Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Crys3 miatt is fejlesztettek páran mostanság.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Természetesen érdeklik õket az eladások, az egész csak a portolás kapcsán keletkezõ plussz költség és a platformon várható bevétel arányától függ.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
évrõl évre látványosan nõ a gépigénye, és mégis ugyan úgy néz ki az egész, nehohy már elfusson 1 maggal a legújabb rész ahogy a negyedik pl, akkor senki nem venne új procit 😊
merthogy így jobban fogynak a rockstar cpu-k és rockstar vga-k? 😊)
oké, meló, de egy jobb port = nagobb eladás is... ELVBEN.
Forza.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
gta4-nek 4 mag kell.
(lehet az 5-nek majd 5 fog kelleni??? <#wilting>#wilting> )
Forza.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ja várjál, tudom mi a gond: nem, rosszul gondolod, attól, hogy telik az idõ, még nem fog a játék gépigénye is elavulni.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
És valamelyik konzolra szerzem majd be ,mert az elõzõ se megy a pc-men rendesen a mai napig!
Next PC upgrade: 2022
kiszivárogni a konzolos verzió?A Gta 4 esetében ez egy hét volt!
Tudom csúnya dolog ilyenrõl beszélni,ráadásul még korai is,de kíváncsi vagyok hogy ti mit gondoltok,és hogy ellen tudtok-e majd állni a kísértésnek ha ez bekövetkezik!!<#zavart1>#zavart1>
A grebber-t ne számítsuk ide!<#idiota>#idiota>
És még annyi,hogy nincs semmilyen konzolom a legutóbbiak közül,csak egy jó öreg ps2-õm!<#whatever>#whatever>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

vannak sima, live mentes GfW játékok is
A games for windows nem egyenlõ a live-al.
mellesleg
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Semmi ilyen szándékom nem volt, csak amikor valaki mondja, hogy biztosra nem fog valami megtörténni, akkor én szeretnék látni egy hivatalos forrást, ami erre utal. Különben meg csak találgatás. Lehet még PCre sem fog jönni. Nagyobb az esélye, hogy jön, de sosem lehet tudni.
Parasite Eve 2, best game EVER!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
[merlinw.org]
Láttam wikin, hogy PS3-ra (is) fejlesztik, ezért nem vagyok biztos benne.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
én pl baromira nem vagyok erõs, még fél évet se lennék képes várni gta-ra 😊 (ennyire bejött a 4+kiegek - konzolon)
Forza.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Forza.
varnunk kell.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
amúgy a crew rendszer miatt is kizárható a games for windows...