Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ja csak az 5€ míg ez 40-45€

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Coral Springs
Azért elég nagy tévedésben vagytok ti itt a PC eladásokkal kapcsolatban, például a Minecraft -ból több mint 10 milliót adtak el PC/Mac -re.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Én is attól félek hogy a sok 12 éves végett nem jelentetik meg PC-re a játékot mert mindenki warezolni fogja,miért vannak ilyen hülyék a világon,tényleg ha már meg is van neki ne töltse fel sehova,stb... Aztán meg azzal feszítenek hogy nekik megjelenés elõtt már megvan,ahogy itt többen is mondták,igazuk van.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

bakkerman
Igen,ez így van sajnos. Nekem nincs konzolom,valószínûleg nem is lesz életemben,old school PC párti vagyok,évente cserélek valami hardvert,hogy tudjak játszani bármivel,nekem ez így megéri,és ha még marad is pénz,akkor játékot is veszek,saját határaimon belül. Lenne konzolom habozás nélkül venném az eredeti játékokat,akár használtan,vagy külföldrõl,de nekem mindig is a PC volt a legjobb

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kill3r21
De szeretném én is a polcon tudni valahogy 😊
kill3r21
3. variáció, hogy rossz a box dvd meghajtója!
Persze tanácsolták a polcra vételt, de ezt inkább egy esedékes PC verzió esetére tartogatom!
A képeket meg teljesen más okból rakom mint te írtad, szerintem az általánosítás...
N3suten
*mint mindenütt*

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

N3suten
Magyarországon is mindenütt ,sok a csóró !!!

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Törölt felhasználó
Azért a modderek majd remélem tesznek róla, hogy változzon ez a Watch dogs szintjére redukálódott vezetési-és törésmodell.😄
Doog
Ott a pont, hogy örök vita lesz ezért inkább nem is foglalkozok vele tovább csak egy vélemény volt.
Pl.: Én mondjuk nem warezolok véleményem szerint nekem nem ér meg annyit, hogy az Xboxomba belenyúlkáljanak ha van pénzem megveszek egy játékot, ha nincs nem veszem meg.

Legyen az akármilyen szar játék vagy akármilyen nagy szám veszõdnek velük a készítõk õk is pénzbõl élnek. Én is veszõdök dolgozom én is pénzbõl élek.
Adok kapok, vagy kapok adok...

4-5 hónapja teszek félre "aprólékot", hogy meg tudjam venni erre fel még nincs is itt a játék már tele van a net GTA V videókkal meg képekkel ez idegesít fel és igazad van legalább ne vernék magukat erre de mindegy ilyen ez a világ...

...::::::...

bakkerman
Szerintem addig nincs baj a warezosokkal,ha szép csendben meghúzzák magukat,és csak játszanak,és örül hogy tud vele játszani ingyen. De sajnos ezekbõl kevesebb van,a többség még veri a mellét is büszkén,hogy õ 4 nappal elõtte már játszik,és lehurrogja azt aki meg várja a dobozt. Énis warezolok(ki nem?!),ha fut a játék,örülök,és meghúzom magam,ha nem,akkor nem,vagy meg kell venni,vagy nem játszok vele. Ez örök harc lesz,és a végtelenségig fog menni a vita mindkét fél között...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Doog
Már a játék bejelentése óta figyelem és követem mind a két GTA topikot.

Véleményem csak annyi hogy egy szánalom az egész, hogy aki elõrendel, spórolt pénzébõl megveszi, izgatottan várja a játékot, még várnia kell 4-5 napot, hogy a kezébe foghassa más meg már warezzal játszik.
Nem irigységbõl szólok, hogy õk már játszanak mert nekem többet ér az hogy egy játékot a kezemmel is megfoghatok minthogy letöltögessem, de sokan ezt az érzést nem fogják megismerni.
Tisztelet a kivételnek!

Aztán jöhet a duma hogy akkor el lehet húzni magasról lesz@rom. <#smile>
Mióta tele van minden spoiler-es hozzászólásokkal nem is merem olvasni a topikot.

...::::::...

