Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

poruljartal
egyszerû, a kickstarter ameddig nem jön össze csak egy foglalás, amikor lejár a kickstarterre szánt idõ, akkor vonja le a kártyáról az összeget.. ha nem jön össze, akkor nem von le

tommygear
hát én egy forintot nem küldenék így 😄
Büdös Bohóc
azt vágom, de a különbözõ kickstart oldalaknál ez így megy amúgy

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

tommygear
sehogy, mert a rockstar nem fog ilyen marhaságot kitalálni
Büdös Bohóc
Mert szerinted ez hogy szokott menni? 😄

kifli
hogyne lenne olyan gta ami nem létezik pc-re....
tommygear
és ha nem jön össze akkor visszautalják mindnekinek egyesével? aha
JaSoN HuNTeR
Ja mennek magukba. Most próbáltam ki õket.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

shaddam
Én a rockstar helyében csinálnék egy kickstartert (az úgyis trendi) ahol a játék árát lehet elõre befizetni. Ha összejön a lóvé lesz port, ha nem meg nem. És ezzel végre elhallgatna a rinya meg a pécéreúgyiskiadják tábor.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

vk90
Te hallod azt direkt ezekre a konzolokra csinálták, hogy azokon a gépeken is legyen Gta, minek adták volna ki pc-re, nem lett volna sok értelme az direkt a konzol képességeire volt megcsinálva ne húzzál már fel! Épp így a psp-s részek, azokat is azért fejlesztették, hogy legyen psp-re is gta, nem is értem, hogy miért sír érte mindenki, hogy nincs pc-re...

Capcom is the best!

DarkSector
THX, valóban sok van, elhiszem, csak én most a következtetéseket az ....xbox classic - x360 - ps1 -2 -3 történelmében szoroztam osztottam ki...és ezek alapján jelentem ki hogy egy nagygépes GTA mindenre fog jönni. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Tudod miért mondtam, mert most nem egy hendeld only cím a GTA 5 hanem nagygépes projekt....X360-PS3-PC. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ezek alá kell valamelyik játék, vagy mennek magukban is?
JaSoN HuNTeR

Liberty City Stories PC. Jó még a küldik is mennek 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Vice City Stories és a Liberty City Stories

Van PC modja.

Modok.

Most próbálom õket.

totyak
Olyan rész valóban nincs, ami nem jelent meg PC-re, viszont megjelent X360-ra és PS3-ra, ez igaz. Viszont, ha belegondolsz, ezekre a konzolokra mindössze a GTA IV és az EfLC jelent meg, szóval, ha neked csak ezek számítanak, akkor igazad van.
De a Vice City Stories és a Liberty City Stories pl. nem csak "handheld szarokra" jelent meg, hanem PS2-re is, viszont PC-re nem. De ezek szerint azok nem voltak elég fontos részek, hogy számításba vegyük õket.
A Chinatown Wars valóban csak PSP-re, NDS-re és iPhone-ra jött. A GTA Advance meg ugye a kevésbé érdekes Gameboy Advanc-re.

JaSoN HuNTeR

DarkSector
Jó vazze de nem hendeld flash szarokra gondoltam hanem a fõ részek, amik a mostani generáción voltak, vagyis arra értem hogy nincs olyan ami csak x360 meg ps3....😄

JaSoN HuNTeR
Vice city stories, Liberty City Stories.

Mondjuk csináltak ezekbõl PCs modot és most vannak PCre is.

-Grand Theft Auto Advance
-Grand Theft Auto: Chinatown Wars

Ezek nincsenek PCre.

