27719
-
Coral Springs #9073 Imádom az efféle demagóg dumákat. Egyáltalán van valamiféle tapasztalatod a szerverüzemelés terén ? Tisztában vagy azzal hogy a GTA V jelenleg minden téren rekordokat döntöget ? Fel tudod fogni hogy mekkora embertömeg az a több millió, aki egyszerre akar bekerülni a játékba ? -
#9072 persze,tudtuk.de azért elvárjuk hogy javítsák a dolgot minél előbb:) -
#9071 Ja, és hozzáteszem a Diablo 3-nál inkább volt jogos a felháborodás, lévén offline nem működött a játék :D -
#9070 De mindenki tudta, hogy ez lesz :D Én biztos voltam benne. A Diablo 3 sem ment normálisan 1 hétig minimum :D -
#9069 egyszerűen túl van terhelve a rendszerük,a szerverek nem birják azt a sok millió embert. és egyiken se megy tudtommal normálisan -
#9068 Jó akkor kérlek legalább körvonalazd, hogy mi lehet a probléma. Ja hogy nem tudod? Kár szidni a rockstart, amikor nem tudod mivel állnak szemben. Az meg, hogy xlive-on megy psn-en meg nem, megint egy érdekes dolog. Ne bírálj senkit úgy, hogy nem tudod mi a gond. -
#9067 Igen?! akkor a dobozom hátuljára miért van ODAÍRVA, hogy Online játszhatok 2-16 emberrel? Hát Valamit félrenéztél, hogy miért fizettem... -
#9066 én pl nem dobálozok semmivel,viszont volt több mint 2 hetük pont erre felmérjék milyen nagy létszámmal álnak szembe,belőjék az online-t ha a játék megjelenésével egyidőben startolt volna a multi akkor oké,de így hogy belépni sem lehet,kicsit vicc.aki szerencsés kipróbálhatta aki nem ő vár több napot,ez azért nem fair,és a rockstar gamesről van szó nem valami amatörökről:) -
#9065 Ez így van. Nem értem ezt az össznépi felháborodást. Képtelenek az emberek várni néhány napot? Összedől a világ? Annyira szánalmas ez a fröcsögés, ami a Rockstar oldalán is megy a kommentekben. Mindenki dobálózik itt a lóvéval, hogy ennyit kerestek ezen meg ennyibe került és nem ezért fizettek. Nem a faszt nem. Az elmúlt két hétben mindenki folyatta a nyálát, hogy mekkora császár a játék, most meg két napot nem tud várni senki. Vagy teszem azt egy hetet. Ráadásul milyen alapon bírálja őket bárki is? Tegye fel a kezét az, akinek egyáltalán lövése van arról, hogy milyen komplikációk lehetnek a rendszerben, hogy nem megy a multi. Nem, hogy érteni, programozni és kijavítani az egészet. Elhiheti mindenki, hogy gőzerővel a problémán vannak és ha kész lesznek, akkor majd mindenki tudni fogja. Mit számít a hosszú hónapokig tartó játékban, hogy elsején vagy 5-én lesz játszható? Baszki gondolkodjanak már egy kicsit az emberek. Szégyellem, hogy egy faj vagyok velük. -
Coral Springs #9064 Te a GTA V -öt vetted meg. Viszont a GTA Online egy külön MMO játék a GTA V alapjain, ergo semmi köze ahhoz hogy te eddig mit fizettél ki. -
#9063 hát bizony kicsit dühítő hogy belépni sem lehet az onlineba,engem azért mondjuk annyira nem izgat csak ha már megvettem:) -
#9062 Ez igaz, DE kifizettük a teljes árat és majd 2nap eltelt...nemhogy néha betudunk lépni..hanem 1x SEM. Direkt 2 hétre odébb volt tolva az Online ilyenek miatt is. Nem remegek a multiért, de 1x kipróbáltam volna, ha már a játék része.
Amúgy nem véletlen híják Onlinenak a multi részt, mert megfigyelhető tendencia, hogy külön is kiadják csak a multipalyert(ingyen vagy pénzért) Itt is ez lesz tuti fizetősen majd(kb a játék árának feléért, már tartalmazva addig megjelent multi DLC-ket, így vonzó lesz megvenni is újból is esetleg.... Sőt a DLC-k fele is multi-t fogja bővíteni. Prognózisom a jövőre: Most sok multi DLC-lesz apránként, aztán megjelenik az Külön ONLINE (lemezesen is a már eddigi Multi DLC-kel) Ezután Kapunk egy nagyobb lélegzet vételű Single DLC-t (egy új pályarész pl: egy szigetet, ami trópusi feelingű + új küldikkel, fegyókkal, járművekkel a hangulathoz illően és egy új női játszható karaktert/exotikus szépséget/)
-
Coral Springs #9061 Én mint PC user még az alapjátékra is várhatok hónapokat, ti meg már tolhatjátok. Legyetek türelmesebbek, több millióan akarnak most egyszerre játszani. Biztos eltart még egy ideig amíg beállítják a szervereket. -
bake05 #9060 Áááááá!Megpróbáltam most az onlinet mi a helyzet.Ugyan az mint tegnap.a NAGY büdös semmi! -
#9059 Saját zenét lehet importálni valahogy a játékba? -
Coral Springs #9058 Ebben az a szomorú, hogy az USA -ban egy ilyen szintű semmiért, valóban kattanhat a bilincs a kezeden. Nem véletlenül kapta a rendőrállam jelzőt. -
Coral Springs #9057 És akkor mi a jó franc van ? Ha havidíjas lenne az jobb lenne ? A legtöbb MMO játék így működik. Ettől függetlenül ingyen is hozzájuthatsz majd a cuccokhoz, csak az majd nem pénzbe, hanem az idődbe fog kerülni. Minél bénább vagy, annál többe. Én még egyetlen MMO -ra se költöttem valódi pénzt, azonkívül hogy megvettem az alapjátékot ha nem volt már alapból Free to Play. Bőven megvan az a réteg aki profitot termel, és egyben eltartja a spontán játszani akaró ingyenélőket.
