27719
  • ldavid
    1-2 hónapot még várj vele szerintem.
    de amúgy igen, én sem bánnám már ha történne valami..
  • bakvarnyu
    Mégis milyen pc verzióig? Erősen úgy tűnik vennem kell egy ilyen konzolt ha játszani akarok vele :(
  • mester1987
    A PC verzióig, mint fan-made.
    Szerintem kurva nagy lett!!!

• Ironman2
    LOL
  • speed01
    Arról a szellemről már régóta fentvan egy videó. nem újdonság :D
  • TomStorm
    :D
    Megyek megnézem:)
  • bozsoki93
    https://www.youtube.com/watch?v=xBWSq7jsHEo

Ez a szellem jelenik meg 23:00 és éjfél között egyik hegyen. Érdekes :)

Ha közel megyek hozzá eltűnik.
  • TomStorm
    Az még nem zavar.Tény,hogy lehetne jobb viszont a motorozás nem tetszik és még a zene is szól akkor is ha nincs rajtam bukósisak:D
    Ettől függetlenül még azzal is elvagyok,imádom ezt a játékot mert van tartalom és szépen fut a gépen.
    Most elölről kezdtem és mindent meg fogok benne csinálni amit csak lehet.Az első "végigjátszás" kb.semmit nem ért mivel ismerős is játszott a profilommal mikor nála volt a PS és bő 30-40%-ot tuti ő ment rajta.Valahogy nem becsültem meg eléggé a játékot mert éppen el voltam foglalva a Ps exkluziv-okkal mint te jelenleg TLOU-al szal értheted mi a pálya.
    De most Box-on nagyon élvezem:-)
  • CamelX
    Elég egy néhány kör Assetto Corsa és az a megszokás köddé válik :D
    (hiába más stílus)
  • arty
    egen, majdnem mindent meg lehet szokni

ellenben szeretni sose fogom :(
  • Lunki88
    A kocsik irányítása GTA IV után nekem is nagy csalódás volt, de hidd el egy idő után meg lehet szokni.
  • arty
    elkezdtem, de kissé lelohasztott a gyengus autófizika :((

meg most megkaptam kölcsönbe haver last of us-át és azt akarom letolni "gyorsan" :)
  • TomStorm
    Ja tényleg egyébként így van de XB-on ott stabil ahol kell.Sokkal élvezhetőbb így.Legalábbis nekem így jobban tetszik a játék
    Te végigvitted már?
  • arty
    nem jobb. vannak pillanatok, amikor a ps3asnak jobb a frémje, van amikor a boxosnak. sajna egyik se stabil :(
  • TomStorm
    Ja bocs,rosszul tettem kedvencekbe ez nem a konzolos topik-.-
  • TomStorm
    Nextgen-re kiváncsi lennék bár nálam X360-on frame jobb! mint Ps konzolon és számomra még elfogadható a grafika.Next-en tuti jobb és szebb lenne csak hát kijátszottam majdnem Ps3-an aztán most elkezdtem X-en hát Nextgen-en már biztos nem fogom megint elkezdeni:D
  • Coral Springs
    Buta nő. Ilyen alapon az összes szőkehajú nő perelhetne, mert belelátja az arcát a karakterbe.
  • kifli
    nextgen-re bejelentették már? Ha nem én rra gyanakszom, hogy azokkal együtt teszik, és a megjelenés is együtt lesz majd.
  • MerlinW
    Egyértelműen beszélsz balgaságokat:)
  • csuuzli
    egyértelműen a karácsonyi nagy vásárlás után jelentik be pcre, kész pont
  • MerlinW
    Valszeg lesz PC-re, de pl RDR-t nem adták ki pedig az is hozott volna a konyhára. A másik, hogy a portolás sem 1 millió dolcsi, és nem egy embert kötnek le, hanem egy komplett stúdiót. Szóval ezek mindig üzleti és logisztikai döntések. Ha másra kell az emberi erőforrás, vagy a pénz akkor nem foglalkoznak a fillérekkel.
  • Tikal #9736
    jövő augusztus. írd fel, majd visszatérünk rá :)
  • NagyiBMX
    Szerinted azért, mert még nem jelentették be biztos, hogy nem lesz PC-re? Biztos, hogy lesz. Megvárják azt, amikor a PS3 és Xbox 360 eladások már nem hoznak annyit, és majd akkor bejelentik. Mondjuk még ott vannak a nextgen konzolok amikhez tökéletes lenne kiadni bundle formájában, és akkor még a Sony és Microsoft is jól jár. Ki van ez találva, de amúgy is szerinted a R* eldobna magától jó pár millió dollárt?
  • JaSoN HuNTeR #9734
    Nem jön PCre.
  • Evoluti0N
    Tavaszt pletykálnak. Hogy honnan indult a pletyka, azt nem tudom. Hivatalos bejelentés még sehol semmi. Még félhivatalos sem. Én csak azért imádkozom, hogy jobb legyen a port, mint amilyen a 4-nél volt.
  • mester1987
    PC-s bejelentésről senki semmit?

