Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
az a maximálisan támogatott konfig
amúgy én is reménykedem pc portban de remélem nem olyan hulladék lesz mint a 4. részé mert az kritikán aluli volt, bár az la noire se sikerült a legjobban
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
<#banplz>#banplz>
GTA V (*.*)
(meg egy kis jelenetben a videóban volt egy olyan, hogy kipördül egy kocsi, alig tudták kikerülni, az meg az a régi Aston Martinra hajaz)
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ha volt már, akkor bocsi.
One more story
Istenem add, hogy ne 10 magos gép keljen alá 😄
One more story
A 2-3 nap alatt kijátszható játékok többségét nem tolom mert felesleges idõpocsékolásnak tartom, azon kevés játékok miatt amit esetleg még is toltam nem érzem magam álszentnek. Manapság a játékipar a lehúzásról szól, és mostanában kezdem néhány kellemetlen csalódás után észrevenni, hogy ez alól a Rockstar egy kivétel, mert még egy játékukban se csalódtam.
#3537: Kétszer átolvastam a hozzászólásod, de nem jöttem rá hogy mi is a valós problémád. A port az tényleg szar volt nem vitás, viszont a gépem viszi a játékot max grafikán, de ha nem így lenne az alap sztori kárpótolt volna akkor is. Azt még ott a két dlc sztori amit nem említettem.
a gta4 GFWL-el megáldott multiplayere is kibaszott jól sikerült, megyek is szórni a pénzt a fejlesztõk irodaházára repülõgépbõl
ha valami nem érdemli meg a pénzt, az a FOS PORT, sok hónapos késéssel
ha bizonyítanak akkor majd megveszem a steamen karácsonykor vagy ki tudja mikor, és majd a köv játékuknál elgondolkozom a korábbi vásárláson
számomra az a nagyobb baj hogy ez az V. már csak olyan mint az elõzõ és olyan mint az utána következõ lesz, nem látok kiemelkedõt
régen BOTRÁNY volt amikor a gta szóbakerült, most ebben a trailerben mi a felháborító? erõszak is minimál
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"