Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
nem jön vlmi új trailer?😄

lamase
Ugyan annyi értelme van mint egy Patrick Brown féle fanart-nak. A rajongóknak teljesen mindegy, csak GTA-val kapcsolatos legyen és valami olyat lássanak, amit még nem.

Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

arty
megnyugodtam 😊

rajongoi térképnek szvsz semmi értelme, de mondjuk elfér(t), az tény.

Forza.

lamase
Max Payne 4? 😄

Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Bence94
Mármint a 4. résszel <#zavart1>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Bence94
Részemrõl pc-re várós nagyon és remélem minimum olyan szinten támogatott verziót kapunk mint a max payne 3-nál.Illetve jó lenne ha ps-re is optimalizálnák, mert volt szerencsém játszani azon és borzalmas volt.Boxon még úgy ahogy elment.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

lamase
Nem tartom magam retardáltnak, de ennek ellenére lehet az vagyok. Te viszont figyelmesebben olvasd el a hírt, mert ott szerepel, hogy rajongói térkép, ami nyilván nem egy hivatalos forrás.

Battlefield 3 trailer a második trailer alapján.

<#nevetes1>

arty
(arra nem merek gondolni, hogy te azt gondolod, hogy a gta5 térképét linkelted be... nem nézlek retardáltnak... jól teszem?)

Forza.

arty
túl kicsit rajzoltak a kamuhírgyárosok? írj nekik, hogy merjenek nagyot hazudni!

Forza.

lamase
egyet kell hogy értsek, szerintem túl kicsi..

Büdös Bohóc
de szar

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

nem volt még szerintem, de elég hülyén van elrendezve (vagy csak nekem nem túl logikus)
lamase
akkor sry, pedig 3 oldalt is visszalapoztam..

arty
itt már minden kamuhír többször is volt linkelve, köszi megint 😄

Forza.

lamase
Ez a térkép volt már?!

Rayden02
Ez jó 😄
És milyen igaz!<#nyes>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

fery02
Nem szégyen PC mellett konzol egyáltalán. Fõleg a sok exkluziv cim miatt.
Ha olyan géped van, biztos konzolon elég messzirõl nézed a TV-t azért látod szépnek. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Versace26
Hát mehet itt a másikra fikázás,én világéletembe pc-s voltam,azon nöttem fel,de ne löjjetek le amiért vettem egy xboxot,és azt mondom megérte,az eddigi játékok amikkel játszottam rajta,Forza 4,Forza Horizon,Splinter cell,Resident evil 6, 101 es tv-n csodálatosan szép,ott van a pc mellett,és ezt úgy mondom neked hogy gtx 660,i5,8gb ram a gépem röviden.

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

Fõleg amikor minden xboxos játék max 720p, vagy még annyi se, csak fel van skálázva...
Versace26
Azért xboxon számit az is hogy milyen tv-d van,mekkora felbontást tud nyujtani..Én pc-m most teljesen új,maxon visz mindent,de mondjuk egy forza horizon nagyon szinvonalas,és gyönyörû látvány egy led tv-n 1920 felbontásba..

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

SpeedXHUN
Jogos😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

SpeedXHUN
<#alien>

DarkSector
ja télleg. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
háde annyi hülyeséget írnak a pécések 😄

Forza.

Büdös Bohóc
nem pc vita, hanem ps vita

DarkSector
Kik azok, és hol volt itt konzl vs pc vita?

Tudniillik kettek beszéltünk arról hogy boxon a 4. rész egyikünknek lassan futott, és akadt énnekem meg jól ment, egy szó nem esett a pc-vel való vitáról...eddig legalábbis.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SpeedXHUN
hát de ide járnak az xbox topicosok 😄

gyá sose növitek ki ezt a konzol vs pc vitát.

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

DarkSector
Mármint abból a szempontpól nem lényeg hogy én csak arra irtam hogy fps-re fut jól és nem akadt nekem.
Most ez mindegy egy konzolnál a grafika, mivel én is azt látom mint az akinél állítólag szaggat vagy belassult a játék, és ezt nehezményezte.

