27719
  • akyyy
    miétr nem müködkaz a kibaszott kereső már megint?
  • Tatyla
    Dehogy csak a lányok szájkarate edzést tartanak... :D
  • ldavid
    ennyire unalmas már az alap játék hogy mindenki az online miatt sír?
  • drago14
    1 órája ment a multi most megint nem
  • samsung123
    Nem, csak Marty mcfly vagyok :D
    A szöveg végén kihagyhattad volna ezeket a szánalmas prognózisokat, úgy beszélsz itt konkrét dolgokról, mintha te fejlesztenéd a játékot
  • Shiver
    akkor te mért is tettél különbséget? akkora öngólokat lösz hogy nem győzöm lesni
  • maffioso
    "az meg egyértelmű hogy pénzért jön majd az onlinehoz minden féle cucc de ez megint más"
    Szerintem ne is mennyünk bele nagyon abba, hogy ez hol tesz különbséget mikrotranzakciós extrák és dlc-k között.
    Zárjuk inkább le a beszélgetést, Te többet ne szólj hozzám, és én is így teszek.
  • Shiver
    ha lenne agyad akkor rájöttél volna hogy dlc-kre gondol, te iq fighter
  • Shiver
    ezt a reakciót váltottad ki belőlem, mivel aki itt istennek képzeli magát az max te vagy okostóni
  • Shiver
    az volt az állítás hogy nem jogos a felháborodás az online mód nem működése miatt, pedig az
  • samsung123
    Áhh, Mit nem értesz azon, hogy a GTA Online nem Free to Play????? 15000Ft le kell szurkolnod hogy játssz vele!!! Itt megbukik az elméleted, vagy Te ingyen is tudsz játszani, mondd hol lehet? Mert adom el a GTA5-öm és megyek ingyen Onlineozni.
  • Myselor
    senki nem beszélt olyanról hogy mást lehetne venni,viszont a dlc-k nem ingyen lesznek erről volt szó okoska.és leszarom mert mondom én tudok várni,aki be tud lépn annak megy a többiek várnak még mindig ennyi:)
  • maffioso
    Ha tudnál olvasni, akkor lenne annyi agyad, hogy pénzért csak gta dollárt tudsz venni.
    És továbbra sem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy már megy a multi lassan 2 órája stabilan.
  • maffioso
    Igen? És az neked szólt? Mármint most már egyértelmű, hogy rád is vonatkozik. De jó lenne, ha kicsit visszavennél az arcodból. Erős lesz az egy kicsit ide.
  • Coral Springs
    Mert mi a helyzet ? Lobogtatod majd a GTA V dobozt, azt egyből max szintű lesz a karaktered ? Egyből megkapsz mindent a játékban, vagy mi ?
  • xxdani
    mindenki morgolódik mert nem megy az online. Várjatok még egy kicsit aztán ott kinyírjátok egymást :)
  • Shiver
    Free to play játéknál mint pl Battlefield Heroes ott valóban nem szabad hőbörögni, mert ingyenes, max kérni supporton hogy ez meg ez így legyen, ezzel teljes mértékben egyetértek, itt viszont nem ez a helyzet
  • Shiver
    már az elején meg volt mondva hogy ingyen lesz, hozzá tartozik az alap játékhoz, nem kiegészítő, nem expansion, HOZZÁ tartozik, ezen nincs mit vitázni
  • Shiver
    idézlek "Magad minősíted a személyeskedéssel?"
    és ismét idézem a korábbi hozzászólásodat "Szégyellem, hogy egy faj vagyok velük."
    szóval nyugodjál le kicsivitéz, hogy ki személyeskedett először
  • Myselor
    hát ebben viszont neked is igazad van,örülök hogy megértettük egymást
  • Coral Springs
    Én azt nem fogom fel, és emiatt nem egy Free to Play játék fórumán vertem ki a balhét, hogy ha valaki nem fizetett valamiért, milyen alapon hőbörög ? Persze veletek szemben talán igazságtalan voltam, ugyan is a GTA Online egy kivételes helyzetben van, ti pedig már megvettétek a GTA V -öt. Ettől függetlenül az alap álláspontom általában az, hogy miután legalább egy online pack -ra befizetett valaki, verje a mellét.
  • Myselor
    egyszerűen azt nem fogod fel hogy mindezt tudjuk és hogy ha nincs meg a GTA V nem veszed meg akkor ezzel sem játszol.mi megvettük és szeretnénk majd játszani az Online-al is ha jó lesz ennyi az egész van aki remeg érte van aki vár mint én is.de te jössz azzal hogy nehogy azt higyjük már hogy megvettük ezt is vagy jogunk van bármihez,hát nem a kurva anyánkat igen :D
    az meg egyértelmű hogy pénzért jön majd az onlinehoz minden féle cucc de ez megint más
  • Coral Springs
    Egyetlen probléma van, hogy a GTA Online már egy MMORPG, és nem egy klasszikus GTA IV multi, vagy épp amikre asszociáltál. Az hogy együtt reklámozták a kettőt (nem véletlenül) és ezáltal sokan képesek összemosni fogalmakat, az nehogy már az én faszságom legyen, az én kizárólagos faszságom hogy veletek vitázok.
