Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
bõ 21 perc gyerekek 😊
kill3r21
van mod box-ra is, pl skyrimhez egy csomó, csakhát ugye gyerekcipõben jár, meg csak módósitott gépen megy, de van....😊
egy kicsomagolt box játék fileszerkezetügyileg, majdnem úgy néz ki mint a pc-s társa, szerintem azzal is ellehet szórakozni, csak még nem nagyon foglalkoznak vele 😊
Ryder62
Érdekes ez a konzol vs PC téma.

Igazat megvalva nem csak az írányítás meg a grafika miatt játszok pc-n.

Vannak játékok amiket lehet moddolni méghozzá elég erõsen (Falloutok, Skyrim, vagy pl pont a GTA)

Én néha hányok az óriási hud-tól ami visszaköszön a játékokban. Jó példa erre pont a Fallout széria amiben olyan baszott nagy hud van hogy kitakarja a fél képet. Elsõ dolgom volt egy normális hud modot feltenni.

Meg aztán pl az original Fallout New Vegas számomra okádék az elnagyolt pályáival, undorító pálya designnal, üres, élettelen tájjal, kevés felfedezni valóval stb. Modokkal viszont nagyon jó játék lett mind küllemileg mind tartalmilag. Konzolon meg nem tudnék vele mit kezdeni ugyebár. (arról nem is beszélve hogy egy rakás mod van ami új küldiket add új térképpel)

Persze lehet mondani hogy akkor tartsak két gépet, egy PC-t meg egy konzolt. Nah igen de mivel nem vagyok gazdag, különben is lassan egyre kevesebb idõm lesz játszani ezért inkább egy PC-t tartok amin mint tudjuk a lehetõségek szinte határtalanok.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

JaSoN HuNTeR
Ha lesz Gameplay akkor fog csak érdekelni. Hát most jó lesz ez a trailer igaz. Csak egy gameplay videónak mindenki jobban örülne.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

kill3r21
majd ha lesz gameplay majd akkor itélkezek 😄
Fél óra és itt a vadiúj,friss,hivatalos Trailer,végre valami! 😄 <#eljen><#eljen><#taps><#taps>

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

JaSoN HuNTeR
Igen én is ezt mondom. Biztos nem lesznek ilyen texturák konzolon sõt örüljenek hogy GTA IV texturák lesznek.

Ez a grafika+ ilyen sok mozgó dologgal még a Extrem konfig PC-t is megizzasztja.!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

arty
szerintem nem fog így kinézni a konzolos változat - ezek "feljavított" képek. mint minden játék promoképei manapság...

Forza.

kill3r21
szerintem azért nem lesz az a graika olyan hulladék, mindenki tudja hogy ezek a shotok, elég félrevezetõek, lesznek itt gagyi texturák bõven, és nem csak konzolon szerintem 😊
pl nálam a max payne 3 sokkal jobban néz ki boxon mint a PC-men, ahogy futtatni tudom folyamatosan...
persze ha jobb konfigom lenne, számomra is biztos hányás lenne a box...
de alig várom az õj generációt, hogy újra be lehessen szülni a köcsög konzol hater-eknek....😄 kezd megint elszaladni velük a ló...😄
Büdös Bohóc
Annyira nem vagyok bekockulva, mint mikor még suliba jártam, idõm sincs rá sok. A GTA IV-re még egyetemista koromban cuppantam rá (elõrendelt volt) és 1 hónapos patch várás illetve szopás után mondjuk rá, hogy korrektül ment a gépen és tolhattam is. Ehhez képest 2008 dec volt ugye a megjelenés, 2009 augusztusában fejeztem be a játékot XDDDD Szóval elleszek tuti.

