27719
  • cenobite
    Ok. Köszi!
  • Myselor
    jatekaim.hu-n is :)
  • ldavid
    hardveraprón nézz szét
  • cenobite
    Sziasztok!
    Ha valakinek esetleg lenne megunt GTA5 Box-ra, megvenném! Ha van valakinek privátban jelezze! Köszi!
  • ldavid
    big fucking surprise
  • Fpocok
    [URL=http://kotaku.com/report-grand-theft-auto-v-coming-to-pc-next-year-1443431763]Today, the rumor cloud gets a little bit thicker. Gaming website Eurogamer says "multiple industry sources" have told them that Rockstar's open-world mayhem simulator will be out on PC in the first quarter of 2014. Rockstar's plan, Eurogamer says, is to mirror the release schedule for GTA IV, which hit consoles in April of 2008 and PC in December, eight months later.[/URL]
  • Béla9248
    Skacok! Folyamatosan dobálják rám a pénzes körözést hol ott nem csinálok semmit csak a feladatokat! Ki lehet ezt valahogy kerülni???
  • kill3r21
    Nem is hogy szimpi, inkább irónikus és poénos :D
  • LocalPatriot
    New Title Update to Address GTA Online Game Progress Loss and Other Issues

Fixes in this title update include:

Fixes multiple issues causing character deletion or other loss of progress
    Fixes issues causing infinite loading, infinite sky cams, and missing interface options between jobs
    Fixes an issue causing the "replay" option to be locked out on certain jobs
    Fixes an issue where a player would become stuck in the mod garage when respraying a Sanchez motor bike
    Fixes an issue where the Player became stuck inside Los Santos Customs during Online tutorial flow.
    Fixes an issue causing the loss of guns and ammo
    Fixes issues causing GTA races ending early because of players spawning too far ahead
    Fixes issues in Last Team Standing where sessions would not progress past the lobby
    Fixes issues with network errors when joining Last Team Standing using Quick Job
    Added clarifications around when a player is using a temporary character in GTA Online during Rockstar Cloud server outages
    Adjusts the monetary penalty for being killed in a One on One match
  • LocalPatriot
    Sokan írták már itt, hogy milyen szimpatkius nekik Trevor... hát nekem baromira nem. Idegbeteg állat:D Hvaerjait is üti, mikor segítenek neki.
    Igaz, még csak most értem vele LS-be, lehet majd változik a nézetem.
  • LocalPatriot
    Ugyan ez volt nekem is.
    Beállításokba az aimstyle-t állítsd Classic GTA-ra, az érzékenységét maxra.
    Így már nem lesz gond.
  • Loco
    Jessz, mar en is tolom vegre! Amiktol tartottam:

Reces kep: egy ora utan mar eszre se veszed.

Car Handling: GTA4 utan tenyleg furcsa, de az elso ora utan ez se zavaro, kb feluton van a GTA4 meg a GTA:SA kozott.

Konzolos celzas: ezt meg kurvara tanulni kell, rengeteg egeres celzas utan kicsit fos.

Ami pont olyan mint vartam: hatalmas map, allati reszletesseggel. Autopalyan meg az utkozeselnyelo is mukodik. Beszaras.
  • kill3r21
    Ha volt bocsi :)
  • arty
    márpedig az EPIC anno tapasztalta, hogy a gears of war xboxos eladásai beszakadtak, amint kijött pécére ...
  • TBWarrior
    Hét Guinness rekordot döntött meg a GTA V
  • ldavid
    lol biztos valami ultra-special edition
  • Myselor
    nemgáz xd épp ezért kérdeztem
  • xxdani
    jesszus....most nézem. az tény, hogy dolgoznak dlc-n de a többit szerintem fórumon olvastam. a kettőből összetettem egy hivatalos emléket. Sorry :D
  • Nagydög
    Shit!
  • wollnerd #9338
    Téli időjárás? Ezt hol olvastad?
  • Myselor
    de ezt te honnan veszed?az itteni hülye gyerek meséjéből vagy hivatalos forrás?:D
  • Nagydög
    Jajj de jo lesz!

