Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
jó persze nem mondom, hogy szar, de ha azt nézzük hogy a max payne 3 is ugyan azt a motort használja, akkor ég és föld
arty
átvezetõkre gondolsz? szvsz a mai napig jók a mozgásanimációk, ahogyan sandboxok közt a grafika is kellemes - miközben 4 éves cucc.

Forza.

tommygear
a 4 valami kurva ronda így utólag 😄 nemrég játszottam újra... kidolgozatlan fejek, elnagyolt tárgyak(pl akkora egy mobil mint az ember feje), darabos karaktermozgások, rengeteget fejlõdött a motor
DarkSector
Hát én nem szeretem kimondottan az ilyen sandboxokat de az RDR egybõl megfogott, mikor játszottam vele.
Vicces hogy egy akcióban ingyen megszereztem, mikor 15 ezer ft volt ft-ban, és ha akkor nem szerzem meg lehet soha nem játszottam volna magamtól vele, nagy hiba lett volna.

Undead Nightmare külön kis gyémánt, iszonyat jó és majdnem kiteszi a játék felét vagy 1 harmadát, olyan hoszszú, külön kis mellékküldetésekkel gyüjthetõ szarokkal meg csellendzsekkel. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ilyenek nem érdekelnek nem jegyeztem meg, a lényeg hogy valami csapatnál voltak asszem egy játékot lepróbálni...fingomsincs régen láttam mikor mondta, mivel nem érdekel nem jegyeztem meg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Büdös Bohóc
Nem mertem top 1et mondani, de egyetértek 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

bakvarnyu
Én nem látok nagy különbséget a 4-hez képest.Meg le is tojom hogy néz ki csak jók legyenek a küldetések.<#vigyor1>

shaddam
Emlékszem hogy verték a faszukat hogy tutibiztis inszájder infó 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

ProGabe
"elment a rockstar-hoz"

Beszélt egy "bennfentessel". Ezeket a Pápai audienciája után csinálta, ugye?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

arty
az enyémen nagyon sokáig tényleg így ment 😄D

Forza.

DarkSector
Tudom, csak poénkodok. 😄

DarkSector
Top 1 inkább, mondjuk nem vagyok nagy sandbox guru, de kiba durva játék, többekközt a stílusa és story-ja miatt, talán 1-2 olyan játék van a stílusban, hanem az egész palettán ami jobb, de azokis csak egyénileg a játékosok izlésének jobbak, ebben van úgynevezett virtuális élõvilág, tele álatokkal, szép változatos helyszínek élet van a játékban, talán a GTA ami szoba kerülhet mellette.

Nekem a kincsestérképek tetszettek, mikor az alapján kellett kincseket megkeresni durva.

olyan nincs, csak cetcápa 😊
Büdös Bohóc
Jó de nem késésrõl van szó, hanem PC-s társadalom elleni véglegesen visszavonhatatlan cselekményrõl! Az a játék a létezõ eddigi játék közül a top 10-ben benne van azoknál szerintem, akik ezt a stílust komálják és nem voltak képesek átportolni :C Azóta is morgok a R*-ra. GTA V se fogja visszaadni ezt már nekünk 😄 (mellékesen, hogy gecijó játék és az még faszán ment volna a mostani gépemen tuti, az V meg ha jól lesz optimalizálva akkor is szerintem már köhögõs lesz, pedig nem gyenge a gépem)

DarkSector
Hátaztán, volt már olyan hogy mondtak vagy bejelentettek valamit mármint fejlesztõk és késõbb nem jelent vmeg valami vagy késett...stb. 😊
Én túlélem. 😄

Büdös Bohóc
(de azért a kurva anyjukat 😄)

DarkSector
Mondták és kb 2x halottam, elment a rockstar-hoz, vagy egy emberrel beszélt (már nem emlékszem a pontos story-ra), és elhintették neki hogy valszeg lesz meglepetés és átteszik pc-re, de rosszul mondta neki az a tag aki ezt elhintette neki.
Magyarul nem hülyítés volt hanem akkor még azt sugták neki, és mazur ugy érezte amit kapott infot hiteles, de közben mégis úgy döntöttek hogy nem csinálnak portot, egész egyszerûen akivel beszélt ezekszerint , akkor még ugy állt a helyzet, utána meg változott, és igaza van nem kellett volna elárulnia, mert most õt nézi hülyének mindenki hogy mit etette a népet.

Büdös Bohóc
Mármint tovább nem tudom a fejleményeket, volt késõbb valami ekszkuza, hogy mégsem és indok is?

Büdös Bohóc
Na és mi volt a sztori? Mazurgeci azt mondta, hogy biztos infóból tudják bennfentestõl, hogy lesz, de aztán kb. így maradt a dolog.

