Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Persze tanácsolták a polcra vételt, de ezt inkább egy esedékes PC verzió esetére tartogatom!
A képeket meg teljesen más okból rakom mint te írtad, szerintem az általánosítás...
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Pl.: Én mondjuk nem warezolok véleményem szerint nekem nem ér meg annyit, hogy az Xboxomba belenyúlkáljanak ha van pénzem megveszek egy játékot, ha nincs nem veszem meg.
Legyen az akármilyen szar játék vagy akármilyen nagy szám veszõdnek velük a készítõk õk is pénzbõl élnek. Én is veszõdök dolgozom én is pénzbõl élek.
Adok kapok, vagy kapok adok...
4-5 hónapja teszek félre "aprólékot", hogy meg tudjam venni erre fel még nincs is itt a játék már tele van a net GTA V videókkal meg képekkel ez idegesít fel és igazad van legalább ne vernék magukat erre de mindegy ilyen ez a világ...
...::::::...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Véleményem csak annyi hogy egy szánalom az egész, hogy aki elõrendel, spórolt pénzébõl megveszi, izgatottan várja a játékot, még várnia kell 4-5 napot, hogy a kezébe foghassa más meg már warezzal játszik.
Nem irigységbõl szólok, hogy õk már játszanak mert nekem többet ér az hogy egy játékot a kezemmel is megfoghatok minthogy letöltögessem, de sokan ezt az érzést nem fogják megismerni.
Tisztelet a kivételnek!
Aztán jöhet a duma hogy akkor el lehet húzni magasról lesz@rom. <#smile>#smile>
Mióta tele van minden spoiler-es hozzászólásokkal nem is merem olvasni a topikot.
...::::::...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tök véletlen találtam egy katonai bázist, behajtok, erre tankok lövöldöznek rám.
ezt itt gyorsan elcsórom
kb 10 mp alatt le fognak lõni
ez már a vég 😄
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Régebben nem ismertem annyira a csapatot, csak a GTA-kat, de az L.A. Noire aztán a Max Payne 3-mal egyértelmû lett, mitõl Rockstar Games és akkor nem játszottam még a Red Dead Redemption-nel meg az utóbbi Midnight Club-okkal PC-s kiadás híjján...de lehet, hogy elõveszem a régit 😛
HINT:Nincs pénzem megvenni a játékot és/vagy nincs konzolom.
Ebbõl az a tanulság,hogy a sok kis idióta az irigység vagy vmi hasonló okból fikázza az amúgy zseniális játékot.Már a videókból kitûnik,hogy ez egy rockstar minõség.
Lehet h nem olyan szuperszép meg hasonló,de ki vár ennél többet 7éves konzoloktól.Szerintem teljesen rendben van és szép színes is a játék.
Nekem most nem lesz 15ezrem megvenni,egy darabig legalább is,de attól még azt mondom,hogy megéri az árát.A rockstar szívét lelkét beletette,ez látszik a játékon.A fikahegyek,meg graf ócsárolás a sok kis pöcsfejtõl ered akik irigyek mert ezt nem tudják most nyomatni.
Végszónak annyit.Minél több spileres dolgot látok olvasok,annál jobban sajnálom azt h nem elsõk közt fogok vele játszani,de attól függetlenül ez a játék fél év múlva is szuperjó lesz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Crysis 3ra aztmondják az 1 szebb,
GTAV-re meg azt hogy a 4 szebb....LOL 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Viszont érdekelni fog a next gen és a PC közötti verseny, ha egyszerre adják ki a játékot.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ha pc-re valaha megjelenik jó ha elfogy max 1 milla!
Ezen nincs mit nem érteni!
Next PC upgrade: 2022
Mert, ezzel nem? 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a autó fizika kurva szar, olyan L.A noire - sleeping dogs keverék, kurvára szar, a gta 4 é is rossz volt, de valahogy azon akkor is ugy éreztem hogy életszerübb, ehez a förmedvényhez képest bazd, a fékezés a legvicesebb olyan könnyedén uthoz tapadva áll meg az auto és akkor még tuningról szó sincs, de ugy az egész szar, ahogy megyek és nem nyomom a gázt pl: tartom a sebességet, akkor is kis fokozatban marad és pörög a motor szét, nem mint IV-ben, ahol felkapcsolt idõ elött ha nem nyomtad neki,
szóval igen, én nem értem miért csináltak ilyen fizikát, az 100%-ék hogy nem elbaszták,hanem ilyenre csinálták szándékosan, de kinek?
pedig kurva hangulatos lenne, de ez a fizika minimum elvesz belõle vagy 20-30%-ot.
A másik dolog, amivel "arcoskodott" a rocksztár, hogy míg te játszol az egyik karakterrel, a másik az éli az életét, hát persze, mint pl ahogy elõre elvannak helyezve, pl ráváltok trevorra, bejön az a rész mikor jön ki egy drogos kereskedõtöl és zsebrevág egy kis zöldet, pont ugyan az mint a trailerbe, vagy mikor micheal-re váltok és ép egy gyorskajálda elött iszik meg valamit, vélhetöleg a gyorskajáldából, és vissza már nem lehet menni, persze van mikor csak ugy az utcán álva kapom meg õket,
vagy pl éppen a feleségével veszekedve stb...
szóval nekem ennyi negativumom van,
igen torrent, sorry, de már nem birtam.
Lehet törölni a kommentet ha túl sértõ a káromkodás, de ennyit megérdemel, mert kurvára elvan cseszve a vezetés, és igen, nagyon nagy probléma 😊 Majd hátha Pc-n jön hozzá egy IV-esitõ mód.
és csak igy megjegyezve, nekem a steril rideg IV-eddig jobban bejön, nemtom miért.
de szerintem ezt is meg lehet érteni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Hála Istennek! 😊