Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
van annyi cím, amivel hónapokig el lehet lenni (és nem japó!). ezután pár ezres bukóval eladod az egész hóbelevancot 😊

Forza.

Büdös Bohóc
nem, azonban annak idején lehet õ se engedte meg magának a dolgot, jelenleg pedig ami értelmes játék van és nem játszotta ki az ember az nagyon kevés, nem éri meg ezért megvenni... ok, sok konzol exkluzív cucc van, de annak nagyon nagy hányada kicsit más kultúra, én pl a sony érában található nagyon sok távol-keleti érzésû szarokat utálom.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

tommygear
ennyi erõvel ne vegyél semmit, várj amíg elavul minden
kill3r21
lesz biztos nem is errõl van szó, csak gondolom már kiakadnak a készitõk ez miatt 😄
A GTA IV topikjában is így ment anno a morfondírozás a PC verzióval kapcsolatban ? Lesz PC verzió, különben már az elején cáfolták volna.

kill3r21
most nézem hogy az Rockstar forumon simán bannolták azt aki a PC verzióról kérdezett...😄
akyyy
mobiln, rrs, vagy hozzászólás keresére nem mondod meg te se hogy mi ez 😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

The Protector
Megnézegettem a képeket,videókat.Végre lesznek színek is.Hatalmas fejlõdés a fosbarna,sárga homályos színvilághoz képest.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

arty
nyilván jobb az elején venni, hatszoros áron, 1 év alatt szarrámenõt 😄

Forza.

tommygear
akyyy
legalább irnád oda😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

JaSoN HuNTeR
Magyar felirattal.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Büdös Bohóc
ja sorry, most mondták, akiknél nem proxyn át megy a youtube, hogy ez feliratozott, már értem

tommygear
azt vágom, az egy égetnivaló csapat, szerencsére át is szervezték azokat
Büdös Bohóc
szerinted ki nem látta eddig??

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Büdös Bohóc
Ja értem. Csak azt a Rockstar Leeds portolta és nem az a geciláda csapat, aki a GTA IV-et.

tommygear
az, hogy az se volt rossz port
tommygear
nyilván generáció váltás elõtt fogok xboxot venni...
tommygear
az még mindig nem az ajánlott amit írtak, ezzel jó lenne tisztában lenni
az a maximálisan támogatott konfig
hol olvastad a gamestaron?

amúgy én is reménykedem pc portban de remélem nem olyan hulladék lesz mint a 4. részé mert az kritikán aluli volt, bár az la noire se sikerült a legjobban

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

30kd csak van egy boxra, ott is ugyanúgy tudsz lopni mint pcn

zoliii
Nem tûnik rossznak, az 5.rész! Tökéletes játék meg nem létezik!

Rayden02
<#wilting>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

RiCSi1234
Hát nem is kell már nekem ez a fos játék.. Egy csomo grafikai bug van benne.. Már az elején, ahogy hõsünk a wiszkis poharad a szájához emeli, a pohárnak, és annak tartalmának nincs árnyéka.. Vissza is mondtam a megrendelést..

<#banplz>

GTA V (*.*)

Büdös Bohóc
Háh, második animgifen a kocsi az olyan, mint most a 007 : Skyfallban volt a nyannyernek céges Jaguár 😄

(meg egy kis jelenetben a videóban volt egy olyan, hogy kipördül egy kocsi, alig tudták kikerülni, az meg az a régi Aston Martinra hajaz)

Büdös Bohóc
mondjuk kiírásilag lehet ez lesz, nézd meg a max payne-nél mit írtak AJÁNLOTTnak 😄DDD Az is egy vicc, az akkori csúcsmax 500 ezer forintos gép szint kb.

Büdös Bohóc
tévedsz, nyugaton van, ahol nagyobb a warez konzolra, mint itthon

Büdös Bohóc
ennek mi köze most bármihez is???

Végül is ennek annyival jobb a grafikája hogy itt ki van színezve a történet, meg fejlesztve vannak az árnyék / fény effektek. Mást nem vettem észre, meg feltételezem hogy itt már nem csak módolással lesz elérhetõ az élsimítás, mer akkor baszhatjuk. <#hehe>

Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Seangaijin
Teljesen felesleges sztem foglalkozni a gépigénnyel mert még semmit nem tudni.Úgyis attól függ majd h mennyire tudják optimalizálni, mennyivel kapunk szebb grafikát több draw distance-t stb... Az biztos, hogy az ajánlott gépigény biztos phenomII 965-tõl felfelé minimum 4gb rammal meg 6870 VGA-val. De evidens ha az ember nagy monitoron full HD-ban akar szaladgálni max grafon akkor majd Paks kell, ha meg 1024*768 ban akkor elég a kisebb vas.

cataflam02
A kérdés, nem a biztos pc port, hanem a hardverigény.

