Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy kicsomagolt box játék fileszerkezetügyileg, majdnem úgy néz ki mint a pc-s társa, szerintem azzal is ellehet szórakozni, csak még nem nagyon foglalkoznak vele 😊
Igazat megvalva nem csak az írányítás meg a grafika miatt játszok pc-n.
Vannak játékok amiket lehet moddolni méghozzá elég erõsen (Falloutok, Skyrim, vagy pl pont a GTA)
Én néha hányok az óriási hud-tól ami visszaköszön a játékokban. Jó példa erre pont a Fallout széria amiben olyan baszott nagy hud van hogy kitakarja a fél képet. Elsõ dolgom volt egy normális hud modot feltenni.
Meg aztán pl az original Fallout New Vegas számomra okádék az elnagyolt pályáival, undorító pálya designnal, üres, élettelen tájjal, kevés felfedezni valóval stb. Modokkal viszont nagyon jó játék lett mind küllemileg mind tartalmilag. Konzolon meg nem tudnék vele mit kezdeni ugyebár. (arról nem is beszélve hogy egy rakás mod van ami új küldiket add új térképpel)
Persze lehet mondani hogy akkor tartsak két gépet, egy PC-t meg egy konzolt. Nah igen de mivel nem vagyok gazdag, különben is lassan egyre kevesebb idõm lesz játszani ezért inkább egy PC-t tartok amin mint tudjuk a lehetõségek szinte határtalanok.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Ez a grafika
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Forza.
pl nálam a max payne 3 sokkal jobban néz ki boxon mint a PC-men, ahogy futtatni tudom folyamatosan...
persze ha jobb konfigom lenne, számomra is biztos hányás lenne a box...
de alig várom az õj generációt, hogy újra be lehessen szülni a köcsög konzol hater-eknek....😄 kezd megint elszaladni velük a ló...😄
Tudom milyen egyszerû tévén shitboxozni, láttam már ilyet, hiába veszek 20ért jó boxot nem fogok költeni nagy tévére még (el se férne a szobánkban sajnos úgy, ahogy szeretném szerintem), ha nincs tv nem veszem meg, mert pc-n is tuti ki fogom tolni és addig nem akarom hulladék grafikával. A mostani gépem tuti viszi legalább majd mediumon, mert minden csont nélkül megy éppen, ahogy azt akarom.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Azért belegondoltál abba hogy tavasszal toljuk mint a picsa, temeg nyált csorgatsz és várod mikor lesz pc-re? 😄
gyerekek vicc, 30-40k ért lehet már egy RGH-s boxot venni, videokártyát nem kapsz egy jobbat ennyiért. 😄
az biztos, hogy kijön a GTA4 és elfogynak a használt boxok 😄
Fõleg aki otthon kitudja ütni annak tökéletes.
Belegondolok gyerekek, szinte a megjelenés napján vettem 360-at, és mikor elõször láttam a GOW-ot, atyaisten, mekkora királyság volt és ha azt veszem hogy még mai játékokkal is lehet tolni....elég korrekt...
Vicc mert én pont úgy vagyok , hogy amien beállitásokkal tudok játszani az öskövület Pc-cmmel, pont ugy néznek ki a játékok boxon, sõt bizonyos esetekben jobb is 😄
De szerintem a 2013/14 is megfog.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Optimalizálásra mennek. Pontosan GTA IV grafikája lesz szerintem.
Ezek csak ilyen feljavított képek.
PCn lesz ilyen grafikája meg az új generációs konzolokon.
Peace
GTA V (*.*)
Max a gta 4 pc re átírásánál.
Csak a fele ha igaz lesz az igéreteknek, már jól járunk!
GTA V (*.*)
One more story
Parasite Eve 2, best game EVER!
Grand Theft Auto IV: dõl a pénz és áll a bál
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
A GTA:SA-hoz anno volt egy olyan kisfilm, ami összeköti a Vice City-vel? D: Errõl nem is tudtam!
Hivatalos, az amcsi SE-hez és a soundtrackhez adták egy CD-n.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A next-gen GTA-k lényege pont az, hogy valósághûek. Rengeteg savat fognak emiatt kapni állatvédõktõl! Nem mellesleg öregek sincsenek a GTAk-ban (b+ soha nem tudok ilyet hogyan kell ragozni! 😄), de õket még talán láthatunk valamikor (nekem nem hiányoznak), de egyvalamit 10000000% hogy soha: gyerekeket.
Amúgy a GTA 3-ban eredetileg voltak öregek, ill. egy terrorista is, de 9/11 miatt ezeket kivették. A tenorista küldetéseibõl lettek aztán a frenzy-k. Ezekrõl EBBEN esik szó.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"