27719
-
#9397 A különleges képesség(, mint Franklin-nél az időlassítás), saját "életerő" csíkja. -
nú #9396 Gta IVben lehetett téglát, itt semmit? :C -
ldavid #9395 FAQ-ban a szereplőknél az utolsó sor -
Piko888 #9394 Nem értem miért nem lehet tárgyakat megfogni. Mekkora móka lenne kukákkal dobálozni. -
#9393 Ezt visszautasítom a topik nevében. -
#9392 -
#9391 Hülye kérdés, de a sárga csík, az életerő, és armor mellett, mit jelent? -
#9390 Mire kijön PCre lesz honosítás? -
#9389 látszik nem jársz oda... -
#9388 és most miről szol az xbox topik? 5 jóbarát beszélgetéséről ha valaki hatodiknak feltesz egy kérdést, le se szarják. akkor inkább vissza a warezt! az sgnek ugyis befellegzett már- -
#9387 Nem működik a kereső, neki nem állok most lapozgatni :)
De az rémlik, hogy itt árulta a példányát, olyan bosszus volt (elég magas szintű volt a karaktere) -
Coral Springs #9386 Linket. Én nem tudok arról, hogy valaki egy már komolyabban játszott karakterét elvesztette volna. -
#9385 nem hinnéd, miközben itt is volt aki beírta, hogy hoyg járt?
xboxos topikban is
meg egyáltalán: szerinted a sokmillióból senki nem járt durván pórul? mindenki csak és kizárólag a kétórás karakterét (az is elég bosszantó tud lenni) vesztette el? -
Coral Springs #9384 Na ha egy ilyen dolog lenne a játékban, az nagyon durva lenne. Én anno a Vice City -ben voltam ráállva a buszozásra. -
Coral Springs #9383 Ez amúgy ott sántít, hogy például itt a fórumon akinél jelentkezett a probléma, annál már a karakter elkészítése után, első küldetés után, következő bejelentkezésnél jelentkezett. Nem hinném hogy egyhuzamban bárki is játszott annyi ideig probléma mentesen, egy túlterhelt szerveren. -
#9382 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha megvettem a Los Santos-i hangárt, és tudok vezetni nagy utasszállító gépet, akkor utána mi a következő lépés, hogy valóban tudjak utasokat szállítani? Vagy ilyen nincs? Csak repülhetek aztán jólvan? -
#9381 ez jó kérdés, énsem értem, hogy jelenleg miért nem konzolos részlegben megy a beszélgetés a játékról, hisz a legtöbb dolog, ami ide bekerül csak a konzolosokat érinti. -
#9380 warezról csak saját fórum részben, és majd minden játéknak van warez topikja ott. Hogy miért? Mert a sima topikokba regisztráció nélkül is belelát a felhasználó, sajátba csak regisztráció után.
Ez pedig a dolog illegális mivolta miatt van így. -
#9379 erdekes a wrz tiltott de a pcs topikban 9k+ hsz van egy olyan jatekrol ami meg ki sem jott pc-re xD foleg hogy a vegigjatszast is sokan itt dumaltak ki, az oke hogy spoilerbe de akkor mar miert nem a konzol topikban? -
#9378 jah, 500k pénz biztosan kárpótolja, aki mondjuk 10-20 órás karakterét bukta el :D -
#9377 Elmondom miért (két oka van):
- mert csunya dolog
- mert amikor még engedélyezve volt a boxos topikban, SEMMIRŐL(!!!!) nem lehetett beszélni a rengeteg idióta warezos vergődéstől, egyszerűúen tönkrevágta a topikot -
Coral Springs #9376 Na ez egy komoly gesztus, a türelmetlen majmoknak egy szavuk sem lehet. -
#9375 Rockstar giving every GTA Online player $500,000 in-game to say sorry -
#9374 Amugy tudtommal forumszabalyzat tiltja ITT a warezt. Ott lehet. -
#9373 Jogos, hiszen vannak offtopikok a legtöbb játékhoz. :D -
#9372 Lehet nyitni saját fórumba amúgy :D -
#9371 Sosem értettem, hogy miért ekkora probléma warezről beszélgetni. Ha egyenes úton kötődik a játékhoz, akkor miért ne? Nyilván ebben az esetben ez inkább egy xbox topikba való kérdés, csak sok más esetben látom, hogy aki megvette a játékot az köpködi azt, aki warezol. Én is megvettem a gta-t, de aki warezol tegye. Ő dolga. Mégsem nyithat gta warez topikot. -
SAFIII #9370 Kössz, ok! -
ktomi22 #9369 rgh-s boxxal nem tudsz felmenni.. ha megis, (mert nicns blokkolva) akkor elszarod a gépet.. de ne ide GTA 5 PC-s topikba.. esetleg konzolosba.. vagy még odase.. eléggé warez.. -
SAFIII #9368 RGH-s boxxal, de eredeti játékkal felmehetek Online-ra vagy inkább ne, mert tiltanak? -
ratgab #9367 *Utolsó -
#9366 hetek óta kapható sok helyen :) -
#9365 gamescrocket-en 59.95€-ért kapható steam-es GTAV cd key :DDDDDDDDDD
katt
kiváncsi lennék rá,hogyha valaki megrendelné(mert meglehet,a checkoutig simán eljutottam),kapna-e valamilyen email-t,hogy mikor számítson a kulcsára,mert még maga a Rockstar se tudja :D -
ratgab #9364 Utoló rájött. -
Nagydög #9363 Nem egy GameStar, de azert...
Komolyabban: mint barmelyik, a kicsit is komolyabbak kozul. -
#9362 Ez az Eurogamer mennyire megbízható lap? -
SergioAmigo #9361 Azé az ottani "szopós kurvák" olyan buták hogy még felse ismerik a hangot... -
#9360 xD -
#9359 Ez mekkora atyaég :D -