27706
-
ntex #26064 Lóversenyen tényleg lehet nyerni, de szerencse is kell hozzá. És vannak 1/30-as lovak is. Én 90%-ban 6-os lóra teszek amelyik a leg esélytelenebb, van hogy 1500-2000 zsetonból 45-60K zsetont hoz, persze baromi ritkán nyer nyilván leg esélytelenebbként. Valamelyik nap 90K-ról felmentem 280K-ig, aztán persze elöntött a nyereségvágy és elkezdtem nagyobb téteket pakolni 1 óra alatt el is buktam az egészet... :D
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.08.04. 10:41:02 -
Plata #26063 A zsetonjaid meg maradnak,de a pénztárnál be tudod őket váltani.
Naponta 50 ezret.
Vagyis kb óránként 50 ezret tudsz váltani,mert egy GTA nap kb 48 perc.
A kerék valódi naponta egyszer pörgethető,akár autót is nyerhetsz,azt ami ki van állítva.
Ha kasszánál beváltod a zsetont pénzre akkor be tudod tenni a bankba,bankba a pénzt telefonról is be tudod tenni nem kell ATM hozzá.
Csak előveszed telót felmész netre és ott a bank.
De zsetonból sok mindent lehet vásárolni,ruhát és dekorációkat a penthouse-ba.
Mondjuk elég drágák is vannak,jobb cuccok 50-80 ezer zsetonba kerülnek.De vannak olcsóbbak is,azt hiszem a legolcsóbb dísz 750 zseton.
Ha van penthouse-od a kaszinóban akkor naponta kapsz ingyen zsetont is és hozzá férést a VIP részekhez.
Én tegnap vesztettem lóversenyen is meg black jack-en is de pókeren nyertem egy csomót.
Azt mondják lóversennyel lehet nagyot szakítani,de nekem nem volt szerencsém,sosem nyert a lovam,pedig ha arra teszel amelyik a legesélytelenebb,az ötös vagy hatos számú és nyer akkor akár huszonhatszoros pénzt is fizet.
De nekem nem volt szerencsém vele.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.04. 07:34:38 -
Ironman2 #26062 Na azért elég hangulatos lett ez a kaszinó.5000-et engedélyeztem a játékbeli számlámról zsetonra,de állítólag igazi pénzért is lehet zsetonokat venni,ahogy olvastam.A lóversenynél rohadtul nem volt szerencsém,úgy mint a blackjacknél sem.A rulettnál az első kettő tekerés dupla nulla,nem tudom hogy jött ki neki kapásból.De mivel nem foglaltam le a dupla nullát,ezért minden el is veszett.Viszont érdekesen a félkarú rablóknál elég sok pénzt nyertem,főleg az egyik Twilight gépnél bejött 3 gyümölcs,és egyből meg is ötszörözte a zsetonomat.Most 16000 zsetonnal ott is hagytam a kaszinót.Egyébként a keréken is forgattam olyan lehetőséget hogy kapásból 3 szintet léptem,az most pont jól is jött.Csak mindennap egyet lehet forgatni vele.
Kérdés az hogy vissza lehet-e rakni valahogy a bankba a nyert összeget? (mert ha kilépek a kaszinóból,akkor már nem látom a zsetonjaimat)
-
Plata #26061 Más kocsiját nem tudod hazavinni.
Kuruma southernsuperautos-nál vehető. -
LaLee67 #26060 Loptam egy kocsit ami mas jatekose. Nem engedi sem festekszoros muhelybe sem sajat garazsba bevinni. Semmi mod nincs ra hogy ez a kuruma az enyem legyen?
Amugy Kurumat hol lehet venni, mert sehol nem lattam a neten?! -
Ironman2 #26059 Nekem alapból adott anno egy valag pénzt mikor megvettem a játékot.Még mindig van belőle.Nemrég új karaktert is indítottam.Köszi a válaszokat! -
Plata #26058 Minden GTA DLC ingyenes és egyből a játék része,játszhatod is,feltéve hogy van rá GTA dollárod,a DLC lakása például fullosan 6.5 millió GTA dollár,ez csak a lakás,kocsik és egyéb vackok még ki tudja mennyibe kerülnek.
