27719
-
Evoluti0N #10954 + Azért ehhez nálam hozzá tesz az is, hogy a (kínai hamisítvány) NES óta a PS3 az első konzolom és az eredetileg PS2-es játékok HD feldolgozásait is játszom. -
Evoluti0N #10953 Egyszerűen sokkal, de sokkal több jó exkluzív van PS-re, mint Box-ra. Sőt, igazából még talán a jó exkluzívok száma túl lépi azoknak a játékoknak a számát is, amik jók és vannak PS3-ra és Box-ra is , de nincsenek PC-re. Legalábbis én sokkal több exkluzívot szereztem be (és játszottam végig), mint olyant, ami mindkét konzolra van. -
nú #10952 mondjuk azért a PS se semmi. Nekem superslim van, a Bluray swappolás hihetetlen idegesítő tud lenni, ha figyelsz rá. Amúgy nem lenne hangos. -
#10951 Semmi bajom nem volt a ps3-al,tök jó, kényelmes meg minden. De elég volt. Amien gyorsan jött, olyan gyorsan ment. -
#10950 Érte. Ez az xBox vs PS gondolom olyan, mint az Intel-AMD, nVidia-Radeon, Coca Cola-Pepsi stb. :D -
Tusy #10949 - én akciósan vettem xboxot de ha most akarnék konzolt venni akkor inkább PS lenne
-1 nekem PC-hez hasonlítva hangos az Xbox 360
-2 online játékhoz kell xbox live előfizetés
-3 PS-n (állítólag) kényelmes és egyszerű a film nézése lemezről (ez mondjuk sokad rangú szempont, de xboxon én nem erőlködök vele inkább nézem PC-n ha úgy adódik) -
nú #10948 *pro-kontrákról -
nú #10947 nehéz döntés volt, végül kb az alábbiak miatt:
- ingyen van az online funkcionalitás
- a pénzes PS plus több extrát ad, ha ki akarod használni, mint a m$ live
- 1-2 exkluzív jobban húzott ide, mint a másik oldal exkluzívjai
- összességében elvileg jobb kritikákat kapott a GTA V technikailag a PS-re (minimális grafikai különbségben a box győzött, de kevesebb a textúrabetöltéses bug)
volt még pár indok, de nem emlékszem... konkrétan listát tartottam a por-kontrákról, mikor gondolkodtam, hogy mire váltsak át PC-ről :D -
#10946 És miért döntöttél a PS mellett a Box-szal szemben? -
nú #10945 én 1-2 óra alatt teljesen hozzászoktam a ps-hez, mikor megvettem, pedig előtte soha nem toltam konzolon (egyszer 5 perc erejéig kipróbáltam egy xboxot). És azokhoz a játékokhoz, amiket tolok, tökéletes, jobb, mint a bill + egér kombó -> meg lehet kövezni, de azért szarom le azt, hogy igazából auto-aimmel (állítható a segítség mértéke) kell tolni a lövöldözést, mert PC-n meg ugyanúgy tök precízen ment az egész, magyarán nem könnyít, mert maga a lövöldözés eddig se volt nagy cucc egy ilyen játékban. -
#10944 Hogy jön ide az én gépem? Érdeklődöm, ennyi.
Soha nem játszottam még ilyen jellegű játékot kontrolerrel, egyelőre nem tudom elképzelni, h milyen lehet az irányítás. Viszont az tuti baromi jó élményt ad, h vki a fotelből a nagy tv-n, kényelmesen játszhat. A grafika nagyon jó konzolon is, láttam a videókat, az élményt sztem nem befolyásolja az, h kicsivel csilli-villibb. -
nú #10943 Szebb grafikát, kb ennyi. Szerintem a kényelmességet nem übereli a PC-n játszás és ez a faktor már egy ideje nálam is győzött. Hacsak nem veszel kontrollert és a TV-re kötöd a PC-t, de akkor meg kb ott vagy ahol a part szakad. Nekem annak idején az egyedüli kifogás a kontroller volt a konzollal szemben, de megszoktam. -
SergioAmigo #10942 A te gépeddel semmit de azért egy komoly gépen adhat valamit. -
#10941 Mi a baj a PS3-mal? Miben adhat többet a PC? -
nú #10940 ja hogy konkrétan a gta lemezért, vágom -
nú #10939 oszt most ez mi -
SergioAmigo #10938 6000 -
#10937 Nah megszabadultam a ps3-tól. Most már jöhet pc-n.
Szerintetek mennyit reális kérni egy ps3-as használt lemezért? -
RYO21 #10936 U.I: Ez az első trailer, csak uncompressed 1080p formában. -
RYO21 #10935 Voltmár? -
Coral Springs #10934 -
Lacika1992 #10933 Úristen.. én miért nem találkozok ilyen emberekkel mint wawawawah....
Van itt számodra egy 80.000ft-os merida bringa de neked eladom 200.000ért oks? :D -
nú #10932 nincs -
Angelus1991ster #10931 Van a fegyverek közt íj vagy nyílpuska? -
nú #10930 :)) -
#10929 Ok. :D -
#10928 Ha kell majd hívj fel, és kölcsönadom a ps3-at, akkor ingyen lesz ;)
-
#10927 Veszek 60 ezerért egy konzolt, és játszom azzal, puszi. :) -
nú #10926 gta v-tel úgyse fogsz ezzek a hoki géppel, puszi :) -
#10925 Elfér. :) -
#10924 Igazad van házat nem vettem,attól tartok alábbi 10 hozzászólás törölve lészen -
#10923 Jó, akkor maradjunk annyiban, h bővítetted a gépet 120-ból, de nem vagyok az a szőrszálhasogató fajta. -
#10922 Ugyan minek vetítenék,öreg vagyok én már ahhoz.. amúgy egy Phenom II 4 magos, 8 giga,meg rad 5770 ,azzal szépen megy nekem. -
#10921 Saints Row 2-vel is játszottam rajta, de tökmind1, nem fogok bizonygatni senkinek semmit. -
#10920 Vettem egy laptopot, alapvetően egyáltalán nem játékra. De ha már a gép adott, és elvisz játékokat, akkor egy okot mondj, amiért ne játsszak rajta néha, ha kedvem tartja? Megtiltod? -
#10919 Ohh most jól odamondtál 10 autó gurul egy vájúba :) Mindegy hagyjuk is, ismerem én is az érzést régről,engem is bosszantott ha valami fosul ment. -
#10918 laptopgéming, lol -
#10917 Vetíteni azért jól tudsz, 120-ért középkategóriás PC. ;) -
#10916 Épp most játszottam egy jót a Grid Autosportssal, LAPTOPPAL. :) Puszi. -
#10915 Mondjuk megnézném mik azok a "komolyabb gépigényű játékok" bár rre úgysem fogsz tudni válaszolni mert egy játék sincs amelyik ekkora élettel teli várost jelenít meg ilyen kinézettelVégkép nem vágom laptoppal miért akar valaki játszani, illetve ha mégis akkor szánjon rá 500 ezret ez mindig is így volt, 2010-be vettem középkat. pc-t 120-ér, azóta vígan játszok a gta4-el gond nélkül.