27719
-
#9234 látom már a harmaik titpe update van. ezek mit javitanak, lehet tudni valamit? online kivul:D -
#9233 pedig semmi gond vele,meg amúgyis kapsz jobokat ,nem igazán értem -
#9232 Hát nekem a freemode megy, de amikor valami job-ra akarok jelentkezni a lobbyban timeout-ol... És a netemmel semmi gond. -
#9231 elvileg mostmár boxon is teljesen jól megy az update óta az online,nem kell az első küldetésnél várakozni egyből belép és nem vesznek el a dolgok.ha bármi elveszett lehet feliratkozni a suportnál és igyekszenek visszaadni ami elveszett:)
http://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200435267-Loss-of-characters-rank-items-apartments-and-or-in-game-money-in-GTA-Online -
#9230 Rajtad kivül mindenkit :D -
#9229 Ha nem tetszik ne olvasd, amúgy meg ez a PC-s topik a bejelentésig tök felesleges volt... -
nú #9228 Kit érdekel, ha addig kihal, szerinted érdekel bárkit is a többiek online vergődése meg picsogása? -
Trevor él :D -
ron8 #9226 Tegnap vittem ki én is a játékot, és nálam nem több mint 9.2 pont, sztem elhamarkodott a sok 10 pontozás. Persze ami lehúzta nálam az a sztori.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most komolyan, semmi tragédia, vagy csavar a végén? A 4hez képest is visszalépés a történet, bár a tálalás és a dialógusok első osztályúak. Nem tudom de én azt vártam h túlszárnyalja a mafia 2 sztoriját, de sajnos nem... -
#9225 Rajtad kivül ez senkit nem zavar, kihalt volna már a topik ha PC-s dolgokra várunk ugye tudod? -
#9224 Tééényleg, :D tök ciki. -
#9223 "és mennyire roved a lábszára"
Úgy értem,rövid. Kurva vindóz itt is bekapcsolta az angol szövegjavítást... -
#9222 Hát, annyira azért nem. Nézd meg, hol van a térde, és mennyire roved a lábszára.
Értem én, hogy a hosszúcombú lány a menő, de ennek nincs alatta semmi, a tacskónak hosszabb lábszára van :D
Bögyös, az igaz. :D -
#9221 fasza hogy timed out-ot ad be folyton az online.... -
nú #9220 Még mindig nem a konzol topikban vagyunk -
bake05 #9219 Aki akar felvehet sanyaboss(ps3) -
#9218 Ez de jó xD -
Champy #9217 Ok, most újra beléptem, várok aztán majd lesz valami :) Olyan mintha sorbaállás lenne a szerveren, csak számláló nélkül. -
bake05 #9216 Amióta felraktam 1.02-es javítást(PS3)Azóta gond nélkül megy.Remélem így is marad. -
#9215 nekem is és sok embernek ez volt.vártam kb fél órát,de van hogy kevesebb idő alatt de tovább megy,türelem.utána már nincs ilyesmi :) -
Champy #9214 mármint a legelején mikor a race lenne -
Champy #9213 Nekem megakad a loading sessionnál az online ... király
-
-
#9211 Ahha, erre nem is gondoltam. :) Köszi -
#9210 ha egyszerr léptek be a körbe akkor okés lesz -
#9209 Ha pofánvered akkor kiesik a cigi a kezéből? -
#9208 jah, rgh-ssal -
#9207 jó csak roll back van elveszett a házam,így sok értelme nincs venni dolgokat -
Champy #9206 Jó már az online része ?
-
sanyiute #9205 melyikőtök vett fel?:D azzal játszanék PS3-on!:D -
#9204 Haver csak akkor jöhet küldetésre ha én hostolom és meghívom? Együtt joinolni nem lehet? -
bake05 #9203 Bankot azt mikor lehet rabolni?Vagy csak bandával lehet? -
#9202 Azt tudom, de azt a fényképezővel tudod csinálni a telón.
Warezbox=rgh-s box? -
sanyiute #9201 #9193 ha gondoljátok engem is vegyetel fel PSN-en :) -
bake05 #9200 Felvettelek én is ha nem baj. -
#9199 Sztori után, ha meggveszed a hangárt, akkor reptéren odamész a nagycucc kerekéhez és F...
És voila....:) -
#9198 Ezt mikor és hogyan és ki oldja fel és mennyiért kell és hol? :D -
#9197 warezboxon van billkombó, amivel menti
VAGY
gtaban van képlopás(?) ami a social klubra teszi fel a képet(?) -
#9196 Social clubbon felvettelek. -
#9195 Hogy csinálod ezeket a képeket? Nem értem ezt a válaszod, vagy irónia volt?