27719
  • Evoluti0N
    Emberek! Közel 40%-on vagyok, multit még meg se néztem és azt kell mondanom, hogy Ó JESSZ!! Mennyire jobb, mint a 4. rész. Hihetetlen. Az számomra hatalmas csalódás volt. Ezzel az epizóddal azonban szép visszatérést produkált a játék. Hatalmas.
  • arty
    mert külön tárolón célszerű lennie a két lemez adatának (hdd + bluray pl a jó megoldás, xboxon hdd + usb kulcs, stb)
  • Fidolorous
    miért lenne hajlamos a lájvos verzió popupra hajlamosabb ? az enyémis winchesterről fut, de az virágbolti verzió viszont valóban motoros száguldozásnál nem egyszer eltűnt a lábam alól a talaj.. ez PS3
  • Myselor
    jah értem.ez mondjuk nekem nemtűnt fel xd
  • Gibor
    Létra az a garázs mellett volt és sokan oda másztak fel, megvárták míg eladod az autót többször majd lelőttek a ház tetejéről mikor vitted volna be.
  • Myselor
    jah értem.hát hajrá akkor bár engem tökre nem izgat már a dolog xd
  • xxdani
    Azt javították, hogy ne vesszen el karakter/fegyver/ház stbstb csak úgy a cloud miatt. Ezek után tudnak továbblépni oda, hogy utalják az 500k pínzt :)
  • Myselor
    hát akkor nemtudom,azthittem kijavítottál.én nem néztem.de akkor mi volt ez a patch?xd
  • xxdani
    nem volt, van még. Direkt lecsekkoltam a patch után és én még el tudtam adni többször ugyan azt a kocsit. karakter visszaváltásos módszerrel. 115K $
  • Béla9248
    Rockstar forumon is megy a veszej rendesen! Mindenki nyíg hogy hol a pénz meg a dlc. A válasz erre hogy ne sírjatok nem volt ki adva dátum a dlc-hez! De a hétvégéig megérkezik....
  • Lunki88
    Hát ja inkább az lesz, csak kényelmesebb lett volna így. :)
  • arty
    vedd meg lemezen

a lájvos verzió popupra is hajlamosabb lesz, nem akarsz te usa accountal szórakozni... ;)
  • Lunki88
    Szerintetek ha csinálok usa xbox live accot akkor meg tudom venni 60$-ért a játékot? Mert a magyar liveon 20 ezer ft-ot kérnek érte amit már elég nagy lehúzásnak tartok.
  • arty
    jaja, te ilyen vagy

inkább nyálat csorgatsz játék helyett

... aszongya örül neki h nem jáccik :DDDDD
  • Fidolorous
    fostaliga
  • Myselor
    hát lehet hogy móka lesz sőt biztos,de azért jó lett volna ha van haszna is érted:) hát van benne valami amit mondasz.de azért addig nem tudtam volna várni még mindig nemtudni mikor jön ugye:)
    maga a multis rablás attól még élmény lesz gondolom, hiába nem kell a pénz. :) én meg most már kezdek szinte örülni, hogy először a fostaliga konzolokra jött ki a game és a multi szépen kiforr, mire jön a god-tier PC-re
  • Myselor
    amúgy kezd felhúzni egy kicsit a rockstar igazából leszarom hogy nem jött még meg a pénz amit igértek a sok szopásért,de meglett igérve és semmi.jött a patch se a dlc-k semmi nincs bennne oké ezt is elnézem.de a rablások?mikor mégis?amikor mindenki eléri a 200as szintet vagy mi?akkor már hova,mindenkinek milliói vannak és mire?hova kell akkor majd rabolni már?tök nagy hülyeség,kezd elmenni a kedvem tőle.
  • Myselor
    volt egy glitch amivel ugyanazt az autót akármennyiszer eltudtad adni az autódat,akár 100kért is.ki és belépéssel.
    részleteket kérek!
  • Béla9248
    Létra!
    létra?
  • xxdani
    Zsííír, köszi :)
  • Béla9248
    59MB frissítés megérkezett! Se pénz se dlc se semmi egyedül amit észrevettem hogy a Lost Santos Costum-nél a létrát kivették a sok gyík végett4 Mondjuk ez nem hátrány! Respect Rockstar!
  • LeWyTy
    Elvileg ha bemászol a trailerbe belülről ki bírod nyitni ha nekimész...(videóban láttam)
  • Firerock
    Az egy küldetés volt. Ez a videó biztos abból van,hogy lehet e levenni,azt nem próbáltam üres trailernek már nyitottam le a rámpáját.
  • xxdani
    a videó láttán felmerült egy kérdésem.
    1:57 -nél azt mutatja, hogy az autókat szállító kamionról leszed egy verdát. Ez valóban így van, vagy csak a videóban létezik ez az opció? Láttam már kocsival teli kamiont, kocsi nélkülit , de nem tudom, vagy legalábbis nem jöttem rá, hogy lehet-e arra kocsikat feltenni ha épp olyanom van :)

Meg ha már itt tartok a rohadt nagy katonai teherszállító gépnek a seggét ki lehet nyitni ugye, ha beleütünk ököllel. Azt tudom, hogy ha elér egy bizonyos magasságot akkor becsukja automatikusan , de amennyiben mondjuk egy kocsit teszek a raktérbe elindulás után egyből legurul a verda ezért be kéne zárni mielőtt elkezdek kigurulni a géppel a hangárból. Ez megoldható valahogy?
  • mester1987
  • ldavid
    csak előrendelők kaptak kódot
  • cenobite
    Köszi, tudom hogy nem kódosak. A dlc-kódra voltam kíváncsi, de már megoldódott.
  • The Protector
    Szia.

Rockstar játékoknem kódosak így Online képes,nem kell beütni semmit sem.Majd ha megunod és továbbadod akkor az új gazdi is tud majd vele online játszani,így nem veszít az értékéből annyit.

Plusz info.Ha használtan veszel játékot nézz utána,hogy van-e hozzá pass(azaz online kulcs) és pass-os akkor az eladótól érdeklődj,hogy felhasználta-e.

Plusz2:Az EA visszamenőlegesen is eltörölte a pass-okat illetve az Ubisoft is úgy 2 napja.
    Üdv
  • cenobite
    Üdv!
    Tegnap megvettem a játékot (XBOX) és nem volt hozzá semmilyen letöltő kód vagy ilyesmi. A játék fóliás, nem használt. Vagy nem minden játékhoz jár kód?
    Előre is köszi a választ!
  • MerlinW
    pl. Innen (google első találata..)
    Előre szólok, hogy konfigurálni kell őket, ha nem értesz hozzá, órákig is tarthat, mire eléred a számodra megfelelő eredményt.

Azt pedig tudniillik, hogy a SweetFX csak és kizárólag a színekkel játszik, valamint az FXAA többnyire csak NVidia kártyákon megy.
  • mac83

smaa és fxaa modot honnan tudom letölteni? vagy benne van a sweetfx-ben?
  • Fidolorous
    ilyenkor bőgök hogy miért drága egy jó pc =(
  • MerlinW
    Bármilyen gépen amin elfutott eddig is a GTA4 ENB-vel. Kb 5%-al lesz lassabb az effektekkel.
  • RiCSi1234
    De csak ha befűtik az összes reaktort.
  • Seangaijin
    Paks elég neki
  • Evoluti0N
    Ez min fut el? :D
  • MerlinW
    GTA IV (ENB + SMAA + FXAA)