És ott van a kaszinó,ahol annyi pénzt verhetsz el amennyit csak akarsz.Na persze nyerhetsz is,de nem olyan egyszerű az.
Manapság már nagyon szar ügy nulláról kezdeni Online-t,mert rengeteg DLC jött ki hozzá,régi játékosoknak annyi mindenük van amiről te egyenlőre álmodni sem tudsz.
Új játékos legjobban akkor jár ha nem sima GTA V-öt vesz hanem a prémium editiont,az alapból ad az Online-ban sok mindent,CEO és MC bizniszt,bunkert,lakást,kocsit.Stb. -
Plata #26057 Minden DLC alapból a játék része.
-
Ironman2 #26056 Kösz,ez volt a gond persze,még jó hogy csináltam biztonsági másolatot minden játékmentésemről anno.Már megijedtem.Viszont ezt a kaszinósat meg kell külön vásárolni,vagy ez már az online játék része? -
Plata #26055 Ha nincs mentésed a régi játékodból akkor újra le kell tolnod az első küldetéseket Online-hoz,bevezető küldit és talán az első két hármat,amíg a mentés el nem érhető sztoriban. -
Ironman2 #26054 Ja kösz,majd meglesem pár óra múlva. -
Ironman2 #26053 Mert a főképernyőn csak story mode,settings,és quit szerepel. -
ntex #26052 Lépj be offline-ba és ott próbálj meg átlépni online-ba. Ha nincs rá lehetőséged akkor végig kell megint csinálnod az elejét a Story Mode-nak. -
Ironman2 #26051 Ez most mi??? Fel akarom telepíteni újra,mert a régi uninstallálva lett gépfelújítás miatt,le is szedem a Social Club oldaláról,mivel anno beregisztráltam az eredetit.Elindítom,erre hiányzik belőle az Online.Pedig anno volt nekem,és van profilom is.Csak nem különvették? -
Plata #26050 Ha jól emlékszem nálam a nyilakkal lehet mozogni víz alatt.
De nézd meg a beállításokban mert lehet neked más. -
LaLee67 #26049 Vizben uszok es space t nyomva lemerulok, de felszinre hogy tudok uszni? Megfulladok mindig... -
LaLee67 #26048 Ok, kozben NC re jo kis videot talaltam es tiszta minden :) -
LaLee67 #26047 Koszonom, kiprobalom. Egy MC tudja termelni egyszerre a kokot/met/hamispenzt vagy mindhez kell uj MC? Bar valoszinuleg erre megkapom a valaszt hamar ha be tudok majd lepni az MC laptopba.
Vissza olvasgattam jo par oldalt melo kozben :) es olvastam valami olyasmit , hogy modderek penzt dobalak az emberhez?
Ha jol ertelmeztem a regebben leirtakat akkor ahhoz hogy egy NC hozzon penzt is , ahhoz kell MC bol Koko stb?
Ezek hogy kerulnek at az MC bol az NC be? Vagy az NC-t is aruval kell toltogetni es azt elava lesz penz?
Elnezest a sok bena kerdesert es hogy ekezet nelkul irok (nemet billentyuzet)
-
Plata #26046 De egyébként ha CEO vagy akkor M menü ott talán securo serv és kilépés CEO-ból.
MC-nél ugyanez,M menü és ott Motorclub,disband motorcycle club,asszem.Bocs ezeket fejből írtam. -
Plata #26045 Egyszerű,ha CEO vagy nem tudsz MC lenni,lépj ki CEO-ból és mehetsz MC-be.
Ha MC vagy nem lehetsz CEO.
Egyébként meg MC csak akkor legyél ha valamit csinálsz,mondjuk veszel supplyt gyárba vagy eladsz,utána azonnal lépj ki,mert ha MC vezetőként mászkálsz a játékban jó eséllyel be támadják a gyáraid valamelyikét.
