Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igazából már sok új kép van

pl.

totyak
Azt nem is vonom kétségbe, hogy a PC-s késni fog, de hogy pont fél évet, azt senki nem tudhatja. Az is lehet, hogy már az is rég kész közeli állapotban van, csak a konzolokból akarnak nagyon szakítani, a PC-s meg mondjuk a konzolos kiadások lecsengése után 2-3 hónappal jön, hogy megint a GTA legyen a középpontban és még jobban megteljen a pénzes szütyõ.

Nem csak a 4-nél volt így, hanem ha jól tudom a GTA III-tól kezdve az összes gta sokkal elõbb kint volt konzolon mint pc-n.

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
<#wilting><#fejvakaras>
KÉP
Artwork

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02

Rayden02
Kiszivárgott kép és artwork!<#idiota>
Valószínûleg nem az utolsók!<#hehe>

totyak
Ez honnan jött, hogy majd fél évre a konzolos kiadásra jön a PC-s? Mindenhol mindenki ezt írja. Azért, mert a 4-nél így volt, itt még nem biztos, hogy így lesz. Jöhet elõbb, jöhet késõbb, lehet, hogy nem is jön. Bár én szinte biztos vagyok benne, hogy azért a PC sem marad ki, meg korábban tett is ilyen kijelentést valamelyik fejes, hogy a fontosabb részek minden nagy platformra megjelennek. PC elég nagy szerintem. Az meg megint csak butaság, hogy nagyon nehéz PC-re fejleszteni és azért késik mindig egy csomót. Egyszerûen csak azért késik, mert a konzolos eladásoktól várják a nagy lét, így elsõ körben azokra koncentrálnak. Pedig egészen biztos vagyok benne, hogy ez a játék PC-n is szép eladásokat produkál majd.

poruljartal
max payne3 tökéletes volt, gta5 öt meg csak az elõrendelések miatt nem jelentik be, lesz egy hónapos csúszás valami mondvacsinált dolog miatt pcn és kész

tommygear
bonyolult lenne egy szart, rengeteg játék jön pc-re is meg konzolra is egyszerre
Tessék Gtaplace-t olvasni😊 Azt közölték, hogy nagyjából a IV után már hozzákezdtek a tervezési fázishoz. Mikor még ahhoz készültek a DLC-k. 2009.
Merlin ezt nem neked mondom 😊

nextgenre is megmondták, hogy miért nemjön. pc-re meg bonyolult lenne kiadni a konzolok mellett egyidõben. nem tucajatek, pc-vel 100x annyi baj van. majd fél évvel késõbb kábé jön.
bár kilehetne vitelezni h együtt jöjjön és akkor mindenki örülhetne, de hát nem úgy kezdték a fejlesztést, aztán majd portolnak késõbb vagy fene tudja

MerlinW
Tudomásom szerint 2010 körül kezdték fejleszteni.

[merlinw.org]

DarkSector
ki akar itt vitázni, csak kérdeztem mikor kezdték el a GTA5-öt, mert mondod hogy a köv generációs konzolok akkor még elméletben sem fogantak meg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
de ezt már a rockstar is megerõsítette, hogy nem fog nextgenre jönni, nem értem ezt a vergõdést már megint
Coral Springs
Oké. Ezekre az e-mail címekre lehet írni a Rockstar -nak, gondolom minden fûszálat kiveséznek majd neked. Velük kell vitázni.

[email protected]
[email protected]
[email protected]

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Nem vált generációt a GTA V.

Valószínûleg egy elõrehaladott projektnél az átállás nem tud úgy lezajlani, mint egy kezdetlegesnél.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

DarkSector
Igen?
Mikor kezdték el a GTA 5-öt? 10 éve?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

BoneDragon
Szerintem már régebb óta fejlesztik a konzolt, de hát... <#nemtudom>

Coral Springs
Azért, mert amikor már javában fejlesztették a GTA V -t, az új konzolok még elméleti síkon se léteztek. Valószínûleg lesz majd portolt verzió.

tommygear
lol
a thumbnail-nél sikerült megfogni a lényeget 😄
rohadtjó szövegek ebbe is😊

arty
+1

lehet lesz addigra dlc is és pc/nextgenre jön majd valami goty. bár én ezt késõbbre tenném... mondjuk 1 évvel megjelenés utánra.

Forza.

arty
Van fogalmad róla, mennyit hoz a konyhára 10+ millió eladott gta5? (mert szvsz ennyi el fog menni elég gyorsan)
Félév-év alatt ez felkúszik majd 20 környékére.

Soha az életben nem fizetne nekik annyit az MS/Sony, hogy ellentételezze a béna eladásokat. Annyiból inkább saját, 1st party fejlesztéeket fognak erõltetni, ami 1.) jobban eladja a gépet, mert másra nem jön ki 2.) a gta5 kompenzációból kijön 5 drága 1st party játék...

