27719
-
#8833 :) -
Neoncsoves #8832 troll detected -
#8831 Egyetértek. -
#8830 Te miről beszélsz ember? Attól hogy élsimítás nincs még jópár PC-s játék összképére köröket ver a GTA 5... -
silverchain #8829 Kitartunk, addig is vigasztal a tudat, hogy nem elavult grafikával játszottam ki a GTA V-öt -
#8828 :DDD -
#8827 -
#8826 -
Ironman2 #8825 kicsit nagy lett!! -
Ironman2 #8824 -
#8823 meg mogyorotörés xd -
#8822 Ez a jelenet is csak azért durva, mert a média azt mondja...ennyit, áthajtani 3-4 ártatlan járókelőn már nem durva?
Ott meg is halnak, ez a csávó meg nem....:D
Szerintem ezerszer brutálisabb , valamelyik lövölde , repülőteres témája...
Az már megrázóbb...
Vagy ott a surgeon simulator, ott egy emberrel cafatolunk, beleit kivágjuk, agyát! és jókat derülünk rajta, itt meg csak egykis foghuzás van :D -
#8821 Ezt láttátok már? :DD Sztem hatalmas :D
-
mester1987 #8820 Nem játszottam még vele, ezt nem tudtam. -
bake05 #8819 Hát igen.De itt is egy főszereplőt akarsz úgymond"kikerülni"ami lehetetlen.Mert nem is tudnád a játékot tovább vinni.Aki játszik vele az tudja miről beszélek. -
mester1987 #8818 Csak annyit, írtam, hogy beteg az egyik szereplő...
@MerlinW: Jajj már megint az okoskodásod...attól még nem rossz a játék, csak írtam...essen már le! -
mester1987 #8817 De az egy Alien játék, ember!!! -
bake05 #8816 Ez olyan volna KB.mint ha azt mondanám,hogy remélem az alien vs predator játékban nem lesz benne alien.Mert azok olyan ronda,undorító dögök. -
#8815 Szerintem keress magadnak másik játékot, mert ez nem neked való. -
bake05 #8814 Egyetértek. -
#8813 Pfff, most ez remélem csak vicc volt! Mi ebben a felháborító? Nekem a gyomrom felfordul attól, ha állatkínzós képeket, cikkeket látok, de azért egy filmben vagy egy játékban látott jelenet nehogy már betesz egy egészséges lelkületű embernek?
Sajnos ilyen a világban is előfordul, de semmi brutalitás nincs a videóban. Nem látni részletekbe menő sebeket, nem látni semmit. -
bake05 #8812 Nem lehet kikerülni,mert ő is főszereplő a játékban.De itt csak egy videó alapján ítélsz.Megsúgom,hogy nem olyan rossz karakter Trevor. -
mester1987 #8811 Ha egy filmben van ilyen az még elmegy, mert valószínű nem vígjáték, de ez?!
Még a Kane & Lynch is messze különb...(aki ismeri az tudja) -
mester1987 #8810 Remélem, majd ki lehet kerülni, hogy ezzel a beteg idiótával is kelljen majd játszani.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az egyik ominózus:
-
#8809 Igen asszem, és kiprobáltam de nálam nem vágja fel az autót :( -
#8808 VÓTMÁ?
-
#8807 jah most nézem, valszeg PC :D -
ldavid #8806 végén mondja hogy valószínüleg átkerül majd rájuk a játék -
#8805 mire gondolsz pontosan? -
ldavid #8804 vajon mik azok a "netes felületek" -
#8803 Ez jó
katt -
#8802 gyalog hogy lehet beszolni az embereknek? a pótkocsis dolog se müködik, lefele gomb karaktet vált, másik az lámpa, vagy rádió. -
#8801 Van már második része a mitoszoknak? -
#8800 Most komolyan ha megkérjük a taxist akkor az óceánba visz? :D -
#8799 hatalmas
-
#8798 -
#8797 ejtőernyőzés lesz, ufó alkatrészeket nem jelölik, búvárkodás meg lesz a tengeralatt járóval ha megveszed azt az ingatlant :) -
#8796 Kérdés :
Búvárkodás, ejtőernyős feladat lesz, vagy hogy kapom meg, ufo alkatrészeket jelöli valami a mapon? -
#8795 Búvárkodás, ejtőernyős feladat lesz, vagy hogy kapom meg, ufo alkatrészeket jelöli valami a mapon? -
#8794 Akkor kb fexik az előző kommentem :)