27719
-
#10794 Neeee ilyeneket ne is mondj ne rontsd el a kedvemet előre :D -
TomStorm #10793 Ja tudom,kérdés akart lenni de már mindegy. -
#10792 nem erről beszélek... -
TomStorm #10791 De konzolon is úgy volt csak Auto aim ha Single kampánynál beállítottad és úgy léptél be online rtészre csak akkor lehetett meg,ha jól emlékszem erre nem volt külön opció. -
#10790 PS, XBOX verziot elég hamar feltörték, kiváncsi leszek mennyi cheater lesz PC-n, akiknek a kedvenc cheatje az auto aim lesz :) -
TomStorm #10789 Én nem használtam autoaim funkciót GTA online.SP kapcsoltam be a legkisebb rásegítést a minigame-ek miatt mert az nehéz volt de online sose kapcsoltam be.
PC-n viszont most necces lesz mert nagyon valószinü,hogy kontroller-el leszek majd egér+bill játékosok ellen:)
Ha nagyon nem fog menni és aláznak akkor váltok majd én is bill-egér kombóra,meglátjuk.. -
TomStorm #10788 -
#10787 hál istennek, köszi. -
#10786 Épp azért állok veled szóba, mert nicns eszem, de ennek mától vége. :D Szia. -
#10785 Ami a forgalmat illeti, online-ban kevesebb auto van ez tény, de szerintem az okát nem kell magyarázni, remélem.. 8 éves vas, omg -
#10784 ajánlom nézz be egy no auto aim szerverre, aztán majd gyere vissza és írd le hányszor nem találtak el :D -
#10783 eszed nem sok... mi köze az auto aim-nek ahhoz, hogy a játék és a feltöltő vicces... mellesleg az auto aim kikapcsolható, de nagyon sokan használják, mert kontrollerrel nehezebb célozni mint egérrel. A másik meg hogy ha olyan könnyű az autoaim-mel gyilkolni akkor miért nincs mindenkinek egyforma K/D-ja? ... -
#10782 GTA jutott eszembe valamiért erről :D -
#10781 Látok nem egy-két embert, akik nem használják, na az igen. De ez.. :) Vicc -
#10780 Soha a büdös életbe nem találnák el egymást, ha nem lenne autoaim. Amúgy milyen már? Autók tűnnek el, 0 forgalom van, laggos mint a picsa. -
#10779 Ez a halálom, mikor auto aimot használnak boxon.. Nézze a tudod ki.. Lamina gyereket. :) -
#10778 Végre egy kis élet :D -
#10777 nézzétek az ő videoit addig amig kijön a játék :)
-
#10776 Micsoda? Fejbe tudod magad lőni?
Amúgy kibaszott jó lesz, már nagyon várom! -
#10775 Kezdem kicsit magam szoktatni az ilyenekhez. :D 2:39-től van az a rész amin hangosan felnevettem. :) -
#10774 Áhh, hülye vagyok, nem veled beszélgettem, de a lényegen nem változtat. -
#10773 A mi beszélgetésünk nem volt warez. A legvégén említetted meg, hogy legfeljebb letöltöd és megnézed hogy megy. Ezért nem kellett volna minden hozzászólást törölni. -
ldavid #10772 warez téma volt. -
#10771 Miért kell törölni hsz-eket, mikor a gta-ról volt szó, hogy olyan elcseszett lesz-e, mint az IV az elején? Imádom mikor megy az önkényes cenzúra.
