27719
-
#9154 én éjszaka toltam 3 órát kb,az első küldi kb 25percet töltött xd de utána minden okés volt,a playerek meg kb tényleg idióták mind a közös küldikben is csak állatkodnak,kell rendes crew.de egyedül egész jó móka volt:) -
Angelus1991ster #9153 Elég necces volt RG részéről. Másik kérdésem: Vannak-e végre normális tankok (célzóval) az új részben? -
Angelus1991ster #9152 Ebben az új részben vannak zsidók,mint az előzőben? Olyan kipás ortodoxok. -
bake05 #9151 Ismerős a szitu.A tegnapi 4szintes karakterem elveszett.Most 3-ra generáltam egy újat,természetesen az első küldinél kifagy.Majd 4-5 próbálkozásra visszatölti nagy nehezen.A térképen nincs semmi,rögtön kinyír egy pöcs.Aztán kidob újra 4-5-re be enged.Aztán zuhanok a semmiből a semmibe.Megint próbálkozás és elkezdi ellőről a játékot.Autós küldi és természetesen kifagy.... -
#9150 Ez a Good Sport Bad Sport dolog nem világos még... ahogy olvasgatom valami olyasmi, hogy bad sport cimkát kapnak azok akik folyamatosan csak lövöldöznek mindenkit a világban, és ők egy idő után csak ilyen játékosokkal kerülnek majd össze, a Good Sport játékosok meg jutalmat kapnak időnként a jó viselkedésért... nem tudom ez mennyi idő után alakul ki, nem találtam még róla semmit.
MÁS: nem tudjátok, hogyan lehet kikapcsolni a játékosok folyamatos pofázását?? Rohadt idegesíto, főleg hogy recseg mindegyik. meg hangos... -
#9149 Sajnos nem találkoztam jó arcokkal, első találkozásra lelövik az embert :D -
#9148 Multiban hogyan szerzem vissza a lefoglalt autot? Berakta oda ahol Franklinnek voltak a vontatós misszioi... -
#9147 -
#9146 minden küldetés újrajátszható -
#9145 Gyerekek, ha egy bizonyos befejezést már válaszottunk... akkor azt nem lehet megmásitani? Nagyon jó lenne ha igen!!!!!!!!!! -
#9144 kezd javulni az online,öcsémnek elsőre belépett már:) és nem veszett el neki semmi -
#9143 az szafa, akkor majd a decemberi uborkaszezonba megkeresem :D -
#9142 Szerintem az onlineba -
#9141 ez hol van? :O -
bake05 #9140 Nekem beadta a kikötőbe azt a Simont aki a játékban is kocsikat gyűjt.ILL.ha lopsz valami franko autót és átfested akkor egy másik autó műhelyben megveszik. -
#9139 mennyiért?:) megéri? hol kell leadni? -
priluki #9138 ja köszi megvan :) bár üres volt ... -
sanyiute #9137 ragadós bomba hátsó ajtajára majd bumm -
#9136 Valakinek feltűnt, hogy a Boardwalk Empire eheti részében a Michaelt szinkronizáló szinész is játszott? :D Először azt hittem, hogy csak túl sokat gta-ztam és azért tűnik úgy,de rákerestem és tényleg ugyanaz a két hang -
bake05 #9135 Onlinbe a jó kocsikat ha ellopod akkor elehet adni :P -
Nagydög #9134 Ha nem olod meg a penzkiseroket, eltancoljak neked.
Nyisd ki valahogy a hatso ajtot! -
priluki #9133 hi,franklinnel el tudok lopni pénzszállitót mellékküldetésbe.. lerázom a zsarukat utána mit kell csinálnom vele? -
#9132 Hát ott a lényeg multira épül....kb olyan szinten lesz mint a GTA -
#9131 Watch Dogsnak lesz multija? -
sanyiute #9130 fene vigye el!!:D -
#9129 Ilyenek miatt lenne értelme várni még egy kicsit :) -
#9128 Engem boltrablas utan leakart lőni a társam. Cserébe elutottem :D enyém lett a love -
sanyiute #9127 Végre letoltam 2-3 küldetést meg kiraboltam egy kisboltot LVL 3 felmentem beakadt 1 küldinél restartoltam és elvetett a karakterem... -
#9126 Én nem nagyon ismerek AAA-s játékot, aminek a multija az első napokban kifogástalanul ment!
Még ha a megfelelő eszközös meg is vannak, az nem jelenti azt hogy több milió ember betud menni az ajtón....
Nézzetek egy áruházat, mondjuk fekete pénteken, hiába van áru, hiába van ott nyitásra több 100ezer ember akkor sem fér be egyből a 3 méteres ajtókon...
De most csak ez miatt megnézem majd, hogy a COD Ghost , BF4 Watch Dogs multija megjelenés napján hogy alakul!
Gatyámat tenném rá hogy egyik sem fog tökéletesen menni :D
Én nem is értem azt az embert aki ezen felháborodik, vagy kiidegeli magát... -
bake05 #9125 Nem akarom elkiabálni de most működik az online(PS3) -
#9124 értem okés.akkor csak baszkódni kell vele kicsit,rendbe kösz:) -
#9123 pont most ugrottam neki másik karakterrel, mákom volt mert 5.-re már mehetett a verseny. ha sokat keres playert újra kell indítani -
#9122 próbálkozni kell. bugos az a rész, de ha egyszer megcsinálod utána nem lesz ilyen gond :) -
#9121 megpróbáltunk délután öcsémmel onlineozni,az első küldetésnél kifagyott kb nem talált senki playert,és itt meg is halt a dolog sajnos:) -
#9120 Reakcióm: -
#9119 hát igen,ezért érdemes néha menteni ott a quick save lehetősét.de szokott autosavelni is,sajna elbasztad -
#9118 Sajnos igen. -
#9117 Hihetetlen mennyire alulműködött a te idődben az elementáris oktatás. Zéró logika és zéró szövegértelmezés. Majd mindezek tetejébe még a másikat akarod hülyének nézni. -
Like a boss. -
#9115 a végét nem értem, elbasztam? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt hittem, trevor michael, vagy saját magát lehet kinyirni, én meg trevorra mentem. ha nincs mentésem, akkor kampó, nem is játszható tovább?:(