27719
-
#8326 am közben rájöttem,bocsi a hülye kérdésekért:) -
#8325 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerezned kell egy 4ajtós kocsit,leparkolsz valami eldugott helyre kiírja hogy ez itt jó lesz menekülő autónak és jó a hely is,bemészs a teló könyvbe franklin vagy trevort mikor hívnád ,bejelölöd nekik a kocsi helyét mint menekülési pont és ennyi.halad tovább a küldetés:) kicsit én is szarakodtam vele mire rájöttem xd -
#8324 Srácok itt mit kell csinálni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi az a Gateway car?
-
#8323 akkor a hobbies pastimes az franklin ,stranger freaks michael,random event trevor kérdőjeles küldetései lennének? -
#8322 Ugyanazért amiét a rabláésért se kapod meg pl az 5 milliót! -
#8321 Egyébként mi az hogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megcsináltam Trevorékkal a tengeralattjárós atomcuucc ellopásos témát és kiirta a végén hogy 20milliót kaptam érte, de egyből alatt -20misi, miért nem kaptunk azért pénzt? -
#8320 hát az max minusz 4-5óra, amennyit mászkáltam..
akkor még kb 15 van benne :) -
#8319 jah értem hát azzal még nem sokkal találkoztam,olyannal amit számolna oda. a többiból sok kész van:)a random eventsből 1kell már csak pl -
#8318 A misc. azok a baromkodások, mint pl. GTA IV-ben a galamblövészet, szerintem! :P -
#8317 mármint most melyikre érted? -
#8316 azért az nem igaz:) bár tuti nekem lesz vagy 30-40 óra.csak mire végigérek de utána még nagyon sok még teljesen kiélem magam és megcsinálom amit szeretnék:) -
#8315 kb azt jelenti, hogy egyéb, vegyes. -
#8314 nekem már csak 20 mission van,de olyan 20 óránál többnél vagyok kicsivel szerintem :) de még vannak mellék küldik meg ilyenek az a miscellaneous az mi a fasz amúgy?:)
meg jól értelmezem hogy a hobbies pastimes az franklinnek a kérdőjeles cuccosok a többi meg szín szerint a többieké?vagy ez nem így avn?xd -
#8313 Úgy hogy only fősztori semmi más. -
#8312 Majdnem 20óránál tartok és van még 40 mission?
Hogy sikerült ez sokaknak 30 órába?
pedig most én is csinálom feladatokat ezerrel :)
-
#8311 WRZ cuccal lehet képet lopni, egyébként igen, minimum egy avermedia kártya kell...
-
#8310 passzolom nekem nincs social clubbom:) majd a multi miatt biztosan lesz -
#8309 jaja, felvevő kártyáról hallottam, de anno a social club-bal is lehetett shotokat csinálni nem? :D vagy az csak vid volt? -
#8308 elvileg valami kábellel vagy kártya.sok pénz ez a lényeg sajna xd -
#8307 Erre én is kíváncsi vagyok -
#8306 Screenshotokat hogy csináltok? :D -
ldavid #8305 ha minden igaz, március 31 -
nú #8304 Btw, mikor van gazdasági évvége a Rockstarnál? -
nú #8303 *Túl jól kelt -
nú #8302 "sajnos" túl jól került a játék, így valószínűleg a következő üzleti évre hagyják a PC és konzolt tuti, hogy akkor is legyen a részvényeseknek nyugalma. -
#8301 +1 és Mafia 3-at!!! -
#8300 Nem ezt értettem ez alatt, szerintem biztos kiadják tavasszal next genre és pcre. Órdít a jelek alapján, hogy azokon szebben fog futni. Én azt gondolom, hogy ennyi munkát jelenleg nem fektetett senki next gen projectbe, ergo évekig nem lesz ennél jobb játék semelyik platformon. Majd talán a Mafia 3, de az is csak évek múlva. -
#8299 Ezzel azt akarod mondani, hogy szerinted next-gen konzolokra nem idén fog jönni? Talán a PC-s megjelenéssel egy időben? Ha belegondolunk, azt leszámítva, hogy rengeteg munka, ésszerű lenne még idén kiadni a játékot PS4/Xbox One-ra. Sokan vennék meg az új konzol mellé a GTA V-t, sőt ilyen bundlekben is árulhatnák a boltok, mint a PS3+GTA V, amit szintén vennének sokan mert nem akarják külön a konzolt és a játékot. A másik, hogy karácsony előtt mindenki venné ajándékba orrba szájba. :D -
#8298 "Sajna next genen mostanában ilyet nem fogunk látni"
Ameddig ki nem jön újra next genre :D -
#8297 Szüretelés közben volt időm picit többet játszani. Elképesztően jó ez a játék. Sajna next genen mostanában ilyet nem fogunk látni, ehhez nagyon sok munka kell. Elismerésem a fejlesztőknek, minden forintját megéri a játék :) -
#8296 jaja -
ldavid #8295 annyi küldetés elérhető még nekik, vagy ilyesmi -
#8294 Srácok, mikor karaktert váltunk a fejek mellet van egy szám....az mit jelenthet? -
#8293 Micsoda cickós leányzó :)
-
#8292 -
#8291 Jajj tegnap csintam neked asszem pill :) -
#8290 Elhittem volna bemondásra is :D -
nú #8289 Valami meg már igazán mondhatnának a PCs verzióról, ha már ennyire irreális bevételük lett és megnyugodhatnak. -
nú #8288 Valaki felrakna olyan képeket, ahol sok gyalogos látszik? :) -
#8287 Lefotóztam neked, bár sajnos csak dísz ugye (mert rossz a drive a boxomban és kénytelen voltam letölteni)
De megfogadtam Tinman tanácsát :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!