27719
-
TomStorm #10628 Ahha!:D -
Baxo #10627 Igen, ezért nem is haragudhatunk az 1 éves csúszásért. :D -
CamelX #10626 Annyiszor ugrik le onnan hogy ez már valami kapitális hiba a mátrixban :DDD
(...vagy gif) -
#10625 azta, ez most komoly? -
#10624 -
TomStorm #10623 Milyen macska,hol? -
#10622 A legfontosabb dolgok:) -
#10621 arra kíváncsi leszek tényleg mozogni fog-e a fordulatszámmérő/kilométer óra.
meg hogy lesz e macska. -
RYO21 #10620 De a különböző gyalogosok, járművek egyéb objektumok szimulációja már igen. És ez főleg CPU számítások, aztán jön a sok fű ami pedig a videokártyákat fogja megizzasztani. -
#10619 Nagyobb memóriahasználaton kívül mást nem nagyon igényel egy nagyobb terület. -
#10618 Az optimalizálcióról beszéltem nem összehasonlítottam, jól meglett csinálva és ez tény, azért reménykedek hogy ez is jól meg lesz csinálva nem azért hogy ugyan az legyen a gépigénye xD. -
Skyline #10617 És a Max Payne 3 sem mondható alacsony gépigényűnek a full látványhoz..:) -
Evoluti0N #10616 Van egy nagy különbség. Ez egy nyílt világú játék, hatalmas területekkel. -
#10615 PC edition of Max Payne 3 uses the same version of RAGE as GTA V Tehát a motor akkor csak ugyan az, ha a MP3 nak sikerült a portja faszán akkor van esély rá hogy ezé is fog. Szurkoljunk. -
#10614 Nyilván azért sem adják ki mert szerződés köti őket. Ha nem így lenne mindenre egyszerre jönne, hiszen az tesz jót a részvényeknek. -
#10613 -
#10612 Ilyesmire gondoltam, ezeket elég felrakni még egyszer.
-
#10611 Azt a rész kivágják xD -
#10610 Szegényeknek spórólni kell most alig van zséjük biztos. De igaz -
ldavid #10609 meg a régi konzolok neve/logója... -
#10608 Legalább nem kellene legyártani a sok plakátot meg minden reklám anyagot még egyszer, mindegyik rajta van már a szeptember 17.-i dátum. -
#10607 Am az nagy lenne ha Szeptember 17. jönne ki az pont 1 év lenne az Xbox 360 és PS3 megjelenésnek :D -
#10606 Hát lehetséges hogy random végülis az ősz közepe ha úgy nézzük :D De R* biztos kidobja majd a pontos dátumot addig semmi se biztos. -
#10605 Szerintem csak az idő megoldotta: vett mindenki négymagost cput és a vgaja is jóval erősebb, mint anno. -
Lacika1992 #10604 576 oldalán előrendeléseknél 2014.10.01 -et írnak... az jelenthet valamit? vagy csak beírtak valami random dátumot? -
#10603 Én Happy vagyok és majd elő is fogom rendelni ha minden igaz. :D -
#10602 Jó hogy mondod, lehet neki kéne állnom annak is :DDD Itt pihen a polcon ^^ -
#10601 Hát ez remek, ahelyett hogy örülnétek egyesek máris a majdani magas gépigény miatt rinyálnak Én attól tartottam ugyanaz lesz mint az RDR soha a büdös életbe nem jön ki pc-re.
-
#10600 Az benne van -
RYO21 #10599 Vagy lesznek olyan szemetek, hogy nemengedik levenni a grafikát xbox360/ps3 szintre -
Coral Springs #10598 Én kb 3 éve. Maximum veszek majd egy erősebb VGA azt ennyi, a processzor elég erős még mindig ahhoz hogy kihajtson egy jobb VGA -t. -
#10597 Azért mondtam hogy a Max Payne 3 már nem volt elcseszve és ugyan az a motor azt hiszem szóval abbol kiindulva lehetséges hogy ez is értelmes lesz persze tudom hogy nem openworld meg jobb a graf de akkor is az már valami. -
#10596 Most ugyanaz a motor lesz, nem pedig egy új. Remélhetőleg tanultak már valamit. -
#10595 Amikor kijött a GTAIV ott is le lehetett venni mindent, mégis úgy futott mint egy rakás szar. -
#10594 Mondjuk vágod hogy lehet mindent állítani?:D Ha nem tetszik hogy annyi kocsi van az utakon lejjebb baszod azt csá. AA-t nem is igazán szoktam használni max FXAA-t 1080p-ben szoval azt letojom kb. Látótávolságot meg ugyan csak lejjebb lehet venni szoval az is mind1. Am se akarok el látni a másik univerzumig xD ÉN egy X360-as vagy PS3-as verzióval is teljesen meg lennék elégedve szerintem PC-n. -
#10593 Az a baj hogy már a hivatalos gépigényekben sem lehet bízni mert úgy elnagyolják hogy már vicc. Csak hogy mindenki szépen vegyek új cuccokat :D -
#10592 Pedig brutális gépigénye lesz, ne félj :)) A PS3 verzió esetében MEGDÖBBENTŐ, hogy egyáltalán fut. Jobb textúrákkal, particle effectekkel, AA-val és a megnövelt kapacitás miatt hemzsegő gyalogosok/autók miatt úgy fogja elfektetni a gépeket, ahogy kell. :DDD
Nem gond, majd ha kijön, látom már milyen gép kell neki, aztán veszek olyat ;DDD Úgy se upgradeltem 2 éve. -
#10591 Ez a warez duma amióta létezik egy f...ság,ezt ők is nagyon jól tudják.
Ha jó a játék nagyon mindegy ki tölti le sokan megveszik.
Ha 100 év után adják ki akkor is aki meg akarta anno venni megveszi aki nem soha nem fogja megvenni.
Ezeknek nem is a játékeladás számít hanem hogy minél több konzolt adjanak el vele...
Nem csoda hogy ma már nincs kb másolásvédelem,minek? -
#10590 Francokat már mikor elkezdték csinálni az egészet, vettek fel egy rakás embert hogy igényes pc portokat tudjanak csinálni fent volt az álláshirdetés a R* honlapján. Nem hiszem hogy a saját presztizsüket akarják azzal rontani hogy megint elcseszik az egészet. De mint mondtam GTA 4-et is kijátszottam 2x úgy hogy alig futott a gépemen de azért remélem ez máshogy lesz most hiszen idáig amit kiadtak játékot mindet ultrán tudtam tolni fullhd-ban. Ha ennyire elcsúszna a "normától" a dolog akkor sajnálnám a dolgot. Max Payne-t is szépen leportolták ha valami olyan dobnak össze fasza lesz. -
#10589 És nyilván azért nem adják egyből ki PC-re hogy ne töltse le a fél világ a 2. napon torrentről.