Tudom milyen egyszerû tévén shitboxozni, láttam már ilyet, hiába veszek 20ért jó boxot nem fogok költeni nagy tévére még (el se férne a szobánkban sajnos úgy, ahogy szeretném szerintem), ha nincs tv nem veszem meg, mert pc-n is tuti ki fogom tolni és addig nem akarom hulladék grafikával. A mostani gépem tuti viszi legalább majd mediumon, mert minden csont nélkül megy éppen, ahogy azt akarom.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

kill3r21
"GTA5" 😄
kill3r21
Ez az árnyalt magyarázkodásos hülyeség, hogy tv-blabla, sosem volt nagy tv-m mindig monitoron nyomtam, én feleslegesnek tartom, igymeg majdnem mindha pc-n tolnám...
Azért belegondoltál abba hogy tavasszal toljuk mint a picsa, temeg nyált csorgatsz és várod mikor lesz pc-re? 😄
gyerekek vicc, 30-40k ért lehet már egy RGH-s boxot venni, videokártyát nem kapsz egy jobbat ennyiért. 😄
az biztos, hogy kijön a GTA4 és elfogynak a használt boxok 😄
JaSoN HuNTeR
1 óra van hátra 😄

JaSoN HuNTeR
Ja a következõn én is gondolokzok. DE szigorúan csak PC mellé és szét hackkelem 😄

Büdös Bohóc
elismerem, hogy szép és jó, ez csak egy kis gúnynév 😊 Nekem nem jön be a kontrolleres irányítás és most nincs pénz arra, hogy tévét vegyek és mivel nem is használnám ki annyira (néha filmezés és kész), ezért az igény is hiányzik, hogy kiadjak egy rakat zsét erre. Van most több más is, amire költeni kell. Ja meg hát úgyis nemsokára kuka ez a konzol széria, talán majd a következõbe beruházok.

JaSoN HuNTeR
Nem Shitbox meg fosstaiton. Nagyon jó cuccok. PC mellé elér az egyik simán mert olcsó és jó. 😊

Fõleg aki otthon kitudja ütni annak tökéletes.

kill3r21
Egyébként vicces buli lesz, mert szerintem, ha a GTAV kijön, akkor olyanoknak is lesz xboxjuk, akik csak úgy hypeból gyülölik a konzolokat 😄
Büdös Bohóc
a screenshotok szerintem azt a szintet adják, ami boxon/ps-en lesz, csak pár hányás effekt van rajta meg jól elkaptak pár jól kinézõ pillanatot. Átvezetõkben eddig is részletesebb volt a modell és a textúra, de volt pár olyan ingame screen is korábban, amin látszik, hogy okádék konzolról jött (legalábbis szerintem, nézzétek meg azt a régi screent, ahol egy kis belvárosi tó mellett ülnek ketten a stégen, annyira szarok a textúrák, hogy hihetetlen)

kill3r21
annyira nem shit még...😄
Belegondolok gyerekek, szinte a megjelenés napján vettem 360-at, és mikor elõször láttam a GOW-ot, atyaisten, mekkora királyság volt és ha azt veszem hogy még mai játékokkal is lehet tolni....elég korrekt...
Vicc mert én pont úgy vagyok , hogy amien beállitásokkal tudok játszani az öskövület Pc-cmmel, pont ugy néznek ki a játékok boxon, sõt bizonyos esetekben jobb is 😄
JaSoN HuNTeR
Olyant nem mondtam hogy nem fog megjelenni 2005/2006 generációra.
De szerintem a 2013/14 is megfog.

SpeedXHUN
szerintem is. Egy ideje én is észrevettem,ha játszom pc-n sokkal szebb a grafika,konzolon már gyengébb a textúrák minõsége,persze már öreg darabok!

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Büdös Bohóc
*shitbox360

Büdös Bohóc
nem hinném, hogy kihoznák a következõ generációra, most akkor vagy arra jön, vagy a régiekre, az újra max egy újabb rész. Ok lenne logika benne, de igazából ez az elõzõ váltásnál se történt meg, a shitbox 2005-ben jött ki, mégse csinálták már meg rá a san andreast, pedig pc-re abban az évben jött, ahogy emlékszem

JaSoN HuNTeR
Hát szerintem Xboxon360/PS3 nem lesz ilyen grafikája.

Optimalizálásra mennek. Pontosan GTA IV grafikája lesz szerintem.

Ezek csak ilyen feljavított képek.

PCn lesz ilyen grafikája meg az új generációs konzolokon.

RiCSi1234
Ha a lúzer júzerekét nem is annyira, de a különbözõ (sex) magazinok által készítetteket.. 😄D Vagyis mind1, csak lássam, hogy játék közben milyen. 😄

Peace

GTA V (*.*)

Büdös Bohóc
(ja sorry márt értem hogy érted, megjelenik konzolra és várod azokat a videókat, amiket a júzerek raknak fel. Na azt én is várom 😊 )

RiCSi1234
Tudom nagyon jól!

