Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti
fittyfenét.Ez gta4-hez mod.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Jojobaba
pcre késõbb jön majd ki, mert kiadják nextgenekre együtt a pcs verzával

Yoda001
valahogy tényleg így lehet, de pl. ebben igen sok idõ lehetett, mire ezt így teljesen megcsinálta (pl. a térkép miatt): abc

http://9gag.com/gag/5135249

Már kicsivel kevesebb mint 4 hónap s a postás bácsi hozza ezt a drágaságot.. Emlékszem januárban arra gondoltam hogy 1 nagyon hosszú 8 hónapnak nézek elébe.. Hálistennek fele letelt!

GTA 5 várható megjelenés: 2013.9.17

Malakai
Nem játék ez, habár elsõre azt vágtam rá, hogy eléggé feltolva CryENGINE-el csinálta, de valószínûbb, hogy inkább csak egy 3D-s szoftverrel renderelte és plusszba adott hozzá olyan dolgokat, hogy játék szerûbbnek látszódjon (glitch, clipping pl).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Versace26

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

Malakai
Valószinüleg bele van számolva a belsõ tér és az óceánfenék is, azt meg külön mondták, hogy több lesz a kidolgozott belsõ tér, mint az eddigi részekben.
Azért én is örültem volna egy mondjuk 2× növekedésnek a IV-hez képest, város alapterületben (életben is kb dupla akkora LA, mint NY).
Tippre a kép csalóka és kb ugyanakkora lesz, max picit nagyobb, mint LC a IV-bõl.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

nyilván nem hazudnak, csak valószínûleg olyan dolgokat is beleszámolnak, mint pl. a belsõ terek stb. 😊 úgy rémlik a 4-nél is így volt
RDR valahogy úgy érzem, hogy annál nagyobb, mint a lenti (kamu?) nagy térképen a külsõ területek és akkor vegyük hozzá, hogy GTA IV város, ami még mindig szerintem van annyira zegzugos, mint a lenti térkép és akkor San Andreas? 😄 Ne vicceljünk már tényleg.

Dühítõ, hogy mindig ezekkel a fasz szövegekkel jönnek, akárhány rész van, mindig lódítottak eddig a térkép méretérõl... Lehet bõven elég lesz az egész pálya meg minden, de legalább ne hazudnának.
akyyy

A játék elejétõl bejárható lesz a teljes terület, melynek mérete nagyobb mint a GTA: San Andreas, a GTA IV és a Red Dead Redemption együttvéve.

Hát sztem most már ez egy nagy marhaság 😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

küldetésen kívül miért lenne? szerintem eddig is csak azokról volt szó
background music sok játékban ad hangulatot (mafia, fallout, TES sorozat), de ide szerintem nem hiányzik, remélem ki is lehet majd kapcsolni (legalábbis free roam alatt, küldetés közben lehet itt is fasza lenne).
"rendõrködés" szerintem lesz most is valamilyen formában, de a másik kettõ azután hogy a 4-ben sem volt, nem hiszem hogy most visszatérne
ProGabe
Nem láthattak azok szart sem! 😄

Ennyi új infó van, 30 perces demót mutattak nekik:

- Sometimes damages (like wounds, Injured by bullet…😉 will leave marks on the body of the characters forever.
- In the beginning of the demo we seen Franklin jumping out of a plane with a parachute, While Franklin in the air, you notice a lot of interesting things:
A military base hidden in the hills.
Wild animals prey on each other.
Motocross track and a hunting ground. Also you see tourists walking in the mountains, near the river and a few people go fishing, and more.
- Some of the problems that associated with the low capacity of some platforms still exist, like the number of cars on the street…
- For the first time in the series there was background music.
- The underwater world around Los Santos looks great, it’s probably the most beautiful image of the sea in the games. Colored fish swim among the rocks and Shark swims near you.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Jojobaba
szerintem nem, tuti kihagyják, majd dlcben!

Szerintetek lehet majd újra taxis, rendõrös meg mentõs küldiket vállalni?

Nekem tetszett ahogy GTA 4 ben újításként hozzáadták a rendõrségi számítógépet 😄 Szerintetek az V ben mit újíthatnak rajta? Rendszám alapján kikeresni az autót vagy vmi ilyesmi?

GTA 5 várható megjelenés: 2013.9.17

Igen. GTA-ban mindig van mit csinálni, nem mondom, hogy egy nagyobb város nem lenne jó, de csak maga a tér az kevés. Inkább több mindent lehessen csinálni egy kisebb helyszínen, mint egy bazi nagy helyszínen ne lehessen csinálni semmit... 😊

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Mondjuk újragondolva: az la noire valóságot akart hozni, de uncsi volt a város. Sok gta szerû játékban unalmasak vagy nehezen kiismerhetõek voltak, a gta mindig mester volt abban, hogy jó városokat kínáljon.
Ha egy akkora várost össze tudnának dobni mint az la noir vagy a midnight club la los angelese, azzal én már bõven elégedett lennék... 😊

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Jaka923
Ahogy ez is igaz lesz, nem is értem, hogy miért rettegnek ennyien attól, hogy nem adják ki PC-re.