Pc-n ez mérvadó is amire gondolsz.

kifli
miaz hogy nem az a lényeg? Az a lényeg, hogy milyen látvány melett nem akadozott.
SpeedXHUN
Új konzolok idén jönnek ki?

arty
ps3hoz képest

Forza.

Büdös Bohóc
mármint mihez képest jobb?

arty
xboxon sokkal jobb a frémráta, a felbontás és a graf is 😊

(ha másolt dvdrõl játszottál, akkor popupoltak a texturák, sõt még objektek is, ez a hdd-re installáláskor teljesen megszûnt. nameg akkor is alig-alig jelentkezett, ha eredeti lemezrõl játszottál)

Forza.

szabii98
nem kell játszani és megvan oldva <#bohoc>

I met God. She's black

És játszani k**va fontos, vagy azzal mi a helyzet ? Rinyálni hogy szarul fut az k**rva fontos ? Akkor most a kettõ, vagy három élesen üti egymást.

szabii98
namer az ötévente gépvásárlás olyan kurva fontos

I met God. She's black

DarkSector
Nem technikailag szarhalmaz hanem a sok hiba miatt.
Kössz hogy általánosítasz.

Nem cigizem egyrészt, másrészt nem költöm a pénzem vasra.

DarkSector
Nem az a lényeg, hanem hogy nem akadozott nálam, most az minden játékban van hogy 30-ról lemegy 25-26-ra néha kis ingadozás van de nem számottevõ.

Annyira imádom ezt a fajta általánosítást (nem te vagy az elsõ), de annyira hogy most már felbasz. Maradjunk annyiban hogy a te gépeden egy szarhalmaz a játék, nálam max grafikán úgy megy mint a vaj. Inkább vegyél 4-5 évente egy normális gépet, legalább addig se költöd a lét cigire.

kifli
több az már mint egy év. Hisz már a gta4 is sokkal szebb volt, pedig nem egy éve jelent meg, és még lehetne sorolni a címeket...
kifli
konzolon undorító homályos volt, és igazából pc-s verzióhoz képest (nyílván beállítás kérdése) nagyon gyér volt a forgalom.
Büdös Bohóc
mit beszélsz, nálam konstans 60 fps max grafikán <#wow3> azért a patchek is tettek valamit az asztalra.

DarkSector
Hát naná nem 1024-es textúrákkal ment, de ment. 😄

SpeedXHUN
Ez csak eszmefuttatás:

Pár éve még,úgy volt,hogy megjelent egy konzolos játék,az annyit jelentett,hogy betettem a lemezt,és mintha pc-n tolnám maxon!
Kb egy éve vettem észre,hogy az xbox elérte határait,és a grafika már nem javult,sõt a pc-s elhúzott,ebbõl következtetek,hogy a gta 5 konzolon,gta 4 szint lesz,nem várok többet😞
Egyébként a gta 4 a kedvencem volt xboxon,és nem csak a grafika számít!

SpeedXHUN
persze nem volt vészes,de cserébe a grafika sem volt hálás ennyit akartam kihozni ebbõl!
gta 5 is ugyanez lesz,elsõ pár trailer hiper szuper aztán most nyomják a textúra hiányos képeket,cs 1.6 szinttel.
cod mw2 is tök szép grafika minden,kijött az mw3 és hátrébb kellett ülnöm,hogy ne legyen hányás a kép😄

Snexi
szerintem konzolon úgy fog kinézni mint a 4 pc-n,ami még ígyis elõrelépés
egyébként ha már néhány modell jobban kidolgozott én már elégedett vagyok (a 4-ben pl a karakterek ma már elég szemetszúróan vannak kidolgozva)

DarkSector
Grafika maxon más ha pc-d van, de pc-n egy szarhalmaz a játék míg nekem boxon futott rendesen, nem éreztem olyan irritáló részeket amikor szaggatott volna.

SpeedXHUN
ja dvd rõl nehezen töltött az xbox nekem,hdd-n kellett inkább,plusz érezhetõen belassult néha,meghát a grafika sem volt toppon.(persze a pc-s hez képest)
A pc-s meg mai napig nem fut 40 fps fölött😄