Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Büdös Bohóc
ps3-on is beleszaggatott itt-ott, xboxon még rosszabb volt, ott meg kurvasokszor volt clipping, elõtted töltötte be a textúrát

azért ezt nem nevezném faszának

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

DarkSector
mit bírnak alig? 30 fps-el ment nekem konzolon.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SpeedXHUN
a mostani konzolok sajna a gta 4 et is alig bírták.
Majd a pc verzió lesz a szép,csakhát ahhoz meg gép is fog kelleni:/

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

úh bocs akkor félreértettem. Illetve nem, mert világos volt, hogy a 6-ról is beszélsz, de valamiért belekombináltam valami nextgen verizós 5-öt is... 😄

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

arty
én a gta6ra gondoltam és írtam is 😊 az lesz nextgenre.

(az 5 meg jah, lehet kijön classicsként, esetleg kicsit szebben ...)

Forza.

Nemhinném, hogy csinálnak belõle nextgen változatot, max úgy tudom elképzelni mint a ps2 classics-os san andreast. 😊 Mondjuk lehet te is erre gondoltál. 😄

DarkSector
Úgylegyen. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
pár év alatt x720/ps4-bõl is lesz eladva annyi, hogy megérje oda kihozni + akit ANNYIRA érdekel majd a gta6, az akkori, olcsóbb áron lehet konzolt is vesz hozzá (nem csak hozzá, a többi addigra kijövõ miatt is)

Forza.

cataflam02
Szóismétlés FTW :d

One more story

cataflam02
Részemrõl nincs itt semmifél grafikára verés, hogy téged idézzelek.. pusztán megjegyeztem, hogy néhol csúnyák a textúrák.
Ettõl független szerintem az évtized játéka lesz.. Imádom az olyan játékokat ahol óriási a bejárható terület 😊
Ezt még megkoronázzák az izgalmas küldetésekkel, a jó storyval stb.
Ettõl független, a grafika nem olyan csúnya.. Majd a GTA 6-nál, már lehetnek grafikai elvárások.

One more story

DarkSector
Nem néztem ennyire utána...😄

Büdös Bohóc
Úgy emlékeztem itt vagy a topikban egy ideje. Ha annyira érdekelne a játék már megnézted volna a híreket nem? 😄DD Mármint már egy ideje tudjuk, hogy tavasszal jön, nem értem akkor.

DarkSector
Nem tudtam mikor jön ki, sem a platformokat, ha tudtam volna nem kérdezem nem? 😊

Büdös Bohóc
Te nagyon ész, az E3 júniusban lesz, a játék meg április környékén jön ki konzolra <#wow3> Plusz nézd már meg az oldalukon, hogy mi van felírva, mint támogatott platform...

DarkSector
Én nem mondtam egy szóval sem hogy ez baj. 😄
csak rákérdeztem hogy mire jön.
Mivel tudni lévén e3-on mutatják be az xboxot.

Valszeg nem két hete kezdték el fejleszteni, következõ generáció meg még sehol. Ha jól tudom nem a rockstar dönti el mikor jön a köv konzol generáció, de attól még õk is pénzbõl élnek, aztán valamire muszáj eladni gta-t... Egyébként nem értem mi a gond ezzel, az elõzõ generációra 3 gta játék is kijött, az csak egy dolog, hogy nem számozott részek voltak.

DarkSector
Érthetõ.

De akkor ez alapján soha nem lesz nextgen-re mert ez mindig érvényes lesz. 😄

arty
naná 😊 egy kétmilliós konzolbázisra kevésbé lehet eladni 10 millió gta5-öt, mint egy "százmilliósra" 😊

Forza.

akyyy
grafika: pfff..

az elsõ és második rész se a grafika miatt volt ott a csúcsony... ha azt néznék, akkor egy kalap kakik voltak. ott is a játékmenet miatt volt király.

mint most is. az hogy ugy néz ki most mint ahogy, nekünk csak jó 😊))

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

DarkSector
Persze jó játékai vannak a Rockstar-nak, kivéve a MP3 szerintem de mindegyis.
RDR2 kéne már. 😄

Igen, ezt úgy hívják hogy marketing. Ez a legtöbb játéknál így van, de aki ismeri az adott kiadót, az adott nevet, etc, az nagyjából szerintem le tudja szûrni hogy mit várhat. Én egyet tudok, a Rockstar játékaiban még nem csalódtam jelentõset, ennyi.

