27719
  • Rayden02
    GTA V PC Hinted By The Latest AMD Catalyst Drivers
  • Tatyla
    igen
  • LocalPatriot
    Azt olvastam, hogy ahoz hogy online tudjak játszani Xbox gold-ra van szükségem? Elő kell rá fizetnem?
  • LocalPatriot
    Valaki tud abban segíteni, hogy mikor a játékon belül, az online menüre kattintok nem tudok bejelentkezni... kiválasztom az accom a listából, és utána azt írja ki hogy: Your profile does not have the correct permissions to access xbox live funcionality.

Pedig be vagyok jelentkezve az Xbox Live-ra is...:S

Pls, aki tud segítsen...:S
  • drago14
    Nem kaptam meg a 250 ezer dollárt pedig játszottam októberben...
    esetleg google.com?
  • LocalPatriot
    Ez engem is érdekelne.
  • ron8
    Hogyan lehet hívmi Chopot mgamamml? Eddig felajánlotta a ajáték de most már nem teszi, és honnan lehet venni nekki labdát, hogyan lehet játszani vele?
  • JaSoN HuNTeR #9469
    GTA 1 3D [Egy eredeti alkotó készíti a GTA 1 3D-t]
  • Lunki88
    Darwin-díjat neki! :)
  • LocalPatriot
    Hatalmas:D
  • wollnerd #9466
    Az igen, nem keveset szenvedett a srác... :D
  • Fpocok
    Megjötteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
  • Coral Springs
    Hogy lehet egy sztorin alapuló játékot úgy kitolni, hogy nem nézed, vagy jobban kifejezve nem érted a sztorit ? Vicc kategória.

És hogy miért vagyok kiakadva ? Mert pl. a GTA IV -et is sokan lehúzták azért, mert nincsenek benne eget rengető akciók. A sok hülye gyerek pörgeti eszeveszetten a játékot, végig a nagy durranást várja, mindeközben átsiklik egy komoly történet felett, nem tudja összerakni hogy mi miért történik, ki kivel van. Végeredmény ? Szar ! Há' menjen a jó kú**a é**s an***ba az ilyen gyökér !

• Ironman2
  • LocalPatriot
    Való igaz, hogy "annyira" nem néztem a sztorit.
    Majd másodjára...:)
  • kill3r21
    Azt mondjátok már el hogy nektem hogy hogy csak 23 milla?
    Nekem 30 felett kaptak fejenként
  • AnarchoiD
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amugy mivel minden heistet 2 felekeppen lehet csinalni ezert 2x kell vegigtolni a gammat hogy "vegigvittem" -ezhess ;)

trevor for president!

• AnarchoiD
    150 milla ugy lesz, hogy a jatek vegeig nem csinalsz assasination kuldiket .. csak ha megvan a 23 milla fejenkent, nekem ugy hogy 2 assasination kuldit hagytam csak meg a vegere, lett 100milla fejenkent..
    arrol nemis beszelve ha a salamon -os kuldit is megcsinalod azis megmozgatja a tozsdet. Az hogy nemerted a sztorit sajnalatos, de olyan nagy spoiler lenne valaszolni, hogy mega spoiler tagon keresztul is sutne;)
  • kill3r21
    Szerintem köze nincs a GTA-hoz, szerintem nem akarják hogy az emberek döntsenek hogy AC4et vagy WD-t vesznek....
    És nyilván az új cimet tolják el...
    Csak ki ne hekkerkedjék a játékot,....
    Azóta rájöttem az okára, de nem emiatt. Kizárt dolog, a konzolos eladások és pozitív kritikák után nem kockáztatnák szerintem azt, hogy egyszerre jöjjön a GTA V-el (mármint ugye nem ez az oka). 2 okot látok

1. Nem nyílik egyelőre még a pénztárca az ilyen fajta játékokat kedvelőeknél, mert épp most jött ki a GTA V és egy ideig ellesznek vele, szóval le kell még ülepednie ennek is
    2. Sok helyen még várakozik az újgenerációs konzolok eljövetele és szerintem ki akarják várni ezeket is, hogy maximalizálják a bevételt.
  • Vraaanyek
    Vagy pont, hogy tudnak valamit, és azért csúsztatták el, mert tényleg idén jön a GTA V PC-re, és nem akartak alulmaradni miatta! :D :D
    Na nem lesz gta-pótlék a télre... Elcsúszott tavaszra a watchdogs. Asszem ezt beszopták mert én se fogom már megvenni, ha kijött a gta v.
  • LocalPatriot
    A játék befejeztével lett mindegyik karakternél kb 23 millió. Hogy lehet 150 milliót összeszedni? Asszem annyi a golf klub.
    Valamint, az utolsó küldetésnél, minek kellett ellopni a rendőrség telephelyéről a rendőr teherautót? Nem is kellett a küldetésbe...
    Ja, igen, és még azt sem nagyon értem, hogy az első küldetés, a havas helyszínen, ott ugye Trev, és Michael rabol bankot. De michael golyót kap, T elmenekül. És ezek után hiszi azt T, hogy M meghalt? Kicsit zavaros...
  • Lunki88
    Igen, és vagy 3x ilyen nehéz küldetésekkel. :D SA-ban az utolsó küldetés pl. baromi hosszú és idegesítő is volt egyben de volt is sikerélménye az embernek utána amikor sikerült. :)
  • LocalPatriot
    Persze, játszok tovább,csak a főstory-ról írzam véleményt. Baromi rövid volt. Most se hiszem el. Anno az SA ketszer ilyen hosszú volt.
  • Lunki88
    A történet kapcsán én is picit csalódtam. Ez a 3 karakter jó ötletnek tűnt, de igazából szerintem egyikük sem kap elég időt arra hogy kibontakozhasson. Legalábbis olyan szinten biztos nem mint Nico az előző részben. Több olyan döntéshelyzet elé is állíthatták volna a karaktereket, amik nagyban befolyásolták volna a későbbi történéseket.

Amúgy meg a három jómadár közül, szerintem Franklin a legkevésbé érdekes karakter. Őt egyedüli főszereplőként nem tudnám elképzelni egy GTA-ban, de Trevort vagy Michaelt már annál inkább.
  • Totti5
    Hát ez az végigvitted. És a többi?
  • LocalPatriot
    Üdv!

Én is végigvittem az imént.

Hát ez valami baromi rövid volt.:S Összesen 33 óra, 68%. Nem volt küldetés sem a börtönbe, se a katonai bázison. Előbbit pedig nagyon akartam. A vége is nagyon gyors volt. Szinte olyan, mintha elfogyott volna a cash, meg a kedv, és gyorsba lezárták a sztoryt. Így elég csalódás volt. Továbbra is az SA a best.
  • Myselor
    igazán nincs mit:)
  • Lunki88
    Értem, köszi!
  • Myselor
    nincs semmi ilyen:) lehet venni hasznnáltan nyugodtan
  • Lunki88
    Amúgy van a játékhoz online pass, vagy bármiféle kód amit aktiválni kell? Mert találtam használtat viszonylag olcsón és azt mondja az illető hogy nincs hozzá semmiféle kód.
  • Lunki88
    Azt hittem csak a focinál menő ez az öreg. :D
  • Myselor
    úristen könnyesre röhögtem magam xd ez nagyon kész
  • Rayden02

google harder
  • Firerock
    De ebből nem derül ki a billentyűkombináció
  • Nesuten
    Trevor in reallife

szorít ,ha már volt
  • Lunki88