DarkSector
Huh melyik GTA nincsen PC-re? Mert én lemaradtam akkor valamirõl...😄

GTA1-2-3-Vice City-San Andreas-GTA4-EFLC

totyak
R* megmondta, hogy a trailer videók a PS3 verzióból származnak. Illetve abban sincs igazad, hogy nincs olyan GTA, ami nem jelent meg PC-re. Több is van ilyen. Annyiban viszont igazad van, hogy butaság ezzel a petícióval vergõdni, mert biztosan lesz PC kiadás. R* annak idején megmondta, hogy minden fontosabb rész megjelenik minden fontosabb platformra. A V elég fontos epizód és a PC elég fontos platform.

tommygear
am meg a ps3 verzióból vágták össze a trailert
tommygear
csillapítsd már magad
DarkSector
ÉRTELMETLEN, ILYEN HÜLYESÉGET.
nEM MONDTA SENI HOGY ONLY KONZOL LESZ.

AZT AMIKET GAMEPLAY-KÉNT MUTATTAK HA VALÓS AKKOR AZ pc-S GAMEPLAY, MERT KONZOLOKON OLYAN GRAFIKÁT MAX NEXTGEN-BEN LEHETNE...SZÓVAL NO PARA PLÁNE HOGY NEM LÉTEZIK gta AMI NEM LENNE PC-RE, NEM IS ÉRTEM MIRE A PARALIZIS.

Rayden02
Az más tészta!
RdR2-õt se várjuk PC-re!
Sajnos a Red Dead név egyenlõ a konzol exkluzív címmel!<#ravasz1>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

kill3r21
RDR-t is egyérlemûnek gondolták 😄
Jaka923
Csak tudnám, hogy minek, amikor egyértelmû, hogy lesz.

arty
tévedésben élsz, nagyon sok jó minõségû port/jó játék nem fogyott (nem az a jó játék, ami NEKED tetszik)

ha egy játék 2 millió $-ba kerül, mit ér a cég félmillió, 1 $-os eladással? hajukra kenhetik a steames, akciós eladásokat, ha nem hozza be az árát...

nem vagy kicsit összeesküvéshívõ? az egész iparnak milyen érdeke van manipulálni, hogy "pécén kevés fogyott" ? abból ki profitál, anyagilag ??

Forza.

fook
Én ps3-ra ugyanúgy leszedem a ps2-es , ps1-es játékokat amik tetszettek , és minden gond nélkül játszok vele , nem kell semmit elõvennem.<#fejvakaras>. A konzolt azért is fogják mindig elõrébb tartani játékokban , mert egy konzolt azért vesz az ember hogy játszon. Cd be , kényelmes fotelbe ülni és játszani.Ellenben géppel , ahol játék megvesz , felrak, patchet keresni ide oda , újonabban bereggelni 126 helyre , ezt hitelesíteni azt , és a végén meg kidob valami errorral , annak utána nézni stb stb stb.... És ezt eladásokba úgy gondold , hogy nem az öreg kockákra fog gondolni a cég , akinek amúgy is már alig van ideje játszani , és a piac 1/5-e. Hanem a fiatal surmókra , akik befolyásolhatók , és a szüleik inkább vesznek egy konzolt a gyereknek ~70-ért , mint egy normális pécét ~200-ért...

Krisztiam
de lesz és kész én tudom 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

tommygear
nem <#wow3>
SötétBarom
Steames eladásokról lehet tudni valamit? 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Nathan66
megjelenés bolondok napján.. hihetõ 😊

Büdös Bohóc
Szerintem szimplán az a helyzet, hogy mivel nem volt valami fényes a bevétel mostanában R*-nál, ezért nem sok pénzzel tudják finanszírozni a PC portolást/fejlesztést, amíg nem jön be pár dodó a konzolosból, addig inkább nem mondanak semmit.

