27719
  • Fidolorous
    Nem értem miért fejlesztenek ki mindig olyan engine-t amit aztán szépen lekell butítani, meg kompromisszumos megoldásokkal műkszik csak.. Amíg egy előző generációs GTA vagy akár a GTA 4 mostmár a csúcsszuperen nézne ki, a maximumot kihozná az engineből. Erre mindig csak PCn van lehetőség utólag hogy tényleg úgy nézzen ki a játék ahogy kéne.
  • Evoluti0N
    Azzal aligha birkóznának meg a mostani konzolok. Még osztatlam képernyővel is vannak belassulások. :D
  • Fidolorous
    ahhoz kéne ám vas rendesen..
  • wollnerd #9634
    Tudjátok mi hiányzik ebből a remek játékból? A legalább 2 játékos osztott képernyős játékmód! Nagy móka lenne egy konzolon egyszerre két kontrollerrel játszatni. (úgy mint pl. a Forza 4, CODMW3)
  • sanyiute
    Màr àlmos voltam xddd
  • xxdani
    X=Négyzet
    A=Kereszt
    nem nagy ördöngösség kitalálni
  • sanyiute
    PS3-am van :D
  • xxdani
    hűű fejből nem tudom. az tuti, hogy "X" el lehet fegyvert váltani "A"val lehet lőni talán.
  • sanyiute
    és lőni mivel lehet?? amikor aHeliben ülök mert eddig csak "klán társal" sikerült
  • sanyiute
    10-19 maverick, 20-29 cargobob, 30-40 annhilator, 40+ Buzzard :)
  • xxdani
    youtubon ezt találtam és beugrott, hogy tényleg szokott ott időnként rakétás heli lenni. Egy próbát megér.
  • sanyiute
    még nem vo kolyan magas szintű
  • xxdani
    amikor kértem tőle mindig rakétásat adott. Elméletileg a kórház tetejére fog küldeni vagy van egy másik helikopter telephely , de nem tudom fejből hol van. 5ből 5ször rakétásat adott, de lehet csak mákom volt.
  • sanyiute
    ó kösze és effektíve rakétásra fog lokalizálnI?
  • xxdani
    ha online érdekel akkor vagy felhívod lestert és kérsz egy lokalizációt helikopterre vagy megveszed és akkor pegasus-tól lehet kérni. Nem tudom , hogy úgy amúgy lehet-e találni.
  • sanyiute
    Srácok hol találom azt a helikoptert amivel lehet rakétákat lőni a térképen???
  • Robi546
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Pontosabban Trevor on Battlefield mert Trevor a harcmezőn. :D
  • Robi546

Trevor in Battlefield 4.
  • Nesuten
    A kép ,magért beszél

Open Beta :

• LeWyTy
    Igen egy x killed x felirat.
  • Béla9248
    Valaki megtudta szerezni Franklin storyban lévő Bravado Buffalóját?
  • drop
    it irják
  • Béla9248
    Frissítésnek nem kellett volna jönni?! Tud róla valamit, valaki???
  • wollnerd #9614
    Ja értem. Online-ra nem gondoltam. :)
  • xxdani
    online-ban van. Az a szöveg annyi, hogy valaki kinyírt valakit, had ne bogarásszam ki :) Én is tapasztaltam már egyszer ezt a bugot. Fura amikor ráébred az ember, hogy valami nem stimmel :)
  • wollnerd #9612
    De a radar fölött megjelenik egy szöveg!
  • LeWyTy
    Inkább bug nem?
  • MULTCORE
    Sziasztok! Létrehoztunk egy magyar Crew-t a multiplayerbe PS3-ra. Célunk egy jó társaság összekovácsolása hazánk játékosaiból, na meg persze hogy jót szórakozzunk. Aki szeretne csatlakozni hozzánk az nyugodtan írjon. Remélem minél többen leszünk.
  • wollnerd #9609
    Víz alatt is cheat? :/
  • Fpocok
  • zola2000
    Talán az eddigi legsikeresebb nyugati játék japánban, már 500ezret el is adtak belőle ott, így már tizedannyira sikeres japánban a gta5 mint a legnagyobb címeik

(a dragon quest 9ből, animal crossingból, poke b/wből 5milliónál több fogyott ott ebben a generációban csak japánban, monster hunterből 3-4millió mennek el, de ha csak a ps3mat nézzük, akkor pl az ff13, tales of xillia, yakuza 3-4, super robo taisen ment 1millió fölé, a gta5 már szerintem nem fog.

Attól függetlenül szép teljesítmény ott.
  • Robi546

Ott a pont,de itt hamarabb fog lehetni csinálni Real Life szervereket mint a 4-be mert ott kb. semmit nem lehetett. :D Se pótkocsi akasztás,se víz alá merülés,se úttisztító semmi. :D
  • NagyiBMX
    Ja értelek, hát valszeg nem számított rá az illető, hogy kettéfűrészelik a rendőrt :D
  • arty
    ugyértem a kamera pont rossz felé fordul, amikor elcsapja a zsarut az autó :)
  • NagyiBMX
    Nekem látszik :( Próbáljuk meg így :D
  • arty
    ... lenne, csak nem látszik a lényeg :)
  • NagyiBMX
    GTA IV-es de nagyon jó :D
  • dragon11
    nah meg jo lesz az a multi én ugy érzem :D

bárcsak moddolhato lenne ebből már igen el tudnék képzelni igazi real life szervereket :D
  • longhaul
    Húúú
  • longhaul
    Hóóó, de szépen montad.