27719
    igen, bétatesztelő majd pont az otthoni warezos gépén, amin halom másik játék van, tolja a játékot, meg kicsit sem gyanús, hogy orosz nyelvű windows :DDD Rockstar Toronto persze, menj innen ezzel a faszsággal.
  • mester1987
    Ez tényleg igaz? :D
  • landwir
    Sziasztok nem tudom volt e már GTA V
  • arty
    akkor szenvedj
    akkor ideje öngyilkosnak lenned, mert az életed értelme elhalványult manapság :(
    ja meg nem a filmről beszéltem :D az nekem mondjuk tetszett, legalábbis mintha hozta volna a max payne 1 hangulatát, de nem is volt azért felejthetetlen.
  • grebber
    Ha elkezdek egy játékot azt végig is viszem!

Eddig két kivétel volt Dark Souls (ezzel azóta is küzdök)és a Flatout utolsó megszégyenített része!
    Részemről rég láttam ennyire hangulattalan játékot!
  • arty
    2-3 órányi betekintés nem elég, hogy megtudd tetszik-e/tetszene-e tovább?
    (tudom, csak nekem azt a fajta szar akciófilm fílinget adta, mint az ő filmjei)
  • mester1987
    Az a Doom volt, amibe The Rock játszott és nem volt rossz ellenben a Max Payne-nel. De legalább történt benne valami, nem úgy, mint a sok kb. semmitmondó új filmekben.
    neked valami defekt van azért ilyen téren, mert a max payne 3 technikailag és játékmenetileg gecijó volt (és a sok bevágás ellenére, ha nem kúrtam még fel eléggé az agyam, elég profin vágott volt az egész történet is), de ennek kurvára nem volt hangulata... max payne 1 és 2 (az se volt az igazi) hangulatot nem hozta, ez csak egy koppincs ZS kategóriás "The Rock" érzésű akció volt, pár emlékezetesebb dologgal, de kb ennyi.
  • grebber
    Még szép ,hiszen ha nem játszom őket honnan tudnám meg hogy tetszik-e vagy sem!
    Az hogy ha naponta tolok végig 20 játékot az se számít mert eltudom dönteni,hogy ad-e valami hangulatot vagy sem.
    Ez van, várom a Max Payne 4-et a Rockstartól abban ismét lesz ahogy 3-ban is volt!
  • Nagydög
    Egyik random encounterben segitettem egy fickonak, kesobb kuldott egy mailt, hogy hozzam vagott 100k-t reszvenyben.
  • MagyaR
    Mert a 4 nekem se jött be annyira, de az előzőekkel el voltam a 3-tól kezdve, tehát adtam ennek is egy esélyt és nagyon nem bántam meg.
    mert kényszere van neki rá, olyan ez neki, mint a drog
  • MagyaR
    Gondolom az eddigi GTA-k se nagyon tetszettek. Akkor ezzel minek játszol :D.
  • arty
    Az a bajod, hogy rengeteg olyan játékkal játszol, ami nem neked való :) Csak hogy ez is ki legyen pipálva (mint minden más nagy cím).
  • ratgab
    Hát ez majd a pc-s verzió birtokában lesz lehetséges számomra, de azért kösz a választ.
  • MagyaR
    Taxizni lehet, de rendőrautózni meg mentőkocsizni nem lehet. Már próbáltam. De ez legyen a legnagyobb baj :D. Nem lehet minden részben mindent ellőni :).

Vadászni meg trevortól kezdve lehet majd. Amikor először vele mész csináld meg a kérdőjeles küldiket is, s az egyik pont vadászós lesz. S ha megcsintad onnét kezdve lesz majd egy agancsszerű jel a térképen és ott tudsz vadászni.
  • grebber
    Mert kíváncsi vagyok hogy sikerült-e egy egy 25-3órás single-t végig ilyen 0-ra megcsinálni, vagy lesz akár 1 db olyan momentum is amitől érzem hogy na ez igen ezt már hanglatnak lehet nevezni!
  • kill3r21
    Épp előbb csináltam meg a trevor tenger alatt ellopós cucc küldit....nah ha az nem hangulatos, akkor csak a barátok közt az :D
  • kill3r21
    Taxis van csak....
    Vadászni meg az erőben lehet, felvehető "küldetés" úgymond
  • MagyaR
    Szerintem meg marha nagy a hangulata. Az előző gta-nak nem nagyon volt számomra, de ennek végre van.
  • ratgab
    Van taxis küldetés? És mentős és tűzoltó és rendőr? UGye van?

Vadászat is egy külön küldetésfajta, vagy csak kimész és lősz jellegű?
  • kill3r21
    Hát akkor hagyd a fenébe és delete :)
    minek erőlteted?
  • grebber
    A többségnek sok minden más tetszik ami nekem nem!
    Ez is biztos nagyszerű lett volna nekem ,ha hangulat kerül bele!
  • szabii98
    ez a játék annyira nem neked való, hogy az hihetetlen. Simsezel? mert ha azt bírod 2 órán át nyomkodni, de ezt nem, a hiba benned van..
  • MagyaR
    Még mindig emiatt nyavajogsz :D. Hihetetlen. A többségnek tetszik. Én 2 óráig képes voltam, csak eltaxizgatni nem mást. Vagy vadászni 1 órán keresztül.
  • ratgab
    Nem lehet, hogy időhöz van kötve. Pl.: Csak este jelenik meg a fősztori quest?
  • grebber
    Mikor tettem volna? 2 óránál többet nem birok vele egyhuzamban mert annyira semmilyen!
    És most meg még húzza is az időt ,mert nem ad főküldit.
  • kill3r21
    Hát de azt nem kinyomtad már?
  • kill3r21
    Nem nyomtam el, elnézésed kérem hogy ilyen béna vagyok :)
  • Vraaanyek
    ...legalább tudnám, hogy jön-e vagy sem, vagy hogy mikor, ha igen... mert ha kiderülne, hogy nem jön, akkor másnap már a boltban lennék, vagy aznap...de ha kiderül, hogy mondjuk több,mint fél év múlva jön, akkor is
    de ha megveszem, és bejelentik, hogy jön karácsonykor, akkor kitépem a hajam :D :D bár erre kicsi az esély
  • Vraaanyek
    folyamatosan meg akarom nyomni konzolokszervizén a "megvásárlás" gombot, mert nem bírom ki, de nem akarok teljes árat fizetni úgy, hogy nem tudok majd multizni a tört box miatt... pc-re meg mindenképp megvenném majd, és ott multi is lesz rendesen... idegesítő :D :D
  • akyyy
    nem kéne kinyomkodni a videókat, hanem végignézni, faszául elmagyarázták úgy, hogy még egy ovodás is megértse kb.
  • Myselor
    nem szopó ha elfogadta végülis :)
  • grebber
    Ja most nézem olyan nincs hogy only fősztori.Már a mellékfosokat kell csinálni ,de továbbra se ad főküldit a
  • kill3r21
    Én kétajtósat jelöltem meg, az akkor szopó? :D
  • Snexi
    ha elvégzem a repülős tanfolyamot akkor szabadon be mehetek a reptérre?
  • Nagydög
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Getaway car. Menekulo auto. Azt irja, szerezz egyet, hagyd egy felreeso helyen, es hivd a tobbieket, hogy hol van.

Emlekeztek valamelyik Die Hard-ban a Mercis megporduleses lovoldozesre? Kiprobaltam. Allat jol mukodik.