Másrészt nem emlékszem pontosan, de szerintem talán 1 kivétellel mindig betartották a határidõket, amiket mondtak, inkább arról van szó, hogy a vezetõségben van gerinc és inkább majd akkor mondanak a megjelenésrõl valamit, amikor tudják, hogy kész lesz idõben. Mondjuk eddig ez kb whenistdone volt a konzolosra, szóval nem teljesen ez az ok, de ez is benne van.

poruljartal
szerintem igen is jól fogy egy egy cím, az igaznán jóak, ha mást nem a steam sales-en...
és lehetne egy képük már arról mennyiért hajlandóak az emberek pc-n játékot venni, még ha minõségi is.
Ezt nem hajlandóak megugrani, hogy olcsóbban adják a játékokat alapból, pedig igen is számít sok országban. (lásd oroszok)

Gondolom azért nagyon egyszerû manipulálni ilyen híreket egy kis pénzzel, hogy rosszul fogy a pc-n, ha már konzol érdekeltség van. Butabirkáknak.
Komolyan, hihetõ az, hogy bevallják, hogy egy cod szarul fogy? Részvényeseknek, a tömegnek ez elvenné a kedvét. Így a kollektív tudat, hogy jajj a józsi is codozik biztos jó, neki megfelelel megveteti a szerencsétlenekkel. Aztán összeszorított seggel ül a gép elõtt, hogy milyen jó, de nem évezi... évekig lehet még majd eladni az új konzolok mellett is az aktuális kod szintet figyeljétek meg. Egy kod lesz megint, csak a nextgenre feltextúrázzák, tuti ezen dolgoznak most, hogyan.

Büdös Bohóc
(mármint az elsõ sorral idéztem egy érdekes részletet abból, amit beírtál)

Büdös Bohóc
autószerelõ

szerintem ezt elárulja a cikk írójának a témában jártasságát, utánajárását és kompetenciáját

Ha az Origo azt irja, akkor nyilvan nem.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

arty
és mi a magyarázat a jó pécéváltozatokra, amik szintén nem fogynak (annyira)? 😊

szerintem mindenki benne van ... a játékos, mert warezol és a kiadó is, mert gány munkát ad ki sokszor - ezek egymást erõsítõ tényezõk, oda vissza hat. leeht elmélkedni róla, hogy a tyúk vagy a tojás volt elõbb, de szvsz nem érdemes.

Forza.

Krisztiam
Origo-ról szedtem:
A Grand Theft Auto talán az egyetlen olyan sorozat, amelyik részrõl részre teljesen meg tud újulni. Más városok, más szereplõk, teljesen eltérõ szövevényes sztori jellemzi az összes részt. közelmúltban bejelentett ötödik részben a Los Angelesrõl mintázott Los Santos városában fognak zajlani az események. A város egyaránt kínál felhõkarcolókkal teli üzleti negyedet, hegyre csavarodó sofõrgyilkos utakat, tengerpartot és kertvárosi negyedeket. A játékban egy jólmenõ bankrabló, egy lecsúszott gengszter és egy minden gépet elvezetõ fiatal autószerelõ lesz a három hõs, akik között váltogathat a játékos.

Kinek ajánljuk: Különösen azoknak való az új GTA, akik a New Yorkon alapuló Liberty Cityt kezdik unni. Új amerikai nagyvárosban nézhetnek körül jövõre.
Kinek nem való: A PC-t használó játékosok valahogy kimaradtak a tervekbõl, csak konzolokra jelenik meg a játék.
Mire jelenik meg: Playstation 3, Xbox 360

Akkor pc-s változat nem lesz?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Büdös Bohóc
Sok köze nincs a portolásnak ehhez, max annyi, hogy mivel egyszerûbb átírni a kódot pc-re mint nulláról írni ismét, ezért portolnak. Mivel úgyis meg kell jelentetni konzolra, ezért megírják arra elõbb, aztán mehet.

