27719
-
#10588 És itt mi a garancia rá ,hogy nem cseszik el direkt?
Konzolba van a valag pénz ,majd letudják annyival a pc gyenge nem alkalmas rá ezért is halogatták stb szóval megmagyarázzák a nyomorukat amiért nem képesek optimalizálni.
De ez mind mind urban legend várjátok meg az őszt aztán meglátjátok. -
#10587 Mert szép a játék még nem jelenti azt hogy olyan gép kell hozzá hogy Paks jár mellé. Ha jól van portolva akkor nem lesz olyan brutális mint gondoljátok. Ne a GTA4 et vegyük alapul mert az el lett cseszve. De igazad ha legrosszabbra készülünk nem ér meglepetés. :D -
#10586 Mitől lenne az?
Senki ne ringassa magát ilyen vágyálmokba.Számoljon mindenki a legrosszabbal és akkor max meglepetés ér bár kétlem.
-
#10585 Most van konkrét gépigény vagy nincs? Nem kell találgatni hogy milyen lesz, majd megosszák lehet hogy sokkal felhasználóbarátabb lesz mint a WD remélem hogy az én gépemen majd fut faszán ha nem akkor lejjebb viszek 1-2 dolgot nem halok bele. GTA4-et is 2x úgy játszottam ki h alig futott kb :D Ha meg úgy fog futni mint a WD akkor happy vagyok. -
#10584 Kizárt, mert a GTA 5 yoo! Minden légy nem tévedhet! :D -
nú #10583 Nekem eddig hokinak érződik az egész. Nincs ismerősöm, akivel tudnám tolni, csak egy, de ritkán tudnánk összehozni közös sessiont. Amikor meg muszáj lenne több ember egy küldetéshez, akkor rendszerint gyökerekkel rak össze a rendszer. Fél perc alatt elbasszák a küldetést. Irritáló az egész így, kellene egy kis community.
Esetleg ha van köztetek ps3-as banda... :) Szívesen jelentkeznék, hogy legalább valami bejáratott közösséggel toljam a multit. Alig toltam pár órát, pedig már több, mint 100 órám benne van a szingliben. -
nú #10582 szerintem emberfüggő, én beletudtam élni magam mind3-ba. Bár kétségtelen, hogy sokan erre panaszkodtak, hogy így nem lesz beleélés. -
#10581 Ezt nem nevezném annak, hiszen ezek már a játék részei... bővített tartalomnak nevezném, ha több lenne benne mint a konzol verzioban, nem? -
ldavid #10580 az eddigi DLC-k meg ilyesmi (pl. járművek, fegyverek, ingatlanok) -
#10579 Remélem most már lesznek állatok is az ONLINE részben :) -
#10578 Az ONLINE része a legjobb, legélvezetesebb... rengeteg minden történhet ott, rohadt vicces tud lenni :) -
#10577 Mi az a bővített tartalom? -
#10576 ...modokat se felejtsük el. -
TomStorm #10575 De itt bővített tartalom lesz sokkal igényesebb látvánnyal.Mondjuk én hasra estem tőle Last.gen-en is:))
De ha nem tetszett online akkor miért kérdezed,hogy lesz e PC-re online??
Honnan tudod,hogy ennek nagyobb lesz a gépigénye??
Hogy írhatsz ekkora baromságot a sztoriról ami köztudottan Über jó?? -
#10574 Már bocs, de azt olvasom ki a szavaidból, hogy számodra a játék a szűken vett sztorival véget is ér. Ez kb olyan mint foci vb miatt tv-t venni. -
Coral Springs #10573 Minden jön PC -re is, a GTA Online is. Továbbá a már elkezdett profil használható lesz más platformokon is. -
Lacika1992 #10572 Csak 760 de viszont a proci 4771-es i7 meg 8gb ddr3-as ram... csak elég lesz ha nem akkor se gáz később még vehetek egy 4gb-s karit :D -
Neoncsoves #10571 őőőő oké, szóval PC-s verzió is lesz. akik a Watch Dogs gépigénye miatt sírtak, azok emiatt szerintem öngyilkosok lesznek. PS3-on végigjátszottam és nem estem hasra tőle (a storytelling system egy fos, nem tudod beleélni egy karakterbe se magad, mert kötelező váltogatni köztük) az Online-ra meg inkább nem mondok semmit..
Apropó, GTA Online is jön PC-re, vagy az még sztornó? -
#10570 Szavadon foglak. -
RYO21 #10569 Ma is elkapott ugyanaz az érzés mint 6 évvel ezelőtt -
#10568 R* soha nem adott ki bullshotot. Beállított, vagy pont nagyon jól sikerült képeket persze igen, de soha nem javítják fel őket, de is csinálhatsz majd pont olyanokat. -
#10567 Remélem nem csak a videó miatt turbózták fel ennyire a grafikát... -
#10566 amin a prevgen frém felével megy majd a gta5 :D -
CamelX #10565 Dehogynem. Feleannyiból vehetett akár egy nextgen szintű kártyát :D -
#10564 Ha nem GTX 770 4GB-osra vagy R290-re újítottál akkor nem nem érte meg sajnos. -
Lacika1992 #10563 Megérte gépet újítani :) várom sok szeretettel
576-ba meg az elsők közt leszek aki megveszi még aznap amikor kijön :) -
#10562 Éreztem én, hogy a sör amit iszok, valahogy jobban esik ma mint úgy általában.. :D Végre. :) -
#10561 PS4-es verzió!
Még egy pár gif:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Evoluti0N #10560 BTW ezek a képek PS4 vagy PC verzió? (habár gondolom, hogy a kettő egyforma lesz) -
#10559 -
#10558 a textúrák még a kisebbig része, mert az valószinű nem feljavított, csak prevgen-re a butított verzió lett kiadva :D
inkább az új effektek lesznek az érdekesek, lásd lenti képen a brutálfűt :) -
#10557 Éljen erre vártam már mióta, pc-s GTA V ás feljavított textúrával jön kíváncsi leszek :)) -
#10556 addig ritkán még tolhatom a Bokszomon is ... -
#10555 Addig Tauruszozgass :P -
#10554 Messze van, de ha normálisan optimalizálják örömmel kivárom! :D -
na Végre !!!
de
még messze van az Ősz -
Evoluti0N #10552 Itt volt már az ideje a master race verziónak is. Biztos jobb lesz, mint 720-ben 20 fps-sel. Habár ha mellélövik az optimalizációt, akkor lesz itt még sírás. :D -
#10551 Semmi különbséget nem látok! -
TomStorm #10550 Azigen,most látjuk majd milyen butított verzióval is játszottunk konzolon-.- -
#10549 Szerintem már jó ideje dolgoznak rajta és vettek is fel embereket direkt erre. Anno olvastam. :D