27719
  • Lacee86
    Na, azt a játékot nem ismerem. A fene egye meg, vhogy nekem kell ez a GTA. :D Ha más nem, tényleg marad a konzol. :)
  • Angelus1991ster
    Nem tudom
    és te?
    Kb erről szól az első Dexter része. Nézz bele .

ó dehát sg-s őskövület jobban ért mindenhez
    Frank inkább hasonlít szerintem a Gay Tony főszereplőjére, Luisra stílusban. Kivéve a környezetét. Az tényleg a régi san andreast adja. Majd meglátod, egyedi karakter mind szvsz. És bizonyos szempontból mindegyik egy rohadék alja ember. Amikor az egyik szereplővel vagy, átérzed, h mennyire önző, vagy idióta a másik, aztán azonosulsz a másikkal, ha vele játszol. Szerintem pont, hogy segíti a beleélést a 3 karakter, mert a különböző tevékenységeket rá tudod húzni valamelyik karakterre és nem az van, h a történet ellentmond annak, ahogy viselkedsz a játékban. Ahogy a honest trailers gta v videóban is említik: és a harmadik szereplő Trevor, akinek a személyisége hasonlít legjobban egy átlagos GTA játékos játékára (különböző bevágások a videoban itt, ahol épp őrült Trevor :D)
  • TomStorm
    Már bánom,hogy eladtam.Sokára jön még a PC-s verzió,nem vettem figyelembe:(
  • TomStorm
    Nagyon nagy a sztori így hármukkal!Már az elején leesik az állad és kapkodod a fejed,hogy mi van?Mi lesz itt??
    Kegyetlen jó és perfekt game!:)
    Simán visszafizetési garanciát vállalhatnának annak akinek nem jön be a játék lol:D
  • Lacee86
    Amúgy most megnéztem őket jobban, a trailereket is róluk. Michael=Tommy Vercetti, Franklin=CJ, Trevor=Diaz (Vice City). :D Nekem amúgy a Michael a legszimpibb elsőre.
  • Evoluti0N
    Vedd úgy, hogy három karakter közül biztos lesz olyan, amelyik szimpatikus, mivel három teljesen különböző egyéniségről van szó, így biztosan találsz olyant közülük, akivel azonosulni tudsz. Habár csak bizonyos mennyiségű küldetés teljesítése utána oldódik fel mindhárom és vannak olyan küldik, amiket csak meghatározott karakterrel tudsz megcsinálni.
  • Lacee86
    Ok. :)
  • Tikal #11025
    jó ez, majd meglátod :)
  • janihunk
    Jobb lessz ez hidd el.
  • Lacee86
    Nekem az a fura, h a GTA V-ben 3 karaktert kell irányítani. Szimpatikusabb volt az, amikor egy azaz 1 db főhős volt, akivel lehetett azonosulni.
  • MerlinW
  • a.carkey
    Mondjuk ő iszik, lehet azért cool. ;)
  • MerlinW
    Hát nem minden feketét hívnak Denzel Washingtonnak:)
  • SötétBarom
    Fejlődés a legnagyobb gyökérség egy nem karater skill alapú játékban. A jó játékmechanika az "easy to learn, hard to master" elven működik. Ahogy többet tolod, jobb leszel. De az, ami a GTAV-ben van, hogy a fekával gyakorlatilag lehetetlen normálisan vezetni egy repülőt, az kibaszott nonszensz.
  • arty
    Jah tok kiraly lehet maxragrindelni egy karit.

NEM.
  • Evoluti0N
    Nekem tetszik a trend, hogy egyre több játékba kerül be fejlődés. Tulajdonképpen a GTA V-ben is van. Strength, stamina, driving, shooting, lung capacity, flying, meg most hirtelen nem jött eszembe, hogy még mi. Ugyanakkor én az RPG-sített GTA esetében elsősorban az RPG-szerű párbeszédrendszerre és szabad karaktergenerálásra gondoltam, nem a többi jellemzően RPG-ben fellelhető elemekre.
  • arty
    van 30 rpg, gta-like meg ... 2? így is minden játékstilus szintezős baromsággá kezd alakulni, pont ennek hiányzik még a szingliből is ...
  • grebber
    Akkor berendelem tőled a Gothic 1-2 mai csutkaübergrafikás remake-et!
  • Evoluti0N
    RPG-ből sose elég. Ha egyszer milliárdos leszek, akkor megveszem az összes jó fejlesztőcsapatot és csak RPG-ket fognak gyártani.
  • arty
    ugy hiányzik még egy rpg pécéről, mint egy falat kenyér :(
  • V43 1105
    Egy kocsis/ambrus alreggel szállsz harcba, figyelmeztettelek :D
    én eddig is ilyeneket játszottam a GTA-val, Trevorral

