27719
-
#8646 IV-ben 911-el lehetett őket is hívni. Tárcsázod és utána a megfelelő számmal lehetett rendőrt, tűzoltót, vagy mentőt hívni. -
#8645 XD -
barmi #8644 Mi a számuk ? Azonnal hívom őket ! XDDD -
#8643 Hívd ki a tűzoltókat (igen, komolyan, persze a játékban ), vagy gyújts fel valamit! -
barmi #8642 komolyan ? omg ... -
#8641 Imádom ezeket a gifeket
-
#8640 Tűzoltóságon? xD -
barmi #8639 Szükségem lenne egy tűzoltóautóra, hol is van az ? köszi -
ldavid #8638 peanut butter akkor már :D -
#8637 Logikus :D -
#8636 PirateBay -
nú #8635 Wow :D -
#8634 Talán Public Test v Private Test. Vagy valami hasonlóra gondolok. -
#8633 A PB az a Pre-Bulid rövidítése,a PT passz! -
#8632 Én találtam egy olyat hogy a Yoga minigame impossible to finish. It's too hard. V valami ilyesmit. :D -
#8631 "942668 [PT][PB] - PC Crashes upon starting the Yoga minigame."
-
#8630 PB és a PT mit jelenthetnek ebbe a PS3 builds.xml-ben? -
#8629 én nem találom az acsit a libegőn :( -
#8628 Valószinüleg nem akarják azt a baklövést mégegyszer elkövetni amit a GTA IV esetén megtettek mert azért az valljuk be eléggé szépen le nyomta a prestigeüket sok sok rajongojuk szemében. Most már valószinüleg nem bizzák a véletlenre hála istennek. -
#8627 Szerintem is,főleg azért mert nem egy szimpla port lesz boxról,hanem egy külön fejlesztett PC-s verzió dx11-el! -
#8626 Ezek azért elég biztató dolgok nem mondom. Kösz az infót. -
#8625 Igazad van de ha ilyen dolgokat akarok akkor APB:R el játszok vagy nem tudom. Nem GTA-val. :D Ha már ráköltök nem is kevés pénzt nem akarok 80%-os játékot kapni. :D -
#8624 Itt a teljes lista:PS3 builds.xml.
A dátumokból én csak annyit tudok megállapítani,hogy már tavaly ilyenkor már volt PC-s prebuild változat,vagyis egy szálon futott a fejlesztés,ahogy az a max payne 3 esetben is történt!
PS4-es verzió meg gondolom majd PC-ről lesz átporolva!! -
#8623 Mindig vannak, akik a hülyeségre költenek. Lásd TF2 sapkák, meg tököm tudja milyen dolgok, amik csak a kinézeten módosítanak.
Tudod, e-pénisz növelés :) -
#8622 Nagyon úgy tűnik! -
#8621 Minek kellene nekünk annyi zsé, kirabolunk pár helyet azt csá. Amit meg lehet szerezni ingyen azért pénzt költeni felesleges. -
#8620 Azok maguktól készülnek? :D
Pletykarovat:
igazi pénzért lehet majd venni játékpénzt az online-ban?
http://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV/comments/1mx8a6/so_i_might_have_found_why_its_so_hard_to_make/ -
#8619 Az ugy ok. :D Max...de DLC az lehet/ne ingyenes is. Persze ma már 1 se az. -
#8618 áldozatokat kell hozni! :D nem kell minden hétvégén beszórakozni és meg is van :DD -
ldavid #8617 na jó, ilyen kis cuccok, a léghajó is az ha jól rémlik, meg többi előrendelői/gyüjtői dolog -
#8616 Úúúú, le vagy maradva :P
Első (inkább -3. :D) napos kép:
-
Champy #8615 Az a baj, hogy nincs háznál most ekkora drive. Jó nem egy nagy pénz beszerezni ,de ez +5 darab ezres és akkor már 20 ezernél tartok amit gta-ra költöttem. Ok még ez is megéri érte, de elvileg nem kéne.
Két napja nem tolom ez miatt és már megőrülök :)
Attól függ mikor jön a patch ami ezt javítaná. De valszeg egy két napon belül kénytelen leszek venni egy drájvot. -
#8614 Én meg fogom venni PC-re és nem igazán szeretnék ilyen DLC háboru miatt fejfájást kapni. :D Like BF3 vagy hasonlók. -
#8613 bazz ragd rá egy 16 gbos pendrivera és no problem és a drive sem kopik! -
Champy #8612 Volt...
Egyébként én még mindig ki vagyok akadva, hogy kiadnak egy játékot és " ne installáld a play discet mert ... " hát miezmármi ? :( -
ldavid #8611 "Azt se feledje senki, hogy jönnek DLC-k is!"
már ha jönnek. jó, nyilván elég esélyes, de eddig egy szót nem mondtak róla hivatalosan.
nem feltétlenül kell most olyanokra számítani mint a 4 epizódjai (az online is elég nagy dolog lesz) -
#8610 Vótmááá???
"Egy gyerek agresszív rohamot kapott, amikor közölték vele, hogy kiskorú nem veheti meg a GTA-t, sikítozott, ki akarta tépni az eladó kezéből, és ütötte-verte őt. A biztonságiak vitték ki. Egy másik gyerek először egy nagyon gagyi, kamu személyi igazolvánnyal próbálkozott, majd azzal fenyegetőzött, hogy a padlóra fosik, ha nem kapja meg, amit akar. Szerencsére enélkül is távozott. Durvább volt az a 12 év körüli fiú, aki azzal próbálta bizonyítani, hogy 18, hogy elkötötte a szülei kocsiját, és elvezetett a boltig.
A trollapuci a gyerekével ment be, majd megkérdezte az eladót, hogy ez-e az a játék, ahol kurvákat lehet ölni, drogozni és bankot rabolni? Közben szúrós szemmel a fiára nézett, aki rájött, hogy nem lesz ebből semmi. Majd amikor az eladó igennel felelt, közölte, hogy akkor megveszik. Az ő ellentéte a szigorú anya volt, akit a gyerek felhívott a boltban, hogy igazolja az eladónak, szülői engedélye van a játékra. Ehelyett az anya elkezdett a telefonba szitkozódni, majd pizsamában megjelent az üzletben és kiabálva kitaszigálta a gyereket. Egy férfit pedig a parkolóban kérleltek a gyerekek, hogy vegyen nekik a játékból, erre bement, beállt a sor végére, majd elbeszélgetett a haverjával, aki az üzlet eladója volt. Aztán a gyerekek orra előtt bezárták a boltot, és beültek GTA-t játszani." -
#8609 Köszönöm szépen! -
#8608 Csak vicceltem, szerintem is Március Rockstarnál az egy mágikus hónap ha utánna néztek. :D -
#8607 Az nagyon sok. Szerintem március-április.