DarkSector
Nem az hogy pofáraesés lesz hanem ha túl beleéled magad és nagyokat remélsz mert mutogatnak sokat igérõ képeket neadjisten videókat. 😊

Akkor ha pofáraesésrõl beszélsz, a magad nevében beszélj. Amúgy igen, a jelenlegi konzolgenerációra lesz.

hát áprilisig kijönne a következõ,arról már illenék hallani😊
DarkSector
Miért az 5. erre a genre lesz?

DarkSector
Ja értem én, csak mondom hogy nekem sok kép tetszik a játékokról, és túl sokat kezdek várni a játéktól és sok játéknál ezért lesz lehangoló a végeredmény, Reméljük itt nem lesz bukta. 😊

Félek attól is mikor azt írták hogy ez már nem olyan lesz mint a 4. rész.

arty
jah, az majd akkor lesz, ha változik a konzolgeneráció is - azaz a 6. résznél. még ki se jött az 5, de én már a hatot is nagyon várom 😄

Forza.

már annyiban "javulás" lesz,hogy színesebb,változatosabb,nem annyira szürkés nagyvárosi..
Büdös Bohóc
ok ki a faszt érdekel a grafika, ha a GTA IV szintnél csak egy hangyányit is feljebb adják? Én a JÁTÉKOT várom és nem egy kibaszott benchmarkot.

Büdös Bohóc
nem iszok elõre a medve bõrére, maga a képek tetszenek, nem a technológia, ami mögötte van. Amúgy ránézésre majdnem GTA IV grafika, szóval nem várok akkora nagy ugrást, mint a San Andreas után a IV esetében.

DarkSector
Persze de azért te is tudod hogy elsõsorban az érdekel mindenkit, mert pár képrõl mást nem tudsz meg még az elején, a 3_4 kére ha valaki azt írja hú, ez kurvajó, az max a látvány lehet. 😄

DarkSector
Hát ja a GTA4 szintjét szerintem fogja, azért az alap dolog lesz már szerintem. 😊

tommygear
ték
tommygear
sajnos a grafikára verik ezek az iq fighterek
shaddam
Aki grafikára rejszolna annak ott a szétgányolt krájzisz. Had legyen a gta 5 inkább egy tisztességes sandbox...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Ha hozza a GTA IV szintjét (+ élsimítás) számomra megfelelõ lesz, ergo nem itt kezdõdik a pofáraesés.

DarkSector
Naná hogy csúnya, errõl beszéltem, annyira megy a nagy hitegetés mindenféle elõnyös képekkel meg artokkal hogy mindenki azt hiszi a megváltó fog eljönni.
Nem ez lesz az elsõ ilyen pofáraesés.

cataflam02
Néhol nagyon csúnya a textúra.. amúgy fasza 😄

One more story

DarkSector
Nyugtával a napot, pár kép még nem a világ, várjuk meg a játékot, mert artwörk meg képekkel lehet etetni a népet. 😊

az a sprunk lehetne sötétebb is egy kicsit, eléggé rikít
jackoneill90
Lesz földrengés is? Tényleges földrengés. Valami káosz közepette ha bankot lehetne rabolni.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Büdös Bohóc
gecijók, köszi 😊

Rayden02
Új kép:

PC GURU-s:

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
GTA V: Új artwork, borítókép a hónap végén!

A Rockstar feltette az eddig kiadott artworköket nagy méretben a letöltések közé, illetve kiadtak egy újat is, amit ugyan láttunk már korábban, de most itt a teljes változat:

A többi kép mellett ez is megtalálható a Rockstar honlapján.
Elárulták még azt is, hogy januárban további artokat adnak ki és a hó végén leleplezik a játék hivatalos borítóját is. A GTA V oldalára egyébként felkerült az összes eddig kiadott screenshot is.
Forrás:GTAPlace

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Büdös Bohóc
ó köszi, most már tényleg emlékszem rá

#3504 legalsó
Büdös Bohóc
he most meg lenyitom a kérdéses hozzászólást és csak a biciklis látszik

pedig megnéztem volna a másikat is most gépen :C

Yoda001
az elsõ az asszem egy kis packban jött, két külön kép volt, az volt az egyik
itt fikázták sokan a "kinézetet"

http://9gag.com/gag/5135249

Büdös Bohóc
Elsõt nem láttam meg, de a biciklis tényleg az elsõk között volt.

volt már mindkettõ pedig