27719
-
#8486 Csak másoknak írtam, én ismerlek baszod...engem nem etetsz meg ilyenekkel. :)
Egy super mario-t nem tudnál portolni, nemhogy egy GTA 5-öt. :D -
#8485 ki mondta hogy hidd el? xD
Poén vágod ....??? :d -
#8484 X360-at rákötötte pc-re és onnan nyitott meg egy videóablakot. :P
Vagy simán.
Vagy leszedett egy gameplay-t youtube-ról, és egy ikont csinált az asztalra amiről elindul neki.
MAJD HA MEGMUTATJA a Graphics menüponttot a játékban na majd akkor higyjétek el. :D -
#8483 Jó lenne ha nem a konzolos felvételt mutogatnád!!!!!!!!!!!! :D -
#8482 Ja bocs, akkor nem szóltam. :) -
#8481 Addig jó amíg használják :D -
Nagydög #8480 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vadasz kuldetesek vannak mar? Az elso hely, amit ajanl tele van vaddisznoval is. -
#8479 Less át majd az eredetiekhez, ott már hónapok óta szekálnak vele, hogy portoljam, át, nyilvánvaló hogy poén kategória, remélem senki nem vette rossz néven :) -
#8478 Nos én ugy gondolom hogy jövö év elején valamikor fog megjelenni max márciusig PC-re. Sajnos elég messze van de 1 játék miatt nem fogok konzolt venni még akkor se ha nagyon várom.:D -
#8477 jaj te annyira genyó vagy xd ennyire unatkozol amúgy?:D -
#8476 Ez most mi akar lenni? csak nem egy randa' szívatás? :D -
#8475 :)
-
#8474 fake. De akkor is vicces :D -
nekem a "rövidesen" jó pár hónapnak is....
-
#8472 Én jelentleg is portolom PC-re megy a munka ezerrel....már elindul a játék, csak fagy, de rajtavagyok :)
Hamarosan videó :) -
#8471 "hogy rövidesen megjön PC-ére"
Amit láttál mendemonda, én amúgy hihetőnek tűnő oldalakon régen láttam játékot kirakva és mellette a megjelenést, Metal Gaer Rising-et pl, gondolhatod, kb fél évvel később jelent meg valójában.
Ennek az esélye kb 0.01%. Hogy még idén lesz PC-re
Vagyis ha nem akarsz konzolt, akkor nehogy beleéld magad hogy idén GTA5-özöl majd.
Nem kibaszásból írtam, csak nehogy már itt valaki beposztoljon egy nyomorult oldalnak egy nyomorult bejegyzését, ami alapján előre felvesznek rendeléseket, és ez ugy működik hogy majd amikor lesz játék akkor kapod meg, vagyis ez bullshit, hogy finoman kifejezzem magam.
Majd akkor ha a hivatalos oldalon látod a PC-s bejelentést, addig inkább 6-12 hónap csúszásra számolj, mert eszméletlen pénzt költöttek konzolon , mind hardverre, mind játékra.
Amíg ez így megy semmilyen pc-s megjelenés nem várható. -
x -
háát, én old-gamer pc-sként erősen gondolkodtam a konzolbeszerzésen. De néhány ritka kivétellel nem igazán láttam olyan játékot, amiért megérte volna még egy eszközt vásárolni. Talán a GTA5 miatt megvettem volna, de már látom, hogy rövidesen megjön PC-ére és szebb lesz, mint a konzolos, pont 2 hónapja vettem beszerzési áron egy GTX 650-et, jól el leszek vele.... -
sanyiute #8468 Srácok lenne pár kérdésem amit veszek ilyen-olyan házakat/bulihelyet/taxis céget azt a lóvét amit onnan kapok azt a pénzt honnan kapom meg/hogy tudom felvenni?
meg tőzsdét mennyire érdemes figyelgetni mert eddig vhogy nemtom hogy sikerült 100.000$ akasztani van valami technika arra is? -
#8467 Na a végére értem gyerekek. Jó volt. Nagyon jó volt. 2 problémám volt mindössze: repülőgép irányítás, és körözés. Előbbi komolyabb probléma, a rendőröket valahogy le lehet rázni.. De hogy mennyit szoptam a repülőgépek irányításával.. Ugyanaz, mint a 4-ben, össze vissza dől, nem lehet rendesen egyenesen vinni, és úgy tűnik ezen ennyi év alatt se tudtak változtatni. Nem lenne baj, ha nem lenne egy tucat helikopteres rész.. na mind1.
DE, hogy a jóról is beszéljek: a grafika eszméletlen szép, a fényeffektek brutálisak, ahogy a nap megcsillan az autón.. ilyet utoljéra a Dirt 3-ban láttam, és az egy autóbversenyzős játék. A város kidolgozottsága is remek, a játéktér nagy és változatos, és rohadtul hangulatos.
Szeretettel várom a multit :D -
#8466 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vaddisznót merre? Tehén is van amúgy. -
#8465 Hát nemazé de ilyenekre alapozni WTF. -
Nagydög #8464 Mi a legnagyobb allat, amit lehet loni? Amit eddig lattam: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!prerifarkas, szarvas, vaddiszno, puma -
#8463 A fake képek alapján írtak november 22-t. Szeretném, de nem hinném, hogy nyár előtt jönne. -
#8462 én csak videókat nézegetek róla, miért tőlem kérded ? :DD
videókban mindegyik az első keréknél száll be a gépbe :D -
#8461 hát ez nagyon komoly, :DDD
Már év végén jöhet a PC-s GTA V? -
-
#8459 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát jah xd de amúgy durva:) -
#8458 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nah megvan...
1. 100% után
2. Esős idő
3. 3:00 AM a Chiliad tetején :)
Hát ezt akkor nem mostanába nézzük meg -
#8457 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja ez komoly volt xd -
#8456 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!összekell szedni 50 ufo darabot akkor kapod meg egy faszitól ő építi ennyit tudok :) -
#8455 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezekszerint igen de még nemtudjuk hogy kell:) -
#8454 Aki tud angolul mondja meg hogy kell ufót látni :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#8453 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért az a küldi se volt kutya, amikor hullazsákban ébredünk és a boncasztalon Michael életviteléről beszélgetnek a boncmesterek hogy biztos bagós volt, meg sok hamburgert zabált... :D -
#8452 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#8451 Nemtom én azt se tudom hol az az autó :d -
#8450 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha emlékszel, egyik küldetésnél volt Michael-nek egy ufós álma. Ezek szerint mégis előhívhatóak valahogy? -
#8449 ezt én is néztem, anemtudom hogy hívja elő biztos az autóval xd -
#8448 Anyáááám :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
mester1987 #8447 Mint a buzibárban...