Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
na, ez egy gta-ban gáz 😞

Forza.

Jaka923
Michael meg Max Payne-szerû bullet time-ot kap.

ProGabe
Idõlassítás? What the actual fuck?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ha.. Várj... Most ez kicsit fel kell dolgoznom. Kinyomtam alatt ugye nem azt érted, hogy otthagytad és végig se játszottad egy ilyen dolog miatt? Mert, ha igen, akkor lol. Inkább: LOL.
Ryder62
A 2012-es Sleeping Dogsban mikor megláttam hogy a mentõs hapsin - aki egy általam szétvert bandatagot akart feléleszteni az út közepén - átgázolt egy kocsi megállás nélkül, rögvest kinyomtam a játékot.

Komolyan, jó oké ez játék, a szórakozás a lényeg de mikor a MI kb GTA 3, GTA Vice City szintjén van egy 2012-es játékban az már röhej.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

arty
nem teljesen igaz, h nem reagál a környezet! lövöldözés, robbanások elõl elmenekültek azért 😊 naja, nem mindig és nem mindenki.

a "buta" AI-nek gondolom az is oka, hogy véges számítási kapacitás található egy konzolban - amit feltehetõen elköltöttek a fizikára, grafikára és kevesebbet az AI-ra. lehet h a true crime-ban kitért elõled az AI, de nem is számolt kb semm mást az a szutyok 😊

Forza.

Semmi értelme egy gta-ba vigyázgatni egy kocsira. Akkor szoktam ilyeneket csinálni ha már unom a játékot. Azon kívül leszarom mivan a kocsival mindig lopok másikat... 😄

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

"Nekem ne a grafika fejlõdjön, mert hiába a csili vili eyecandy ha a MI buta mint a s*gg és a város/környezet nem reagál a cselekedeteinkre."

+1

Ryder62
Vice Cityben meg ha leütöttél egy tolvajt aki a zsarukkal fogócskázott kaptál jutalmat 😄

Amúgy jah, GTA 3-ban rengeteg autótolvaj volt

Ezért is volt rideg számomra a GTA4. Bohan (Bronx) negyedben semmi jelét nem láttad a bûnözõknek. Pedig igazán lehetett volna graffitis, drog diller, pár igazán rossz arcú ürge az utcán.
Az egész játékban úgy éreztem rajtam kívûl mindenki becsületes, törvénytisztelõ polgár, és csak én vagyok bûnözõ.

Remélem az 5-ben visszatérnek az utcai bandák is.

A járókelõk meg igazán reagálhatnának a dolgainkra. Fölrobbantottunk egy autót: mindenki sétálgat nyugodtan tovább az utcán.
GTA3-ban, Vice Cityben ilyenkor mindenki odaszaladt megnézni hogy mitörtént. Ezt visszahozhatnák valahogy.

A másik a hülye a traffic. Kamion vs forgalom az autópályán. Ha látom hogy egy nagy monstrum jön velem szemben akkor naná hogy neki hajtok. Miért ne? Ki sem próbálom kerülni.

Igazán megoldhatnák már hogy kitérjenek ilyenkor ha szembe hajtok a forgalommal.

A köv. vicces dolog meg mikor bekapcsolom a szirénát. Mindenki felhajt a járdára, oszlopokat dönt ki, gyalogosokat gázol... Már a gagyi 2004-es True Crime-ban megtudták oldani ezt: Ilyenkor az autósok max az út szélére húzódtak le.

Nekem ne a grafika fejlõdjön, mert hiába a csili vili eyecandy ha a MI buta mint a s*gg és a város/környezet nem reagál a cselekedeteinkre.

akkor viszont rossz helyen érdeklõdsz a szállításról. amúgy valószínüleg nem lesz gond vele.
Hát Németországban élek xD

GTA 5 várható megjelenés: 2013.9.17

lehet postával is olcsóbbra jön ki,mint a honi vicces 16000-es konzolárakkal😊
tommygear
1000 helyen elõrendelhetõ magyarországon, miért amazon?
DarkSector
Reméljük nem ez lesz életed elsõ csalódása is egyben. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Na en is elorendeltem xboxra a GTA 5 ot,eletem elso elorendelt jateka ez xD

Sajnos nem vagyok jartas a dologban, de mit tudtok arrol mennyi az eselye hogy torott/hibas jatekot kapjak ezaltal kezhez? Amazonon rendeltem elo...

U.i. Sry hogy nem ekezettel irok,angol billentyuzetre van allitva...

GTA 5 várható megjelenés: 2013.9.17

Coral Springs
Arra kíváncsi leszek hogy mire lehet majd költeni a lóvét, mert az eddigi részekben egy bizonyos szint után már nem lehetett mire költeni. Maximum még anno a San Andreas -ban el lehetett kaszinózni, vagy lóversenyezni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

veszélyes környék volt biztos 😊

errõl jut eszembe, nekem frankón hiányzik ami a GTA3-ban is volt, hogy simán kirángattak a kocsidból ha valami drágább darabbal furikáztál.
a felülnézetesekben meg talán zsebtolvaj is volt, az is jó lenne megint, úgyis csak halmozódik a pénz, aztán meg jól meg lehetne bosszúlni <#gun>
Coral Springs
Mire való a garázs ? <#wink>

Amúgy az eddigi részekben nagyon zavart, hogy küldetésekre például "nem mehettél" saját autóval mert mindig eltûnt. Sõt a GTA IV -ben sokszor az ismerõsökkel szórakozni se mehettél úgy el, hogy a verdának már csak ne a hûlt helyét lessed, mire visszaértél oda ahol hagytad.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Jaka923
Igen, hogy a a második kanyarnál már ripityára is zúzd a milliókért feltuningolt verdát, aztán lophass másikat 😄

Hahaha 😄

"A Pay N Spray üzletekben már autókat is tuningolhatunk. Vásárolhatunk festéseket, új kerekeket, beszínezhetjük az ablakokat, vagy lecserélhetjük a hûtõrácsokat, illetve felszerelhetünk spoilereket is. Emellett még végezhetõk változtatások a felfüggesztésen, a motoron, illetve a fékeken."

