27719
-
#8873 IMDB???????? -
#8872 igen hihetetlenül nagy karakterek lettek főleg trevor :)) -
#8871 IMDB-n a GTA V 9.9en áll :D -
#8870 ugyanez a véleményem!
Trevor egy olyan vadállat, akinek közben nagyon nagy szíve van, de aki beszól neki azt csúnyán lezúzza...:)
-
#8869 Úgy érzem nem csak a játék, de a Rockstar által alkotott karakterek is történelmet írnak. Ez a Trevor fickó annyira belopta magát a szívembe, hogy az valami hihetetlen :D Eszméletlenül eltalált karakter, elmebeteg vadbarom idióta vadállat. Imádom :D Zseniális! :D -
#8868 Trevor élőben :d
-
#8867 Van egy olyan fül a szövegmező alatt ,hogy kép beszúrása ,na oda másolod a hivatkozás címét -
#8866 Ja az tuti, én is próbálom mindennel elvonni a figyelmem róla de nem lehet :D -
#8865 Hogy raktad ki?:D Noob vok nekem nem sikerült :D -
#8864 Aki másnak vermet ás maga esik bele. :D -
ratgab #8863 Ilyeneket nekem nem szabad nézni. Marha jó lesz ez a játék, ha kijön pc-re. Optimalizálás miatt kissé aggódom.
De amit eddig láttam és amit a videóban is megerősíteni: GTA is Fu***cking Reborn! All Hail Rockstar! -
#8862 -
#8861 Mekkora már :D -
Ha esetleg valakit érdekelne, kommenteket ne olvassátok mert a sok nyomi megint veszekszik a szokásos PC vs Konzol témán. -
MagyaR #8859 Nem tom az egyik küldit megcsinni. Franklin összetalálkozik vmi csávóval, aki a fán fenntakadt ejtőernyővel. Ok, lebicajoztam a hegyről vele. Másodszorra meg vmi repülőből kiugrottam. A harmadik vele folytatott mellékküldinél viszont vmi bank tetejére kéne felmenni, hogy elkezdődjön, de fogalmam sincs, hogy kéne oda feljutni.
Gondoltam rá, hogy valahogy helikopterrel, de Franklinnél max venni tudok jó drágán, s gondolom, csk azt vezetni. Az épületbe meg nem tudok bemenni. Hogy kell oda feljutni???
Másik: A részvényekkel való keresekedéshez vmi tipp? Vettem csomót, de kb. alig mozognak fel-le. Kb. nem sok értelmét láttam megvenni őket. -
tosiro #8858 Köszönöm a segítségeteket. :) -
#8857 nah az jó :) -
#8856 attól, hogy te ugy tudod nem, még készülhet, amugy konzolozz forumon érdemes olvasgatni.
csak macerás, meg pc-n könnyebb. -
#8855 Se híre se hamva, bár kicsomagolni ki lehet, de vissza nem, egyenlőre... -
tosiro #8854 Sziasztok.Nem tudjátok,hogy készül-e a játékhoz magyarítás,vagy tervben van-e ? Elöre is köszönöm. -
mester1987 #8853 -
#8852 benyomod a lock gombot (ravaszt) és befogja a célkeresztbe az ellent -
#8851 az az igen :) -
#8850 Nézegetem Kingongort ahogy játszik, mivel most nincs TV-m, és olyan kérdésem lenne, hogy hogy lehet a célkeresztet egyből rávinni az emberre? Valami auto aim vagy mi ez. Köszönöm! -
#8849 De beraktam, és meg is maradt, a safehouse garázsába nem szabad, de ilyenkor már van saját garage :D -
#8848 Csak be ne rakd a garázsba :D -
nú #8847 Pszichológus is full korrekt szöveget tolt -
#8846 Tuningolgattam, ha már van della! :)
Nem vagyok egy autómán nem is értek hozzá, de ez tetszik :)
-
ldavid #8845 vótmá' #8803 -
landwir #8844 HÍR 24 -
#8843 Mit gondolsz honnan veszik ezt a dátumot? Csak mert hivatalos információ semmi nincs a portról.. de ne zavarjon. -
#8842 Hasraütés-szerű? Akkor már miért nem decemberre írták ki, biztos több előrendelő lenne :D -
#8841 Na az meg a másik :D Már a GTA IV-ből is kivették :D -
#8840 A borítón feltüntetett, már nem aktuális win live-ról nem is beszélve... -
#8839 Ez egy hasraütés-szerű dátum :D -
#8838 GTA 5 ről csináltak egy vidit hogy mennyire copyzta le jól Los Angelest. :D -
#8837 No.
Nem kellett butítani, fordítva ez az eredeti, mindig, PC-t huzzák fel, egészítik ki, az eredeti példány mindig az X360-as. -
#8836 szerinted mi lenne majd a nextgen változás, egy adott motoron? Enm fejlesztettek hirtelen új grafikus motort. Hatalmas változásokat pedig nem fognak belerakni. (Már megtették volna...)
Kapunk nagyobb felbontású textúrákat, meg talán élsimítást. Ugyanaz lesz mint mp3... -
#8835 Majd ha kijön PC-re ultrabrutálul feltúrbózva, mert boxon ps3mon butitani kellet ez tény...akkor megnézem hány ember gépe fogja tudni jobban futtatni mint ahogy most boxon kinéz...márpedig ha pc-re nextgen lesz, akkor majd kell alá a vas is az biztos :) -
silverchain #8834 Tehát egy provokatív képre nem írhatok vissza provokatív választ? Egyiknek szabad, másiknak nem, érdekes.