Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kb. 8-10 éves TV-nk van... Nagy képernyõ csak nem HD...<#shakehead>#shakehead>
Az RDR-t tudom játszani rajta. Sztem ~580-640p-s a felbontása...
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Grand Theft Auto (videojáték)
A sorozat története 1997 októberében kezdõdött, amikor a DMA Design (a mai Rockstar North) elkészítette a Grand Theft Auto névre keresztelt akciójátékot PC-re.
A játék grafikailag leginkább a képregényeket szimulálta, kevés és igen harsány színével. A felülnézetes, viszonylag kezdetleges 3 dimenziós megjelenítésû környezet sok lehetõséget kínált a játékosnak a randalírozásra. A játék három városban játszódik: Liberty City, Vice City és San Andreas. Jó hangulatával sok játékosnak tetszett a GTA elsõ része. 1998-ban a játék a Sony elsõ játékkonzolára, a PlayStationre is megjelent. A játék felülnézetes kameraállását a tv-ben közvetített autós üldözések helikopterrõl felvett jelenetei ihlették.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Szóval... miért is nem jelentetik meg PC-re egyszerre a konzolokkal?
Mármint nyilván NEM értek hozzá, de az akkora meló? Ha igen, akkor mea culpa, de a négybõl kiindulva, sokat nem görnyedtek fölötte, annyira ótvar szar átirat lett.
Félre értés ne essék, az egyetlen fájó pont az RDR volt, na azért ölni tudtam volna, ha egyáltalán nem jön ki a GTA5 PC-re, az se érdekel, mert én azon kevesek közé tartozok, akik azt mondják, hogy ezek után azér se veszem meg. Csak épp lehet, hogy nem is vagyunk olyan kevesen, akik úgy vannak vele, hogy kösz, de egy évvel késõbb, amikor már mindenki akinek konzola van hülyére játszotta magát vele, nos akkor már kösz, de kösz nem.
Szóval nem értem az üzletpolitikát. A GTA ugye közel sem konzolcím. Bizonyára az eladások tehetnek róla.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
(\__/) ( X.x) ( } . { )
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Grand Theft Auto 5 on PC has a confirmed release date on Tuesday 17 September 2013. It is 6 days left until you can play Grand Theft Auto 5 on your PC in the USA. View below for more Grand Theft Auto 5 release date details.
http://www.vgreleases.com/pc/releasedate-243263.aspx
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
priviben azt ígérte, nekem is beletol 2 kilót a masinába... !
(olyan kis intellektüell, egybõl szimpi volt)
Forza.
5 új karakter, névvel, foglalkozással, conceptben:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
aztán ha kiderül majd (jövõre) az ajánlott gépigény lehet lesz megint egy kis gépfejlesztés, mondhatni GTA ra szabom a gépem.
ha elõkerül a grafika mindenki gyorsan felkapja a kezét és mutatja hogy neem neem a grafika az kit érdekel hogy meri valaki felhántorgatni hogy hiba van benne, sokan pedig inkább csendbe maradnak, õk az okosak, de valakinek ki kell állnia az igazság mellett, hát itt vagyok én.
a második legfontosabb elem egy ilyen játékban a grafika a történet után, de semmi gond, ez a GTA V grafika teljesen rendben van, PC-n még kicsit szebb is lesz full max ra állítva mindent max élsimítással mint a bemutatott konzolos képeken.
de aki azt mondja, hogy már az is mind1 neki ha San Andreas szintû grafikával jön ki az nem ért hozzá, vagy csak reménykedik benne hogy úgy jobban fog futni a gépén.
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
Forza.
Forza.
vond csak le a nagyker, a kisker, a konzol royalti árát és máris max 30$-nál tartassz ...
Forza.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nos, végeztem egy hasonlítást a 3 játék területének nagyságával, Just Cause 2, Far Cry 3, GTA V.
49 négyzetmérföld=127 négyzetkilométer.
Just Cause 2: 1025 km²
Far Cry 3: (kb. a szárazföldi területtel számoltam. szigeten-csoporton kívüli óceán nem annyira érdekes a cápákon kívül. Kivéve az északi és a déli sziget közötti óceánt! Ez benne van a számításomban. igaz, nem négyzetalapú a behatárolása, de a "A" oldal ~5 km, a "B" oldal. ~5,6 km. Így Össz. ~28,5 km².
GTA V: 127 km²
A Just Cause 2 területében semmi nincs. Nincs élet, ezért kihúzva.
Far Cry 3:~28,5 km²
GTA V:127 km²
GTA V a nyertes a 3 játék közül. Far Cry 3-ban ráadásul nincsenek repülõ jármûvek. (csak a Glider) ezért GTA V bónusz pontot kaphat.
Más játékokat nem ismerek, (nem jut eszembe) melynek a nagy területével lehetne összehasonlítani.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
250 Milliót ossz el 60 -val <#eplus2>#eplus2>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Forza.