27719
  • xxdani
    ha hipphopp kijelentkezik az bajos mert csak akkor szinkronizál a szerverre ha szépen kilép az ember. máskülönben ugrik minden
  • Champy
    Nálam konkrétan napok óta nem menti el a dolgaimat... egy három napos beállásra ugrik vissza mindig... Az más kérdés hogy folyamatosan kijelentkezget a liveról a boxom. Most nyitottan portokat routeren, hátha így jobb lesz... de az online akkor is fos még.
  • bake05
    A PS3 szerverek meg nem is működnek.
  • Tikal #9272
    nekem első nap tűnt el karakterem, azóta megy rendesen, a patch után meg pláne, tegnap volt egy két óra leállás..
  • Champy
    xbox 360 is szarakodik, legalábbis nekem.
  • bake05
    Én is csatlakoztam
  • drago14
    Én is itt vagyok tag!
  • Doog
    http://socialclub.rockstargames.com/crew/legends_of_hungary
  • bake05
    Na a PS3 szerverek megint lehaltak....Tegnap is ez volt.
  • Kongy
    11k
  • Tatyla
    Xboxon keresek normális crew-t
  • arty
    mennyi? :D
  • bake05
    Ha nem tölti vissza a karaktert akkor ki kell lépni+kijelentkezni.Várni KB.10percet és utána megint belépni.Nekem így mindig visszatöltötte a karakterem.Mikor nem vártam mert azt hittem hogy elveszett csináltam egy újat közben meg így felülírtam a régit.Ezt 3x eljátszottam mire rájöttem a"megoldásra"Legalábbis nekem működik így.
  • Doog
    Nem tudom kinek mi a véleménye, de engem a 3 főszereplő jobban megfogott mint a multis dolog.
    Nem azt mondom, hogy rossz mert egész jó nekem is tetszik mint sokaknak.
    De részemről majd csak akkor fogok az Online részével foglalkozni, ha már a 3 kis hőst meguntam. :D
  • Kongy
    minden frissítés fennvan, tegnap még ment. de hogy őszinte legyek leszarom, nálam leírta magát ezzel a multival a rockstar kezdve a mikrotranzakciótól a szerverhibákig. elég volt. a játékot meg eladom. kell valakinek?
  • kill3r21
    Türelmet nem boltba mérik az biztos :)
    1 hét próbálgatás után nem hiszem, hogy különösebben türelmes lenne :D
  • Tikal #9258
    Várj vele és próbáld később ujra, lehet nem tudta letölteni a cloud server-ről. ha nem lesznek terheltek a szerverek, később meg fog jelenni
  • kill3r21
    Frissitést felraktad?
  • Kongy
    Na én most fejeztem be véglegesen a GTA Online-t. Mi a szar az hogy eltünik a karakterem? Menjenek már a faszomba, hogy már egy hete megy a multi lassan és még mindig egy rakás szar. Köszöntem szépen Rockszar ebből nem kérek többet.
  • Fpocok
  • Myselor
    van aki boxon van és szeretne onlineozni majd?:) az írja le a gamertagját:)
  • bake05
    legenda2013:
    Ha ezt olvasod akkor áruld már el,hogy a Social Cluban miért nem talállak meg ezen a néven?
  • bake05
    Én hát!
    Nem tudom hogy miért de nem tudtam meghívni senkit egy akcióra se.ILL. meghívni sem tudtak.legenda2013 is felkért 2x-is de hiába nyomtam a telon hogy elfogadom a felkérést valami Full players szarságot írt ki.Csak azt nem értem hogyan amikor mi lettünk volna ketten.
  • sanyiute
    szóval t vagy az :D
  • xxdani
    1.02 nél tart még a patch?
  • Yoda001
    tegnap leszedtem a patchet, azóta tökéletesen megy minden, és kurv@jó az egész Online :)
    bár azóta nem próbáltam, de remélem minden rendben... pénz elég könnyen jön, érdemes venni ezt-azt
    Mit mondjak, nem éppen írja le a keresőkifejezésed a hibát, mit gondoltál, majd ez kiadja?
  • Shiver
    esetleg ez? o száj
  • mester1987
    Közben a gyakorlaton...

• wollnerd #9245
    Segítesz hogy milyen kifejezéssel keressem? A "gta v online character bug" kif. még nem adott megfelelő eredményt az elsők között...
  • Shiver
    ez egy bug ha jól emléxem, keress rá googleban azt hiszem van hivatalos workaround rá
  • wollnerd #9243
    Nekem miért tátogatja folyamatosan (még az introban is) a száját az online karakterem mint egy hal?? Láttam egy másik játékosnak a karaterét, annak nem áll fönt ilyen probléma. De hiába készítettem egy másik, új karaktert, ugyanez van! A karakterszerkesztőben is mozgatja a száját, (ott sem kéne?) de akk nem gondoltam hogy "beragad"! (2. patch is telepítve!)
    Ez a bug miért áll fönt mindig nekem?! Idegesítő!
  • bake05
    Ja valami ilyesmi..Engem KB.2órája nem enged fel.Mindig ezt a dumát írja ki
    "Timed out when matchmaking for a compatible GTA online session to join.
    Please return to Grand Theft Auto V and try again later."
    De ahogy a PS3-as ismerőseimet nézem ők is csak az offline módot tolják.Valami gebasz van megint...(?)
  • kill3r21
    GTA online :D
  • Gary
    Ugye, semmi közöd a sörfőzdéhez? :Ð
  • AnarchoiD
    tud valaki infot adni, hogy hogyan lehet eljutni ehez a kuldihez ? "Legal Trouble" ?
  • tutyko
    Sziasztok!!

Aki szeretne a gta5-el többjátékos módba játszani az vegyen fel:

legenda2013 (ps3)

(mindig hülye külföldiekkel rak össze)
  • Myselor
    itt megtudod nézni
    http://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200426246-GTA-Online-Launch-Status-Latest-Updates-
  • Kongy
    Folyton timeout-ol, meg eltűnnek a freemode-ból az emberek. Én hagyom a francba egyelőre...