Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaddam
Szerintem egyezzünk meg hogy nem holmi magyar oldal fogja pont eltalálni.Ha kiírnám a battlefield.hu-ra hogy múlthéten megjelent elhinnéd? Ha lesz rendes hír, izzani fog tõle a net nyugi.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

jackoneill90
Ezt se láttam még:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

jackoneill90
Ez volt már?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

tényleg magas és az 1MB-os mérete sem a túl ideális szerintem
a múltkor ugyan le lett szavazva a váltogatós kép, de majd nézek valami jobb javascriptet hátha az tetszik majd
DarkSector
Tény hogy nagy, csak így adta magát, összerántva így nézne ki. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
ne
akyyy
nekem igy is csak a textbox fele. azzal meg kitudja amennyit kéne lemenni 😄 nincs mindenkinek "30 colos monitorja" 😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

dragon11
sztetek a multiplayer rész mennyire lesz testreszabható ?

nem lesz egy SAMP h reallife mod, stb.. mi ?:/

Büdös Bohóc

amúgy próbáltam az elõbb, tényleg túl magas, így ha bejön az ember legalább már látszik az utolsó 2-3 hsz is, amúgy csak az input box

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

fery02
Te ez nagyon jó!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

akyyy
ne

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Büdös Bohóc
de

arty
túl magas, inkább ne

Forza.

Büdös Bohóc
bannerba vele

DarkSector
<#wink>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Valaki még igyekvõbb volt, és fullba ( #3954 ) berakta a topikba. A házigazda ezt volt hivatott módosítani.

shaddam
Értékelem az igyekezetet, de szerintem senkit se érdekel ennyire. Meg egyébként is tilos.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

tommygear
nekem aztán nagyon jó lett ettõl 😄DD
átraktam a GS-t ha kell még valakinek http://goo.gl/2s1VW
shaddam
Az hagyján, de a mai napig sokaknak olyan mint a szentírás. A régi czikkjeik(2005 elõtt) vagy tényleg jobbak voltak, vagy az a mocsok nosztalgia kavar be.

arty
van még olyan, aki elolvas egy gamestar cikket?!

Forza.

vk90
A gond az, hogy sok újdonságot nem is tudtunk meg ebbõl. Nagyjából fél oldalra elfért volna az, amit eddig nem tudtunk. Na de valahogy csak el kellene adniuk azt az újságot (ezért ki is írják nagy betûkkel, hogy 8 oldalon bemutatkozik a 2013-as év játéka). Szokásos Gamestar rizsa 8 oldalon keresztül...

Capcom is the best!

fery02
Egy gamestar cikkel? Te se gondoltad komolyan. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

dragon11
csak többek között neked akart jót

RiCSi1234
Érdekes na.. 😊

GTA V (*.*)

tommygear
DarkSector
"A Feljlesztõk meggyõzõdésell hajtogatják, hogy téved az aki egy GTA4-re számít, csak nagyobb területen."

Hát ennyi.

DarkSector
Nem kell elnézést kérned nem bántottál meg senkit, csak mondom hogy a MP3 azért nem a csúcs. 😊

Ok, igazatok van, sorry. <#eljen>

kifli
jót mosolyogtam köszi 😊

2007-es craysis lenyeli grafikában mp3-at
DarkSector
Ez nem vita nem vitázok és nem bántásképpen montam Interstate kolléágának, hanem ez ÍGY VAN, ez nem vita kérdése, már mutattak be olyan játékokat ami szarrá alázza a MP3-at.
Köv geneknél meg csak lesünk milyen játékok lesznek,

Ez nem vita tárgya. 😄

MP3 is jó gém, de ne lihegjük már túl.

tommygear
nem kell a reklám nem érted?
cataflam02
<#eljen>
Az élethûtõl még elég messze vagyunk 😄 Majd egy 10 év múlva lesz esedékes a vita 😄

One more story

DarkSector
Rövidebben szólva hogy más is értse mit írok.
A MP3 annyira élethû mint a seggem, abban max éles nagyfelbontású textúrák vannak, azok is inkább a fõszereplõn.
De nem élethû, attól még MESSZE van a játékipar...soha nincs olyan hogy nincsen hová fejlõdni, még az Avatar film minõségétõl is van hova tovább, attól meg még a következõ generáció is szerintem messze lesz nemhogy a mostani.

DarkSector
Sõtt várnod sem kell, a mostani palettán is vannak szebbek.
Igaz nem mind csõ TPS.

DarkSector
<#nevetes1>

ATTYA ÚÚR ISTEEN. Remélem csak vicceltél.... Jót nevettem ezen. <#pias>

"A Max Payne 3 grafikailag már szinte élethû, itt nem szebbek fognak már jönni mert az élethût nem lehet túlszárnyalni."

Élethû a seggem.
Kapásból 10 cím van a közeljövõben ami 1000x szebb lesz és élethûbb.
Ne nevettesd ki magad.

A nextgen motorok már most torkonszarják ate élethû max-edet.

Ne haragugj de elég lol amit írtál. 😛

Megjelenési dátum: 2013. március 27.?

Bocs a rossz évszámért az elõbb. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

"de addigra a MP3-tól is sokkal szebbek jönnek"

A Max Payne 3 grafikailag már szinte élethû, itt nem szebbek fognak már jönni mert az élethût nem lehet túlszárnyalni. Inkább az eddigieknél élõbb környezet, mélyrehatóbban lemodellezve, nagyobb poligonszám.

DarkSector
Persze a kezdeti stádiumban nem tudhatják hogy a végleges játék milyen lesz hanem csak kb-ra.
Én ezért várok gameplay videót, mert az nem hazudik.

arty
_minden_ kiadó kampuképekkel promóz mindent az utóbbi 5 évben! nem tûnt fel?!

Forza.

Büdös Bohóc
Fejezzetek be a vitazast, kurvara unalmas már, majd ha lesz valami új érdemi info, vagy valakinek kérdése, akkor menjen a pofazas.

DarkSector
Mi köze technológiában egy MP3-nak egy Sandbox játékhoz.

IGEN lehetne minden Sandbox olyan részletes mint egy csõjáték mint a MP3 csak annyival erõsebb gép kellene mint amennyivel több a terület, amit a képernyõre pakol a gép, szóval soha nem lesz egy sandbox olyan szép mint egy sima lövölde, kb ugyanazzal a gépigénnyel.
Erre írtam hogy ezen nem kell sokat rágódni.

Mire jön a GT5 szebb lesz mint a GT4, de addigra a MP3-tól is sokkal szebbek jönnek, nem éri utol a sandbox látvány a sima játékokat.
Ennyi

tommygear
semmi vita nincs itt, beszélgetünk, de a 60as iq-dal nehéz ezt felfogni elhiszem
DarkSector
Kár leállni vitázni nem tudja miket beszél.

tommygear
az nem a rockstar szokása, ez nem az activision 😉 😉 😉
arty
gta5 gameplayt tudnál linkelni? 😉

ne feljavitott képeket és kitudja hogyan renderelt trélert! 😉

Forza.

tommygear
írhattam volna a gta5-öt is akkor a max payne 3 helyett
nem azért fejlõdött a motor mert az mp csõlövölde 😄
arty
csõlövölde vs. sandbox 😊 mérd egy saints row2-hoz, máris nem olyan vészes a helyzet!

Forza.