27719
  • NagyiBMX
    A különleges képesség(, mint Franklin-nél az időlassítás), saját "életerő" csíkja.
    Gta IVben lehetett téglát, itt semmit? :C
  • ldavid
    FAQ-ban a szereplőknél az utolsó sor
  • Piko888
    Nem értem miért nem lehet tárgyakat megfogni. Mekkora móka lenne kukákkal dobálozni.
  • Totti5
    Ezt visszautasítom a topik nevében.
  • kill3r21
  • LocalPatriot
    Hülye kérdés, de a sárga csík, az életerő, és armor mellett, mit jelent?
  • LeWyTy
    Mire kijön PCre lesz honosítás?
  • arty
    látszik nem jársz oda...
  • akyyy
    és most miről szol az xbox topik? 5 jóbarát beszélgetéséről ha valaki hatodiknak feltesz egy kérdést, le se szarják. akkor inkább vissza a warezt! az sgnek ugyis befellegzett már-
  • arty
    Nem működik a kereső, neki nem állok most lapozgatni :)

De az rémlik, hogy itt árulta a példányát, olyan bosszus volt (elég magas szintű volt a karaktere)
  • Coral Springs
    Linket. Én nem tudok arról, hogy valaki egy már komolyabban játszott karakterét elvesztette volna.
  • arty
    nem hinnéd, miközben itt is volt aki beírta, hogy hoyg járt?
    xboxos topikban is

meg egyáltalán: szerinted a sokmillióból senki nem járt durván pórul? mindenki csak és kizárólag a kétórás karakterét (az is elég bosszantó tud lenni) vesztette el?
  • Coral Springs
    Na ha egy ilyen dolog lenne a játékban, az nagyon durva lenne. Én anno a Vice City -ben voltam ráállva a buszozásra.
  • Coral Springs
    Ez amúgy ott sántít, hogy például itt a fórumon akinél jelentkezett a probléma, annál már a karakter elkészítése után, első küldetés után, következő bejelentkezésnél jelentkezett. Nem hinném hogy egyhuzamban bárki is játszott annyi ideig probléma mentesen, egy túlterhelt szerveren.
  • NagyiBMX
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha megvettem a Los Santos-i hangárt, és tudok vezetni nagy utasszállító gépet, akkor utána mi a következő lépés, hogy valóban tudjak utasokat szállítani? Vagy ilyen nincs? Csak repülhetek aztán jólvan?
  • kifli
    ez jó kérdés, énsem értem, hogy jelenleg miért nem konzolos részlegben megy a beszélgetés a játékról, hisz a legtöbb dolog, ami ide bekerül csak a konzolosokat érinti.
  • kifli
    warezról csak saját fórum részben, és majd minden játéknak van warez topikja ott. Hogy miért? Mert a sima topikokba regisztráció nélkül is belelát a felhasználó, sajátba csak regisztráció után.
    Ez pedig a dolog illegális mivolta miatt van így.
  • Hunter of Deer
    erdekes a wrz tiltott de a pcs topikban 9k+ hsz van egy olyan jatekrol ami meg ki sem jott pc-re xD foleg hogy a vegigjatszast is sokan itt dumaltak ki, az oke hogy spoilerbe de akkor mar miert nem a konzol topikban?
  • arty
    jah, 500k pénz biztosan kárpótolja, aki mondjuk 10-20 órás karakterét bukta el :D
  • arty
    Elmondom miért (két oka van):

- mert csunya dolog

- mert amikor még engedélyezve volt a boxos topikban, SEMMIRŐL(!!!!) nem lehetett beszélni a rengeteg idióta warezos vergődéstől, egyszerűúen tönkrevágta a topikot
  • Coral Springs
    Na ez egy komoly gesztus, a türelmetlen majmoknak egy szavuk sem lehet.
  • ProGabe #9375
    Rockstar giving every GTA Online player $500,000 in-game to say sorry
  • Fpocok
    Amugy tudtommal forumszabalyzat tiltja ITT a warezt. Ott lehet.
  • maffioso
    Jogos, hiszen vannak offtopikok a legtöbb játékhoz. :D
  • Fpocok
    Lehet nyitni saját fórumba amúgy :D
  • maffioso
    Sosem értettem, hogy miért ekkora probléma warezről beszélgetni. Ha egyenes úton kötődik a játékhoz, akkor miért ne? Nyilván ebben az esetben ez inkább egy xbox topikba való kérdés, csak sok más esetben látom, hogy aki megvette a játékot az köpködi azt, aki warezol. Én is megvettem a gta-t, de aki warezol tegye. Ő dolga. Mégsem nyithat gta warez topikot.
  • SAFIII
    Kössz, ok!
  • ktomi22
    rgh-s boxxal nem tudsz felmenni.. ha megis, (mert nicns blokkolva) akkor elszarod a gépet.. de ne ide GTA 5 PC-s topikba.. esetleg konzolosba.. vagy még odase.. eléggé warez..
  • SAFIII
    RGH-s boxxal, de eredeti játékkal felmehetek Online-ra vagy inkább ne, mert tiltanak?
  • ratgab
    *Utolsó
  • Szabi #9366
    hetek óta kapható sok helyen :)
  • bakkerman
    gamescrocket-en 59.95€-ért kapható steam-es GTAV cd key :DDDDDDDDDD
    katt

kiváncsi lennék rá,hogyha valaki megrendelné(mert meglehet,a checkoutig simán eljutottam),kapna-e valamilyen email-t,hogy mikor számítson a kulcsára,mert még maga a Rockstar se tudja :D
  • ratgab
    Utoló rájött.
  • Nagydög
    Nem egy GameStar, de azert...

Komolyabban: mint barmelyik, a kicsit is komolyabbak kozul.
  • bakvarnyu
    Ez az Eurogamer mennyire megbízható lap?
  • SergioAmigo
    Azé az ottani "szopós kurvák" olyan buták hogy még felse ismerik a hangot...
  • wollnerd #9360
    xD
  • kill3r21
    Ez mekkora atyaég :D
  • Rayden02