27719
-
#11076 Fenébe nyögjék már ki azt a megjelenési dátumot. Amikor gta-ról van szó olyan vagyok mint egy kamasz -
#11075 Olyan minimális hardver lesz, ami majd csak jövőre fog kijönni. :) De a játék, még az idén. :D -
ratgab #11074 Hát nem.. -
Lacika1992 #11073 Akkor lowon talán elfog futni. -
#11072 mér ez mindenkinek megvan, nekem is?! -
Lacika1992 #11071 Ó de.... minimális gépigény lesz 4gb-s videókártya meg 16gb ram meg i7-es proci.....
Azért ne túlozzunk már.. -
nú #11070 Én is toltam nagyon nagyon sokáig a TDU-t és megvoltam ismerősök nélkül. De ez nem megy így. Az ökörködés és minden egyes feature arra van kitalálva, hogy EGYÜTT és ez idiótákkal nem megy.
LEhet csak savanyú a szőlő szindrómám van, nekem igazából a befektethető idő is kevés erre. Legutóbb próbáltam pár emberrel kialakítani egy csapatot, de az se jön össze, ha egyszerűen nem tudok a legtöbb közös mókába becsatlakozni. -
Rev Hard #11069 A legtöbb nyílt világú online játékkal ez a helyzet, ha nincs meg az a közösség akikkel játszhatsz nem ér semmit az egész. Én közel 6 évet toltam bele anno a TDU szériába, és a dolog pikantériája hogy a néhány ismerősömön kívül én egyáltalán nem jöttem ki a magyarokkal. Szépen kialakítgattam magamnak a társaságom németekből, angolokból és amerikaiakból, akikkel ráadásul a mai napig tartom a kapcsolatot így ha társaság kell mindig van kivel szóba állnom. Ezért sem árt ha tud az ember valamiféle nyelvet az anyanyelvén kívül, több a lehetőség.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.08.18. 22:01:19 -
#11068 +6*10^23 -
nú #11067 annyira sekélyes a multi és elcseszett a társaság úgy 95%-ban (kivéve, ha lenne igazi baráti társaság mellé - ami tekintve az eredeti játékot bitorló ismerősök számát nálam: nincs), hogy engem csak felkúr a multija. ÉS leginkább az, hogy most már jöhetne a rég ígérgetett kibaszott single DLC. -
#11066 miért ne lenne... -
ldavid #11065 ez remélem lesz a pc-shez is
-
Ironman2 #11064 DDDDDDD -
Ironman2 #11063 Ez várható volt amúgy! Nem lepődök meg rajta! -
#11062 Volna aki meglepődne ?Szerintem a GTA 4 után senki.
GTX770 4GB alaphangon kell majd hozzá ez 100%.
Most jön úgyis a gtx 870-880 talán picit lenyomja majd az árakat és 100k alatt is kapni majd VGA-kat ami talán megmozgatja 20 fps felett -
Austin Bailey #11061 és akkor most itt kit tiszteltél meg ezzel a kavicsrugdosó címmel? -
Rev Hard #11060 A kavicsrugdosó gyökér egy olyan síkagyú paraszt, aki a kavicsrugdosáson kívül máshoz nem ért, de mégis okoskodik. Majd kikupálódsz.
grebber #11058 - Továbbfejlesztett RAGE engine ide vagy oda csinálnak majd olyan ultrahigh grafikát, hogy majd beszarik mindenki a gépigénytől. -
Austin Bailey #11059 nem tudom miről beszélsz, meg hogy mi az a kavicsrugdosó gyökér, én csak annyit kérdeztem, hogy van-e már PC-s verzió. Most először kaptam azt a választ hogy lesz. A többi egyébbel, ami elhangzott nem tudok mit kezdeni. -
#11058 Továbbfejlesztett grafikával érkezik a Grand Theft Auto V -
Rev Hard #11057 Nincsen semmiféle fordulat, eddig is köztudott volt hogy valamikor befogják jelenteni. Az meg kit érdekel hogy pár kavicsrugdosó gyökér mit vergődött. -
Austin Bailey #11056 nem azt mondtam, hogy átversz, hanem hogy érdekes fordulat. -
#11054 most hogy lesz meg már el sem hiszed, mi? :D -
Rev Hard #11053 Nem szokásom embereket átverni, de ha nem hiszel nekem miért nem használod a google -t ? -
Austin Bailey #11052 tényleg? Eddig kb félévente benéztem ide, és feltettem ezt a kérdést, és legutóbb még ott tartott a dolog, hogy nem is lesz -
Rev Hard #11051 Be lett jelentve PC -re a játék de még nincs konkrét időpont hogy mikor fog megjelenni a PC verzió. Elvileg valamikor ősszel. -
#11050 igen -
Austin Bailey #11049 sziasztok, van már PC-s verzió? -
mester1987 #11047 Visszamenőleg belinkelem a PCGuru tesztjét, akik már tűkön ülve várják. Én elolvastam és a végére a lélegzet elállásával csak annyit mondok róla; hatalmasabbnál hatalmasabb testreszabhatóság és a változatosság...röviden és tömören.
Grand Theft Auto V (GTA 5 teszt)
szerk.:
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.08.11. 17:21:18 -
#11046 viszont, bár off, South Park fordítása hamarosan befejeződik, és megjelenik pc-re konzolra is. (bár ps3 tesztelőt keresnek) :) -
#11045 Köszi,igen azt gondoltam hogy még várni kell rá,de legalább készül -
#11044 még dehogy készült el, kb ha 10%-on jár. amugy konzolozz .hu-n olvasahto hol tart, de az biztos hogy pc-re megjelenik gyorsabban fognak vele haladni. de ha megjelenik pc, még akkor tuti nem lesz kész. -
#11043 Régebben az MP fórumon olvastam (ami most sajna nem működik),hogy a konzolos verzióhoz készül magyarítás, elkészült e mert akkor esetleg van e remény arra,hogy át lehet ebbe valahogy konvertálni?! -
#11042 Nagyon laza a nagymuter :D -
#11041 -
#11040 Bammeg ez nagyon f@sza...
-
MasterMason #11039 Nagyi végre kitombolhatta magát :D, betyárosan belekötött mindenkibe akibe csak lehetett, és igazán humánusan bánt a kiszemelt áldozataival... :P -
#11038 te már csak tudod mi meló egy uj térkép, meg hogy mi kell a népnek :DD -
nú #11037 Mármint a Ballad of Gay Tony-t? Ne mondd már, hogy nem toltad ki a GTA IV DLC-ket :D Legalábbis ezt nem ártana :D -
Angelus1991ster #11036 Szerintem meg pont elég egy dlc-hez. de te jobban tudod. -
#11035 Ismerem a Dexter-t.. csak az egész feltevésed egy nagy ... írod kéne egy Miami szerű város, ember, játszottál te a játékkal? Tudod te mi meló egy ilyen térkép? Amiről te beszélsz az egy önálló játéknak menne el, nem egy MOD-nak, mindegy több szót nem is érdemel....