Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
http://9gag.com/gag/5135249
GTA 5 várható megjelenés: 2013.9.17
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
Azért én is örültem volna egy mondjuk 2× növekedésnek a IV-hez képest, város alapterületben (életben is kb dupla akkora LA, mint NY).
Tippre a kép csalóka és kb ugyanakkora lesz, max picit nagyobb, mint LC a IV-bõl.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Dühítõ, hogy mindig ezekkel a fasz szövegekkel jönnek, akárhány rész van, mindig lódítottak eddig a térkép méretérõl... Lehet bõven elég lesz az egész pálya meg minden, de legalább ne hazudnának.
A játék elejétõl bejárható lesz a teljes terület, melynek mérete nagyobb mint a GTA: San Andreas, a GTA IV és a Red Dead Redemption együttvéve.
Hát sztem most már ez egy nagy marhaság 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ennyi új infó van, 30 perces demót mutattak nekik:
- Sometimes damages (like wounds, Injured by bullet…😉 will leave marks on the body of the characters forever.
- In the beginning of the demo we seen Franklin jumping out of a plane with a parachute, While Franklin in the air, you notice a lot of interesting things:
A military base hidden in the hills.
Wild animals prey on each other.
Motocross track and a hunting ground. Also you see tourists walking in the mountains, near the river and a few people go fishing, and more.
- Some of the problems that associated with the low capacity of some platforms still exist, like the number of cars on the street…
- For the first time in the series there was background music.
- The underwater world around Los Santos looks great, it’s probably the most beautiful image of the sea in the games. Colored fish swim among the rocks and Shark swims near you.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nekem tetszett ahogy GTA 4 ben újításként hozzáadták a rendõrségi számítógépet 😄 Szerintetek az V ben mit újíthatnak rajta? Rendszám alapján kikeresni az autót vagy vmi ilyesmi?
GTA 5 várható megjelenés: 2013.9.17
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
(\__/) ( X.x) ( } . { )
http://www.amazon.de/Rockstar-Games-Grand-Theft-Auto/dp/B0071L2QD0/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1367855238&sr=8-2&keywords=grand+theft+auto+v
Jó lenne valami statisztika, hogy az ilyen találatokból mennyi lett valós. Azért ez még nem steamdb.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
De azt ne is várjuk azért, hogy területben akár csak megközelítõleg visszaadja, Los Angeles az USA legnagyobb alapterületû városa.
Az ilyen 5x akkora a térkép szövegeket meg úgy kell nézni, hogy abban benne van a vidék is, sõt az nincs megerõsítve, de meglehet, hogy az oceánfenék is.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
ez pedig igencsak hivatalos, annyi, hogy a GTAForums.com-on ezt összevágták egybe... 😊
a tengeralattjárós kép pedig hiába twitteres, szintén GTAForums-ról való...
"UPDATE: Igencsak rejtélyes a screenshot megjelenése. Egy OneNewScreenshot nevû felhasználó regisztrált ma a GTAForumson, aki elõször egy torzított képet tett közzé, majd késõbb frissítette a posztját, és belinkelte a teljes képet. És azt ne is említsük, hogy ma véletlenül május 24. van..."
május 24 pedig ugye az egyik trailerben volt nagyon felkapott dolog... 😊
forrás a GTAPlace..
http://9gag.com/gag/5135249
a méretek pedig inch-ben értendõk, 1 inch = 2.54 cm
oda lett irva hogy 21:26 os méretarány.
és közép amerika akárogy nézzük akkor mint magyarország keleti part vs nyugati, tudom mert apukám használt ruhákat hoz haza és már jártam egyszer ott.
de mind1, hagyjuk inkább
szia, Gordon vagyok.
san francisco is benne lesz vagy csak a keleti part?
mer úgy látnám mintha egy szeletke lenne közép amerikából
szia, Gordon vagyok.