Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
Így mindenhova elkell menni ha valaki full mapot akar....de bitangnagy, én ettõl féltem hogy kicsi lesz, de megnyugodtam 😊
kill3r21
Pontosan 😊
Seth
Azt jól látom,hogy a térkép olyan, hogy amerre mész úgy fedi fel?

PSN ID.: Beegabor

gergou
Mindenesetre ahogy látom, nem fog unalomba fulladni, meg ismétlõdni, mint a 4. részben annó. Nagyon változatosnak tûnik, érdekes lesz elejétõl a végéig 😊

`Take a look to the sky just before you die`

kill3r21
De akkora a térkép, hogy órákig el lehet lenni, taxizni ilyenek
kill3r21
Hát ez legkorábban holnap derül ki, mire az elsõ emberkék végigviszik 😊
De szerintem a fõszál tutti lesz egy 20+óra
gergou
Arról van valami infó, hogy a story mode milyen hosszú? 😊

KG21
nekem még nagyon tetszik a bunyó benne, meg úgy általában a karakterek folyamatosabban mozognak

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

kill3r21
Szarom le a törésmodellt!
😊 A fizika meg a rombolhatóség visszaadja amit ott elvettek 😊
gergou
Úgy legyen, kedden kiderül! 😊

KG21
az baromság, hogy rosszabb. Olyan jók a fény árnyék viszonyok, mintha alapból az ENB rajta lenne. Meg nincs az a homály, messze a látóhatár. Minden téren elõrelépés, szebb, jobban fut... viszont kompromisszum kellett ezeknek, visszább vettek a jármûfizikából, meg a törésmodellbõl.

kill3r21
eltörpül ez majd a játék mellett hidd el 😊
gergou
A valóságban is cafatra törik, ha 60-al egy oszlopnak mész. Nagyon inpresszív a játék, egyedül a törésmodell idézi a GTA 3-at sajnos. Sebaj, majd lenyelem 😊

kill3r21
Nincs gond a töréssel, csak ráálltak a GTA4ben arra hogy eg oszloptól cafatra törik, itt meg több kell hozzá 😊 ennyi
totyak
Sajnos nekem még odébb van, míg meglátom, PC-re várom, nincs konzolom. Esetleg, ha valamelyik ismerõs kipróbálja a virágboltit, ott meg tudom nézni magamnak.
Mindenesetre nekem a képekbõl, videókból egyértelmûen az jön le, hogy az egész játék színesebb és a grafika is jobb, mint a IV-ben. A töréshez meg majd hozzászokunk, ha így marad.

kill3r21
Jah és mindezt pár beszúrt képrõl, vagy egy fos minõségû streamrõl mondják
kill3r21
Meg azt is irják hogy sokkal roszabb a grafika mint a 4-ben...😊
Nemtom vannak azért beteg emberek
Master91
Magától az autótól is függ szvsz.
kill3r21
Mindehol erre a törésre vannak ráállva, valaki pontokat vonna le ez miatt....én ezen jobban kivagyok hülve 😄
kill3r21
Maga a fizika meg igen jó, az egyik elsõ missionban van egy batár robbanás, az nagyon állat 😊
Jojobaba
Ennek ellenére jól fog fogyni, viszont egy szavuk nem lehet a nyomorékoknak akik aláírást gyûjtöttek, hogy pcre ne jöjjön a kalózkodás miatt.
Na és a kocsi törés elég rossz szerintem. Remélem peccselik majd.

kill3r21
Ahogy én tapasztaltam sokmindentõl függ a dolog...szögtõl, sebességtõl, meg hogy minek mész neki ilyesmi! (talán reálisabb) Nemtom, majd meglátjátok magatoknak 😊
totyak
Néztem sok videót, meg stream-et a játékból, irigykedek kicsit azokra, akik már játszanak, meg közben bosszankodok is, hogy napokkal a kiadás elõtt netre került a játék. Ahogy nézem, nekem is úgy tûnik, hogy az autók nem úgy törnek, ahogy kellene. A IV-ben szerintem is valósághoz közelibb törésmodell volt. Itt nekimegy a játékos falnak, oszlopnak, bárminek és épphogy csak meghorpad a lökhárító.

