27719
-
#10914 Az egy dolog, hogy más fórumrészeken mi megy, de mivel itt te vagy a házigazda, neked illene rendet tartani. -
ldavid #10913 mintha egy hete regisztráltál volna az sg-re.
eddig tényleg nem tűnt fel mi megy itt? -
#10912 Ahh, kössél akkor bele a nyelvtanba. Gondolom a te hsz-id között nem találnánk nyelvtani hibásat. Ez probléma, de azt, hogy teleszarják a fórumot, azt szó nélkül nézted. Mellesleg kisbetűvel kezted a mondatot. -
#10911 legalább Te ne... -
ldavid #10910 akkor így írtad? "a 5-ről" -
#10909 Akár így is nevezhetjük. Felénk egyszerűen szarrágásnak hívják. -
#10908 Ezt hívják annak, h "még az álló fába is"... -
#10907 Nem is vé-t írtam, hanem V-t. Nem mindegy. Tudod, római szám, ami arab számra fordítva 5. Hallgattál volna, bölcsebb maradtál volna. És akkor most légyszíves olvasd végig az összes hsz-t és mindenki másnak is küldj egy üzenetet, aki nem pontosan írta le a játék címét! Köszönöm -
ldavid #10906 nem vé a neve -
#10905 Klassz, hogy teleszemetelitek a fórumot ezzel a sok értelmetlen veszekedéssel. Az oké, hogy nincs téma a V-ről, de attól még nem kéne ezt csinálni. -
#10904 UBI hazudott nem kicsit, ill a WD sok szempontból is iszonyat ellenszenves (sokaknak).
Ezek ellenére bombasiker.
Ez vágja ki sokaknál a biztit... máskor (pl az emlitett Aliens) a szemét kiadói, fejlesztői mentalitásra a bukás is eljött, Itt nem :( -
#10903 áá, annyit már nem ér, szerintem már mindenki elmondta a magáét.... én még a főszálat sem vittem végig, pedig imádom az ilyen tipusu játékokat... -
#10902 Pontosabban a GTA IV-gyel és a játékos gépek ecsetelésével. :P :) -
#10901 Már két hete nem is voltam ott, a játékot már egy hónapja el sem indítottam, legközelebb majd akkor nézek be mikor bejelentik a következő részt, ami egy másik városban fog játszani, egy még "élettelenebb" főszereplővel ( tetszik ez a szó, köszi Jason Hunter :D ) és még szebb grafikával :D -
#10900 Minden esetre a kérdés áll. Főleg ott válaszoljatok. -
#10899 Próbáltam ironizálni, miután GTA 5ről a WD topikban volt főleg szó. :) -
#10898 Igen, engem megbántottak. Talán azért ekkora az ellenszenv a játék és a cég iránt mivel csúúúúnyáán átbaszták itt a népeket többször is, először a megjelenéssel, aztán a grafika körüli hazudozással végül a "forradalmi" játékmenettel...
Egyébként ha jól emlékszem a mostani szarcunamit is te indítottad el, azzal hogy bedobtad a WD nevét a topikba, ha nem hozod fel, akkor én se teszek róla említést, egyébként jól el voltak a srácok magukban a GTA V gépigényével... -
#10897 Csak megkérdezném, hogy egyébként, aki ennyire WD ellenes, titeket megbántott vag percenként megbánt az UBI, vagy nagy volt a gépigény és nem ment, vagy mi a fenéért viselkedtek úgy kb. megjelenés előtt, -warez -től (:D), mintha análisan megdugott volna minden fikázót tíz benga néger egyszerre?
Csak mert máskor is volt hype játékoknál, máskor is volt szopás játékkal, máskor is volt szar valami, máskor is volt akinek nem tetszett, de mégis, ilyen állandó fikával még a büdös életben nem találkoztam - pedig 2002 óta látogatom az SGt -, mint amit kiváltott belőletek a WD, mindezt úgy, hogy a főfikázók közül tízből ha ketten megvették? Szinte ugrotok a koncra, mintha valami elcseszett brazil szappanoperák vetélkednének egymással, hogy most a Lucacinta vagy az Isaura a jobb teleregény.
Egyszerűen döbbenet, pedig jelent meg itt Aliens CM, meg jópár Sniper játék, BF4, meg még ki tudja mi, és mégis, olyat, hogy a játék topikjában szidják a játékot, modi 1 szót sem szól, míg máshol meg azonnal megy hasonló esetben ugyanezektől az "el lehet innen menni duma"?
Komolyan kérdezem ezt, mert ez már lassan tényleg orvosi eset, miközben tényleg 6 millát adtak el belőle úgy, hogy ebben a kulcsoldalak, steam, meg miegymás benne sincs, és vadi új franciról van szó ... :) -
ráadásul a bug <> a videon is látható ATOMIGÉNYTELEN megoldással (amivel a WD televan)
ettől még lehet szórakoztató, persze.... -
nú #10895 Pont hogy alig van benne bug az óriási terület+tennivaló ellenére szerintem. Utóbbi években bármelyik játék megirigyelhetné azt a minőséget, amit a GTA Vbe toltak -
#10894 jó marketinggel még a szart is el lehet adni -
#10893 Na most meg jön a GTA vs. WD... -
Evoluti0N #10892 -
#10891 Mert sosem volt az. -
#10890 V is tele van ilyen hibákkal szóval tök mind1. Csináljatok ti jobbat ne itt siránkozzatok. Én mindkettő játékkal nagyon jól elvagyok. -
Gibor #10889 Ez a GTA 5 első napi eladása volt 2 platformra, nem 5re... -
#10888 -
#10887 Minecraft-ból, CoD-ból, meg Sims-ből is eladtak 5x ennyit. Nem hiszem, hogy az eladások száma minősítene bármit is. -
#10886 lol, élettelen, ez mi akart lenni? :DDD
Egyébként most mégis mit cáfoltál? Semmit.
