Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
`Take a look to the sky just before you die`
De szerintem a fõszál tutti lesz egy 20+óra
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Mindenesetre nekem a képekbõl, videókból egyértelmûen az jön le, hogy az egész játék színesebb és a grafika is jobb, mint a IV-ben. A töréshez meg majd hozzászokunk, ha így marad.
Nemtom vannak azért beteg emberek
Na és a kocsi törés elég rossz szerintem. Remélem peccselik majd.
Ldavid: te tudod.
mondjuk szerintem nem gáz egyik sem amíg nagyobb dolog vagy küldetés nincs rajta
Megéri a 15rongyot?Frame és egyéb tehnikai dolgokról mesélnél?Esetleg felbontás?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Másik dolog ami tetszik hogy iszonyú külömbségek vannak az autók között és ez jó 😊
Szep. 17. reggelig nem megyek vissza! Amúgy én kedd este tudom kézbe venni az elõrendelt GTA V SE-t.... Mert 3/4 7-ig vannak a fõiskolai óráim.. 😞
<#integet2>#integet2>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Jármûvek viselkedése kiábrándító, fõleg a kvad illetve motorkerékpárok amik botrányosan valószerûtlen ütemben mozognak.
Miért nem volt jó a 4-nek a fizikája??? <#falbav>#falbav>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.