KG21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tök véletlen találtam egy katonai bázist, behajtok, erre tankok lövöldöznek rám.

ezt itt gyorsan elcsórom

kb 10 mp alatt le fognak lõni

ez már a vég 😄

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

drop
vezetésrõl annyit hogy fejlõdni fog a vezetési tapasztalat ha jól tudom

L.A. noire-nak köze nincs. North csapatához, a rockstar csak kiadta a neve alatt, mint producer
Jaja, jó lehet az is, ahhoz képest, hogy a fiatalabb korosztályról szól.
na meg a Bully..😊
A Rockstar mindig egy olyan játékot rak le, aminek van "lelke".
Régebben nem ismertem annyira a csapatot, csak a GTA-kat, de az L.A. Noire aztán a Max Payne 3-mal egyértelmû lett, mitõl Rockstar Games és akkor nem játszottam még a Red Dead Redemption-nel meg az utóbbi Midnight Club-okkal PC-s kiadás híjján...de lehet, hogy elõveszem a régit 😛
The Protector
Videókat elnézve sajnos egy hatlmas kalap szar a játék.A grafika iszonyatosan gyenge.A textúrák mosottasak és recehegyek mindenütt.A lövöldözés teljesen átlagos.A törésmodellt meg sem merem említeni,minimum egy szimulátort várnék el,de sajnos a rokkszar ismét csak átbassza a népet.Kefélõ kutyák?Na neee.Ez az újítás 2013ban.Az egész gagyi szagot áraszt.Recehegyek,gusztustalan garfika,szar törésmodell.

HINT:Nincs pénzem megvenni a játékot és/vagy nincs konzolom.
Ebbõl az a tanulság,hogy a sok kis idióta az irigység vagy vmi hasonló okból fikázza az amúgy zseniális játékot.Már a videókból kitûnik,hogy ez egy rockstar minõség.
Lehet h nem olyan szuperszép meg hasonló,de ki vár ennél többet 7éves konzoloktól.Szerintem teljesen rendben van és szép színes is a játék.

Nekem most nem lesz 15ezrem megvenni,egy darabig legalább is,de attól még azt mondom,hogy megéri az árát.A rockstar szívét lelkét beletette,ez látszik a játékon.A fikahegyek,meg graf ócsárolás a sok kis pöcsfejtõl ered akik irigyek mert ezt nem tudják most nyomatni.
Végszónak annyit.Minél több spileres dolgot látok olvasok,annál jobban sajnálom azt h nem elsõk közt fogok vele játszani,de attól függetlenül ez a játék fél év múlva is szuperjó lesz.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

akyyy
én meg megláttam egy buszt, teherautoval mentem na mondom elkötöm, és kiesve szálok ki a kocsiból mint a 4-be, erre hallom hogy a karja törik és sötétül is a kép 😄 namondom...

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

oneal1
kabaré komolyan...sok unatkozó majomnak semmi sem jó

!Forza Ferrari!

Ez már súlyos...😄
kill3r21
Nem teljesen, vannak eü csomagok ala oldsklúl....50% ig töltödik vissza a hp....és nagyon hamar meg lehet halni, pl ma kétszer haltam egy lövésbõl, fejlõvést kaptam...
kill3r21
Mennyi vaksi ember van komolyan!
Crysis 3ra aztmondják az 1 szebb,
GTAV-re meg azt hogy a 4 szebb....LOL 😄
Kongy
Asszem kedd reggel életem leghosszabb politológia elõadását fogom végigülni így a gameplay-eket elnézve 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nohab
Mondjuk azt nem szabad elfelejteni, hogy sokan csak egyszer veszik meg. S mivel a konzolra elõbb adják ki, ezért értelem szerûen arra költi a pénzét, nem pedig az x hónappal késõbb megjelenõ PC-s verzióra. Sokan ezt a pár napot nem tudják kibírni az elõrendelt játékuk átvételéig.

Viszont érdekelni fog a next gen és a PC közötti verseny, ha egyszerre adják ki a játékot.
Kongy
Csak szerintem olyan a graf. mint a 4-é, és csak a fényekeffektek szebbek? 😄D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
És mi ez a villogás, ha lelövünk valakit? 😄D Érdekes...

Call of Duty 2 színdróma vagy mifene?
Kongy
Jól látom, hogy nincs HP, és fedezékes gyógyulás van?

grebber
Konzolon eladnak belõle a warez ellenére min 10 milliót.
Ha pc-re valaha megjelenik jó ha elfogy max 1 milla!

