27719
  • sanyiute
    Sziasztok srácok nem tudjátok hogy amit a játékba fotózok és fel kerül >>>Ide<<< mert regisztráltam azokból hogyan lehet törölni ?
  • ldavid
    csökken azért eladásuk bőven. a guru is majnem lehúzta rolót a múltkor, amikor az akkori kiadó kivonoult és nem kellett senkinek.
  • MerlinW
    Hidd el, ha nem fogynának jól, már rég nem lennének.
  • csuuzli
    a varázsa annak, hogy gyűlik a szemét a polcokon
    csodálom, hogy még életben vannak az újságok... ok mondjuk egy öregeknek szánt népszava vagymiféleség még érthető, de egy fiataloknak, gamereknek akik netet használnak, mi a fenének
  • MerlinW
    Nem is kevesen. Az emberek nagy része jó esetben napi max 1-2 órát tud gép előtt tölteni. Emellett ott a lapozgatás varázsa is. Újságot olvasni jó.
    A Take-Two egy embere azt nyilatkozta, hogy lesz XBox One-ra egy pár exkluzív név . Azt spekulálják, hogy lehet a GTA V megjelenik rá és ps4 meg PC még később lesz... forrás
  • akyyy
    persze, a bidámbidámok akiknél nincs mindenhol internet.
  • csuuzli
    vesz még valaki magazint, de komolyan?:D
  • MerlinW
    A videó a játék megjelenéskor készült, csak ugye a magazin lemezmellékletére kerül először, és csak pár héttel később online.
  • ldavid
    de legalább minőségi a mikrofonjuk
  • Lunki88
    Sarcasm on?
    hihetetlen jól felvették a ritmust a srácok, épp időben csináltak egy ilyen videót
  • mester1987
    A videoteszt

• Nismo GTR 69
    Sziasztok!

GTA V Online-hoz (PS3) keresnék egy partnert, akinek szintén szüksége van az online trófeákra ( PL: nyerj mindenből 1-et stb.) szóval amihez 2 ember szükséges, plusz amiben szeretne, én is tudnék segíteni.
    Ha tud, kérem segítsen valaki :)
    PSN : Danikaaa93
  • bertino
    dehogynem.
  • JaSoN HuNTeR #9702
    Lehet hogy meg sem jelenik PCre :(
  • Snexi
    inkább 3 hónap (április legvégén jött ki a konzolos és augusztus legelején jelentették be pc-re)
  • Rayden02
  • akyyy
    dehogyisnem... gonodlom neked is az. szörnyü :(
  • Rayden02
    Miért szerinted nekem állandóan ugyanazt válaszolni nem az?
  • akyyy
    ehz és ehez hasonlo tartalmu hozzászolást kb havonta olvasok.... kicsit már uncsi.
  • Rayden02
    A GTAIV esetében 4 hónap telt el a konzolos megjelenés után,
    ha jól emlékszem augusztusban jelentették be,
    majd 4 hónapra rá (December?) már meg is jelent!
    Persze ez idő alatt is becsúszott egy pár hetes késés,de
    ezt már megszokhattuk a R*-tól!
  • xxdani
    az 1 hétre ígért patch-et is 2-3hétre rá dobják és azt is DLC nélkül pedig beígérték...szerinted, ha azt mondják, hogy decemberre lesz pc-s verzió mennyivel lenne jobb amikor kiderül, hogy ja nem boccs február...jah inkább április
  • ldavid
    talán jövő hónapban
  • Hunter of Deer
    azert lassan mar illo volna vmit mondania a Rockstarnak hogy mikor jon a PC-s verzio ...
  • Evoluti0N
    Eddig közel 45 órám van a játékban és nem nagyon találkoztam buggal. Mondjuk mire én elkezdtem, addigra kijött pár patch is. Lehet, hogy sok mindent kijavítottak addigra. Ugyanakkor érthető, hogy egy ennyire összetett játékban több a bug, mint egy 4 órás csőjátékban.
  • Robi546
    Tényleg vicces csak ahogy látom a videóban... Ilyen bugos a játék ? Például a rendőrt leüti és láthatatlan majd lövöldöz az emberre ? Remélem nem ilyen bugos a játék. :D
  • Rayden02
    Rég röhögtem ilyen jót!
  • Béla9248
    Oksa! Köszi!
  • ldavid
    8-asra nem fér 8GB csak 16-osra
  • Béla9248
    1 lemeznek 16giga?!
  • Loco
    Nem, ez a Paleto score setup mission volt. Majdnem filmszeruen jo a forgatokonyv, a karaktervaltasok annyira jol megfuszerezik, allati.
  • xxdani
    minimum 16 giga
  • Béla9248
    Mekkora usb kell a 2-es lemeznek? Mert nekem van turbina....
  • Evoluti0N
    Ez a Did Somebody Say Yoga küldi. Hát kész volt teljesen. :D

Kérdés: Ha megveszek egy valamit. Pl: vontatós vállalat, repülős izé, stb. Akkor az ottani küldik, azok ilyen végtelenszer megcsinálható, ismétlődő valamik, vagy meghatározott mennyiségű küldi van, külön sztorival?
  • xxdani
    az, hogy nincs nálam 16gigás második opció. mondom engem nem zavar. csak arra reagáltam, hogy nincs is pop up boxnál..de van
  • Loco
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hat ez kurvanagy. Eppen most kezdte el Michael osztani Trevort, hogy mekkora hipszter. Tele van poennal a jatek, a radion is szakadni lehet :)
  • arty
    lemez1 hdd-n
    lemez2 usb-n
    nincs turbina, nincs popup

problem? ;)
  • xxdani
    xbox ob szintén egy helyre felmásolva észrevehető a pop up , de nem általános nem folytonos, így pont leszarom. inkább mint a turbina zaj
  • Fidolorous
    nekem meg ez lesz az mert nem akartak realisztikusak maradni :D