• xxdani
    *minimum
  • xxdani
    1 dlc lesz. annyi rémlik csak hogy téli időjárás lesz benne
  • SAFIII
    GTA 4 megjelenésekor hogy volt a 2 dlc?
    Már akkor megmondták, h lesz még 2 rész vagy később jelentették be?
    Remélem ehhez is jön még 2 rész vagy legalább 1!
  • Nagydög
    Mondjuk mert a superior verziot a gagyi szintjere kene butitani, hogy pl. nalad jatszhato legyen?
  • ldavid
    kevesen vannak így szerintem
  • Fpocok
    Pedig okozna...
    Ha valakinek van konzolja meg PCje, akkor miért venné meg a gagyi verziót a superior helyett?
  • Nagydög
    Elkepzelheto. Es nem is torvenytelen. De hogy mekkora eladas novekedest okoz konzolokon a PC verzio hianya... Nem vagyok meggyozodve rola, hogy ertelmes uzlet lenne penzt kolteni erre.
  • ldavid
    szóval a Sony meg az MS fejesei összedobtak egy kis aprópénzt? aha
    még ha egy konzolon lenne exkluzív akkor igen, de így..
  • arty
    ez az az intel akit milliárdokra büntettek, mert lefizetett, fenyegetett, zsarolt cégeket?

oké :D

(amugy a csávó egy idióta, dehát intel-dolgozó...)
  • Fpocok
    “Somebody paid a lot of money” to keep it exclusive, says Intel boss
  • maffioso
    Szerintem előbb-utóbb meglépik. Fallout vagy TES szériában is minden házba be lehet menni. Itt is príma lenne. Szerintem nem is feltétlen a házak megoldása lenne a főbb munka, hanem a hozzá tartozó küldetések és események megírása. Több ezer házba azért már illene csinálni valami komoly dolgot szerintem. Félmunkát meg gondolom nem szívesen adnak ki.(most ne az online-ra gondoljatok)
  • samsung123
    Hogy mindegyik házba betudjuk menni már 2010-es RDR is majdnem megvalósult! (persez ott 100x kevesebb volt az épület) de GTA6-ban simán megoldató lehet. Nem kell mindegyik házat egyedileg kidolgozni, csak írni rá egy random generátort és kész, persze igy is sok +munka, Next Genre simán elképzelhető lesz, Van idejük rá 4-5év még:)
  • Béla9248
    Sziasztok! Megváltoztattam ma a nevem xbox.com-on! X bekapcsol és nincs ott az új nevem hanem a régi és folyamatosan azt írja hogy disconnected from xbox live! Kapcsolatot ellenőriztem minden megy jól! Van valakinek vmi ötlete hogy mi lehet a gubanc???
  • bakvarnyu
    Szerintem nagy változások nem lesznek, inkább folyamatosan kibővülnek majd újabb és újabb elemekkel a részek. Mint pl most a vadon élő állatok megjelenése.A 10. részben már biztos mindegyik házba be lehet majd menni.
  • LocalPatriot
    Igen, azt ki is próbáltam, így már jobb a helyzet! Hálás köszönet Mindenkinek!
  • Victor1103
    Na 22 nap alatt én is végigvittem. Idejét se tudom már mikor töltöttem ennyi időt bármelyik játékkal. Talán a Final Fantasy X volt még 2001-ben. Végére nagyobb katarzist vártam, de összességében elégedett vagyok a végeredménnyel.

A játékról a véleményem: Ebben a generációban vannak más játékok amik sokkal jobban megérintettek és nagyobb kedvencnek tartok, azonban kétség nem férhet hozzá hogy ez a jelen generáció legjobb videojátéka. Volumenben, tartalomban, méretben, változatosságban semmi nem tud felnőni hozzá a sandbox játékok csúcsa. Ha abszolút nem jött volna be a végigjátszás után akkor is ezt mondanám róla.

A leginkább a franchise jövője érdekel. Meddig lehet elmenni? Ha megélem hogy egyszer lesz Grand Theft Auto X az grafikai téren kívül miben tud majd még újat nyújtani. További kérdés még a büdzsé. Az elkövetkező részekben mennyivel meri a Rockstar megfejelni még a fejlesztési költségeket. Mondjuk az eladások miatt szerintem sose kell majd aggódniuk az fix hiszen ha egy új GTA megjelenik az instant sikernek borítékolható.
  • Nagydög
    Ha nem az aim erzekenyseg, akkor viszont az aimstyle(?). Van harom fele, es biztos nem a teljesen manualis lesz az. Vagy az assisted aim, vagy a classic GTA kell neked.
  • Fpocok
    Nem kell elmenni, csak itt óvatosabban a spoilerrel :D