Ismét lehet majd gizdulni szét pimpelt autókkal 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Ryder62
Végre egy játék amire azt mondom hogy várom. <#vigyor2>

Még 2-3 ilyen cím van, köztük a Watch Dogs.

Master91
Must have!!!!

Csak fusson a gépemen 😄
RiCSi1234
<#taps>

GTA V (*.*)

Coral Springs
A nagy távolságokból kifolyólag. Remélem nem lesz idióta az AI. Illúzióromboló volt az eddigi részekben, amikor az ember benyomta a zenét, utazott az autópályán, azt valahogy elmaradt a feeling amikor azt kellett figyelni hogy mikor csapódik beléd valaki, mikor kell kivédeni esetleg egy balesetet. Szánalmasan buta volt a forgalom még a IV -ben is, de reménykedem hogy ennek a fixálása itt már megtörtént.

Malakai
Elméletileg az RDR területének a három és félszerese (gta:sa, gta iv és rdr kombinált területével egyenlõ).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yoda001
ezen a képen csak nekem tûnik úgy, vagy tényleg lesz végre nagy-nagy távolság? 😊

http://9gag.com/gag/5135249

"Franklin alone has more textures than the entire ped population of GTA: San Andreas"
hehe 😊

Malakai
Küldetésben ott csak bizonyos pontokon lehet váltani, de állítólag elég értelemszerû helyekre, jelenetek közé vannak rakva ezek a pontok.
Küldetésen kívül meg bármikor lehet váltogatni, bár nem lepõdnék meg, hogyha pl akkor nem, ha a zsaruk a nyakadon vannak (vagy x csillag felett).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

XD

ON: annyira varom már a gamet hogy hihetetlen.. nagyon epic lesz.. michael es trevor a befuto .. amugy jol emlekszek hogy azt irtak valahol hogy ingame barmikor atkapcsolhato hogy kit iranyitsunk?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Ezt a fél éveket is az eddigi tendencia alapján tippelik. Nyilván nem lehet tudni biztosat(talán még a kiadó sem tud biztosat), de nézz csak utána a megjelenési dátumoknak.

Coral Springs
A sztriptízbár már a IV -ben is tetszett, igaz egy csöppet szögletesek voltak a picsák bizonyos pózokban, de itt gondolom jobb lesz.

Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

"milf alert" 😄
shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

ProGabe
Mi a fene, még a végén kapunk gameplayt?

https://twitter.com/RockstarGTAV/status/329679812258054144

Szerk.: jó ok, értem. Az újságírók beszámolóikra gondoltak.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

lényegesebb infók itt

lehet majd újra házakat és üzletek venni, lesz tuning is, fodrás és tetováló szalon, skillek (mint SA-ban), egyedi képességek (idõlassítás, bullet time stb.), vízalatti kincskeresés
DarkSector
Akkor már elindult szerintem a nextgeny fejlesztés. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ryder62
GTA 3, VC, SA nekem is megvolt eredetiben - sõt SA még most is megvan.

De a 4-ért pénzt nem adok az fix. Majd esetleg ha két és fél eu-ért dobálják.

RiCSi1234
Az.. réz.. rész! 😄

GTA V (*.*)

RiCSi1234
Én meg kb-ra leszarom, hogy hogyan fog sikerülni a portolás, a polcomon a helye a dobozos verziónak. Az összes korábbi réz eredeti dobozos. 😄

GTA V (*.*)

Rayden02
Nah ez is kiderült hogy a játékból származik!<#nyes>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Ryder62
Fõleg ha jól optimalizált lenne a PC-s verzió.

Max Payne 3 tetszett és jól optimalizált volt, meg is vettem ahogy kijátszottam.

GTA IV EFLC - ami szerintem jobb mint az alap 4 - 2-szer volt 5€ körül mostanság Steamen. De még ennyit is sajnáltam rá. Igénytelen port. Ezért nem fizetek, ennyi.

Viszont ha olyan optimalizált lenne a GTA5 mint az MP3 akkor azt is megvenném.
Sztem nem csak én vagyok vele így.

Egyébként most a konzolokra koncentrálnak, nyár végén jön a hype train, mindenki várja majd a megjelenést, szeptemberben eladási rekordokat fog döntögetni. Pár hónappal késõbb már zuhanni fog a toplistákról, mert a többség beszerezte már a játékot valamelyik konzolra, ekkor bejelentik a pc-s verziót, majd kiadják arra is.

Szimpla marketing az egész.

RiCSi1234
Már most imááádom. 😛

GTA V (*.*)

itt is láthatóak teljes méretben
Malakai
Akkor én vagyok vakegér... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

viszont van benne 20db új, az szerintem nem kevés
Malakai
Összesen ja, de a linkelt oldalon lévõ galéria nagy része régi képek. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

RiCSi1234
Ejj-hajj. 😄 <#puszi>

GTA V (*.*)

Malakai
Senki se állít semmit biztosra, tippek, ennyi.

(\__/) ( X.x) ( } . { )