Majd kérlek nézz vissza mikor azt beszéljük meg hány milliót adtak el a GTA V PC, PS4 és Xbox One verziójából, köszi :)
oh, egyébként 8 millió SHIPPED és nem SOLD, de ez már csak szőrszál hasogatás. -
#10885 Szerintem inkább ne magyarázzál te élettelen. -
#10884 Egyébként remélem javítanak olyan dolgokon is mint az AI, főleg a rendőrökén.... :( -
#10883 Persze hogy nem mivel sokkal nagyobb lesz a gépigénye! -
#10882 Ott a WD-ről szoktunk, hogy milyen szar a GTA-hoz képest... szerintem csak maradjanak itt, a WD már lefutott, senkit nem érdekel :D -
#10881 Szerintem gyertek át a WD topikba! Ott szoktak a népek a GTAkról vitatkozni. :) -
#10880 A picsogást ellenben már vagy 10x használtad... Amúgy köszi, én egy ember vagyok, szóval ne tegyél többes számba.
Amúgy meg a GTA IV-et, az elmúlt évek legoptimalizálatlanabb játékát alapul venni meg részedről hülyeség, már bocs. Tucatnyi játékkal, GTA IV-nél jóval újabbakkal, ideiekkel is játszottam már a laptopomon, és teljesen jól elvoltam velük (most mind1, h nem játékos laptop, PC is lehetne, tökmind1), úgyh ne gyere nekem ezzel a "GTA IV nem megy, akkor mit várok" dumával.
A semmit szajkózod egyébként, és nem is igen értem, kit akarsz ezzel győzködni. -
nú #10879 még mindig nem vágod
egy alkalmi játékos is, ha értelmes, olyan gépet vesz, amin manapság már pl. a GTA IV is elfut stabilan és faszán majdnem max grafikán. Vagy ha régen vett gépet (szerintem a 4 év "régennek" számít), akkor is nagyjából normálisat vett.
Az egész beszélgetés arról szólt eddig, hogy idegesítő, hogy 2 hetente idejön mindig valaki picsogni, hogy még a GTA IV is szarul megy, akkor mit várjunk a GTA V-től, miközben ha a GTA IV se megy jól nála, akkor nem tudom mit vár. Vágod? Az egész arról szólt eddig, hogy ne gyertek ide picsogni, ha 6-8 éves , vagy azon a szinten levő gépetek van. Ennyi. Te meg még mindig itt erősködsz, hogy nem értem meg, hogy más igények vannak. DE, MEGÉRTEM.
És amit ugyancsak befejezhetnétek az az, amit az előző hsz-edben is tolsz: teljesen korrekt, hogy nem mindenki fog venni izomgépet, de már vagy 5x leírtam ide én is meg más is, hogy azért egy korrekt gép megengedhető áron van. Ha ezt se teljesíti valaki, akkor ne picsogjon, hogy nem megy semmi nála. Az meg teljesen negyedrangú dolog, hogy egy-két 2013-as játék is minimumon jobban megy, mint a GTA IV; ettől függetlenül, a mostani korrekt és nem drága gépeken már az is jól megy, magyarán aki ezen picsog, annak semmirevaló gépe van és törődjön bele. Ezt is vagy 5x írtam le eddig, de valahogy ez is elsikkad a beszélgetésünkben, ahogy nézem. -
#10878 Egyébként meg nem értem, mit irkálsz. Egy HC Gamernek nyilván cél, h mindig, minden játék full HD max grafikán menjen, és eszerint épít gépet. Ráadásul mindenből minél jobbat próbál venni, neki az egere is 10e Ft-nál kezdődik stb stb.
Egy alkalmi játékos nem fog gamer cuccokat venni, és neki elég ha mondjuk egy pár évig JÁTSZHATÓAK maradnak a játékok. Ő nem is a játéknak fogja alávetni a gép kiválasztását alapvetően.
A két szempont alapján épített gép közt alapvető konfigurációs és főként óriási árkülönbség lesz...
Autót vki csak azért vesz, h menjen vele, és eszerint is választ, vkinek meg tök más szempontok is vannak. Teljesen más kategória a kettő. -
#10877 Már elmondtam, h nem játékra vettem ezt a "hulladék" laptopot... -
#10876 Tudom, mi mennyibe kerül. Ne oktass. -
nú #10875 Sőt, 100k-ból tűrhető gépet? Hagyjuk már, a legtöbb alkatrészből a lehető legszarabbakat összerakod, akkor is szinte itt vagy.