• Tikal #11010
    hány éves vagy? ...
  • Coral Springs
    Amikor azt írtam hogy jó térkép, nem az összecsapott bug -os szarokra gondoltam.
  • Angelus1991ster
    Nem rád gondoltam. De igen brutális játék lehetne.
  • Evoluti0N
    Mivel erre a kérdésedre válaszoltam: "Ti milyen játékot látnátok GTA köntösben?", így nyilván elolvastam, amit írtál. Egyébként nem, nem néztem.
  • Angelus1991ster
    De senki sem olvasta mit írtam?
    Dexter sorozatból ha játék lenne, a GTA motorja ideális.

Küldetés: Bűnös becserkészése, elkábítása, szertartás lejátszása, idő alatt zsákokba pakolása a kocsiba ( közbe lebukás veszély indukátor ), kocsival betartani a kreszt bizonyos útszakaszokon, kipakolás a hajóba onnan kihajózni és a tengerbe dobni.
    Helyszíneléseket végezni mint az LA Noire-ban. Barátnékról gondoskodni. Egy igazi pszichopata GTA lenne.

Senki nem látta a sorozatot?
    SHOWTIME ha pénzt akar kaszálni akkor a Rockstarosokkal megcsináltatja a játékot. Sok Dexter rajongó van, jórésze biztos megvenné.
  • Evoluti0N
    RPG-sített GTA-t szívesen látnék. Ugyanolyan lenne a játékmenet, mint a többi részben, de megalkothatnám a saját karakterem (szingliben is) és lennének választási lehetőségek. Mondjuk az utóbbiból vannak minimális mennyiségben az 5. részben, de azért még közel sem RPG szinten.
  • MerlinW
    Nem mintha nem lenne ezer map meg különböző játékmódok (MMORPG, TDM, stb) a GTA4-hez
  • Coral Springs
    Én a GTA játékot látom szívesen GTA köntösben.

Térképszerkesztő ? És hány hetet, hónapot szeretnél dolgozni egy jó térképen ? Vagy megunnád és félbehagynád ? Ez megint nem az a játék, MO meg nem az a hely ahova a GTA világát belehetne illeszteni.
  • Angelus1991ster
    Jó lenne ha Rockstar elkezdene jogokat vásárolni.
    Például kiadhatná kiegészítőnek a Dexter sorozat játékát. Készülhetne már belőle, de az egy rakás valami. Egy új térkép kéne hozzá. Miami szerű város lenne, vagy egy az egyben, a filmben látott helyszínekkel, szereplőkkel. Mind a 8 évad megjelenne, persze rövidítve. Bár a sorozat összesen 96-100 órányi. Lopakodás injekcióval, gyilkosság levezetése, nemcsak script-ekkel. Igazi 18+ lenne.
    Szerintetek milyen ötlet?

Ti milyen játékot látnátok GTA köntösben?
    Ja és milyen lenne , ha lenne térképszerkesztő a GTA-hoz, Budapestet, vagy más vidéki városunkat megcsinálhatnánk:D
  • grebber
    Ha még működne is nem csak annál aki csinálta még én is mozgolódnék. De mivel az előzőek sem működtek így kuka.
  • DIESEL DOG #11000
    Lehet hogy csak emiatt fogom visszatelepíteni a GTA IV-et... nagyon jól néz ki!
  • Ironman2
    Állati!
  • IMYke2.0.0.0
    Míg ki nem jön PC-re az 5. számozott rész:

Megjelent a a GTA 4 iCEnhancer 3.0 - a honlapja lehalt, de mások feltöltötték sok tárhelyre.
    Egy közülük: MEGA
    A videó: iCEnhancer 3.0 - Official release video
    A zene: Futurecop - Lost Love (Thunderclaw Remix) - Youtube
    teljesen igaz, csak a poén kedvéért jött a szöveg
  • SAFIII
    A Story DLC-ről lehet valamit tudni?
    Igazán jöhetne már az is vagy majd csak jövőre, ha már lecsengett a PC verzió?
    Mit gondoltok?
  • SötétBarom
    Irreleváns. A kérdés, hogy megbasz e mindent tejszínen. Igen? Igen. De valószínűleg nem eszik annyit, mint egy gamerpc terhelésen.
  • xalyy
    Hogy elvagytok a TV-kkel és monitorokkal