DarkSector
😊
J százszor megmagyarázták az RDR esetét, és mindig szegények orra alá dörgölik, nem jogos ennyire õket hibáztatni, mert mondták a story-t hogy mi miért volt.

shaddam
Ebbõl élnek, ezzel a szakértelemmel....

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
Nem is bálna és nem is cápa, hanem bálnacápa! 😄

shaddam
Vajh hányszor mondtak orbitális faszságot már ami nem derült ki? RDR akció lesz steamen ?<#idiota>

Myselor
hát igen😊
DarkSector
Errõl senki eddig egy büdös szót nem szólt még a csávó el van havazva, kár válaszolni rá.
Troll, nem véletlen tiltottam le.

Mi az FPS-rõl beszéltünk, de ez õt nem zavarja.

poruljartal
nagyon egyszerû, senkinek nincs igaza😄 mert általában úgy reklámozzák, hogy a konzolos verziót pc-n programozzák, ahol rátesznek antialiasingot, és nagy felbontáson csinálnak képeket, persze a szar textúrákkal, ami pc-n magasabb lesz... szóval ugyanezt kicsit még jobb lesz pc-n, konzolon meg nem lesz aa

DarkSector
<#eljen>

Oks az irónia, de ez azt sugallja, hogy a konzolok tönkremennek a játékok terhelésétõl és ez baromság.
Sokan nem értik az ironát, és félreinformálódnak, vigyázni kell. 😊

Ennyi.

Szerk.: Mit kell karbantartani ? Ha jól emlékszem a jelenlegi gépem már az 5 -ik, de ha nem veszem számításba az elsõ 3 õskövületet az elõzõ gépem 4 évig mûködött probléma mentesen. A jelenlegi gépem most lesz két éves, és azonkívül hogy idõnként kitörlöm belõle a port és újrarakom a windowst ezzel sincs több gondom.

DarkSector
Igen, mit gondolsz amikor visszakérdeztem nem tudtam mire írod? 😄
Csak hülye válaszra hülye kérdés. 😊

Azért azt érdemes megjegyezni, hogy egy PC-t gyakrabban kell szervizelni karbantartani mint egy konzolt, ha számba veszem hogy 1x kijött a régi gépeken a 3led, elvitték 1-2 hét múlva visszahozták és ennyi, nem kell ezt túllihegni.
Ennyi. 😊

De. Én pontosan tudom hogy mire írtam és hogy miért. Ám errõl hallottál-e már ?

DarkSector
Ezéer tovább nem is kommentálnám ezt a 2 témát.

DarkSector
Meg had ne mondjak véleményt az FPS hülyeségrõl is, jó beszélgetni de ha olyanok irnak akik nem értenek hozzá, és a bolt kirakatában láttak 1x életükben konzolt és ítélkeznek, azokkal kár foglalkozni...

GTA4 is 15 fps-el futott amúgy...<#zavart2>

DarkSector
Jah értelek, ebbõl a szempontpól nézve igen hamarabb tudsz vele játszani, és ha nem is ultra részletesen de futni fog, ha most nem elég erõs a géped, valszeg én is így leszek majd.

Myselor
lehet .de ez bizony hülyeség😊
Myselor
nem úgy értettem hogy azért lesz jobb mert konzolon jobb,csak hamarabb kijön,és biztosra menni fog,nincs erõs gépem😊
tommygear
mirõl beszélsz már MEGINT? ezek ps3 képek, pc-n még jobb lesz
DarkSector
Lehet a régi 3led problémára gondol....max arra gondolhat de ott nem füstöl le semmi.

Myselor
nemvalószínû😊
Myselor
miért történne ilyen?😊
DarkSector
Magyarul fingod sincs mire írtad? 😄
Ezért kérdeztem mert én sem értem mire írtad. 😊

DarkSector
15-re ritkán esik le konzolokon a frame.

DarkSector
Mi füstöl el?

DarkSector
azért jobb nem lesz.
én arra céloztam hogy ez valóságban sehol nem fog így kinézni szerintem, vagy ehhez nagyon erõs pc kell majd.

grebber
Mekkora lesz ha tengeralattjáróval is lehet majd csapatni!

Next PC upgrade: 2022

tommygear
pff 😊
Ezek szerint nem látták még a nagy fehéret, kb ugyanekkora a kontraszt a valóságban is. Egészben képes lenyelni egy embert. <#hehe>

Rayden02
Szemet gyönyörködtetõ képek!<#ijedt>
Amúgy a Gameszar Bálnának mondja azt a lent cápát a képen!!LOL<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Maximum a tiéddel. <#smile>

😄

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee