27719
  • ldavid
    nem szólt még senki? már nem június 9. van
  • mester1987
    A Rockstar által jött egy hír (?!)

Ősszel jön PC-re és Next-Gen-re is.
    Több oldal által is megerősítve
  • tommygear
    témába illő megint a diskurálás... :D
  • MerlinW
    Onnan, hogy 10 évig ki volt írva a fórum főoldal aljára.
  • Szabi #11112
    azóta több az öreg multireg.. :D
  • bertino
  • Borg
    Akkor ezt az infót mégis miből tudtad leszűrni?
    Mert ugye pár éve még csak 18 se volt az átlagéletkor...
  • MerlinW
    Már régóta és bőven 30 felett. Ha jól emlékszem 33-34 volt legutóbb. Persze sokan nem töltik ki az életkort a beállításokban - ahogy te sem -, azt ugye nem tudja számolni:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.30. 22:26:42
  • ldavid
    az előző arculatnál még kint volt jobb oldalt a statisztika, bár ki emlékszik már arra :D
  • Borg
    Micsoda? Itt SG-n 30 felett van az átlag? Hát ezt valahogy nehezen hiszem el...
  • Firerock
    A születési évünk egyezik,viszont a saját keresetemből fogom megvenni az Xboxot és a játékokat is hozzá.
  • Evoluti0N
    Ez pontosabb úgy, hogy ha a magyarokat nézzük, akkor biztos többen fogják játszani, mint konzolon.
  • tommygear
    nem ismered még a rockstar supportot....
  • MerlinW
    Megjegyezném, hogy a fórumozók átlagéletkora 30 felett van, tehát a legtöbben itt kereső emberek.
  • ratgab
    Miért ne írhatnák le, hogy nem tudják időben befejezni. Ha már most tudják, hogy nem jön idén pc-re, akkor valami kamu dumát írtak volna le nem azt, hogy jön.
  • tommygear
    nyilván nem írhatják le, hogy késni fog, ez a hivatalos duma még, de bízzunk benne hogy tényleg nem késik
  • V43 1105
  • kill3r21
    Fene tudja :)
  • Lacika1992
    Nem mindenki apucimafia hogy van pénz ps4-re meg xbox one-ra....
  • MerlinW
    Nem kell statisztika magyar eladásokról, egy iskolai füzet lapján elfér az összes vásárló neve:)
  • TomStorm
    Mivel 1 éve konzolra veszi minden Magyar ezért igen előfordulhat,hogy most a PC-sek veszik ha arra jön.Okos vagy lol
  • ldavid
    van valami statisztikád a magyar eladásokról? vagy miért annyira biztos a dolog?
  • Meridius
    Inkább fordítva! A Watch Dogsot is csúsztatták fél évvel mert tudták hogy a GTAV porig alázná eladásokban.
  • Lacika1992
    Ha csak a Magyarokat nézzük, biztos hogy pc-re többen fogják megvenni 100x mint konzolra.
    De nem akarok vitatkozni. :D
  • tommygear
    figyelmen kívül kell hagyni az ilyen faszságokat
  • totyak
    Ne nekem mondd, én csak leírtam, amit olvastam. Elhiheted, hogy nem én találtam ki.
  • tommygear
    jajj haggyuk már az ilyet
  • totyak
    X360, PS3 páros sem pár nap alatt termelte ki a nagy pénzt, így ha előbb a mostani konzolokra hoznák, azokon sem csak annyit kellene várnunk.
  • grebber
    "Náluk szerintem belefér, hogy előbb jönne mostani konzolokra, aztán, ha azokon is jól megszedik magukat, akkor esetleg kegyeskednek nekünk is idedobni"

GTA5 ről van szó akkor ehhez a megszedni magukat elég lesz egy hét és jöhet pc-re!Next Genre kb 1-2 nap alatt fogy majd annyi mint pc-re 3 év alatt.
  • totyak
    Én már olyan híreszteléseket is olvastam, hogy nem is jön PC-re a játék, mert a R* csak a rajongók nyomására állt neki átportolni (na persze, úgy ismerjük őket) és alapvetően nem is akarták kiadni PC-re és egyébként is problémák merültek fel portoláskor, amik megoldhatatlanok a R* számára.
    Őszintén szólva ezt a hírt jó nagy butaságnak tartom, de a mai világban már bármit el tudok képzelni. Náluk szerintem belefér, hogy előbb jönne mostani konzolokra, aztán, ha azokon is jól megszedik magukat, akkor esetleg kegyeskednek nekünk is idedobni. Remélem nem így lesz és ahogy ígérték, szépen megjön az ősszel mindegyik platformra.
  • Lacee86
    Az egy autóverseny játék lesz. Tök más, mint a GTA.
  • tommygear
    mi az a Crew? :)
    amúgy szerintem is sanszos hogy csúszás lesz ebből :\ túl nagy a csend
    Utoljára szerkesztette: tommygear, 2014.08.29. 16:07:04
  • Lacika1992
    Én megveszem mind a kettőt szóval.... csak a rockstar ilyen nem is mondok semmit inkább rá, hogy nem bírják kinyögni mikor jön...
    A legnagyobb trollok.
  • SweeneyTodd
    Nem kell tartani egyiknek a másiktól , csak mivel már a Crewnak van egy konkrét megjelnési dátuma és mindkettőnek van egy nagyobb célközönsége és valahol össze fonódnak a szálak, azok az emberek bizony elfognak gondolkozni, hogy melyiket vegyék meg elsőnek így vásárlóktól fognak elesni, nem azt jelenti ,hogy nem veszik meg az emberek , csak ugye itt az első pár hétben növekvő statisztikák számítanak , biztos a létező összes eladási rekordot túlszárnyalja a én is amint tudom be fogom szerezni valami szép dobozos példányban, de ha marad a novemberi megjelenés én is késöbbre fogom csúsztatni.
  • CamelX
    Dettó. Már ha 5 új hozzászólás van itt, felcsillan a szemem :D
  • Lacee86
    Ugye végül is a szeptember eleje, meg a november vége is ősz. :)
  • bakvarnyu
    Gta-nak nincs konkurencia , inkább ennek a Crew akárminek kell tartani tőlük,nem pedig fordítva :)
  • IMYke2.0.0.0
    Pletyka, vagy ki tudja...

"Csúszik a PC-s és next-gen konzolos GTA 5?

Egyelőre csak pletyka szintű a hír, de a Gamesconon állítólag sokan rebesgették, hogy a GTA 5 PC-s, PS4-es és Xbox One-os verziói csúszni fognak. Azt is lehetett hallani, hogy a Rockstarnál ott voltak akkor ezek a verziók, de csak a kereskedőknek mutatták be őket. Furán hangzik, reméljük hamar kiderül, hogy a 2014 őszi megjelenés áll-e még."
  • Lacee86
    Hivatalos gépigény sincs, még mindig... Pedig ha csak dec-ben jön, már akkor is rég illett volna közölni, egy ekkora névnél főleg.
  • SweeneyTodd
    Crew miatt biztos elcsúsztatják a karácsonyfa alá szerintem.....