TIPP-MIX: vagy tavasszal lesz a szezonja a Rockstarnál az ilyesmiknek?
  • Evoluti0N
    Nincs is több.
    Azt hiszem áttérek a konzolos életre és ha már 2013, nem szeretnék pénzt adni a régi szériára. Csak hát eléggé húzónév nekem még mindig az, hogy ott instant megkapom a GTA V-öt, a Red Dead Redemptionről meg nem is beszélve (bár úgyis csinálnak egy új részt majd az újakra is).
  • ldavid
    muszáj lesz nekik bejelenteni mert Lindsay Lohan perel, és szükség lesz a pénzre :)
  • ProGabe #9728
    Jelencsék má beeeeeee!

Tényleg jó lenne, ha a VGA-n, vagy mi a nevén jelentenék be. Van annál jobb alkalom, amikor megkapja az adott játék az "ÉV játéka" címet?
  • csuuzli
    egyenlőre ja
    esetleges ps4 illetve xbox one verziókról gondolom ugyanannyi hír van, mint a PC-sről, igaz?
  • cenobite
    Triatlonból mennyi van a játék során? Mert én eddig 3-at csináltam meg, és nem ad újat.
  • The Protector
    Hy.

Lenne több kérdésem is.
    Szóval nagyban játszok a játékkal.Most volt a vidéki rablás a sztoriban,tehát ez már nem az eleje.Valahogy elmarad a nagy áttörés mert eléggé nincstelen vagyok.Alig van lóvém a játékbeli árakhoz képest.Most van kb 400K-m fejenként.Ennyiből alig lehet vmit venni.Franklinnel megvettem a fües boltot de az is csak 9800dollárt hoz hetente.Tudtok vmi jó tippet adni pénzhesz?A tőzsdéhez tudtok tippeket adni?Mert azt tudom h be lehet fektetni és ártani a vetélytársaknak,de hogy hogyan azt nem tudom.Sztem eléggé nehéz lehet megtalálni az ellenfél szállítóautóját vagy ilyesmi........
    Amúgy ez a játék 10/10-es remekmű.Trevor pedig a kedvencem,egyszerűen elképsztően jó karakter.A többieket is nagyon szeretem.Remélem a játék végén nem hal meg egyik sem,pláne h még nekem kell választani....
  • idnagy
    Készítettünk egy CREW-t direkt magyar játékosoknak, várunk mindenkit: budapest crew
    http://socialclub.rockstargames.com/crew/budapest_crew
  • Nesuten
    hahahaha
  • RiCSi1234
    Tessék nevetni.. :)
  • bozsoki93
    Egy érdekes hibát véltem észrevenni, egy sofőr nélküli autó forgatja a kormányt:

https://www.youtube.com/watch?v=wb18vlL4rFA

(PS3)
  • csuuzli
    hát én nem szarok órákig, bár érthető :)
    de a dvd mellékletet még mindig nem értem :D minek az
  • kill3r21
    Más a feelingje :)
    Azért igyekeznek olyat is pakolni az újságba ami nem online, meg jobb sxarás közben lapozgatni mint tabletet vagy telefont nyomogatni :)