kill3r21
Hát akinél a GTA4 az optimalizálás miatt hasalt, az vett miatta boxot, aki ezért lemondott a játékról azt nem is igazán érdekelte, GTAV el is ez lesz, akármien lesz...
Millió egy helyen sírnak még a pc-sek a RDR miatt...
Ja és codok, cirka 20 millió eladott példány boxon, pc-n kb 1 misi, felfujják mert pc-n az 1 misi eladott darab nagyon jó, pedig ha az veszed a számokat nézve meg kurvaramaty eladás.....
A Warez elleni védelem, ami sok pc játékos eltántorit, soxor többet sziv az eredetivel mint a warezzal, szal ne is csodálkozzunk hogy inkább a warez mellet dönt...
szerintem meg egyszerübb egy fix hardwerre gyártani, mint olyan programot fejleszteni ami minden hardveren gond nélkül megy, ezért szoktak úgymond inkább portolni...
Max payne 3 sem port volt, rendesen fejlesztették pc-re a konzolos mellet, azért ez nem mind1 szerintem...
poruljartal
szerintem sem a warez tehet a rossz eladásokról, hanem a fejlesztõk és kiadók. Egyszerûen nem éri meg nekik többet dolgozni egy-egy címen, a fejlesztõk meg ha értenek is az optimalizáláshoz, javítgatáshoz, nem kapnak elég idõt rá. Ott van egy jó játék pc-re, de szar mondjuk az irányítása, optimalizálatlan, vagy gambreaker bug van benne. Ettõl ez egy rossz játék lesz, nem fogy.
A pc-t ahhoz tudnám hasonlítani, hogy az egy örök érvényû cucc, pl doom-al, quake-el a mai napig tudsz játszani, mondjuk leszeded fél perc alatt steamrõl és megy. Konzolon ugyan ez sokkal hely igényesebb és fárasztóbb. Vedd elõ a régi nintendód, porold le, játsz... a nagy lófaszt. Ps, nintendó, ps2,ps3, xbox... persze mindet tartsd meg ha volt, de amíg egy-egy játék miatt nem veszed elõ évente, szemét mind. Pc-t jobb esetben lecseréled, mert lekell néha, és accountról játszod a játékokat. Sokkal egyszerûbb klasszikust csinálni pc-re, mint konzolra emiatt, ráadásul a konzol játékok 99% égetni való szemét, de el lehet adni, mert nem tudják annyian kipróbálni vétel elõtt.
Ez nagyon nagy elõny, hogy leszeded és kipróbálod mielõtt megvennéd. Ezt tudják a kiadók is, és mindent pénz alapján kalkulálnak.
A gond, hogy hozzá szoktatták a pc-seket a szarhoz, és ahhoz, hogy azt ne vegyék meg. Vagy vegyék, lásd cod.
A gta sajnálatos módon a 4essel nagyot hasalt a fent említett optimalizálatlanság miatt, de nálam ez is elsõ napos vétel lesz ennek ellenére, mint a max payne3, ami remek port volt.
Kár, hogy a dlc-krõl nincs valami összefoglaló, olyan ami hihetõ...
hogy teljesítenek, mert én nem szeretném elhinni, hogy jó dolog az, ha van 5 multiplayer dlc és azzal rendszeresen megosztják a játékosokat.
Rendszeres az is sajnos, hogy nagy csinnadrattával bejelentik, hogy mi mennyire jól fogy, pedig egy szar. Ezzel is reklámozzák, és miért ne hinnék el? Pedig tuti hazudnak.

A lényeg a lényeg, hogy tuti lesz pc-s gta5, ha másért nem, a fejlesztõk maguk miatt megcsinálják, legyen mivel 30 év múlva az irodában játszani.

tommygear
jövõre...
dragon11
majd jövõre xbox 720.. ps4.. brutál.. sztem box alázni fog

arty
utánaolvastam, mert nagyon érdekelt 😊

Forza.

JaSoN HuNTeR
Honnan tudsz te errõl ennyit? Wii u.

Fpocok
Állítólag valami 3 órát bír ki egy töltéssel...

Parasite Eve 2, best game EVER!

arty
mindkét kontroller ipari hulladék: a kijelzõs hamar lemerül + nem tölthetõ usbrõl, a másikon a ravaszok nem analógok. nintendó minõség 😄

Forza.