GTA V (*.*)

Büdös Bohóc
gta-ból szerintem soha nem volt ingame videó a megjelenés elõtt, szóval itt se várjátok. Maximum a trailerekben voltak bevágások (sõt, abból állt mindig).

SpeedXHUN
rockstargames-ben sosem csalódtam😄
Max a gta 4 pc re átírásánál.

RiCSi1234
Ha a Trailert nem is annyira, de az elsõ in-game videókat már marhára várom!

Csak a fele ha igaz lesz az igéreteknek, már jól járunk!

GTA V (*.*)

cataflam02
<#eljen>

One more story

SpeedXHUN
Nekem eddig 4x volt boxom,csak eladtam,mert kellett a pénz,most ha a pc verzió csak 1 év után jön ki,+ számítok rá h nem fog futni a gépemen,akkor veszek is egy boxot én is rgh val😄

cataflam02
Én megvárom a megjelenés utáni infókat, hogy fut konzolon, van-e fps drop stb.. ha fasza akkor veszek egy boxot 😄

One more story

Fpocok
Mondjuk tök mindegy... elõzõ rész után szerintem itt is lesz vagy még 3 év, mire játszható lesz nálam 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ryder62
Tényleg, ma jön. Teljesen elfeledkeztem róla. <#idiota>

cataflam02
aha

One more story

Fpocok
Trailerig?

Parasite Eve 2, best game EVER!

cataflam02
3 és fél óra !!!

One more story

Ez így igaz. Ha jól tudom a Rockstar már azért is kapott feljelentést, mert a Nico részegen is vezethetett a GTA IV -ben. Talán az alap gameben még nem is volt benne (ez csak az én feltételezésem) hogy körözést kaptál a játékban ittas vezetésért. Vicc kategória.

Grand Theft Auto IV: dõl a pénz és áll a bál

Ryder62
GTA 3-ban meg a Vice Cityben is voltak öregek. A 3-ban tuti.

jackoneill90
Vice city storiesba volt egy nyomorék gyerek.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

volt bizony. bár inkább csak egy elõzmény, VC-hez nem sok köze van.
ProGabe
Mia a f*sz, mi a f*sz, mi a f*sz?!?!
A GTA:SA-hoz anno volt egy olyan kisfilm, ami összeköti a Vice City-vel? D: Errõl nem is tudtam!
Hivatalos, az amcsi SE-hez és a soundtrackhez adták egy CD-n.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
Az más, mert ott támadnak. Ezzel, hogy lesznek állatok egy újabb szintet lépnek. Volt más játékban is, pl. Carmageddonban is el lehetett ütni teheneket, de az már csak a grafika miatt sem vehetõ komolyan, de tudjuk milyen a játék.

A next-gen GTA-k lényege pont az, hogy valósághûek. Rengeteg savat fognak emiatt kapni állatvédõktõl! Nem mellesleg öregek sincsenek a GTAk-ban (b+ soha nem tudok ilyet hogyan kell ragozni! 😄), de õket még talán láthatunk valamikor (nekem nem hiányoznak), de egyvalamit 10000000% hogy soha: gyerekeket.

Amúgy a GTA 3-ban eredetileg voltak öregek, ill. egy terrorista is, de 9/11 miatt ezeket kivették. A tenorista küldetéseibõl lettek aztán a frenzy-k. Ezekrõl EBBEN esik szó.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rayden02
2 új kép!<#csodalk>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

codban elég sok kutya torkát vágtam el 😄

kill3r21
pedig az RDR-ben is van, és hidd el, a játékosok zöme, aki meglát egy kutyát, az nem megsimogatni fogja 😄
nem preferálnám az állatkínzást a játékokban...Szerintem te se kívánd elég lelõni a maffiózókat😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Grove4
nem néztelek hülyének... na jó mégis :$

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

kill3r21
két kommentel lejebb olvashatod a gondolatmenetem...de ha groove hozzászolásád nézed, õ ezért a gondolatmenetért hülyének nézett, és hidd el lesz bõven aki kutyákat foglövöldözni D: