,mert eddig a R* sosem mutatott majdnem fél évvel korábban játékmenet demót,egy gta-ból sem!
Remélem ez most kivételesen megváltozik!<#hawaii>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Malakai
Tippre a 14-ei ugyanaz lesz, nem hiszem, hogy 2 trailert tartogatnak egy napra, mégha IGN exkluzivitásról is van szó, persze lehetséges.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Rayden02
"kamicasey IGN Flashbomb84 • 2 days ago
We'll have a new trailer with gameplay on Wednesday, Nov 14., so stay tuned!"

Most a "Trailer 2" gameplay-rõl beszél az IGN-es arc,vagy külön egy misszióval kapcsolatos gameplay-rõl?<#fejvakaras>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Kérdés, hogy ez milyen áron valósul meg ahhoz, hogy a jelenlegi kvarcjátékokon is fusson jól...
Na ezt nevezem! Nagyon adja neki ha ekkora lesz! <#eljen><#eljen><#taps><#taps>
Ott jobb oldalt az a Red Dead Redemption térképje ? Addigra be kell szerezni egy Xbox-t ,majd lehet karácsonyra. 😄D

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

arty
a többiek "legyen akkora mint az usa" kommentjére fejeztem ki ellenvéleményem. elfér, nem?

Forza.

Büdös Bohóc
most nem tudom minek ez a komment, a cikkben is írták, hogy azért lesz 1 város meg úgy van meg választva a méret, hogy kibaszottul tartalmasan és részletesen legyen kidolgozva <#wow3>

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

arty
inkább legyen kisebb, jobban kidolgozott 😊

Forza.

vk90
Hát ez hatalmas lesz tényleg 😊 Már értem mit csináltak az elmúlt években. Most gondoljatok bele, hogy az SA és a IV között 4 év telt el úgy, hogy új grafikus motort kapott, meg új konzolgeneráció. Ezúttal ugyanaz a generáció, és motor de mégis 5 év van a két játék között. Ebbõl következik, hogy micsoda tartalomra lehet számítani...
Hajrá Rockstar Games <#eljen>

Capcom is the best!

Ryder62
Csapjuk hozzá a vice city meg a 3 térképét is és rendben vagyunk 😊
Egy akkora részletesen kidolgozott világ bõven elég lenne

Malakai
Csak ha nagyon elnagyolt, részletmentes, nincs az a realisztikus munkaerõ és idõ kombó, amivel elkészülne.
Az ilyesminek max az lehet a jövõje, ha majd procedurálisan legenerálják, de a random sose olyan, mint amikor egy élõ mûvész-droid rakja össze.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

jackoneill90
Legyen nagyobb. Eljön majd az az idõ amikor az egész usában lehet játszani?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

longhaul
Kár, hogy nem lehet szerkeszteni a térképet.<#falbav> De mondjuk az elõzõ részben készítettek/át szerkesztették egy szigetet, ha jól emlékszem.

OMSI FOREVER!!!

Malakai
Annyi lényeg még, hogy az belterekkel együtt véve akkora, valószinüleg a kültéri bejárható terület nem lesz annyival nagyobb, de sok beltér is lesz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

jackoneill90
Mark 'B Dup' Wayne annyira volt hõs a sanaban, hogy nem is ugrott be ki lehet az.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

"GTAV's game world is bigger than the worlds of Red Dead Redemption, San Andreas and GTA IV combined"

san andreas + gta 4 + red dead redemption + még több

Valaki összevagdosta és összeillesztette a méretarányosra átalakított 3 játék térképét, kb. ekkorára lehet számítani, talán nagyobbra is:

Büdös Bohóc
Itt a topik fejlécében van link egy elég hosszú cikkre, ami az elsõ sok új és igazi infókat tartalmazza, de szinte minden GTAs oldalon és fõbb játék oldalon leközölték a lényeges infókat magyarul.

longhaul
Hol lehet utána nézni?

OMSI FOREVER!!!

Büdös Bohóc
igen

longhaul
Azt szeretném megkérdezni, hogy van már arról hír, hogy mekkora lesz a térkép?

OMSI FOREVER!!!

Krisztiam
lehet majd biciklizni is 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Büdös Bohóc
Várom! Ja, tuti lesz PC, most még csak nem is tagadják, a GTA IV esetében mintha még tagadták volna 1-2 hírben, itt a lent írtakban is csak azt mondják, hogy errõl még nem akarnak beszélni.

