27706
-
RepeszElek #26104 Fogadtam max téttel folyamatosan a legkisebb odds-re,ahogy tanácsoltad.
23 kör után nyertem is 210 ezret.
20 rongyot vesztettem,azért kössz a tippet :D
-
#26103 Szinte biztos, hogy jon, de mivel jelenleg meg a GTAO is csucsra van jaratva (meg ennyi evvel is a megjelenes utan) - a jatekosbazis pedig eleg nagy mertekben metszi egymast -, igy biztos, hogy PC-n nem sietnek vele. Tippre jovore kapunk mar egy release datet, vagy akar premiert is.
Koszi a linket, mostansag nem is neztem a heti/ketheti eventeket es jutalmakat.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.08.07. 14:49:00 -
#26102 Baromi jól lehet szórakozni a szenvedésen a OFF topic témánál,hogy valakiknek nem indul el a game, meg küszködnek vele. 10€ már a szürke boltokban a game. Ha ennyit nem ér meg valakinek, annak azért lehetne nagy kézrázással gratulálni.
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.08.07. 14:38:13 -
#26101 Valamelyikőtök esetleg egy telefont megereszthetne nekik, hogy mikorra tervezik :) -
ntex #26100 Biztos hogy jönni fog PC-re, már több morzsát elszórt ez ügyben a rockstar maga is... -
#26099 Gyerekek, ez a game valami fantasztikus.. igy hogy az összes business-t összehangolja az ember, eléggé jól csepereg a pénz.. (Tegnap 3,5 milla businessek " kiárúsítása" után....)
OFFTOPIC kérdés: van rá esély , hogy a Red dead 2 kijön PC re? nagyon nyomják a GTA ban, több jutalom ugye olyan, hogy Red deadhez is jár valami, egy pisztoly, egy pakli kártya stb.. ILLŐ LENNE összekötni a 2-t. Bár nekem PS4 en megvan a RDR2, de PC-re ismét tuti vevő lennék, ha kijönne :) Ok talán nem durranna akorát, mint annó mikor " next gen" lett a GTA és kijött PC re, mert a RDR2 igy is már gyönyörű. de szerintetek esélyes a közeljövőben? pl az Új konzolok érkezésével?
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.08.07. 14:18:49 -
Plata #26098 Na szóval a link azt mutatja mit kapsz be logolásért.
Csak hülye mobilon nincs szerkesztés. -
Plata #26097 link -
Plata #26096 250k pénz egy póló meg egy kép jár be logolásért. -
#26095 Beleptem ma reggel kave kozben egy a napi "spinre" es kaptam 250k-, mert... nem tudom, elnyomtam a rockstar uzenetet :) Megy mind kaszinora. (konnyen jott, vszinu konnyen megy)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.08.07. 08:21:37 -
Plata #26094 Nekem csaj karim van.
Egyébként már a köv DLC-n dolgoznak.
Lesz még DLC a GTA online-hoz,ez a kaszinós DLC annyi új játékost vonzott be és annyi játékos játszik a játékkal Online mint még soha,rekord sok játékos,többen játszanak vele most mint megjelenésekor,na meg többet is költenek rá.
Hülye lenne a rockstar ezek után ott hagyni,de írták is hogy már dolgoznak a következő DLC-n.
Meg marha boldogok mert a kaszinó DLC rekordokat döntött,rekord bevétel meg játékos.
Tegnap public sessionban játszottam,kaszinóban úgysem tudnak bántani,de olyan jókat röhögtem,állítólag új csajt hozott a sztriptízklubba a dlc,mindenki rohant megnézni,aztán meg persze egymásnak estek.
Kártyáztam ezek meg hentelték egymást a sztriptíz klubnál. -
#26093 Mármint mit jelent a " Végére" ? van valami infó amiről nem tudok? be lett jelentve, hogy ez az utsó dlc a GTA V höz? Mert ennyi erővel az első DLC is a Vége volt már az adott időpontban..:) -
#26092 Dehisz ez nem is te vagy :)) valami csajci... VAAAGY ha mégis te vagy akkor leszel kedves igazolni magad,
Cím, telefonszám, családiállapot .. :D -
Plata #26091 Én az előbb nyertem 125 ezret,egy olcsó játék gépen.
Leültem a szerencsekerék mellé játszani amíg meg nem tudom pörgetni,erre jackpot.
Keréken meg 25 ezer jött. -
RepeszElek #26090 Nem tom miért a végére hagyták a kaszinót,a játékos számok is igazolják hogy nagy ötlet.. -
#26089 Tudom, olvastam - igaz nem a gameszaron (az mar nekem is tul elmebaj) - csucsidoben nem is egyszeru bejutni a jatekba :) -
Plata #26088 A kaszinó DLC miatt annyi játékos van mint még soha.