KG21
azért a belvárosban érezhetõen alacsonyabb a frame, de annyira nem vészes mint a IV. És nincs az a homály, minden tûéles.

kill3r21
engem különösebben nem izgat, annyira rocsolodik amennyire kell. a játék nagyon ütõs 😊
kill3r21
Car damage videó
kill3r21
Frame gondok szerintem nincsenek, eddig tetszik, nagyobb bugokba nem futottam...az hogy mekkora élet van tényleg attól függ hol vagy...
Ldavid: te tudod.
gergou
Hááát, az autók törésmodellje a videók alapján nagyon visszalépés :S Rakhatnál fel pl. olyan képet, ahol egy villanypóznának nekimész, hogy lássuk felveszi e a karosszéria a formáját, vagy amolyan Mafia 2 szerû elõre tárolt deformációk vannak ( a GTA 4 ben teljesen parametrikus volt a dolog).

töröljem akkor a spoiler nélküli képeket?
mondjuk szerintem nem gáz egyik sem amíg nagyobb dolog vagy küldetés nincs rajta
The Protector
Miért ilyen kihalt a város minden képen?VAgy csak pont olyan helyen fotóztál?
Megéri a 15rongyot?Frame és egyéb tehnikai dolgokról mesélnél?Esetleg felbontás?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

kill3r21
Nehezebben törnek a kocsik, de azért szépen le lehet gyakni 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

szabii98
arra gondoltam 😄

I met God. She's black

nem csak ah elmész a fodrászhoz ott csinál neked a nõ szakállat amiylet kérsz, de nem túl nagy a választék
szabii98
lehet amúgy szakállat növeszteni vagymi?😄

I met God. She's black

ez így jó mert miért lenne jó ha kifarolna mindig az autó!
Tomsteel
Végre örül az ember, hogy szemmel láthatóan felgyorsul a forgalom, ezzel még inkább látványos helyzeteket generálva, erre kiderül, hogy konkrétan nincs az autóknak tehetetlenségük semmilyen irányban.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Tomsteel
De ez milyen, hogy úgy állnak meg az autók mintha falnak mennének?

kill3r21
Maradtak a GTA-s irányitásnál, és ez szerintem jó!
Másik dolog ami tetszik hogy iszonyú külömbségek vannak az autók között és ez jó 😊
Igen.
wollnerd
Annyira remek ez a sok spoileres HSZ!!!<#gonosz3><#oooo>
Szep. 17. reggelig nem megyek vissza! Amúgy én kedd este tudom kézbe venni az elõrendelt GTA V SE-t.... Mert 3/4 7-ig vannak a fõiskolai óráim.. 😞
<#integet2>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

kill3r21
Ha túl reális lenne az mégjobban megölné a játékot....szerintem 😊
kill3r21
Nekem meg pont az irányitás tetszik 😊
Még talán túl jó is volt az a fizika 2008-ban.
Ennyit tud a konzol vagy csak butítottabb, hogy ne szaggasson...
MerlinW
Csak látod a 16x16-os texturákat a dombon😊

[merlinw.org]

Tomsteel
Nézem a live stream-eket már egy ideje...
Jármûvek viselkedése kiábrándító, fõleg a kvad illetve motorkerékpárok amik botrányosan valószerûtlen ütemben mozognak.

Miért nem volt jó a 4-nek a fizikája??? <#falbav>

Versace26

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

kill3r21
Az a kép, elég gyengus nem?
jackoneill90
hogy érted hogy kidolgozatlan? nincsenek a dombon fák vagy mivan?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Majd ha odáig eljutsz írd már le mennyi fegyver van benne, több vagy kevesebb mint a tegnapi képen, de ráér 😊