Én sosem vagyok MC-ben,bemegyek a gyárba belépek laptopba és veszek supplyt,kilépek Mc-ből majd úgy ki a gyárból,így sosincs támadásom. -
LaLee67 #26044 Van ez a CEO epuletem vagy mi. Ott a komputerbe lepeshez eloszor csinalnom kellett valamit, hogy belephessek. Sikerult. Most viszont a Motorklubbomnak nem tudok belepni a komputerebe. Sirba visz, mert valami Igazgatonak kell ott lennem. Az M billentyu megnyitasanal nem talaltam semmit hogy atallithassak. Mit kell tennem? -
Plata #26043 Az a sztorira vonatkozik.
Kiírja akkor is ha online játékból lépsz ki.
Magától ment a játék,akkor van gond ha azt írja ki alul bal oldalt hogy save failed,olyankor lehet baj,de próbálj le hívni egy kocsit garázsból lehet meg javul. -
LaLee67 #26042 Koszi a segitseget, hasznosakat irtal :) Megyek probalok boldogulni. Az epuletek megvannak, mert megalodon vagy milyen pakkal vettem mindent.
Amit elfeledtem hogy kell mentenem valahol vagy automatan megy? Kilepeskor irja hogy a nem mentett dolgok elvesznek!
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.08.01. 17:59:07 -
Plata #26041 Úgy tudom valahogy meg lehet változtatni évente egyszer talán?
Ezt csak hallottam játékban,de nem biztos hogy jól emlékszem.
A karaktereden úgyis csak az SC neved látszik,az én karim neve Eileen,de akkor is Plata. -
Plata #26040 Nightclub vagy autólopó raktár.
Az Mc bizniszek akkor kifizetődők igazán ha csapatban tolod.
Mc bizniszből a kokain/meth/hamispénz éri meg igazán,mariska és irathamisító nem annyira,sőt az irathamisító szinte semennyire.
Nekem mariska csak duplás héten megy,akkor megéri,irathamisító nincs mert nem érdemes.
Bunkert eladni is lehet egyedül,de akkor csak negyedig szabad tele rakni,különben nehéz lesz eladni.
Legtöbb MC eladás 3-4 emberes legalább.Ha hagyod hogy a gyárad tele legyen.
MC eladás több emberrel több pénzt is ad.Ha olyan sessionban adsz el ahol sok játékos van kapsz high demand bónuszt eladásra,ami crew vagy barátokkal eladva kb 30%.
Nightclub-hoz kell hogy legyen MC bizniszed vagy CEO raktárad és bunkered vagy hangárod,Nighclubban 5 technikust vehetsz fel akik 5 féle cuccot termelnek a gyáraidból.Viszont az eladás rohadt egyszerű egyedül is.
Itt láthatod hogy írja a High demand bónuszt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.01. 17:59:15 -
LaLee67 #26039 Ami lemaradt: A Social clubbon vagy min LALee67 neven regeltem viszont Noi karaktert keszitettem es eleg hulyen nez ki a jatekban hogy noi karivak pasi nevvel boklaszom.
Van arra valahol modom, hogy megvaltoztassam a LaLee67 nevet? -
LaLee67 #26038 Koszonom a valaszod! Igy mar ertem.
Azert akarom csak eladni, hogy kozelebb legyen egymashoz minden ingatlanom, de most mar kezdek elallni ettol az otlettol.
Esetleg valami javaslat, milyen uzlettel erdemes foglalkozni ugy hogy egyedul jatszom? -
Plata #26037 Mi a fenének akarod eladni? Az pénzt termel,de egyébként meg nem lehet eladni,max féláron beszámítani egy másik ugyanolyan gyárba.
Teszem azt neked van drága városi hamis pénz gyárad de le akarod cserélni olcsó sivatagi hamis pénz gyárra,akkor eladod a városit az árának a felét meg beszámítja a sivatagiba.
De full eladni nem lehet.