Katt -
#26087 Lóverseny a legprofitábilisabb csak uncsi.
Fogadj max téttel a legkisebb odds-úra folyamatosan. Ennyi. -
#26086 En rulettel nyertem, aranylag sokat (+150k, ami nyilvan apropenz, de a tobbi jatekgepen mindig elbuktam a 10-20k zsetonjaimat).
Fun es poen a DLC, de nyilvan, aki ennyitol raszokik a "szerencsejatekra", ott a fejben lesz a gond, es nem a jatekkal... ezt mindenki tudja es ezzel mindenki tisztaban is van, csak hat a trash/bulvarsajto szintjere lecsuszott mai online gamer portalokon tobb klikket genera, ha nekiesunk a GTA-nak es arrol cikkezunk napokig. Bar az teny, hogy jo par orszagban azt mondtak - a shark kartyak miatt -, hogy ez mar online szerencsejateknak minosul, bar azt nem ertem, hogy egy GTAO-bol, hogy veszed ki a valodi penzt, hogy nyersz konkretan, vagy az mar nem szamit a torveny szerint? -
RepeszElek #26085 Kártyával tényleg jókat lehet nyerni,de veszteni sem nehéz:)
Mikor utóljára 3 lapos pókereztem a játékban,zsinorban akkorákat nyertem hogy azt hittem már hogy a bab is hús,végül a dillernek egymás után volt 4 párja,erre rá ötödikbekmég kegyeletdöfésnek lerakott elém egy színsort ezzel el is vesztettem mindent..
Azóta nem kártyázom...marad a lóverseny :D
Amúgy szerintem nem kell aggódni a fiatalokért hogy rászoknak a szerencsejátékra ezzel a dlc-vel.
Hallottam volt valami botrány miatta.. -
#26084 Harom egyformat nekem sem adott meg be, pedig kiprobaltam jo par felkarut. :) -
Plata #26083 Volt hogy nyertem vele.
Kártyázással lehet nyerni rendesen. -
RepeszElek #26082 Nyilván,a való életben sincs máshogy,de kipróbáltam minden játékot és mindegyikkel lehet nyerni is nem csak veszteni.Biztos ezzel is lehet de azért 300 ezret lepörgetni a semmire kicsit durva algoritmus,erre kevesen szoknak majd rá,ami mondjuk egyáltalán nem baj.
-
ntex #26081 Az egész kaszinó lehúzás hosszú távon, ha nyersz is az csak átmeneti, előbb utóbb elbukik mindent az ember úgyis. Ha pluszban jönnének ki a játékosok az nem érné meg a R* -nek mert akkor nem vennék ugye a shark cardokat...
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.08.05. 23:04:52 -
RepeszElek #26080 Nektek ez a félkarú rabló adott már valamit?
Most öltem bele 300 ezret,szétuntam az agyam annyit pörgettem de egyszer sem adott három egyformát.
Tudom én hogy a végén mindig a bank nyer,de ennek nem volt eleje csak vége :D -
Plata #26079 Ha pörgettél utána 24 óra,de néha egy kicsit több.
Valamiért nem százas a rendszer,múltkor hét órakor pörgettem másnap csak olyan nyolc körül engedte.Hét órakor hiába próbáltam,azt írta jöjjek vissza másnap,elmentem közben küldire és utána majdnem nyolc körül tudtam pörgetni. -
#26078 Ertem, koszonom. -
#26077 Utolsó pörgetésed után 24 óra múlva.
Tehát ha reggel 9kor pörgetsz akkor másnap reggel 9ig nem tudsz. ha másnap 10:15-kör pörgetsz akkor a 3ik napon 10:15 előtt nem. Stb. -
#26076 > A kerék valódi naponta egyszer pörgethető,akár autót is nyerhetsz,azt ami ki van állítva.
A "szerencsekerek" resetje egyebkent hogy mukodik? Naponta resetel? Ha igen, akkor mikor? (arra mar rajottem/azt mar tapasztaltam, hogy nem reggel CET 7:00-8:00 kornyeken). De volt olyan is, hogy reggel porgettem, de este mar nem engedte, mondvan megvolt a napi egy, vagyis delutani idopont is kerdojeles... Ha nem naponta, akkor a karakter utolso porgetesetol szamol vissza mondjuk 20-24 orat? Erre is volt mar pelda online jatekokban.
Van errol valami hivatalos, vagy kezzel foghato info? Gugli nem sokat segitett, sok ember ir sok tippet... -
Plata #26075 Volt egy hír múlt héten,Rockstar szerint soha ennyi játékos nem játszott még Online-al mint most az új DLC óta.
