27719
-
#8446 Fura... Ma meg siman elsore sikerult bejelentkeznem. Vegre nem elolrol kell kezdeni. -
#8445 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!legjobb amikor a város közepén a konténer mögött szarik :D -
#8444 Ez most komoly? Majd' fél órás verseny? :)
Höhö
-
#8443 A hátsó kerekeinél lehet beszállni. Vagy valami olyasmi. -
Nagydög #8442 Ja masik:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Random encounter. Vilagito lampakkal alldogalo autok a puszta kozepen, korulottuk halottak es haldoklok, megy egy taska 25K-val. Az egyik ficko utolso erejevel figyelmeztet, ha elviszem, halott ember vagyok. 20 masodperc mulva a vadon kozepen kiabalas es autok tamadnak kozvetlen a hatam mogott es mire megfordulnek, szitava lonek. -
mac83 #8441 van egy eladó ps3-as gta5-öm, akit érdekel írjon rám! (újpesten) köszi -
Nagydög #8440 Azert a vicces edesjo... a Rockstaros fiuknak!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Repulo iskola, melyrepules. Repulj vegig egy utvonalat. Meg is mutatjak, ragyogo joidoben. En meg repuljek viharban, a hullamok felett meterekkel. Hol a viz jon fel ertem, hol a szel probal beletolni a vizbe. -
#8439 Ezt meg hogy? -
#8438 Ki tudja, én a multiban bízok, hogy ott benne lesz esetleg. -
nú #8437 kár :C, nem mintha rohadtul élvezetes dolog lenne egy sínen tolni körbe-körbe, de ha már ott a küldetés rá és az irányítás, igazán belerakhatták volna -
#8436 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyik küldetés alatt tudod vezetni, de szerintem úgy, hogy simán elkötöd, úgy nem.. -
nú #8435 már azon kívül, hogy Trevor egy küldetésben vezette -
nú #8434 keresek valami videót a vonatok vezetéséről, de nem találok, lehetséges egyáltalán őket vezetni? -
nú #8433 lol, jet-et is el lehet kötni? :DDD -
#8432 -
bake05 #8431 Én előre fostam a repülő+helikopter irányítástól.Nos a repülős dolog elég szépen megy(már amikor nem felejtem kiengedni a kerekeket leszállás előtt)de a helikoptertől agyvérzést kapok rendesen. -
#8430 De ez volt a bibi.. Viszont azota be se tudok jelentkezni... Annyit ir h nem lehet bejeentkezni, es telepitsem ujra... Most ez mit jelent, megserult a felhasznalom? Hogy lehet telepiteni? -
#8429 szorgos munkával :p -
drago14 #8428 Hogy lehet szerezni 150 millió dollárt? A golfpálya annyiba kerül. -
#8427 [egy acsit] -
#8426 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A libegő tetjén található falfestésre valaki rájött már mit takar? -
#8425 Michael :) -
kjhun #8424 Ez, most komoly? XDDDDD
Kit visznek el? -
MagyaR #8423 Hogy a p*csömbe lehet ezzel rendesen előre menni. Agyf*aszt kapok :D. -
MagyaR #8422 A helikopter irányítása elég tré :DD. -
#8421 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én nállam trevor kapta a majmot hiszen ha megnézed ő rá hasonlít a legjobban xd franklin a koponyát de így is kiröhögte durván xd viszont a küldetést se nem értettem és nem is tetszett sajna :C bankrablás jobb lesz majd ^^ -
#8420 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!milyen komoly amikor a FIB-es bulihoz maszkot kell venni, naná hogy majmot vettem Franklinnek, atyaég Trevor hogy kiröhögte, de milett volna ha trevor kapja atyaég mennyi végigjátszás van ebben :) -
#8419 :D -
#8418 Sőtt a Dark Sector nextgen...nah az aztán! -
#8417 Ugyan így voltam RDR-is! GTA6-ra leszek kíváncsi 4év múlva ízig vérig next-genre, belese merek gondolni. De előtte Red Dead következő szintén nexgenes részére jön(szerintem) -
#8416 jó érzés olvasni az ilyet ^^
-
#8415 ma volt egy kis időm, gondoltam viszem tovább a sztorit.. ellenben nem sokat haladtam, mindig találok valamit amivel félre lehet vinni a dolgokat, mert tényleg annyi lehetőség van, és annyira jó minden :)
egyébként napsütésben gyönyörű az egész város, illetve minden, bármerre is megy az ember.. ezek a felcsillanó napsugarak a képernyőn pedig jópofák, de úgy egyébként a GTA 4 után teljesen felüdülés az egész... :)
van pár lassabb autó, na azokkal élmény kocsikázni erre-arra, és tényleg jó érzés lassan végigmenni a napsütötte utakon, közben az ember néz jobbra-balra, mert annyira kidolgozott és részletes, jól kinéző az egész terep és környezet... ma valahogy újra beleszerettem a játékba, el is felejtettem a legelső próba utáni kiábrándultságot (azt is csak a vezetés miatt) :) -
#8414 LOL
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
MagyaR #8413 Nem jelentkeztél véletlen ki a profilodból? -
#8412 nemtudom de az gáz ha nem menti el :/ -
#8411 Lehet a boxom hulyult meg... Na mind1 majd holnap kiderul. -
#8410 én box vinyóra:) -
#8409 Külső pendrivera, vagy a box vinyojara? -
#8408 ezt hogy érted?:) -
#8407 Ti hova mentetek? Mar ötször kezdtem el a jatekot.