Forza.

gabo91
watch dogs is cross gen játék lesz, de õt már eleve így is reklámozzák. Ott párhuzamosan készítik az új és régi generációra is.

Lehet hogy végét járja ez a generáció, de 70 -70millió darabot adtak el mindkét konzolból eddig az hatalmas piac.
Ez a játéki hosszabbítja az élettartalmát a jelenlegi generációnak, és elérhetõ vele hogy az újak megjelenése után se legyen a hirtelen hanyatlás.
Anyagi szempontból mindenképpen ide éri meg kiadni. Aztán késõbb (szeptemberbe kijön ps3/xbox360-ra) olyan tavasz környékén meg esetleg kiadni pc-re és az új generációra...

Kapunk egy szinten a jelenlegi generáción, aztán lesz egy magasabb szint ami PC/ nextgen de ilyenkor megint csak oszlik a piac vagy ide vagy oda veszik meg...

Annyit még hozzátennék, hogy ami R mond az úgy is szokott lenni....
GTA 4-re sosem mondták hogy nem adják ki PC-re, ilyen kijelentés nem volt csak nem mondták hogy kiadják.... késõbb kiadták.
RDR esetében pedig mondták hogy nem adják ki PC-re (persze a f*sz gameszarék ellenkezõjét állították) nem is adták ki...

Nagyobb esélyét látom annak hogy PC-re kiadják mint következõ konzol generációra...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

kérdés hogy mennyibe kerülne nekik? lehet hogy nem is érné meg, és eddig mindig azt mondták hogy nem lesz nextgenre
Malakai
Én is kb ezt jósoltam korábban, bár szerintem inkább az lesz, hogy január-februárban bejelentik ilyen május környékére (vagy mégkésõbbre, függ attól, hogy hogyan fejlesztik azokra a platformokra).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kandurex
Egyébként lehet, hogy pont arra építenek: 5-6 hónappal késõbb adják ki next-genre, addig bõven megveszi aki akarja...és után robban a "bomba" jön álom grafikával...megint dõl a lé....majd késõbb kiadják PC -re, bár igaz, tizede - huszada a piacnak, azért abból is van pénz

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Malakai
Minden bizonnyal õk bele se gondoltak és te itt a konkrét számok ismerete – és csak feltételezem – tapasztalat nélkül jobban tudod mi a jó a cégüknek. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BoneDragon
Ahogy elõtted írták megállapodásra gondoltam és ha az megtörtént volna, hidd el megéri nekik... Az lett volna a legjobb ha mostanira és az újra is jön.

arty
talán mert ps3-xbox360 egy 140 milliós potenciális vásárlóréteg, míg ps4/x720 0db van eladva?

a rockstarnak mi haszna abból, ha jól fogy a ps4?
nemtudom hallottad-e, de az NEM az õ bizniszük... gondolom te is rohannál a boltba 150 ezerért (ps4+játék) gta5-öt venni!

Forza.

gondolom nem tudott a két gyártó eleget perkálni, Rockstar meg nyilván a saját érdekeit nézi
SpeedXHUN
ez így van😞

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

BoneDragon
Ezért nem értem miért a jelenlegi konzolokra jön, nyitó címnek remek lenne és ügyes üzleti húzás, mert rengetegen szeretik a játékot és biztos jobban fogyna az új gép.

PC-n majd szebb lesz hidd el, jelenlegi konzolokból nem nagyon tudnak már jobbat kihozni.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

tigeroo
engem jack nicholsonra emlékeztet 😄
BoneDragon
Tényleg elég rondák a textúrák, remélem következõ részhez már új motort gyártanak. 😊

persze már mindenki veri a nyálát, pedig elõtte hogy "fú nem kérünk trailert meg gameplayt szeretnénk"
Coral Springs
Három különbözõ hangulat, három játék az egyben. <#eljen>

Michael -ben ott van egy kis Tommy Vercetti, Franklin -ben pedig a Carl Johnson, számomra õk a kedvencek. Trevor új karakter, õt szokni kell.

Ryder62
Azok a textúrák írtó rondák <#vigyor1>

Van remény hogy elfut majd a vasamon <#idiota>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Szabi
Trevor.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Chop kutya <3 😄DDD

Rayden02
<#idiota><#vigyor1>

de ez már a 4-ben is ilyen volt, nagyjából
+ gondolom már volt, de a héten vagy egy tucatnyi új elõzetes is várható, sok új infóval.

Hi, elkészültünk Michael magyar feliratos elõzetesével.
GTAPlace.hu
Hamarosan érkezik a másik kettõ is, élettve holnap részletes elemzés is várható.

Én a hagyományos egy karakter köré épülõ történetet hiányolom. A más, hogy elágazik a történet és ezáltal más karakterrel is lehetünk, mint az L.A. Noire-ban.
Így 3 in 1-hez hasonlít.
JaSoN HuNTeR
Fraklin a király!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0