Nem tudom hogy az ingyenes bunkert és gyárat hogy számolja be,nekem mindenből van legalább egy,de mindet rendes áron vettem,mert ki farmoltam az árát,így nekem beszámolja féláron cserénél.Hangárt cseréltem már,mert elsőre amit vettem nekem végül nem jött be,szar helyen volt.
Egyébként tudnod kell,hogy ha egy gyárat,klubot vagy bármit eladsz és elcserélsz egy másikra,akkor az új az nem lesz upgradelve,full stock lesz,abba is újra kell venni az upgradeket.
Upgrade meg kötelező mindenbe,anélkül keveset termel lassan több alapanyagból.
Upgradelt gyár gyorsabban többet termel kevesebb alapanyagból.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.01. 17:39:03 -
LaLee67 #26036 Sziasztok!
Par napja megvettem az online jatekot steamen kezdocsomaggal. Egyelore meg latin ez az egesz nekem.
A csomagban kaptam tobbek kozott bunkert motorsport uzletet stb.
A kerdesem az az, hogy hogy lehet ezeket a csomagban levo epuleteket eladni?
Youtubon neztem ezzel kapcsolatos videokat,de nalam az nem mukodik.
Vettem uj motoros uzletet kozelebb a szekhelyemhez , de semmi kedvezmenyt nem kaptam.
Most van ket ilyen uzletem,de az elso a Free uzlet ugyan ugy Freekent latszik a terkepen.
Bunkert akarok venni kozelebbit,de ha nem szamitja be a Freet akkor minek ? -
#26035 ki nem? :) -
#26034 Akkor meg mukodik a modszer, koszonom a megerositest. Igy a solo publicban lehet csinalni mindent, amit a publicban is lehet, kiveve a minimum 7-8 playeres toplistat eventeket. Csak hat ez "veszmegoldas" maximum, mert baromi unalmas egyedul, inkabb erdemes keresni egy jo crewt :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.07.23. 10:39:28 -
#26033 Meggondoltam magam, adok egy esélyt neki. Hétvégén megveszem és lesz, amilyen lesz. Legfeljebb majd megyek hozzátok kopogtatni :)
(ó, ha a rockstar megcsinálná a Mafia 1-et. bevizelnék örömömben) -
Plata #26032 De invite only-ban nem lehet bizniszelni,max heist vagy küldi. -
Gibor #26031 Én is ezt csináltam és órákig egyedül maradtam. -
#26030 most elkezdtem tolni ismét,illetve keresztfiam miatt solo sessiont inditottam,ott van egy olyan is hgy invite only session,ez nemtom volt e régebben...szal inditasz egy ilyet,mehet az inv a crew tagoknak és talán nyugi van. -
#26029 Igaz aktivan nem jatszottam kb 2 honapja, de akkor, amikor ezt "hasznaltam", nagyon de nagyon ritkan jott vissza egy-ketto, de az esetek 99%-ban inkabb egy sem. Ha azota a Rockstar ezt a megoldas "orvosolta", es most mar megint feltolti a jatek az ures sessiont, akkor nem szoltam.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.07.22. 15:55:50 -
#26028 oda gyorsan visszatalálnak a randomok -
#26027 Sokkal egyszerubb ha felfuggeszted a feladatkezeloben a gta-t 6-7 secre, igy a hirtelen jott magas ping miatt atkerulsz egy public, de solo sessionbe. -
#26026 Szerintem te már eldöntötted a kérdést... de majd ha mégis lesz átékmeneti kérdésed akkor segítünk szivesen. Még szerintem ha kéred a crew-ba is beveszünk. -
#26025 KIK?
p.s.: Nekem egyszer volt olyan session-öm amit reggel 7 körül csináltam és ment este 10-ig. Csak a mi crew-nkkal (és persze pár másik magyar baráti crew memberrel).
Egy idegen se jött be. Barát rámjoinolt. Aztán arra az ő barátja. stb... így tiszta tudott maradni.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2019.07.22. 12:57:42