27719
-
#9437 Meg tudjátok mondani hogy RGH-s géppel hogy tudok screenshotot lőno? -
nú #9436 Amúgy a videókat elnézve valamilyen szinten azért jó, hogy változtattak a fizikán, csak legalább hagyták volna meg opciónak a régit. Tuti, hogy pár (száz :D) paraméter átütésével kijönne a GTA IV féle fizika is (amivel autót vezetni azért hajtépősen stresszes volt mikor menekültél). -
#9435 dehgy tudom megcsinálni :)
viszont fosfizika <> irreális fizika. ha full realra belőnének mindent, sokkal kevésbé lenne látványos, nem lennének ilyen állatkodó videok sem.
lehet h nem lenne ilyen élvezetes a legtöbb játékos számára... nyilván kipróbáltak sokféle beállítást RS-nél, h végül ez maradt benne. -
-
Loco #9433 Hatalmas, Lamar néha egyszerűen kéri a pofont :) -
#9432 Annyira fos hogy a legjobb ami eddig sandboxban megjelent, vagyis továbbra is a legjobb. -
nú #9431 1:00 LOL!
Amúgy még a gta IVben is lehetett ilyen nagy ugratásokat csinálni. Csak gondolom jelzem azoknak, akik itt fikáznak. -
#9430 Ha ezt a valóságban is így megcsinálod, akkor nem vitatkozom :) -
#9429 Pont hogy ebben a játékban jó a fizika. Ebből a szempontból lehet hogy nem, de ez egy játék, azt ne feledjük! -
#9428 fosfizikával ilyeneket sose csinálsz meg :) -
#9427 Jézusom :D Mintha a San Andreast látnám, itt tűnik ki, hogy mennyire is fos a fizika... -
#9426 azigen :D -
SAFIII #9425 Szerintetek mi lesz a sorozat jövője?
Ez után már csak a GTA6 jön vagy esetleg másban is reménykedtek, hogy megjelenik? -
#9424 Evel Knievel forog a sírjában :D -
#9423 csodás a fizika -
#9422 -
#9421 Én azt nem tudom, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy a Grove Streeti garázsba, hogy lehet elmenteni az utcáról összeszedett, tuningolt kocsit? -
nú #9420 Valahogy ez logikus nem? ... -
csuuzli #9419 Valaki kérdezte megmarad e a tuningolt verda. Nem lehet elsavelni valahogy a tuning műhelyben? Mert ha egyszer felrobban akkor annyi úgy vettem észre. -
#9418 Nigga compilation :D -
#9417 Nehogy komolyan vegyétek már amit írt... :) -
#9416 lesz meglepi, csak 9db ezresért -
nú #9415 /facepalm -
#9414 Na, akkor ez egy nagy fake lesz...:) -
nú #9413 Xdddd. A legjobb pont az a képen, hogy miért kellett valami home made artworköt berakni :D -
#9412 Azért középen az a Niko "rajz" elég huncut :D -
Idegosztály #9411 Sziasztok képzeljétek megszereztem a játékot PS2-re a Józsefvárosin mert fent nézelődtünk Pesten! Csak 9000 Ft volt!
Most megyünk még haza, olyan izgis vagyok :))) -
#9410 Biztos volt, de ebben a legjobb. -
ldavid #9409 mert korábban ilyen abszolút nem volt -
#9408 jaja.és anyira jófejek,milyen jól összehaverkodtak igazából is,jó volt megnézni azt a lenti videót is ^^ -
#9407 Végre egy olyan játék ahol a szinkronhang alapján/mintájára csinálták a karaktereket. Ettől annyira jó az egész. -
#9406 tökre nem hasonlít szerintem.itt vannak lentebb akik a színészek na ők hasonlítanak a többi csak gagyi utánzat lehet xd -
#9405 Most, hogy mondod :D (kár hogy meghalt...) -
#9404 Tudjátok, hogy Michael-ről Tony Soprano jut eszembe mindig? :D
Igazán hasonlít rá! :DD -
#9403 Köszi szépen! -
#9402 Biztonsági övet én szerintem nem lehet bekapcsolni, legalábbis sose kapcsolta be az enyém sehogy se és nem is jött fel opció hogy belehetne. Ha feltuningolod és beviszed a garázsba akkor igen, ott marad. Ha kimész egy kocsival küldire akkor általában, az esetek 70-80%-ban a küldi végén ott szokott lenni valahol a kocsid amivel odamentél. -
#9401 Mi lenne, ha normálisan válaszolnál a kérdésre? -
nú #9400 Nem tudom esetleg az utóbbi úgy 12 évben követted-e a GTA játékokat, mert gyanús, hogy nem, ha az utolsó kérdésedet komolyan gondoltad... -
#9399 Be lehet kapcsolni a biztonsági övet?
Ha feltuningolok egy kocsit és beviszem a garázsomba az örökre ott marad? vagy ha kimegyek küldire vele akkor az bizony eltűnik? -
Piko888 #9398 Sajna semmit,pedig mindent probáltam, amikor kivertem egy horgász kezéből a botot.