27719
-
MagyaR #8406 Hát a ps3-on ingyér van, de ps4ért fizetni kell majd online, de nem sokat. Ilyen 500-1000 ft talán 1 hónap szntem. Attól függ mennyi időre fizetsz elő. De lesznek ingyenes játékok cserébe.
Hát magáért a gta-ért nem kell fizetni gondolom online, ha így értetted, úgy mint a wownál. Legalábbis remélem nem :D. -
#8405 Azt hiszem 5 dodó/hónap. -
#8404 Most így PS4 vásárlás előtt, azért elszomorított a tény, hogy fizetős az online. Vagy ez most hogy működik? Azért, kell fizetnem, hogy tudjak mondjuk GTA Online-t játszani? És ha igen akkor havidíjas a dolog vagy egyszer megveszem és levan tudva? Erről tud valaki valamit? -
#8403 hát nyugi én is most kezdek komolyabban játszani ,aztán nekem is ment xd ^^ -
#8402 Tul sokat feltetelezel rolam...:) -
#8401 igazán nincs mit ^^ amúgy könnyen megszokod ám majd az irányítást hidd el:) -
#8400 hát én mindig menntek küldik előtt.:) érdemes -
#8399 Áhh én marha, meg se nézem mi az, csak kérdezek egyből...
köszi szépen:) -
foxbat88fx #8398 Go Pack Gooooooo! :) -
#8397 Lehet tudni hogy Mount Chiliad hány méter magas? :) Nemrég felmentem oda felvonóval, csodaszép volt. :) -
drago14 #8396 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Lamar Down-nál volt onnan könnyű 2 óra. -
#8395 hát én is haltam meg párszor,bár nem emiatt csak xd
dvd kulcs nincs csak dlchez van kód a léghajóhoz én még nem aktiváltam :) -
#8394 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem tudom. Le tudod játszani a különböző befejezéseket utólag, de nem hiszem, hogy az feltámasztaná
-
#8393 Miféle dvd kulcs? Nincs dvd kulcs, max dlc kulcs -
#8392 Köszi, remélem:)
Már a második küldibe meghaltam vagy 2-szer...:)
Ám a DVD kulcsot tőletek se kérte? Telepítettem az 1-es DVD-t külső vinyóra, és kettessel meg játszok. Mikor kell megadni? -
#8391 nem csináltál mentést előtte?:) -
drago14 #8390 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De akkor most kezdjem újra? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ha a 3. lehetőséget választod, akkor mindenki túléli
-
drago14 #8388 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most komolyan ez az ending? Az utcsó küldi előtt lehetett választani hogy kit akarok megölni,én Trevort választottam és most már nem lehetek vele! Ezt valahogy meg lehet akadályozni? -
#8387 belefogsz jönni nekem is sikerült :)) -
#8386 Na, ma végre én is kipróbáltam. Hihetetlen egy játék lett.
Viszont mivel atom kezdő vagyok boxon, elég nehéz nekem még:) Remélem belejövök a lövöldözésbe. -
MagyaR #8385 Mindenesetre előbb lewarezolom, mert ha olyan fosul megy, mint a 4 meg nem veszem :D. De inkább már akkor ps4 vagy, csak-csak rászánom magam egy 3 hónapos live előfizetésre hihi.
De félek, hogy a mostani boxon szaggatni fog a multi, ha már a single is, azért necc egyedül mi lesz, ha nemtom hány ember rohangál. -
#8384 Igen. Legalábbis nekem is ez a csávó ugrott be a küldetésnél, örültem is :) -
#8383 NEM LESZ GFWLos. -
mester1987 #8382 -
#8381 A GamesForWindows live-ot már lelötték, nem lesz több olyan játék :) -
#8380 jól teszed.:D mi is nyomjuk nagyon -
#8379 ma végre én is elkezdtem,felraktam a play lemezt egy 16 gigás penre,akárki akármit mond a videók nem adták vissza azt a hatást amit én látok a 107cm-es tv-n HD-ban,szerintem istenkirály lett a game és nem látok a feketében zöld foltot című dolgokat :),csináltam fegyver challenget hát mint ne mondjak silver nem sok van annál több bronz,most felkeltem kicsit enni de este még nyomom ezerrel :D -
MagyaR #8378 Ha megint ez a fos games for windows live lesz felejtős, hogy pcre is megvegyem a gta-t. Live előfizetésem nincs, tehát végülis jobban megérné pc-re megvennem a multihoz, mert akkor bármeddig tudnám tolni. Bár fogok venni ps4-et, de sajna már annak is fizetős lesz az online része :(.
Na mind1 majd meglátjuk. -
#8377 hehe,szerintem volt annál nehezebb is xd de tényleg nem egyszerű azért:) -
mester1987 #8376 Figyelj ki tudja, honnan ered a forrás. Ha egyre több csak a találgatás, pletyka, akkor lesz csak idén. De a Rockstar Toronto nem egy bizalomgerjesztő...bár ha a GTA IV-búl tanultak és a Max Payne 3-at is ők csinálták, akkor egy szavam nincs. -
#8375 Sikerült 3x-ra. Kemény küldetés.. -
landwir #8374 Nem :D -
#8373 hát nem egyszerű de meglehet csinálni.próbálgasd:) -
#8372 És akkor a gamestar a kamu oldal? :D -
#8371 Attól hogy 40x leírod még nem győzől meg senkit a hangulat kérdésben! Mivel neked teljesen más jelent mint itt legtöbbünknek, és ezért szerintem teljesen igazad van! ;) -
#8370 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy a bánatban lehet belerepülni a teher repülőre küldetésnél? Egyszerűen lehetetlen.. -
#8369 főleg ha még majd elszórakozok utána is xd ^^ -
#8368 24óránál járok kb 53% van még 19 mission és a többi dolog még.nem lesz rövid:) -
mester1987 #8367 És ez? :P