Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Komolyan, jó oké ez játék, a szórakozás a lényeg de mikor a MI kb GTA 3, GTA Vice City szintjén van egy 2012-es játékban az már röhej.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
a "buta" AI-nek gondolom az is oka, hogy véges számítási kapacitás található egy konzolban - amit feltehetõen elköltöttek a fizikára, grafikára és kevesebbet az AI-ra. lehet h a true crime-ban kitért elõled az AI, de nem is számolt kb semm mást az a szutyok 😊
Forza.
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
+1
Amúgy jah, GTA 3-ban rengeteg autótolvaj volt
Ezért is volt rideg számomra a GTA4. Bohan (Bronx) negyedben semmi jelét nem láttad a bûnözõknek. Pedig igazán lehetett volna graffitis, drog diller, pár igazán rossz arcú ürge az utcán.
Az egész játékban úgy éreztem rajtam kívûl mindenki becsületes, törvénytisztelõ polgár, és csak én vagyok bûnözõ.
Remélem az 5-ben visszatérnek az utcai bandák is.
A járókelõk meg igazán reagálhatnának a dolgainkra. Fölrobbantottunk egy autót: mindenki sétálgat nyugodtan tovább az utcán.
GTA3-ban, Vice Cityben ilyenkor mindenki odaszaladt megnézni hogy mitörtént. Ezt visszahozhatnák valahogy.
A másik a hülye a traffic. Kamion vs forgalom az autópályán. Ha látom hogy egy nagy monstrum jön velem szemben akkor naná hogy neki hajtok. Miért ne? Ki sem próbálom kerülni.
Igazán megoldhatnák már hogy kitérjenek ilyenkor ha szembe hajtok a forgalommal.
A köv. vicces dolog meg mikor bekapcsolom a szirénát. Mindenki felhajt a járdára, oszlopokat dönt ki, gyalogosokat gázol... Már a gagyi 2004-es True Crime-ban megtudták oldani ezt: Ilyenkor az autósok max az út szélére húzódtak le.
Nekem ne a grafika fejlõdjön, mert hiába a csili vili eyecandy ha a MI buta mint a s*gg és a város/környezet nem reagál a cselekedeteinkre.
GTA 5 várható megjelenés: 2013.9.17
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Sajnos nem vagyok jartas a dologban, de mit tudtok arrol mennyi az eselye hogy torott/hibas jatekot kapjak ezaltal kezhez? Amazonon rendeltem elo...
U.i. Sry hogy nem ekezettel irok,angol billentyuzetre van allitva...
GTA 5 várható megjelenés: 2013.9.17
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
errõl jut eszembe, nekem frankón hiányzik ami a GTA3-ban is volt, hogy simán kirángattak a kocsidból ha valami drágább darabbal furikáztál.
a felülnézetesekben meg talán zsebtolvaj is volt, az is jó lenne megint, úgyis csak halmozódik a pénz, aztán meg jól meg lehetne bosszúlni <#gun>#gun>
Amúgy az eddigi részekben nagyon zavart, hogy küldetésekre például "nem mehettél" saját autóval mert mindig eltûnt. Sõt a GTA IV -ben sokszor az ismerõsökkel szórakozni se mehettél úgy el, hogy a verdának már csak ne a hûlt helyét lessed, mire visszaértél oda ahol hagytad.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"A Pay N Spray üzletekben már autókat is tuningolhatunk. Vásárolhatunk festéseket, új kerekeket, beszínezhetjük az ablakokat, vagy lecserélhetjük a hûtõrácsokat, illetve felszerelhetünk spoilereket is. Emellett még végezhetõk változtatások a felfüggesztésen, a motoron, illetve a fékeken."
Ismét lehet majd gizdulni szét pimpelt autókkal 😄
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Még 2-3 ilyen cím van, köztük a Watch Dogs.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
http://9gag.com/gag/5135249
hehe 😊
Küldetésen kívül meg bármikor lehet váltogatni, bár nem lepõdnék meg, hogyha pl akkor nem, ha a zsaruk a nyakadon vannak (vagy x csillag felett).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ON: annyira varom már a gamet hogy hihetetlen.. nagyon epic lesz.. michael es trevor a befuto .. amugy jol emlekszek hogy azt irtak valahol hogy ingame barmikor atkapcsolhato hogy kit iranyitsunk?
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
https://twitter.com/RockstarGTAV/status/329679812258054144
Szerk.: jó ok, értem. Az újságírók beszámolóikra gondoltak.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
lehet majd újra házakat és üzletek venni, lesz tuning is, fodrás és tetováló szalon, skillek (mint SA-ban), egyedi képességek (idõlassítás, bullet time stb.), vízalatti kincskeresés
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De a 4-ért pénzt nem adok az fix. Majd esetleg ha két és fél eu-ért dobálják.
GTA V (*.*)

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Max Payne 3 tetszett és jól optimalizált volt, meg is vettem ahogy kijátszottam.
GTA IV EFLC - ami szerintem jobb mint az alap 4 - 2-szer volt 5€ körül mostanság Steamen. De még ennyit is sajnáltam rá. Igénytelen port. Ezért nem fizetek, ennyi.
Viszont ha olyan optimalizált lenne a GTA5 mint az MP3 akkor azt is megvenném.
Sztem nem csak én vagyok vele így.
Egyébként most a konzolokra koncentrálnak, nyár végén jön a hype train, mindenki várja majd a megjelenést, szeptemberben eladási rekordokat fog döntögetni. Pár hónappal késõbb már zuhanni fog a toplistákról, mert a többség beszerezte már a játékot valamelyik konzolra, ekkor bejelentik a pc-s verziót, majd kiadják arra is.
Szimpla marketing az egész.