Igen, ezt is lehet törölni. -
#10770 a vc/sa is szaggatott, mint a sz*r prevgen konzolokon :)) roksztár ilyen balfax banda, mindig tulvállalják magukat/gépet... :( -
Lacika1992 #10769 A IV-et ott cseszték el hogy nem voltak még ahhoz elég fejlettek hogy meg tudják azt csinálni hogy az egész várost bírja egy gép sőt még a konzolok se nagyon bírták ugyan nekem elite boxon is belaggolt... az a lényeg hogy a max payne csőjáték szép a grafija és megy.. és pont ezért megy mert csőjáték nem kell egy egész várost betölteni ... úgy kellett volna megcsinálni a IV-et mint a vice city-t vagy san andreast bár nem is emlékszek hogy a san andreasba volt e városok közt betöltést vagy nem... mindegy az a lényeg ha ez így lett volna megcsinálva mint a VC-be akkor a IV és faszán futott volna és senkise panaszkodik... természetesen ezt az 5-nél 2014-be már elég ratyi lenne kivitelezni ... meglátjuk mi lesz.. -
#10768 pécényomor :) konzolon a cod 2x olyan jól fut, mint a nemstatikus maxpéjn. -
ratgab #10766 Sokaknak a régi sötét hangulat hiányzott. Köztük egyébként nekem is. Persze ha harmadszorra is a Nagy Almában garázdálkodtunk volna, akkor lehet akkor is többen húztuk volna a szánkat kicsit . Mondjuk nekem az lett volna az igazi MP, na sebaj. Nem lehet mindenkinek megfelelni, de ezzel nincs is baj. -
Skyline #10765 Harmadjára kissé nehézkes lett volna azt folytatni...Így a lecsúszott megzuhant emberrel korrekt lett a sztori. Ugyanakkor az tény hogy az a régi teljesen sötét hangulat az oda lett. -
ratgab #10764 De jó, hogy leírtad helyettem. Attól hogy a múltban a Gta 4-el gondolk voltak, nem biztos, hogy lesznek az 5-el is gondok. Persze az óvatosság sosem hátrányos. -
#10763 Jó, hogy egyesek már a jövőbe látnak -
ratgab #10762 Mert a lelke veszett el a helyszínváltással és a kopaszodó Payne látványával (amikor egy helyszín erejéig visszatérünk New Yorkba ott szépen vissza is köszön az igazi MP hangulat). Játékmenetben nem volt vele baj. -
Skyline #10761 Nem beszélve arról hogy mindemellett mérföldekkel szebb is volt mint a GTA4-5, ráadásul töménytelen nem statikus rombolható/szétlőhető cuccal a pályákon...
Ezzel szemben mondjuk az utóbbi két COD nemhogy randább, elavultabb motorral futnak full csőpályásak de még nagyobb gépigénnyel is rendelkeznek mert optimalizálatlan szarok... -
Coral Springs #10760 Lehet te nem tudsz arról hány csőjáték jött ki úgy hogy optimalizálatlan szar volt. Amúgy meg a Max Payne 3 -ban is voltak nagyobb helyszínek, elég csak arra gondolni amikor Sao Paulo gettójából kellett menekülni, miközben a rendőrség embereket rabolt el. -
Skyline #10759 Jó egyszerűsítsünk. Ha kijön a játék meglátjuk. Én tartom hogy nem fog kelleni megint 2-3szor erősebb gép a currens konzolgennél az értelmes futtatáshoz.:) -
Skyline #10758 Megint az okoskodás, vágom a különbséget de a lényegen nem változtat. A 4-et pc-re nem sikerült portolniuk, az MP-nél már odafigyeltek és mérföldekkel jobban sikerült. Valamint ugyan az a motor van az 5 alatt is, ráadásul prevgen játék, szépítgetve, eképpen nemhiszem hogy nagyobb sokkal lenne a gépigénye a 4-nél még ha optimalizálatlanul is adják ki.
Leszarom a technikai különbséget, mezei egyszerű logika... Igen balfasznak kell lenni vagy direktbe csinálni ha pc-n ugyan azt elkövetnék amit a 4-el... -
#10757 Most leírnám a kettő között a technikai különbséget, de megint én lennék a fasz, mert számokkal jövök, miközben te tisztán látod, hogy a GTA szarul fut a Max Payne meg nem ezért neked van igazad...
Egyébként nincs igazad. A GTA egy pókháló, a Max Payne meg csak egy szál a hálóban. Az totál mindegy hogy ugyanaz-e a motor vagy sem. Tolószékbe is lehet Ferrari motort tenni és 5km/h-val menni vele. -
Skyline #10756 Apropó scriptelt csőshooter meg interaktív mozi...Scriptelt események, némi AI és csőshooter, pont mint az első két rész is, sosem értettem egyesek minek fújtak rá, tökéletesen hozta amit az első két rész.
-
Skyline #10755 Attól még ugyan az a motor hajtja és kismilliószor szebb mint a GTA 4 vagy 5. Ugyanakkor igaz hogy csőshooter valóban de mivel azt már sikerült megcsinálniuk remélhetőleg nem lesz gond ezzel sem.
A GTA 4-nél alig sikerült jobbat alkotni pc-n mindezt nevetséges gépigény mellett...A Max Payne kilóméterekkel jobban sikerült pc-re. -
,Max Payne egy scriptelt csőshooter - interaktív mozi volt.' Igen az!!!!