27719
  • TaRka0107
    Nincs mit!
  • LocalPatriot
    Őszintén mondva, nem láttam.
    Ezentúl, ha hasonló kérdésem lesz, nem itt kérek segítséget, hanem ott. Remélem nem rontottam el az egész napod.

Aki ennek ellenére segített, annak a helpet köszönöm!
  • akyyy
    és miért nem mész a konzolos topikba?? félsz?
  • LocalPatriot
    Óhh valami ilyesmire vártam!!
    Ezer hálám!

Fpocok - Te meg elmész a ***ba!:D:D Már a játék végét is tudod, de engem letámadsz egy olyanért, ami kb annyira volt spoiler, mint hogy lesznek benne emberek...:D
  • Voltan
    Trevornak, ha jól emlékszem van egy 2 gombos mozdulata, amivel hirtelen megfordul, és célba veszi azt, aki mögötte van. Elfelejtettem, hogy lehet előhozni...Xbox.

Valaki segítene?
  • TaRka0107
    Beállításokban kell megnézni az aim érzékenység csúszkát.
  • LocalPatriot
    Hát én akkor nem értem.
    Majdnem rajta volt a célkereszt, de nekem kell a kis joyyal szenvednem. És mivel van kb kemény 4 óra játékidőm xboxal, - kimondom - béna vagyok:)
  • Seth
    AZért nagyjából az ellenfél felé kell hogy nézzen a kamera. Ha mögötted van akkor természetesen nem fogsz hirtelen megpördülni :)
  • LocalPatriot
    Hidd el nekem. Ezzel semmit se tudtál meg...

Seth - De ez az. Amikor célzok, nekem nem ugrik rá az ellenre, csak akkor, ha fedezékbe állok. Ha a tér közepén vagyok, akkor nem megy...:S Nem lehet hogy be kell vmit állítani?
  • Fpocok
    Hát a játék végét már sikeresen elspoilerezték a SoD steam fórumában!, szóval... De akkor is :D
  • Seth
    Mikor célzol, akkor ugye ráugrik egy ellenfélre, ilyenkor a jobb kart kell megpöccinteni abba az irányba ahol a köv ellenfél van és ilyenkor egyből ráugrik a célkereszt
  • LocalPatriot
    Figyeljetek.
    Ezzel semmi nem lett elárulva. Semmi köze a további játékhoz. Tök értelmetlen, baromság. Biztos, hogy tudtok sokkal jobb spoilereket is... mert a csapból is ez folyik. Ne mondjátok, hogy nem:)
  • Vraaanyek
    Magam is elég erőteljes spoilerként éltem meg, és örültem volna, ha én talákozom vele élőben... na mindegy, azt hiszem mostantól kell ténylegesen hanyagolnom minden GTA médiát, és várni a PC-s bejelentést, majd megjelenést...
  • Fpocok
    Tekintve, hogy ez a PC-s topik, vagyunk egy páran. Ez speciel új információ volt...
  • LocalPatriot
    Szerintem itt nincs olyan ember, aki addig ne jutott volna még el.
    Ha meg mégse, most ezzel nem lőttem le semmit... szvsz
  • Vraaanyek
    Olvasd el mégegyszer a kommented, és rájössz okoska...
  • LocalPatriot
    Ezzel az égvilágon semmit nem árultam el. Kár volt bejelentkezned, és megírnod ezt a hsz-t.

Tatyla - azt hiszem kipróbáltam úgy is, az akkor ment, amikor fedezék mögött voltam. Ez csak úgy működne?
  • Fpocok
    Ömm... kössz a spoilert.
  • Tatyla
    Nyomogatni kell a célzást nem nyomva tartani
  • Coral Springs
  • ldavid
    :DD
  • wollnerd #9294
    Aha, kinect...
    Rockstar, ekkora hibát...
  • kill3r21
    Ez nagyon jó, ha volt már akkor bocsi :D