Na meg biztos lesznek majd kizárólag valódi pénzért megszerezhető cuccok is, amitől majd a monkey egyedinek érezheti magát. Ez meg őszintén szólva nem érdekel, én attól leszek egyedi ha jól játszok.
A másik, hogy a hír alapján pl. a legdrágább ingatlan 400 000 kreditbe fáj. Bárhogyan számolom ez valódi pénzben két doboz cigi ára. Nagy pénz ? Le kell szokni szépen a dohányról. Játszani nem káros, szívni azt a szart annál inkább. -
#9056 Èrtem. Köszönöm a válaszokat azèrt. -
#9055 kinyerhető a játékból, csak épp awc fileok, semmi nem játsza le pc-n -
#9054 Megkérsz valakit, hogy vegye fel valaki videóra, kivágod a hangod, rátöltöd telefonra. -
#9053 A játèkban lèvő csengőhangok letölthetőek valahonnan?
Trevor (3.) csengőhangja èrdekelne. -
#9052 Fix for interface issues when using Internet on the cell phone after completing the game, or during a mission replay
Fix for the Vanilla Unicorn occasionally becoming locked
Fix for issues where the character’s money could drop below zero and become stuck there
Fix for the Epsilon Program missions not progressing properly after delivering some cars
Fix for issue where the Atomic Blimp sometimes does not appear as a phone contact for Collector’s Edition owners
Fix for issues with saved vehicles going missing, or losing their upgrades
Fixes for several map escape and collision issues along with other various bug fixes -
#9051 És tényleg tartalmaz javitásokat a title update -
Lamech #9050 Nem tudja valaki, hogy multiban ha ellopják a saját kocsit és bekerül a Los Santos Customba onnan hogy a brébe kell kihozni? :) -
bake05 #9049 Ugyan ez van nálam is.Azért remélem nem kell még 4-5 napot várni az online játékra. -
SAFIII #9048 Úgy legyen! -
#9047 csinálják no para, most toboroznak :D -
SAFIII #9046 De az L.A. Noire xbox verziójához is volt magyarítás.
Ennyire nehezebb lenne a konzolos magyarítás elkészítése?
-
sanyiute #9045 Hát ma nem játszok online én naív..:D csináltam 2karaktert eltűnik folyton de mit is várnék remélem holnap valami kóstoló azért csak-csak lesz -
Matte #9044 hát vezetni mondjuk pl. pont nem. -
#9043 Ne olvasd el :D -
#9042 Mondjuk szerintem, az áltatta magát aki azthittem hogy már első nap minden hiba nélkül tudja majd tolni...gondolom jó sok millióan akarnák tolni most :D -
#9041 Ha valaki keres magyar crew-t, akkor ajánlanám a miénket. Egyelőre kevesen vagyunk, de nem is akarunk tömegeket, csak egy 16-32 embert.
Itt megtaláljátok. -
#9040 köszönjük a gémszarreklámot. most pár hétre elég lesz. -
bake05 #9039 Olvastam az oldalukat.""Ma este 19:00 órától indult a GameStart Live, amiben most a Grand Theft Auto Online-t próbáljuk ki és most ti is csatlakozhattok hozzánk a játékban!""Nem akartam írni nekik majd ha 1x sikerül csatlakozniuk a szervere,amit a mai nap kötve hiszek.A játékban az online tőzsde most legalább működik mert 1 órával ezelőtt még az sem ment.Micsoda siker.... -
bake05 #9038 szerintem senki...Már mint erről a kis Magyarországról -
#9037 A gamestarosok sem tudnak belépni... -
bake05 #9036 Hát nem tudom.megcsináltam a karakterem mentés meg minden.De természetesen online nem enged játszani,mert mért is.Ki is kapcsoltam a gépet majd félóra múlva újraindít aztán a kreált karakterem meg sehol. -
#9035 jó köszi lemészároltam mindenkit -
#9034 XD