27719
-
Fidolorous #9637 Nem értem miért fejlesztenek ki mindig olyan engine-t amit aztán szépen lekell butítani, meg kompromisszumos megoldásokkal műkszik csak.. Amíg egy előző generációs GTA vagy akár a GTA 4 mostmár a csúcsszuperen nézne ki, a maximumot kihozná az engineből. Erre mindig csak PCn van lehetőség utólag hogy tényleg úgy nézzen ki a játék ahogy kéne. -
Evoluti0N #9636 Azzal aligha birkóznának meg a mostani konzolok. Még osztatlam képernyővel is vannak belassulások. :D -
Fidolorous #9635 ahhoz kéne ám vas rendesen.. -
#9634 Tudjátok mi hiányzik ebből a remek játékból? A legalább 2 játékos osztott képernyős játékmód! Nagy móka lenne egy konzolon egyszerre két kontrollerrel játszatni. (úgy mint pl. a Forza 4, CODMW3) -
sanyiute #9633 Màr àlmos voltam xddd -
#9632 X=Négyzet
A=Kereszt
nem nagy ördöngösség kitalálni -
sanyiute #9631 PS3-am van :D -
#9630 hűű fejből nem tudom. az tuti, hogy "X" el lehet fegyvert váltani "A"val lehet lőni talán. -
sanyiute #9629 és lőni mivel lehet?? amikor aHeliben ülök mert eddig csak "klán társal" sikerült
-
sanyiute #9628 10-19 maverick, 20-29 cargobob, 30-40 annhilator, 40+ Buzzard :) -
#9627 youtubon ezt találtam és beugrott, hogy tényleg szokott ott időnként rakétás heli lenni. Egy próbát megér. -
sanyiute #9626 még nem vo kolyan magas szintű
-
#9625 amikor kértem tőle mindig rakétásat adott. Elméletileg a kórház tetejére fog küldeni vagy van egy másik helikopter telephely , de nem tudom fejből hol van. 5ből 5ször rakétásat adott, de lehet csak mákom volt. -
sanyiute #9624 ó kösze és effektíve rakétásra fog lokalizálnI? -
#9623 ha online érdekel akkor vagy felhívod lestert és kérsz egy lokalizációt helikopterre vagy megveszed és akkor pegasus-tól lehet kérni. Nem tudom , hogy úgy amúgy lehet-e találni. -
sanyiute #9622 Srácok hol találom azt a helikoptert amivel lehet rakétákat lőni a térképen??? -
Robi546 #9621 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Pontosabban Trevor on Battlefield mert Trevor a harcmezőn. :D
-
Robi546 #9620 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Trevor in Battlefield 4.
-
#9619 A kép ,magért beszél
Open Beta :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#9618 Igen egy x killed x felirat. -
#9617 Valaki megtudta szerezni Franklin storyban lévő Bravado Buffalóját? -
#9616 it irják -
#9615 Frissítésnek nem kellett volna jönni?! Tud róla valamit, valaki??? -
#9614 Ja értem. Online-ra nem gondoltam. :) -
#9613 online-ban van. Az a szöveg annyi, hogy valaki kinyírt valakit, had ne bogarásszam ki :) Én is tapasztaltam már egyszer ezt a bugot. Fura amikor ráébred az ember, hogy valami nem stimmel :) -
#9612 De a radar fölött megjelenik egy szöveg! -
#9611 Inkább bug nem? -
MULTCORE #9610 Sziasztok! Létrehoztunk egy magyar Crew-t a multiplayerbe PS3-ra. Célunk egy jó társaság összekovácsolása hazánk játékosaiból, na meg persze hogy jót szórakozzunk. Aki szeretne csatlakozni hozzánk az nyugodtan írjon. Remélem minél többen leszünk. -
#9609 Víz alatt is cheat? :/ -
#9608 -
#9607 Talán az eddigi legsikeresebb nyugati játék japánban, már 500ezret el is adtak belőle ott, így már tizedannyira sikeres japánban a gta5 mint a legnagyobb címeik
(a dragon quest 9ből, animal crossingból, poke b/wből 5milliónál több fogyott ott ebben a generációban csak japánban, monster hunterből 3-4millió mennek el, de ha csak a ps3mat nézzük, akkor pl az ff13, tales of xillia, yakuza 3-4, super robo taisen ment 1millió fölé, a gta5 már szerintem nem fog.
Attól függetlenül szép teljesítmény ott. -
Robi546 #9606 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ott a pont,de itt hamarabb fog lehetni csinálni Real Life szervereket mint a 4-be mert ott kb. semmit nem lehetett. :D Se pótkocsi akasztás,se víz alá merülés,se úttisztító semmi. :D
-
#9605 Ja értelek, hát valszeg nem számított rá az illető, hogy kettéfűrészelik a rendőrt :D -
#9604 ugyértem a kamera pont rossz felé fordul, amikor elcsapja a zsarut az autó :) -
#9603 Nekem látszik :( Próbáljuk meg így :D -
#9602 ... lenne, csak nem látszik a lényeg :) -
#9601 GTA IV-es de nagyon jó :D
-
#9600 nah meg jo lesz az a multi én ugy érzem :D
bárcsak moddolhato lenne ebből már igen el tudnék képzelni igazi real life szervereket :D -
#9599 Húúú -
#9598 Hóóó, de szépen montad.