27719
-
ldavid #9757 1-2 hónapot még várj vele szerintem.
de amúgy igen, én sem bánnám már ha történne valami.. -
#9756 Mégis milyen pc verzióig? Erősen úgy tűnik vennem kell egy ilyen konzolt ha játszani akarok vele :( -
mester1987 #9755 A PC verzióig, mint fan-made.
Szerintem kurva nagy lett!!!
-
Ironman2 #9754 LOL -
#9753 Arról a szellemről már régóta fentvan egy videó. nem újdonság :D -
TomStorm #9752 :D
Megyek megnézem:) -
bozsoki93 #9751 https://www.youtube.com/watch?v=xBWSq7jsHEo
Ez a szellem jelenik meg 23:00 és éjfél között egyik hegyen. Érdekes :)
Ha közel megyek hozzá eltűnik. -
TomStorm #9750 Az még nem zavar.Tény,hogy lehetne jobb viszont a motorozás nem tetszik és még a zene is szól akkor is ha nincs rajtam bukósisak:D
Ettől függetlenül még azzal is elvagyok,imádom ezt a játékot mert van tartalom és szépen fut a gépen.
Most elölről kezdtem és mindent meg fogok benne csinálni amit csak lehet.Az első "végigjátszás" kb.semmit nem ért mivel ismerős is játszott a profilommal mikor nála volt a PS és bő 30-40%-ot tuti ő ment rajta.Valahogy nem becsültem meg eléggé a játékot mert éppen el voltam foglalva a Ps exkluziv-okkal mint te jelenleg TLOU-al szal értheted mi a pálya.
De most Box-on nagyon élvezem:-) -
CamelX #9749 Elég egy néhány kör Assetto Corsa és az a megszokás köddé válik :D
(hiába más stílus) -
#9748 egen, majdnem mindent meg lehet szokni
ellenben szeretni sose fogom :( -
#9747 A kocsik irányítása GTA IV után nekem is nagy csalódás volt, de hidd el egy idő után meg lehet szokni. -
#9746 elkezdtem, de kissé lelohasztott a gyengus autófizika :((
meg most megkaptam kölcsönbe haver last of us-át és azt akarom letolni "gyorsan" :) -
TomStorm #9745 Ja tényleg egyébként így van de XB-on ott stabil ahol kell.Sokkal élvezhetőbb így.Legalábbis nekem így jobban tetszik a játék
Te végigvitted már? -
#9744 nem jobb. vannak pillanatok, amikor a ps3asnak jobb a frémje, van amikor a boxosnak. sajna egyik se stabil :( -
TomStorm #9743 Ja bocs,rosszul tettem kedvencekbe ez nem a konzolos topik-.- -
TomStorm #9742 Nextgen-re kiváncsi lennék bár nálam X360-on frame jobb! mint Ps konzolon és számomra még elfogadható a grafika.Next-en tuti jobb és szebb lenne csak hát kijátszottam majdnem Ps3-an aztán most elkezdtem X-en hát Nextgen-en már biztos nem fogom megint elkezdeni:D -
Coral Springs #9741 Buta nő. Ilyen alapon az összes szőkehajú nő perelhetne, mert belelátja az arcát a karakterbe. -
#9740 nextgen-re bejelentették már? Ha nem én rra gyanakszom, hogy azokkal együtt teszik, és a megjelenés is együtt lesz majd. -
#9739 Egyértelműen beszélsz balgaságokat:) -
csuuzli #9738 egyértelműen a karácsonyi nagy vásárlás után jelentik be pcre, kész pont -
#9737 Valszeg lesz PC-re, de pl RDR-t nem adták ki pedig az is hozott volna a konyhára. A másik, hogy a portolás sem 1 millió dolcsi, és nem egy embert kötnek le, hanem egy komplett stúdiót. Szóval ezek mindig üzleti és logisztikai döntések. Ha másra kell az emberi erőforrás, vagy a pénz akkor nem foglalkoznak a fillérekkel. -
#9736 jövő augusztus. írd fel, majd visszatérünk rá :) -
#9735 Szerinted azért, mert még nem jelentették be biztos, hogy nem lesz PC-re? Biztos, hogy lesz. Megvárják azt, amikor a PS3 és Xbox 360 eladások már nem hoznak annyit, és majd akkor bejelentik. Mondjuk még ott vannak a nextgen konzolok amikhez tökéletes lenne kiadni bundle formájában, és akkor még a Sony és Microsoft is jól jár. Ki van ez találva, de amúgy is szerinted a R* eldobna magától jó pár millió dollárt?