Malakai
Ahogy sima pletykák közül is van sok, ami igaz lesz, ahogy van sok ami nem, alapozni rá nem lehet, mivel azt se lehet tudni, hogy RS/T2 forrás alapján rakták ki, vagy csak a pletykák alapján és gyûjtik a PC-s elõrendelõket, nem feledni, hogy õnekik az pénz, ha minél hamarabb kirakják.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

grebber
Elég sok igaz lett! Legutóbb a Mortal pc-re!

Next PC upgrade: 2022

ProGabe
<#miaz><#miaz>

http://www.amazon.de/Rockstar-Games-Grand-Theft-Auto/dp/B0071L2QD0/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1367855238&sr=8-2&keywords=grand+theft+auto+v

Jó lenne valami statisztika, hogy az ilyen találatokból mennyi lett valós. Azért ez még nem steamdb.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

BoneDragon
Olyan szép az a "papír" fa... Belerondít a képbe.

Ettõl még megveszem a játékot, meg legjobban várt a Watchdogs mellett 😊
a külsõ területek persze, hogy beletartoznak ebbe, azonban a térképen a város nekem kicsit csalódás. Még ha nagy is a terület, nézd meg, full ki van zoomolva az egész és elvileg nincs már kisebb utca, látni az egész architektúrát. Liberty City is kb ennyi utcával volt tûzdelve, szerintem elvárható lett volna, hogy a város méretén is növeljenek, ne csak az egészen egyben.
Malakai
Azért látszik mennyivel messzebb vannak valóságban a nagy épületek.
De azt ne is várjuk azért, hogy területben akár csak megközelítõleg visszaadja, Los Angeles az USA legnagyobb alapterületû városa.

Az ilyen 5x akkora a térkép szövegeket meg úgy kell nézni, hogy abban benne van a vidék is, sõt az nincs megerõsítve, de meglehet, hogy az oceánfenék is.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

kis szar város 😞
ProGabe

dikk, észak?
tutituti
ez az.Szerintem ez a térkép 2/3-a és Észak felé lesz a vidék.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tommygear
vidéki területek rajta sincsenek ezeken DÉK
nem tudom, hogy a kis utcák mennyire látszódnak a képen, de a város komplexitása ezt nézve még mindig kb csak a gta iv-et üti, vagy szinte azt sem. Kíváncsi leszek a végleges játékra meg a méretekre, mert szokás szerint kurva nagyot túloztak szerintem. Csak olvassátok el a korábbi években, hogy milyen pletykák meg milyen hivatalos megjegyzések hangoztak el a játéktérrel kapcsolatban. A külsõ területekkel tényleg szép nagynak néz ez ki, de én inkább örülnék egy egészséges 2/3 - 1/3 város-vidék aránynak. Vagy a franc tudja.
Yoda001
az lehet, de hogy a térkép nem az õ munkája, az is biztos... ezt egészítette ki:

ez pedig igencsak hivatalos, annyi, hogy a GTAForums.com-on ezt összevágták egybe... 😊

a tengeralattjárós kép pedig hiába twitteres, szintén GTAForums-ról való...
"UPDATE: Igencsak rejtélyes a screenshot megjelenése. Egy OneNewScreenshot nevû felhasználó regisztrált ma a GTAForumson, aki elõször egy torzított képet tett közzé, majd késõbb frissítette a posztját, és belinkelte a teljes képet. És azt ne is említsük, hogy ma véletlenül május 24. van..."
május 24 pedig ugye az egyik trailerben volt nagyon felkapott dolog... 😊
forrás a GTAPlace..

http://9gag.com/gag/5135249

kill3r21
nfohumpon kreálta valaki.....😊
állítólag fake
Master91
Hivatalos?
Vagy gamestar?
kill3r21
kill3r21
hungary27
akár gta4 is lehetne
Új Screenshot twitteren

RiCSi1234
És ezen el fog futni? Intel Pentium 4 Ati radeo... 😄D <#idiota>

GTA V (*.*)

még a gépigényt is beleírom 😉
Master91
Lesz PC-re?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tommygear
szerintem is
holnap már tényleg befejezem a FAQ-t, mert úgy látom, szükség van rá 😊
megint egy nagy sziget lesz az egész, és csak Los Santos lesz benne meg a vidéki részek
a méretek pedig inch-ben értendõk, 1 inch = 2.54 cm
mert te jobban értesz a térképészethez?
oda lett irva hogy 21:26 os méretarány.
és közép amerika akárogy nézzük akkor mint magyarország keleti part vs nyugati, tudom mert apukám használt ruhákat hoz haza és már jártam egyszer ott.
de mind1, hagyjuk inkább

szia, Gordon vagyok.

tommygear
és akkor jobb meg bal oldalt lesz majd az óceán?
san francisco is benne lesz vagy csak a keleti part?
mer úgy látnám mintha egy szeletke lenne közép amerikából

szia, Gordon vagyok.