Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
uramisten... amugy majdnem elhittem, hogy nem csak egy troll vagy 😄D
Forza.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
szia, Gordon vagyok.
általában az összes gyár/kiadó feladja elveit, és kedvez a zombi, mitugrász, kis okoskodó xboxos tökkelütött óvodásoknak, mert õk a fõ közönség, a 15 év alattiak, akiket jellemeztem.
tisztelet a kivételnek.
Eleve nem is kéne foglalkozniuk 18 év alatti vásárlók igényivel, a többieknek meg van pénze újítani, aki szereti a játékot, ha nincs keressen más hobbit.
szia, Gordon vagyok.
marketing stratégia ez is, ahogy az is, hogy nem jelentik be pc-re(mert nyilván ott szebb, jobb lesz, meg warezabb)
#5148 a kiadó biztos nem. miért mondanák azt a potenciális vásárlóknak hogy várjanak x hónapot, ha az elsõ hullámban is eladhatják nekik a terméküket? (ráadásul magasabb áron)
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Szerintem célszerûbb lenne a nextgenekre alapozni, én ki sem adnám xbox360 ra meg playstaton 3 ra, csak a 4-re fullos grafikával.
szia, Gordon vagyok.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
szia, Gordon vagyok.
szia, Gordon vagyok.
Ja,jut eszembe! Játékélményekkel majd a konzoltopikba tessék fáradni! DD
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
(egyetlen 3D gta, amit nem nyomtam végig, hányingerkeltõen erõltetett a niggafeeling. nameg, pécén a gamepadommal nem megy... 😄 )
Forza.
Annak ellenére hogy a világ mennyire szépen kidolgozott (fõleg ENB-vel és közel maxon) az egész játék komolytalan, semmilyen. Remélem a GTA V kinövi ezt is ha már maga a világ egészen jól kidolgozott, realisztikus.
Így hirtelen ezeket tudom felsorolni mint negatívum (Gay Tony)
- Nincs igazán történet, ha nem figyelünk oda hamar elveszünk
- Idegesítõ, gyerekes, erõltetett karakterek (Bruce és Mori megnyeri az arany kupát ebben a kategóriában)
- A párbeszédek 90%-ka nem tartalmaz semmi érdemi információt. A kocsiban, küldetések közbeni dialógusok annyira 0 tartalommal bírnak hogy már fáj. Csak fossák a rizsát a semmirõl.
- Már unalmas hogy mindenki drogozik, öngyilkos hajlamú, vagy csak szimplán idióta.
- Üres játéktér. Ugyan a Tonyban lehet ejtõernyõzni, meg drog háborúzni, de hamar unalomba fullad az is.
- Utcai bandák teljes hiánya így hiába mocskos elméletileg a város, semmit nem tapasztalunk belõle.
Remélem ezeken javítanak az V-ben. Jó lenne ha a komoly térkép mellé végre kapnánk egy jó történetet, jó karakterekkel, szóval minden olyat ami a fent felsoroltak teljes ellentéte.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Amikor olcsó lett (és lett alá gépem) átálltam a pécésre, csak ökörködésbõl már összejött benne 8 óra.
Najo, ebben van kb félóra multi is 😊
Forza.
A GTAIV komolyabb hangvételének örültem, bár az is tetszett volna, azért ha elszórnak pár nem feltétlen életszerû küldetést, mint a korábbi részekben, nem olyan szinten mint az SA, de mondjuk VC szinten.
Ami meg a fõ küldiket illeti nem lehet tudni, annyit említettek, hogy 5-6 fõ, nagyobb, bonyeszabb rablás lesz a sztori folyamán.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A GTA4-et oly módon szarrá untam hogy szavakkal leírni nem lehet. A 3. szigetre átérve kezdõdtek az olyan küldik amik már jók voltak. Addig meg pfff.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Apropó írtam R* nak levelet amiben érdeklõdtem a történet hosszúsága felõl ( vagyis hány fõ küldi lesz) erre most 2 nap múlva írják vissza hogy titok , de a megjelenéséig még sok új infót fognak szolgáltatni nekünk...
Ti mit gondoltok hány fõ küldi lesz benne?
GTA 5 várható megjelenés: 2013.9.17
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
amit linkeltem azon is le van írva minden
LOL, a hazug patkány píáros 😄
értsd: rdr és gta4 is egy rakás fos volt ps3on... ordított róluk az "elkötelezettség" 😄
Forza.
"the first Official Gameplay Video is on its way..." link
ez meg a szokásos vicces szöveg 😊
"The only versions of the game that we have announced are for the Xbox 360 and PlayStation®3 which are set for a September 17th worldwide release. We don’t have anything to share about the possibility of a next-gen or a PC platform release at this time"