• TheUjoNCBeats
    Sziasztok! Lenne egy parám. Kb egy napja nem jutok tovább egy küldinél mert nem indítja el. kb 36% nál járok. a Küldetés egy nagy zöld L betű, Franklinnel kéne megcsináljam, Egy telefont kéne felvegyek, de nem veszi fel, hiába állok abba a sárga körszerű cuccba. Bárkinek bármi ötlet? Ez az a küldi
  • maffioso
    Lassan remélhetőleg stabilizálódik a dolog. Nem tudom crossplatform végülis működik-e vagy nem, de továbbra is elérhető a crew-nk magyarok számára. Nem akarunk kezelhetetlen nagy embertömeget, csak 15-30 tagok. Jelenleg is vannak xboxosok és ps3-as playerek is. Social Club link
  • arty
    ... azt azért kihangsúlyoznám, hogy nem vagy nagyobb kretén nálam :)

• Coral Springs
    Lehet hogy kretén vagyok, nem vitatom, de legalább nem beszélek félre.
  • Kongy
    Hát sajnáljál. Ízlések és pofonok. Sztori után is szarakodtam kicsit, kipróbáltam a plusz dolgokat, pl tenisz, mozi, versenyek, léghajó.. de ez nem tud lekötni hosszú távon. Ez van. Sajnálatra méltó vagyok nyilván.
  • arty
    Kretén.
  • Mathiasse
    XBOX live gamertagem, akit erdekel : stancedmatt
    Na látod, én ugyanígy vagyok az online nyivákolókkal, nem érdekel senkit, ha épp nem megy, de azért beírják ide állandóan
  • Coral Springs
    Én két küldetés között megsétáltattam az összes ismerőst a GTA IV -ben, annyira imádtam a városban kocsikázni, főleg az esti fényekben. No meg mire kitoltam a fősztorit, már nem volt egy mellékküldetés sem a galambvadászaton kívül. Még az agyonistenített San Andreas is(!) pár napos játék, ha valaki kizárólag a sztori kipörgetésére van ráállva. Nem értem, az ilyen emberek miért nem mormognak otthon magukban, egy szoba sarkában ? Az idióta agyatlan fa***ágaikkal miért mennek a másik agyára ? Miért kell valakit elküldeni a halál fa***ra, hogy megértse itt senkit sem érdekel az a kib***ott véleménye ? Az nem baj ha valaki más stílust képvisel, de akkor húzzon elfele, és ne itt nyivákoljon.
  • MikX
    meguntad... hehe, hát ha neked a sztori végigdarálásával kimerült a játék...
    Már neharagudj, de sajnállak... én nemtudtam megunni, mindíg találok valami érdekeset, akkora, és olyan komplex a játék világa, hogy nehezenhiszem, hogy mindent láttál benne :D
  • Kongy
    őőő... nem? csak meguntam, a sztorit végigvittem, és már nem látok potenciált a játékban?
  • maffioso
    Hogy bírna már? Hisz ő kifizette, azonnal kéri vissza a pénzét. :D A sok newswire kommentelőtől is a f*szom égnek áll komolyan. Nyilván nem ez a biznisz a rockstarnak, és ha eddig 30-40 órákat tudtunk vele játszani, akkor most újabb pár hétig miért nem lehet? Senki nem fog lemaradni semmiről. Én is nagyon szívesen nyomatnám már, de ahogy más, úgy én is kénytelen vagyok megvárni a kész verziót. Utána meg hosszú hónapokig mehet a menet. Vagy ki tudja mekkorára növi ki magát, lehet évekig. Aki tudta tolni online kicsit az gondolom látja, hogy király lesz ez. Kis időt kell nekik hagyni. Tuti, hogy nagyot fog szólni a végén.
  • Coral Springs
    Sok az idióta barom, és a gyerekeik is azok lesznek. Ilyen a világ.
  • bake05
    Megy a balhé a Social Club oldalon rendesen.Már van aki itt tart..
    http://www.ipetitions.com/petition/gta-5-refund/
  • Jojobaba
    Nem túl érett magatartás :D

egy hónapot nem bírsz várni, hogy minden a helyén legyen?
  • Champy
    Akkor valószínű az a baja hmm. ... akkor viszont remélem megoldódik ez a gond a portokkal. Amúgy másnak megy most vagy fél órája ment xboxon online ?
  • bake05
    Nem tudom hogy kivitelezhető lett volna e esetleg .De megcsinálhatták volna úgy is,hogy saját gépre is menti a karaktereket.Így ha szarok is a szerverek legalább nem veszik el.