-
#9734 Nem jön PCre. -
Evoluti0N #9733 Tavaszt pletykálnak. Hogy honnan indult a pletyka, azt nem tudom. Hivatalos bejelentés még sehol semmi. Még félhivatalos sem. Én csak azért imádkozom, hogy jobb legyen a port, mint amilyen a 4-nél volt. -
mester1987 #9732 PC-s bejelentésről senki semmit?
TIPP-MIX: vagy tavasszal lesz a szezonja a Rockstarnál az ilyesmiknek? -
Evoluti0N #9731 Nincs is több. -
nú #9730 Azt hiszem áttérek a konzolos életre és ha már 2013, nem szeretnék pénzt adni a régi szériára. Csak hát eléggé húzónév nekem még mindig az, hogy ott instant megkapom a GTA V-öt, a Red Dead Redemptionről meg nem is beszélve (bár úgyis csinálnak egy új részt majd az újakra is). -
ldavid #9729 muszáj lesz nekik bejelenteni mert Lindsay Lohan perel, és szükség lesz a pénzre :) -
#9728 Jelencsék má beeeeeee!
Tényleg jó lenne, ha a VGA-n, vagy mi a nevén jelentenék be. Van annál jobb alkalom, amikor megkapja az adott játék az "ÉV játéka" címet? -
csuuzli #9727 egyenlőre ja -
nú #9726 esetleges ps4 illetve xbox one verziókról gondolom ugyanannyi hír van, mint a PC-sről, igaz? -
#9725 Triatlonból mennyi van a játék során? Mert én eddig 3-at csináltam meg, és nem ad újat. -
#9724 Hy.
Lenne több kérdésem is.
Szóval nagyban játszok a játékkal.Most volt a vidéki rablás a sztoriban,tehát ez már nem az eleje.Valahogy elmarad a nagy áttörés mert eléggé nincstelen vagyok.Alig van lóvém a játékbeli árakhoz képest.Most van kb 400K-m fejenként.Ennyiből alig lehet vmit venni.Franklinnel megvettem a fües boltot de az is csak 9800dollárt hoz hetente.Tudtok vmi jó tippet adni pénzhesz?A tőzsdéhez tudtok tippeket adni?Mert azt tudom h be lehet fektetni és ártani a vetélytársaknak,de hogy hogyan azt nem tudom.Sztem eléggé nehéz lehet megtalálni az ellenfél szállítóautóját vagy ilyesmi........
Amúgy ez a játék 10/10-es remekmű.Trevor pedig a kedvencem,egyszerűen elképsztően jó karakter.A többieket is nagyon szeretem.Remélem a játék végén nem hal meg egyik sem,pláne h még nekem kell választani.... -
idnagy #9723 Készítettünk egy CREW-t direkt magyar játékosoknak, várunk mindenkit: budapest crew
http://socialclub.rockstargames.com/crew/budapest_crew -
#9722 hahahaha -
#9721 Tessék nevetni.. :) -
bozsoki93 #9720 Egy érdekes hibát véltem észrevenni, egy sofőr nélküli autó forgatja a kormányt:
https://www.youtube.com/watch?v=wb18vlL4rFA
(PS3) -
csuuzli #9719 hát én nem szarok órákig, bár érthető :)
de a dvd mellékletet még mindig nem értem :D minek az -
#9718 Más a feelingje :)
Azért igyekeznek olyat is pakolni az újságba ami nem online, meg jobb sxarás közben lapozgatni mint tabletet vagy telefont nyomogatni :)