27719
-
#10994 zárható :D -
nú #10993 és mellé már VIP-ügyfele vagy az áramszolgáltatónak is? :D -
#10992 word. -
#10991 Örülök neki. -
TomStorm #10990 Ennyi:Đ -
Borg #10989 50-es plazmát használok monitornak. Nemhogy más ledtv-kkel feltörli a padlót, de bármilyen zsepimonitor is röhejes utána :) -
#10988 Nem hát, mert eladnám, és vennék mást az árából. ;) -
#10987 Én is így vagyok az m3-assal . Sokat eszik, drága az alkatrész, nem "kell". Jó a 320i is... :DD
Tibi bácsi meg leszophat, mert meg sem kérdez. -
#10986 Persze, ingyen minden kell.. gondolom úgy értette, hogy nem vásárolna... -
#10985 Duma.
Ha jönne Dévényi Tibi, és mondaná, hogy fiacskám melyik legyen, a 24"-es vagy a 30"-as, nem a kisebbet vinnéd. -
#10984 Dell előtt nem, de láttam már ekkora monitort. Nekem nem kellene. -
#10983 Ültél már 30"-as DELL monitor előtt ? ;-) -
#10982 Sztem meg 24"-ig monitor, aztán afelett már TV. :) -
#10981 Hát a 24" nem is monitor méret, csak monitorKA. :D -
nú #10980 még véletlenül sem akarom ebbe a vitába behozni az olyan brutál monitorokat, amik tervezésre meg arra vannak kitalálva, hogy mindenféleképp a legszínhűbb és élesebb képet kapjuk - mert az úgy a játékosok 99.99999%-át nem érinti, magyarán ha a földön ragadunk, még mindig nem mondanám egy átlag monitorhoz képest tradeoffnak a TV-t. Sőt. -
#10979 Megnyugtatlak, egy TV sem veszi fel a versenyt a profi monitorokkal. -
TomStorm #10978 Egy monitortól senki nem fog már [email protected] nagyképernyős TV-töl már viszont előfordulhat:)
Ki van zárva,hogy ilyen játékokat mint GTA5 monitoron játszam,egyszerüen képtelen lennék rá.Az,hogy egy stratégiai játékot néha kitolom a 24"-es monitorra egy dolog de ilyen játékokat mint ez is hát képtelen lennék ezen a kis képernyőn játszani -
nú #10977 Te kezdtél átmenni hülyeségbe azzal, hogy összehasonlítasz egy TV-t egy monitorral úgy, hogy ha veszel random 2-t, akkor bármelyik lehet jobb a másiknál. Nekem pl egy hordó hoki volt kontrasztban, feketemélységben és felbontásban az előző monitorom a TV-mhez képest. Na, itt pl. a TV győzött. Most veszel egy 70k-s monitort, az lehet jobb panelt kap, mint egy 130-as TV, de fordulhat a kocka, ha többet költesz TV-re. Ennyi. -
#10976 Ki vesz teszkó gazdaságos tv-t? Megint hülyeségbe kezdesz átmenni. -
#10975 Lehet venni nem teszkó gazdaságos monitort is és akkor végképp beszarsz. :D -
nú #10974 Jó ég, ezt te se gondolod komolyan :D Ne teszkó gazdaságos tévét vegyél, aztán látsz csodát. -
RYO21 #10973 Nekem még TV-m sincs. -
#10972 Színgazdagabb, jobb a kontrasztja, egyenletesebb a háttérvilágítása stb., és máris részletgazdagabb. Én erre gondoltam. -
nú #10971 attól még mindig nem lesz RÉSZLETESEBB egy monitor ugyanazon a felbontáson, mint egy TV, mert kisebb. -
SergioAmigo #10970 Egy szemüveges konzol kockának tutinem. -
#10969 A felbontás nem minden. -
#10968 :DDD -
nú #10967 :DD -
#10966 Az érdekes, amikor két tökéletesen megegyező felbontású kijelzőből az egyik részletesebb.. -
Lacika1992 #10965 Annyi a lényeg hogy én jobban szeretem hogy a monitor nem olyan hatalmas mint egy tv, szóval jóval részletesebb meg stb mint egy 120cm-es tv.
De hát kinek a pap kinek a papné :D -
nú #10964 nekem mondjuk addig nem is zavart a görnyedés, amíg nem kellett ennyit ülőmunkázni, embere válogatja, hogy kinek mi a kényelmes -
#10963 Szar a szemem, ezért hordok kontaktlencsét, ill. szemüveget... Tökéletesen látom otthon a tv-t. A látásjavítást kitalálták már egy ideje. -
#10962 42"-es TV-n játszom PS3-ról és PC-ről is... franc fog a monitor előtt görnyedni :) -
nú #10961 igazából rendezd el úgy a szobát meg a tv-t, hogy jobb legyen, mert csak ezen múlik :) -
#10960 PS3 konkrétan az asztali gépről streamel filmet minimális setupolgatás után. -
Newfronter #10959 "akinek szar a szeme is"
Legtöbb embernek nem szar a szeme. Ha a tied ilyen, attól te még így is a 0,01%-ba tartozol.
PC-n nem jobb játszani ettől semmivel... be lehet állítani a PC-n a tv-t is úgy, hogy pár méterre legyen tőled, és közben egér és bill. a kezed előtt van....vagy egy kontroller. Konzolon meg közel is lehet ülni a monitorhoz/tv-hez. :D Senki sincs kényszerítve semmire sem, bármelyik platformon játszik. -
Lacika1992 #10958 Hatalmas élmény tv előtt játszani ja.... főleg annak akinek szar a szeme is :D lófuckot nem lát az egészből
PC-n csak 1.000.000x jobb játszani :) -
nú #10957 vagy ha már úgyis szeretnek remakelni az amcsik minden jól sikerült európai filmet, meg van a bomba ötlet!
Torrente amcsi módra :D -
nú #10956 Tök jó lenne, ha valami nagy szerepet is kapna már, nincs sok ilyen jellegzetes hangú/képű rosszarcú ember Hollywoodban :D Valami genya szerepben, pl sorozatgyilkos :D -
#10955 LOL, még csak most kezdtem el a 3. évadot és kit látok :D