Link. -
Plata #26074 Csaló most is van,hiába vannak bann hullámok.
Ha látsz IGN HOCC vagy PNDA crew tagot jó eséllyel csaló is lesz sessionban,de a gtahungary crew sem biztonságos.
Rendszerint valamelyik crew tag által csinált sessionban játszom,ha mázlink van órákig nyugi van,idegent kickeljük ha betéved.
De a mostani DLC miatt rekord sok a játékos,így most kicsit vacakabb a helyzet.
Bár küldizni tudunk invite only sessionból is.
Tegnap én is le toltam a kaszinós küldiket crew tagokkal,egész jó kis pénz jár az öcsikért.
Volt amelyik öcsiért 500 ezret kaptam jutalmul.
Ha letolod mind a hat küldit mint host kapsz egy kocsit is.Küldetés után hív a csajszi hogy meglepi vár a kikötőben,oda mész és egy kocsi vár,amint bele ülsz a játék kéri hogy válassz is neki garázst,én a penthouse garázsába raktam.
Alapból fekete szinű,de én át festettem valami rikító pirosra.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Van benne beépített géppuska.
Jut eszembe,a kaszinós küldiket érdemes letolni úgy hogy te vagy a host és úgy is hogy segítő vagy,valami jutalom fog érte járni majd.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.05. 07:33:27 -
Ironman2 #26073 Én azt már az eleje óta tapasztaltam sajnos.Legrosszabb mikor levegőből kapják az embert,és nincs tető a fejed felett.Volt hogy észbe se tudtam kapni,aztán le is szedtek pillanatok alatt,pedig még előző másodpercben senki se volt a mapon.Régebben meg a sok csíter,hiába lőttem rá,meg se kottyant neki.Nemrég volt nagyobb szűrés úgy tudom,és több ezer ilyen majmot bannoltak. -
Ironman2 #26072 Húú,ez jól hangzik.Köszii! Holnap ki is próbálom. -
LaLee67 #26071 Koszi mindkettotoknek !!! :) -
Plata #26070 Autót 100 ezer dollár értékig lehet hazavinni és eladni,drágább kocsit nem lehet.
Ha van CEO-s autólopós raktárad és abba lopsz küldetéssel kocsit akkor lehet.
CEO-s autólopós raktárba lehet lopni sok kocsit,de ott is 100 ezret kapsz max értük.
Kivéve ha összelopsz egy kollekciót. -
ntex #26069 Ha bent vagy egy sessionben és szeretnéd magadnak kiüríteni akkor ezt kell tenned:
Nyomsz egy CTRL+ALT+DEL-t, feladatkezelőben teljesítmény fülön alul megnyitod a kékkel írt "Erőforrás-figyelőt", ott CPU fülön kikeresed a GTAV.exe-t, jobb klikk rajta és folyamat felfüggesztése. Elszámolsz úgy 10-ig magadban, majd jobb klikk újra és folyamat folytatása. -
LaLee67 #26068 Ugy erted hogy kihuzom a netet 2 mp-re vagy eleg ha talcara leteszem a jatekot?
High endes kocsit loptam de nem jatekostol es azt sem lehet eladni?
Csak a festekszorosnal lehet kocsit magameva tenni vagy lehet majd sajat muhelyben is?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.08.04. 16:08:04 -
Plata #26067 Public sessionban csak ilyen marhákat találsz,a játékosok kb 80%-a retardált állat aki csak lövöldözik ész nélkül.
Privát sessiont úgy tudsz csinálni ha egy két másodpercre felfüggeszted a net kapcsolatot.
Van még pár ilyen trükk,de én nem értek hozzá.
Crew társakra szoktam csatlakozni. -
LaLee67 #26066 Mar tenyleg idegesito hogy sok 100 as szint feletti arc arra megy hogy a masik ne tudjon jatszani normalisan. Atmentem masik sessionba megint mert a 20 valahanyas szintem nem tetszett a tobbaszazasnak, 1 x sikerult a helikopterjet lelonom. en 6 x haltam meg...Megint atmentem masikba...persze utalag jutott eszembe a passziv mod, amit nem probaltam eddig ki ilyen esetben....
Nem az a bajom hogy kikezdenek, hanem hogy nem hagyja abba egy halal utan... -
LaLee67 #26065 Koszi meg talaltam.
Eloszor bosszantott milyen gyokerek jatszanak. Most epp fegyvert vasaroltam mikor bent a boltban szetlottek, majd a kocsim felrobbantottak kint es utana rogton helikopterbe szallt es irtotta a tobbieket.....
Azt mar felfedeztem, hogy tudok atmenni masik sessionbe,de amit korabban olvastam itt a privatot azt nem vagom hogy tudok csinalni.