Ezen nincs mit nem érteni!

Next PC upgrade: 2022

Akkor viszont nem értem a sírást, hogy "a pc verzióval kalózkodnak".
Mert, ezzel nem? 😊

Kongy

akyyy
a négernek a szinkronja tényleg ua mint az sa-ban?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Vraaanyek
Azért lássunk be valamit, és ezt most nem konzolfikázásból, csupán tényként mondom: azért vannak ilyen elmosódott "csúnya"textúrák, mert ennél nagyobb grafikát már nem bírna a PS3 se nagyon, de az X360 még annyira se szerintem ekkora, nyitott világ esetén 😊 - csak a PC-s verziónál meg ne essenek át a túl oldalra...

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Vraaanyek
Nocsak, mi járatban odaát? 😄 Az az igazi "next-gen" grafika mi? 😄

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

speed01
Örülj hogy ilyen hamar kiadják! amúgy meg ne itt sírj, fõleg tört verzióval kapcsolatban ne.

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

*technikailag még nem tartanak ott
Vágom, hogy mit írsz. technikailag azért még nem vannak ott, amire gondolsz, hogy telejesen dinamikus a rendszer, mikor váltasz.
Jaj, de nagy szám, igen nálam is történt ilyen, ez aztán valami ! 😊
grebber
De bizony éli az életét,mert hiába öltöztettem fel mindig más ruhába mászik elõ !<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

Gondolom leirom, aki nem akarja tudni ne olvassa tovább:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

a autó fizika kurva szar, olyan L.A noire - sleeping dogs keverék, kurvára szar, a gta 4 é is rossz volt, de valahogy azon akkor is ugy éreztem hogy életszerübb, ehez a förmedvényhez képest bazd, a fékezés a legvicesebb olyan könnyedén uthoz tapadva áll meg az auto és akkor még tuningról szó sincs, de ugy az egész szar, ahogy megyek és nem nyomom a gázt pl: tartom a sebességet, akkor is kis fokozatban marad és pörög a motor szét, nem mint IV-ben, ahol felkapcsolt idõ elött ha nem nyomtad neki,
szóval igen, én nem értem miért csináltak ilyen fizikát, az 100%-ék hogy nem elbaszták,hanem ilyenre csinálták szándékosan, de kinek?
pedig kurva hangulatos lenne, de ez a fizika minimum elvesz belõle vagy 20-30%-ot.
A másik dolog, amivel "arcoskodott" a rocksztár, hogy míg te játszol az egyik karakterrel, a másik az éli az életét, hát persze, mint pl ahogy elõre elvannak helyezve, pl ráváltok trevorra, bejön az a rész mikor jön ki egy drogos kereskedõtöl és zsebrevág egy kis zöldet, pont ugyan az mint a trailerbe, vagy mikor micheal-re váltok és ép egy gyorskajálda elött iszik meg valamit, vélhetöleg a gyorskajáldából, és vissza már nem lehet menni, persze van mikor csak ugy az utcán álva kapom meg õket,
vagy pl éppen a feleségével veszekedve stb...
szóval nekem ennyi negativumom van,
igen torrent, sorry, de már nem birtam.

Lehet törölni a kommentet ha túl sértõ a káromkodás, de ennyit megérdemel, mert kurvára elvan cseszve a vezetés, és igen, nagyon nagy probléma 😊 Majd hátha Pc-n jön hozzá egy IV-esitõ mód.

és csak igy megjegyezve, nekem a steril rideg IV-eddig jobban bejön, nemtom miért.
van akinek az is "spoiler" magának akar mindent felfedezni
de szerintem ezt is meg lehet érteni
ProGabe
#GTAV Official Site Update: The full Visitor’s Travelogue has been unveiled at http://www.rockstargames.com/V

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Coral Springs
Amúgy nem értem miért is kéne törölni egy olyan képet, videót, amiben csak a környezet, tárgyak, vagy jármûvek vannak bemutatva ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

A hangulat és a játékélmény a videók alapján közelebb állhat a régi trilógiához, mint a 4-hez.
Hála Istennek! 😊

azokhoz én nem nyúlok
<#vigyor5>
A képekkel, videókkal se volt gond spoilerben.
kill3r21
Bebe 😊