27719
-
ldavid #11116 nem szólt még senki? már nem június 9. van -
mester1987 #11115 A Rockstar által jött egy hír (?!)
Ősszel jön PC-re és Next-Gen-re is.
Több oldal által is megerősítve -
#11114 témába illő megint a diskurálás... :D -
#11113 Onnan, hogy 10 évig ki volt írva a fórum főoldal aljára. -
#11112 azóta több az öreg multireg.. :D -
#11111 -
Borg #11110 Akkor ezt az infót mégis miből tudtad leszűrni?
Mert ugye pár éve még csak 18 se volt az átlagéletkor... -
#11109 Már régóta és bőven 30 felett. Ha jól emlékszem 33-34 volt legutóbb. Persze sokan nem töltik ki az életkort a beállításokban - ahogy te sem -, azt ugye nem tudja számolni:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.30. 22:26:42 -
ldavid #11108 az előző arculatnál még kint volt jobb oldalt a statisztika, bár ki emlékszik már arra :D -
Borg #11107 Micsoda? Itt SG-n 30 felett van az átlag? Hát ezt valahogy nehezen hiszem el... -
#11106 A születési évünk egyezik,viszont a saját keresetemből fogom megvenni az Xboxot és a játékokat is hozzá. -
Evoluti0N #11105 Ez pontosabb úgy, hogy ha a magyarokat nézzük, akkor biztos többen fogják játszani, mint konzolon. -
#11104 nem ismered még a rockstar supportot.... -
#11103 Megjegyezném, hogy a fórumozók átlagéletkora 30 felett van, tehát a legtöbben itt kereső emberek. -
ratgab #11102 Miért ne írhatnák le, hogy nem tudják időben befejezni. Ha már most tudják, hogy nem jön idén pc-re, akkor valami kamu dumát írtak volna le nem azt, hogy jön. -
#11101 nyilván nem írhatják le, hogy késni fog, ez a hivatalos duma még, de bízzunk benne hogy tényleg nem késik -
#11100 -
#11099 Fene tudja :) -
Lacika1992 #11098 Nem mindenki apucimafia hogy van pénz ps4-re meg xbox one-ra.... -
#11097 Nem kell statisztika magyar eladásokról, egy iskolai füzet lapján elfér az összes vásárló neve:) -
TomStorm #11096 Mivel 1 éve konzolra veszi minden Magyar ezért igen előfordulhat,hogy most a PC-sek veszik ha arra jön.Okos vagy lol -
ldavid #11095 van valami statisztikád a magyar eladásokról? vagy miért annyira biztos a dolog? -
Meridius #11094 Inkább fordítva! A Watch Dogsot is csúsztatták fél évvel mert tudták hogy a GTAV porig alázná eladásokban. -
Lacika1992 #11093 Ha csak a Magyarokat nézzük, biztos hogy pc-re többen fogják megvenni 100x mint konzolra.
De nem akarok vitatkozni. :D -
#11092 figyelmen kívül kell hagyni az ilyen faszságokat -
#11091 Ne nekem mondd, én csak leírtam, amit olvastam. Elhiheted, hogy nem én találtam ki. -
#11090 jajj haggyuk már az ilyet -
#11089 X360, PS3 páros sem pár nap alatt termelte ki a nagy pénzt, így ha előbb a mostani konzolokra hoznák, azokon sem csak annyit kellene várnunk. -
#11088 "Náluk szerintem belefér, hogy előbb jönne mostani konzolokra, aztán, ha azokon is jól megszedik magukat, akkor esetleg kegyeskednek nekünk is idedobni"
GTA5 ről van szó akkor ehhez a megszedni magukat elég lesz egy hét és jöhet pc-re!Next Genre kb 1-2 nap alatt fogy majd annyi mint pc-re 3 év alatt. -
#11087 Én már olyan híreszteléseket is olvastam, hogy nem is jön PC-re a játék, mert a R* csak a rajongók nyomására állt neki átportolni (na persze, úgy ismerjük őket) és alapvetően nem is akarták kiadni PC-re és egyébként is problémák merültek fel portoláskor, amik megoldhatatlanok a R* számára.
Őszintén szólva ezt a hírt jó nagy butaságnak tartom, de a mai világban már bármit el tudok képzelni. Náluk szerintem belefér, hogy előbb jönne mostani konzolokra, aztán, ha azokon is jól megszedik magukat, akkor esetleg kegyeskednek nekünk is idedobni. Remélem nem így lesz és ahogy ígérték, szépen megjön az ősszel mindegyik platformra. -
#11086 Az egy autóverseny játék lesz. Tök más, mint a GTA. -
#11085 mi az a Crew? :)
amúgy szerintem is sanszos hogy csúszás lesz ebből :\ túl nagy a csend
Utoljára szerkesztette: tommygear, 2014.08.29. 16:07:04 -
Lacika1992 #11084 Én megveszem mind a kettőt szóval.... csak a rockstar ilyen nem is mondok semmit inkább rá, hogy nem bírják kinyögni mikor jön...
A legnagyobb trollok. -
#11083 Nem kell tartani egyiknek a másiktól , csak mivel már a Crewnak van egy konkrét megjelnési dátuma és mindkettőnek van egy nagyobb célközönsége és valahol össze fonódnak a szálak, azok az emberek bizony elfognak gondolkozni, hogy melyiket vegyék meg elsőnek így vásárlóktól fognak elesni, nem azt jelenti ,hogy nem veszik meg az emberek , csak ugye itt az első pár hétben növekvő statisztikák számítanak , biztos a létező összes eladási rekordot túlszárnyalja a én is amint tudom be fogom szerezni valami szép dobozos példányban, de ha marad a novemberi megjelenés én is késöbbre fogom csúsztatni. -
CamelX #11082 Dettó. Már ha 5 új hozzászólás van itt, felcsillan a szemem :D -
#11081 Ugye végül is a szeptember eleje, meg a november vége is ősz. :) -
#11080 Gta-nak nincs konkurencia , inkább ennek a Crew akárminek kell tartani tőlük,nem pedig fordítva :) -
#11079 Pletyka, vagy ki tudja...
"Csúszik a PC-s és next-gen konzolos GTA 5?
Egyelőre csak pletyka szintű a hír, de a Gamesconon állítólag sokan rebesgették, hogy a GTA 5 PC-s, PS4-es és Xbox One-os verziói csúszni fognak. Azt is lehetett hallani, hogy a Rockstarnál ott voltak akkor ezek a verziók, de csak a kereskedőknek mutatták be őket. Furán hangzik, reméljük hamar kiderül, hogy a 2014 őszi megjelenés áll-e még." -
#11078 Hivatalos gépigény sincs, még mindig... Pedig ha csak dec-ben jön, már akkor is rég illett volna közölni, egy ekkora névnél főleg. -
#11077 Crew miatt biztos elcsúsztatják a karácsonyfa alá szerintem.....