  • Myselor
    mit nem értesz azon hogy alapbol hozzá járt nem később kiadnak egy free to play onlinet?ha nincs meg a gta V akkor nem játszol azzal sem te nagyon okos,az egy dolog hogy később startolt,hogyl egyen idő javítgatni a dolgokat pont ezért.
  • Shiver
    a gta v már eleve multiplayerrel volt beharangozva/eladva, nem külön lett kiadva, nem ajándékba adták hanem a gta v multiplayert is tartalmaz, ennyi, nem több nem kevesebb. az hogy az online rész csak oktober 1-vel oldották föl az egy másik kérdés.
  • Coral Springs
    Értem. Tehát ha én mint fejlesztő piacra dobok egy teljes értékű játékot, majd később ennek az alapjaira kiadok egy Free to Play játékot is, akkor az utóbbi "vele jár" csak mert az alap közös. Oké ! Az amúgy nem fordult meg a fejetekben, hogy a klasszikus multiplayer felesleges lett volna ?
  • Shiver
    te meg maradjál inkább a közgazdaságtannál, mert ahogy látom te sem értesz ahhoz hogy működik egy hálózat. ezt meg lehetett volna csinálni csak pénz kérdése amiből megveszik a megfelelő számú eszközt. ugyan úgy ahogy a blizzard sem tette a wownál és d3-nál, szart az emberekre majd várnak míg szétoszlik a tömeg.
  • Shiver
    nem, mi a gta v-t vettük meg amihez hozzátartozik az online rész is, az hogy reklámozva máshogy lett az marketing kérdés, ez olyan mintha a cod-ot vetted volna meg és rá lenne írva hogy multit is tartalmaz és külön reklámot csináltak volna neki, szóval hülyeségeket beszélsz
  • samsung123
    Ha meg havidíjas lenne, akkor ne játszanék rajta, vagy akkor teljesen más lenne a helyzet, de most akkor azt is mondhatnánk hogy örüljek, hogy nem 100.000-be kerül a játék csak 15-be, mert kerülhetne 100k-ba is(!)
  • samsung123
    Milyen reklámról beszélsz? Te kész vagy. Fogj már a kezedbe egy GTA5 dobozt kérlek..mielőtt magadat égeted le továbbra is. Az Onlinet, adják hozzá, vele jár!!! csak később oldódott fel ennyi. Az más kérdés hogy közeljövőben esetleg külön is kapható lesz , de erről még szó sincs!!! nemhogy hivatalosan bejelentve.
  • Myselor
    mivel egyben adják vagyis hozzá ezért megvettem,erről ennyit.amúgy meg ha te tudnál értelmezni mondtam hogy én várok hogy a héten megcsinálják,annyira nem izgat az online okoska
  • Coral Springs
    Nos, akkor kérdezgetés helyett olvasd át az eddigieket. Hagy ne én elemezzek neked hozzászólást, mert te nem tudsz értelmezni.
  • Coral Springs
    Ha lenne fogalmad, valószínűleg türelmesen várnál a sorodra, és nem itt fröcsögnél feleslegesen.
  • Myselor
    de te amúgy miről beszélsz már nem azért,megvettük kb 15ért a játékot,az online mellé jár mivel nincs benne alapbol multi...akkor mit nem vettünk meg?
  • LocalPatriot
    #9059 -re valaki tudna válaszolni?
    Megköszönném!
  • Coral Springs
    És ? Azért mert a doboz hátulján megejtettek egy reklámot, azt jelenti hogy meg is vetted ? Szerintem te néztél volna nagyokat, ha mikro-tranzakciós rendszer helyett havidíjas lenne, és szépen ki kéne perkálnod a GTA V árán felül további 2-3 ezer forintot minden hónapban hogy játszhass.
  • xxdani
    Nem tudom mi ez a panaszkodás, tegnap valóban egyáltalán nem engedett be a gta online (mondhatni egy szar volt) viszont hanjali 2-4ig illetve most pár órája simán jól megy az online rész. ha beenged egyszer utána nincs baj. :)
  • Myselor
    nem csak a levegőbe beszélek igen van fogalmam,de hagyjuk mondom én nem vagyok felháborodva,kipróbálnám de ennyi.csak elvárom hogy megcsinálják még a héten:)
  • Myselor
    épp ezaz,bár én még mindig felvagyok háborova,mert a konzol verziók kaptak offlinet a pc nem,ezért sajna nincs tört belőle xd