One more story

tommygear
hess
szó van pc portról hogy már gépigényrõl hadováltok?

tommygear
reklámot hanyagoljuk kössz
8150-alá egy deszka meg egy 7850 2GB.Ennyi.Gianni

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

"Én már most elkezdek rá gyüjteni!!"😊)) Tuti vétel lesz!!!!! Ezért a játékért megéri ami szorakozást nyújt egy full szabad világba!!! GTA IV-et is megvetem és hozzá a kiegészitõt és nem bántam meg!! Ennyit megérdemelnek a Rockstaros fiúk.
cataflam02
Trailer elemzés
Ha volt már, akkor bocsi.

One more story

cataflam02
Ez kurva jó lesz OMG Trevor eddig nem tetszett, de most õ lett a kedvencem!
Istenem add, hogy ne 10 magos gép keljen alá 😄

One more story

A Grand Theft Auto -kat leszámítva eddig minden játékot megvettem ami tetszett, és hosszú távra nyújtott szórakozást (min. 3-4 hónap).
A 2-3 nap alatt kijátszható játékok többségét nem tolom mert felesleges idõpocsékolásnak tartom, azon kevés játékok miatt amit esetleg még is toltam nem érzem magam álszentnek. Manapság a játékipar a lehúzásról szól, és mostanában kezdem néhány kellemetlen csalódás után észrevenni, hogy ez alól a Rockstar egy kivétel, mert még egy játékukban se csalódtam.

#3537: Kétszer átolvastam a hozzászólásod, de nem jöttem rá hogy mi is a valós problémád. A port az tényleg szar volt nem vitás, viszont a gépem viszi a játékot max grafikán, de ha nem így lenne az alap sztori kárpótolt volna akkor is. Azt még ott a két dlc sztori amit nem említettem.

te örülsz ha átbasznak, hát gratulálok.
a gta4 GFWL-el megáldott multiplayere is kibaszott jól sikerült, megyek is szórni a pénzt a fejlesztõk irodaházára repülõgépbõl
ha valami nem érdemli meg a pénzt, az a FOS PORT, sok hónapos késéssel
ha bizonyítanak akkor majd megveszem a steamen karácsonykor vagy ki tudja mikor, és majd a köv játékuknál elgondolkozom a korábbi vásárláson

számomra az a nagyobb baj hogy ez az V. már csak olyan mint az elõzõ és olyan mint az utána következõ lesz, nem látok kiemelkedõt
régen BOTRÁNY volt amikor a gta szóbakerült, most ebben a trailerben mi a felháborító? erõszak is minimál

Grove4
Ja tehát eddig Te is lewarezoltad, de most már szent vagy. -.-'

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Ha valaki egy NFS -t lewarezol az még oké, de aki egy ilyen szintû játékot is lewarezol az elmehet a jó francba. Én is warezoltam és teszem ma is, de ha egy játék tetszik, és mellette látom hogy a kiadó nem a player lehúzására megy rá azt megveszem. Korbácsolom is magam azért, hogy az eddigi GTA -kat nem vettem meg, de az V mellett még meg fogom venni visszamenõlegesen a Vice City -vel bezárólag az összeset. A PC -sek még örülhetnek hogy egyáltalán jön ki erre a portra GTA, a legnagyobb tiszteletlenség lewarezolni, ha van rá keret érdemesebb megvenni.

Ha jól olvastam az eddigi híreket, a karakterek elérhetõek lesznek egymásnak telefonon egy idõ után. Feltételezem itt szintén úgy lesz megoldva mint a IV -ben, tehát ha együtt lógsz egy másik karakterrel az követni fog mindenfele, csak itt még extra válthatsz is majd közöttük.

A IV akkor kezdett el igazán zabálni, amikor feljebb lett húzva a view distance. A Max Payne 3 -as tapasztalataimból viszont azt szûröm le, hogy most már nem lesz ilyen probléma mert optimalizálva lesz. A Max Payne 3 -ban is voltak kiterjedt városi területek, és mint a vaj úgy ment a játék.

Amúgy a Trevor mint ha a Gerald McReary -re hasonlítana, mind arcra, mind személyiségre. Nos nálam ez utóbbi is egy unszimpatikus alak volt.

tommygear
átszervezték azt a csapatot akik csinálták a gta 4 portot,(rockstar toronto) így úgy néz ki mások csinálják majd igen...
de lehet megint a rockstar north portolja majd, akik a gta 4 kivételével az összes részt portolta