27719
-
#9194 Én ps3-on tolom, persian0077 néven, vegyél fel, és tolhatjuk majd. -
#9193 Ja jó lenne. Ps3asok csinálunk egy jó vérét ?:) -
#9192 box360on,sajna nem lehet ps3asokkal együtt pedig jöhetnél :) -
#9191 Min toljatok ? Ps3on csatlakoznek -
#9190 srácok nagyon jó ez az Online ma haverokkal toltuk jó pár órát,farmoltunk egy kis pénzt vettem 247k ért egy házat,nagyon durva 10férőhelyes garázs minden van benne :D durva.fel lehet hívni őket is azt inni meg szívni tvzni mindent xd komoly -
#9189 Screenshot billkombó :) -
#9188 Egyre jobbak a digitális p****k :D
-
#9187 Az konkrét :DD
Ezeket a képeket mivel csináltad? -
#9186 +1
-
#9185 Ekkora autóval se cuccolt még a csaj mi??? :D
-
#9184 Állat hogy lehet csapatni az utas szállítót :D
-
#9183 Na most megy nekem a multi, és nagyon tetszik. Van egy kis MMO-feelingje, szóval nem lett rossz, elég változatos.. de ismerősökkel az igazi akik nem lőnek hátba mint a kis pisisek.... -
#9182 Nekem egyébként a IV-ben jobban tetszett ahogy el lehetett intézni a rosszfiúkat. Gondolok itt az olyan kivégzésekre amikor pl. Vlad képébe tolta a pisztolyt Nico, és kilocsantotta az agyát stb. :D Ezt itt is szívesen eljátszottam volna néhány karakterrel... -
#9181 Nem bírtam ki:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ki az a hülye aki a másik lehetőségeket választotta??? Mindkettő befejezésben nagyot csalódtam volna ha azt látom előszőr, hozzám mind3 karakter közelkerült....beteg változatok :) -
#9180 Közben végeztem a játékkal!
Grat a Rockstarnak!
Holnap még megnézem a másik két befejezést! :)
Stat:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#9179 Ez az pont néztem egy vidit, amit mutatják az emailt, képpel és térképrésszel, nah nekem csak a képeket adta be, de tök másokat mint a videóban....de azért sikerült aztán :) -
#9178 a sok gyökér.. az egyik itt rappel nekem, nigga igy meg ugy...szinvonal az van néhol... -
Joint Joe #9177 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az első már megvan Mikenak,ha jól emlékszem..a többit úgy találod meg,h kapsz egy emailt Lestertől,amiben benne van a pontos helyük a térképen,fényképpel,stb.. -
#9176 srácok az utsó nagy rablásnál honnan tudjam hol van a 4 autó? -
kjhun #9175 Kicsit több, mint ~20GB, amit 200 óra alatt olvasna be annyi lemezről. A cserék idejét nem is számolva. -
#9174 Én is találtam nemrég egy dobozzal, dosos játékokkal teli :D -
#9173 14223 társát még a kamionba hozza a futár :D A telepítés ~1 nap -
#9172 seems legit :D -
ldavid #9171 csak egy screenshot van rajta -
st3ve #9170 -
#9169 nemtudom srácok nekünk jó én karim öcsémé is megvan,a haveroké is .most is tolják ha már egyszer sikerült túl menni az első küldin utána jó.nállatok nemtudom mi van:|
-
bake05 #9168 Én tegnap és ma KB.2x3órát nyomtam online.5-ös karakterszintre nyomtam aztán ment a lecsóba.Mert nem menti el ez a retkes hobelebancos Rockstaros,Social Clubos trutymó.Visszalépni nem lehet mert mindig ez fogad
"Timed out when matchmaking for a compatible GTA online session to join.
Please return to Grand Theft Auto V and try again later"Ez az egész online szar ha egyszer jó lesz akkor nem azért mert megcsinálták a szerver túlterhelést.Hanem azért mert a játékosok fele hagyja a picsbe az online részt.Itt egy egyszerű magyarázat az egészre amit tegnap találtam
"A megoldás egyszerűnek látszik: az eredeti tervekben szereplő szervermennyiség megduplázásával kivédhető lenne az ilyen probléma. A baj csak az, hogy a kezdeti hatalmas érdeklődés általában hamar kezelhetőbb méretekre esik vissza, a játékkiadók pedig inkább erre optimalizálnak még akkor is, ha némi presztízsveszteség éri őket a nyitáskor tapasztalható nehézségek miatt"És szerintem ez 80% fedi is az igazságot.... -
ktomi22 #9167 system linket a népnek :D :D -
#9166 csak nem akar szuperálni az online... az egy dolog hogy folyamatosan törli a karaktereimet, de sajnos ezzel együtt azok szintjei is elvesznek, amiket elértem... egyszer sikerült normálisan bejutni, aztán kész ennyi :) akkor viszont elég jó volt :) -
priluki #9165 aha köszi :) -
Neoncsoves #9164 elviszed egy sikátorba / kevésbé látható helyre a kocsit és felhívod Michaelt vagy kit... -
priluki #9163 üdv.. van egy olyan küldi hogy vettem maszkot ruhát stb és valami olyat ir hogy , used getaway vehicle bla bla.. ott mit kell csinálni? -
#9162 jah lehet :D -
#9161 akkor lehet indítani fasza gerillaharcot, pár mesterlövészt a tetőre, meg barikádozni egy útszakaszt, aztán se ki se be -
#9160 ugye a sok 12 éves, pl aki bőgött úgy örült a játéknak... -
#9159 hát nagyon sok a hülye .hát több lehetőséged van mondjuk nagyon sokféle először is autók lopása küldetés alatt vagy drog szerzése és eladása küldetés alatt,de vannak versenyek tudsz rabolni boltokat máshogy mint single alatt.lesznek ugye bankrablások.van olyan hogy ti vagytok a törvény és vannak a bűnözök 2 csapatos játék pl és akkor visszakell szerezni egy cuccot mondjuk legyen az drog azt elvinni egy helyre.de lehet autókat is eladni csak úgy a lost santos customban.lehet az autódba rakni trackert így mindig meglesz van saját kocsid,tudsz többféle házat venni,van intentory menü ahol szemüveget sapkát arckifejezést cigit autót lezárni ilyeneket tudsz pl.ha nem vagy küldetésben akkor szabadon mászkálsz a városban ugyanúgy mint single alatt csak ott a sok hülye is és van hogy leölnek bár nem sok értelme van sokat nem kapnak érte se pénzt se xpt de ezen élvezkednek :D röviden így ennyi.de még én se toltam sokat.nagyon sok dolog van benne az tuti :) -
Coral Springs #9158 Ez várható volt hogy tele lesz idiótákkal. Amúgy milyen egyéb lehetőségek vannak az Online -ban ? Kilehet rabolni egymást ? Lehet rendőrnek állni ? Vannak különböző munkák, például áruszállítás ? A csapatjátékokat leszámítva hogy kell elképzelni ezt az egészet ? -
#9157 -
#9156 Gondolom sokan gyilkolászták őket. :D -
#9155 Emberek, csak nekem van olyan, hogy a multi benyomja a bevezetőt és utána rakna be egy versenybe, de a végtelenségig tölti az event-et... :S És nincs is free run v. akármi... ez ilyen sztoriorientált multi??