ProGabe
Q&A Houserrel

Jövõ hét GTA V hét lesz az IGN-en. Trailer ugye 14-én, de náluk biztos lesz gameplay is!!
http://www.ign.com/articles/2012/11/10/grand-theft-auto-v-blowout

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Seangaijin
Úgyis lesz PC-re hiszen eddig nem volt olyan rész ami ne jött volna (most tekintsünk el az ilyen olyan stories-októl) és ráadásul mindig plusz fél vagy 3/4 évet kellett várni rájuk. A gépigény meg tuti, hogy Paks lesz minimum, én csodálkozom is, hogy nem az úk konzolokra fejlesztették meg a maiak már eléggé karcsúak a nagy nevekhez.

Ryder62
A GTA elég nagy húzócím, tuti hogy lesz PC-re is csak jóval késõbb mint a konzolos kiadások. Szerintem 3/4 évet tuti kell rá várni majd pluszban.

A gépigény meg attól függ: ha tisztességes portot kapunk majd és olyan jól optimalizált lesz mint a Max Payne 3 akkor nagy eséllyel kisebb gépen is szépen eldöcög majd.
Ha viszont olyan trágya lesz mint a IV, akkor felejtsétek el hogy 2020 elött maximális részletesség mellett jól fog futni. <#idiota>

Aha,értem. Szóval még nem biztos hogy lesz. :/ Na majd meglátjuk. 😊

Még nincs bejelentve, hogy lesz-e pc-re is. Persze biztos lesz, jó nagy gépigénnyel.

HEllo!

Most néztem én is itt ezt a sok képet hát mit is mondjak.... ez egyszerûen ODAB*SZ! 😄
Jó lenne majd minél hamarabb megtudni a gépigényét mivel addigra bekellene szerezni egy erõsebb vasat. 😄 Meg ez már elég "elavult" 3 vagy 4 éve van meg ez a gép. 2.33 Ghz Proci, 512 Mb Grafikártya,2GB Ram,Win 7 Ultimate,nem hiszem hogy ezen elindulna,akkor is csak legkisebb Grafon. 😄 De nagyon állat lesz.
Errõl tudni valamit ?
Például ha megyünk ugye majd Quadal,Cross motorral sárban akkor rendesen sározik,koszozik a motor ( GTA IVben volt gondolom ez lesz)) viszont majd rendesen belehet süllyedni a sárban vagy nem besüllyedni hanem deformálható terep lesz ? 😄 De így is k*rvára tetszik,nem tudok rá mit mondani! 😄

Büdös Bohóc
szerintem improvementként már talán lesz benne tényleg alkatrész leszakadás is a robbanás/zúzódás mellett.

Mivel ez technológiailag egy továbbfejlesztés, ráadásul kb ugyanazokkal a megoldásokkal, ezért nem hiszem, hogy lesz olyan grafikai, illetve fizikális fícsör, amit kihagynak a IV-hez képest.

Ryder62
Törésmodellen van mit még csiszolni. Inkább gyûrõdtek az autók mitsem törtek. Leginkább akkor érezhetõ ha az egyik verda mellett közvetlen közel felrobban egy másik. Úgy begyûrõdik az egyik oldala mintha papírból lenne. Ha meg mindkét oldalt robban valami az egész kocsi fele olyan széles lesz. 😄

Nah az aztán komikus volt kissé. Fõleg mikor még a hapsi benne ül és kapar mint a barom csak nem halad sehova XD

arty
az tény, hogy nem százas 😄

---

Interstate95: a negyedik rész nincs meg? ott kipróbálhatjuk 😊

(azt azért tudnod kell, hogy egy "öreg", béna játékos vagyok, ergo nem lesz teljesen reprezentativ az átlag gamepadosokról 😛

anno PC-s R6Vegas2 multit játszottam gamepaddal, körök végén középen, ill. középrõl kicsit lefelé végeztem a gamepaddal... pedig az azért eléggé headshot játék!)

Forza.

Te akkora egy kibaszott idióta vagy. A rengeteg fake baromságból 1-2 sor teljesült. Csak röhögni lehet rajtad 😄.

Ha PC -n tolod majd te is, akkor meghívlak majd valami online mûsorra, azt megnézzük hogy melyikünk a hatékonyabb. De valószínûleg leosztok majd neked ráfordulásból minimum két headshotot egymás után, mire te egyáltalán becélzol. <#alien>

A másik; nem jön be a full gáz / full fék / full kormány, éppen ezért vettem gamepadot, autós játékokhoz. Ez nem egy autós játék lesz.