Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RiCSi1234
Költözöl? 😄D

GTA V (*.*)

akyyy
17 óra

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

kill3r21
Az tudja valaki hogy holnap magyar idõ szerint mikor jönnek a trélerek? 😄
továbbá:
"Ratings have been disabled for this video."
"Comments may be held for uploader approval."

jól gyomron kéne rúgni az ilyeneket
Jaka923
Meg abból is, hogy majd pont PC-re adnak ki demot, amikor be sem jelentették, hogy jön a játék PC-re. A kommentekben a "thx man" jellegû hozzászólások 90%-a mind a drágalátos, sok szabadidõvel rendelkezõ feltöltõ fake accountjai -_-

Yoda001
meg a környezetbõl, autókból (tudom, hogy a V-ben is lesz 1-2...), és alapjában véve nincs ilyesféle demo/béta, megmondták konkrétan...

http://9gag.com/gag/5135249

totyak
Már az elsõ másodpercben, a rendszámról látszik, hogy GTA IV.

igen...ez gta4 ENB vel, modokkal. Alap GTA ba nem is rakhtanának be egy az egybe egy slr mergát😊

gta 4 mod, most olvasom bocs
ez?
bakvarnyu
most ettõl kedvet kaptam végigvinni megint a négyest 😊

Rayden02
Nem ezt láttad többek között?
Én a megjelenésig csak ezt az egy review-t láttam csak akkoriban,és tényleg ebben igazad is van,csak ezzel az a baj,hogy pont a megjelenés elõtt egy vagy két nappal jött csak ki ez a videó!
Azt nem tudom hogy volt -e több is korábban,de a dátum szerint ez pont a PS3-as verziójának a megjelenésével egybeesik!
Összességében tényleg igazad van hiszen minden játékról szinte van review a megjelenés elõtt,de a GTA-k esetében mindig az utolsó pillanatban!<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

tommygear
csak azt kurvára nem a rockstar adta ki 😄DD az egy valaki által felvett gameplay volt a megjelenés után
Malakai
Gameplay trailert nem ad ki a rockstar, nem szokása, megjelenés elõtt meg fõleg nem.
De van egy olyan halvány érzésem, hogy nem biztos, hogy mindenki tisztában van a kifejezésekkel. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
CGI trailer: Nem játék grafika, külön készített, nem a játék motorjával készült elõzetes. Ezeket gyakran mégcsak nem is a játékfejlesztõk csinálják, hanem külsõ cégek. Lásd Blur, Digic, stb.
In-engine trailer: Nem biztos, hogy játék jelenetek, de akár lehetnek azok is, a játékmotor renderelte, de gyakran semmi más nem fut, csak az animáció, értsd a gép nem számol AI-val, stb, hogy a grafikán dolgozhasson és a végtermékben már könnyen lehet butított lesz a grafika. Ide tartoznak a játékokhoz társított techdemok is.
In-game trailer: A jelenetek a játékból vannak, de azok össze vannak vágva egy tipikus (filmes hatású) elõzetessé. Ez már sokkal inkább tükrözi a valós játékot, de inkább a hangulatot próbálja bemutatni. A rockstar ilyeneket szokott kiadni a kezébõl.
Gameplay trailer: Az-az amikor nem szanaszéjjel vagdalt jeleneteket látunk, hanem valami folytonosat arról, amikor valaki játszik.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

arty
egyébként hamár az idiotizmusodnál tartunk... ki mondta, hogy cgi trailer lesz, hogy ezen kezdtél rugózni? (mert én csak abbéli kívánságomat fejeztem ki, hogy gameplay legyen)

Forza.

bakvarnyu
Aki játékvideót akar látni már egybõl idióta lesz? Amikor a negyedik kijött csomó konzolos felvételt megnéztem, és röhögtem ahogy bebaszott Niko , meg a sok baromkodáson.
Amúgy steam-en nagy rockstar akciók vannak a hétvégén.

arty
Hazudsz!

(mindig is ennyi idióta volt az esgén, pláne a gta topikokban)

Forza.

Büdös életben nem volt CGI trailer már a GTA III óta tuti, nem tudom honnan veszitek ezeket az idiótaságokat. GTA IV topikban nem volt ennyi idióta komolyan, mi történt az SG-vel? Mind ingame trailer volt...
RiCSi1234
SG színvonal megvan..

GTA V (*.*)

tommygear
cgi trailerre se volt példa még a rockstar esetében
arty
cgi traler nemérdekel, gameplayt akarok 😊

Forza.

én pl sokkal szívesebben nézek egy profin összerakott látványos tralert, mint azt ahogy valaki játszik helyettem 😊
sok idióta
tommygear
sose volt gta-ból gameplay trailer, fejezzétek már be
JaSoN HuNTeR
+ Kit érdekel egy trailer õszintén?

gaMEPLAYT!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Eddig se volt és most se lesz alap gameplay videó és ez így jó. Faszt lõjjék már le elõre...
RiCSi1234
Engem sem érdekelnek különösebben a trailerek, egy jó kis gameplay, na aaaaaaaaaaz. 😛

GTA V (*.*)

Malakai
Azt várhatsz... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

bakvarnyu
Trailer pff, én már 20 perces gameplay-t akarok 😞(

Rayden02
Nem trailer hanem trailerek!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Jaka923
Új trailer jön 30-án.

közben kiderült, hogy csak egy Playstation reklám lesz, a Rockstarnak nincs köze hozzá
tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Yoda001

http://9gag.com/gag/5135249

Szabi
drága fake lenne 😄

"Nulla tenaci invia est via"

ez reméljük, nem fake 😊
GTA V live action commercial images leak
DarkSector
A kontroller is utál téged. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bakvarnyu
Lehet kéne venni egyet, csak én utálom a kontrollert,meg nem is játszanék mással Gta-n kívül<#vigyor3>

sok értelme van amúgy ilyeneket ide beírni
jackoneill90
Jó lenne egy olyan küldetés amiben a gátat kell felrobbantani. Vagy egyéb nagy épületet vagy bányarobbantást csinálni

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Hát igen. Rajongótábora az van 😉

Jeff Wincott is szerepel a GTA V-ben

Aki ismerõs a filmiparban és öreg motoros az örülni fog 😄
ha tényleg akarsz, a tesco most 0% THM-el adja (50k feletti termékek)
arty
mindegy milyen xbox, a hitel yenes legyen és cetelemes 300%-os 😄

Forza.

DarkSector
Vöszöl egy zsír uj slim-et, 250-eset, ahol a legolcsóbb ott veszed, elvileg goldot meg 1-2 promo játékot is kapsz hozzá.

Konzolstúdió-konzolvilág-gameshop, ezeket nézegesd.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kill3r21
EGy új slim simán jó....😊
jackoneill90
részletfizetés? uzsora?

Na de milyen fajta xbox360-t vegyek? sok van abból is a boltokban. Neten is akarok majd játszani.

DarkSector
Manapság hitel?
neeee.

jackoneill90
hitelt veszek fel és vásárolok egy xbox360-t és hitelbõl egy gta5-t is.