Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Parasite Eve 2, best game EVER!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
két Rockstar logót nem raknának egymás mellé, az a zöld meg amúgy is a Rockstar Vancouver logója, ami tavaly megszûnt
Nekem nincs bajom ezzel a mozaik szerû borítóval.
Ez a saját védjegyük lett,ne is bolygassák mert kapunk valami borzasztó képet agyonglitterezve meg minden szart rárakva 😄
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mára ennyi!<#alien>#alien>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

<#whatever>#whatever>AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Év végén fog megjelenni, és mivel pc a fõ platform, arra is fog elsõnek kijönni.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2
Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2
Tudom, hogy off a kérdés, de lövésem sincs, hol kérdezzem meg.
Láttam egy játék elõzetes bemutatóját valamikor korábban, nem pár hónapja, lehet, hogy még 2011-ben volt. Szóval volt, vagy már lehet van(megjelent) ez a játék. Amire tisztán emlékszem belõle, hogy nagyvárosban játszódott, külsõ nézetesen irányítgatták a szereplõt, valami beépített ügynökfélét játszott, beküldték egy hall-ba, ahol partiszerûség volt, és ott keresgélt valakit, méghozzá úgy, hogy volt egy kütyüje, talán mobiltelefon szerû, amivel bármilyen a közelében(hatótávon belül) levõ ketyerérõl le tudta húzni az adatokat, amiket aztán kiírkált, szóval amolyan vezeték nélküli mindent meghackelõ csodakütyü. Aztán kiment a csóka az utcára, és mivel riadtók fújtak, megrohamozták õt az egyenruhások, jó kis tûzharc következett.
Tudom ennyibõl nehéz rájönni, mi lehet ez, de akkor engem kinézetre és játékmenetre is megfogott a bemutató. Szerintem ez a hackelõ kütyü, ami jellegzetes benne, mintha valami spéci James Bond cucc lenne.
Örülnék, ha valaki rájönne mi ez...
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
digitálisan csak hamarosan fogják feltenni
#4496 és ezt honnan szedted?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"A Rockstar Games Twitteren megerõsítette, hogy holnap közzéteszik a digitális változatot!"
forrás: gtaplace
na, ezek szerint minden jól halad, jöhetne majd pár kép megint 😊
http://9gag.com/gag/5135249

Persze, nagyobb lett az ipar, ahogy azt írtam is, de ettõl még vannak kiemelkedõ címek, vagy olyanok, amik a gyereknek nagyon tetszenek bármi okból és ezek ugyanúgy emlékezetesek lesznek.
Felnõtt fejjel máshogy látjuk már a dolgokat, de ez se megfelelõ topik erre a témára. 😊
@Borg: Jópofa lenne, bár azért eléggé fel kéne tuningolni a helyszínt, sztorit, hogy egy GTA fõhõsnek kaland legyen. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
- Hauser explains that he purposely avoids watching shows such as Boardwalk Empire, Breaking Bad, or The Wire, and has only seen a small bit of The Sopranos. “Wherever it’s too close to crime, gangster, underbelly fiction, and it’s supercontemporary,” Hauser explains, “I decided, for professional reasons, I have to avoid it.” -
Egy lehetséges DLC? <#hehe>#hehe>

Évente annyi "nagy" játék jön ki hogy nem lehet emlékezni arra hogy ez elmúlt évben mik voltak a nagy nevek.
Pl ott a Timeshift.kb már alig emlékeznek rá pedig amikor kijött mindenki ámult bámult.
Úgyhogy a folyamatos játékdömping miatt nincsenek már kiemelkedõ játékok csak profitorientáltság.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Természetesen nem csak errõl van szó, hisz a játékfejlesztés, mint ipar és mint muinkafolyamat az AAA címeknél hatalmasat változott azóta.
De a mostani gyerek generáció is így fog ám nosztalgiázni a mostani játékokon. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Átjártunk a szomszédokkal egymáshoz, hogy õ ezt megcsinálta e már, és hogy itt hogy kell továbbjutni.. 😄 Az még világ volt. 😄
GTA V (*.*)