27719
  • arty
    nemigaz, h a csőjáték MP3 állandóa előjön pozitív példaként a gta topikban
  • TomStorm
    Ráadásul jönnek az új GPU-k is nemsokára.Készülhet mindenki:)
    Nem hiába vár RS a megjelenéssel aki meg arra tippel,hogy a butítással és optimalizálással van elfoglalva annak egy kalappal:D
  • Meridius
    Dead rising és a Ryse igénytelen "cash-grab" portok, azért a Rockstartól jóval többet várok, a Max Payne 3-at is jól összehozták anno. A GTAIV óta az engine is kiforrt, és bízok a skálázhatóságában is mert valahogy csak működésre bírták a játékot last-gen konzolokon, nem is akármilyen grafikával.
  • Lacee86
    Amiről te beszélsz, ott a gamer társadalom nagy része konzolon játszik szerintem, akik hülyék lesznek majd egy új generációs konzol többszöröséért gamer PC-t venni, ami avul ráadásul. Az eredeti játékok megvétele meg náluk nem téma.
  • Voltan
    Nem lesz nagy sírás, mert a világ nagyobbik részén (már legalábbis ott, ahol van gamer társadalom, most nyilván nem Lesothóra gondolok :D ) nem probléma kicsengetni azt a 3-400 ezer Forintnak megfelelő összeget egy tisztességes gamer gépre pár évente. Ráadásul nem ritkán még olcsóbbak is kint a cuccok, mint itt.

Egyébként meg ha azt nézitek, akkor sok évig tényleg állt a tech szint a játékokban, most jött az új generáció, és egyértelmű, hogy a PC-nél is van-lesz egy ugrás, aztán megint beáll szerintem egy adott szintre, mint az elmúlt jópár évben.

Ez az ugrás viszont törvényszerű sajnos, ezt be kell látni.
  • grebber
    Ja kiszórják őket hogy legyen mire fogni,miért nem jön pc-re semmi.Írdatlan gépigény miatt lesz sírás rendesen.
  • RYO21
    Nocsak a nagy exklúzívok megjelennek PC-re is? Inkább adnák ki a Forzát ez a két játék helyett.
  • Lacee86
    Én annak örülnék, ha széles skála lenne a gépigényt illetően. Vagyis gondolnának azokra is, akiknek hardcore cuccaik vannak, ők kapnának überbrutál grafikát, effekteket, látótávolságot, forgalom intenzitást stb. minden, ami kell; de mellette gondolnának a szerény konfiggal rendelkezőekre is, tehát nagyon le lehessen butítani a grafot, effekteket stb. cserébe baráti min. igényt kapjon a játék.
  • grebber
    Valahol a Dead Rising 3 és a Ryse Son of Rome gépigénye körül -felett lesz 100%.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.09.08. 10:32:46
    Ne kezd te is megint. Egy ma már 3 éves akkor közép-felső kategóriás gépen is ment fasza beállításokon stabil 50+ fps-el. És gondolom volt idejük a 4 alapjára jobbá tenni az 5 motorját.
  • Gibor
    Itt is simán elkúrhatod, de az tény hogy élmény vezetni és nem csónakként viselkedik az autó. Szerintem inkább fejlődés az irányítás/fizika
  • ldavid
    ha nem muszáj, ne motorozz. az nincs a játék címében
  • NEOreg3
    ha abból indulok ki hogy a 2008-as GTA4 i5 4690 + gtx 770 kombóval se fut normálisan, akkor talán 2020-ra lesz olyan hardver, ami meg tudja mozgatni az 5-öt anélkül, hogy a grafikában kompromisszumokat kéne kötni...

Max Payne 3-on kívül én rendesen optimalizált játékot még nem láttam a Rockstartól (és az nem sandbox volt)
    Utoljára szerkesztette: NEOreg3, 2014.09.07. 19:57:41
  • RYO21
    Én örülök annak, hogy lecserélték a GTA IV trágya autóirányítását. Kész röhely volt az ahogy a motorkerékpár csúszott oldalirányba egy kisebb fékezés után.
    Embere válogatja, ne riogassátok már a népet. Én is azt hittem majd a 4 után csak szar lehet mert ott jó volt a fizika, de igazából... Sokkal jobb a mostani vezetés szerintem. A 4-ben simán elkúrtad, már minimális hibázással a dolgokat, itt élmény a vezetés, nem szívás.
  • arty
    "Egyáltalán nem biztos az a nagy gépigény"

nézd meg még1x a trailert, majd utána h ehez képest hogy néz ki a 4 és gondold át újra :)

4 autózása után az 5 egy selejt.
    de mivel jobb nincs ...
  • bakvarnyu
    Egyáltalán nem biztos az a nagy gépigény,amitöl én inkább tartok az az autók viselkedése,már ha tényleg olyan rossz mint mondják.A 4- ben nagyon szerettem vezetni.
  • ldavid
    ez elég unalmas már.

nincs még semmi amúgy. még konkrét dátum sem.
  • NagyiBMX
    Paks.
  • Kata
    Olyan információt már lehet tudni, hogy mik lesznek a PC-s verzió minimum és ajánlott konfigurációja, illetve rendszerkövetelményei?
  • The Protector
    Nekem nincs pc-m de megvenném ha lenne.
    Mellesleg örülök h jön pc-re mert iszonyat élményben lesz részetek.Belecsöppentek a játékba és el lesztek veszve a részletekben.Iszonyat durva.
    Az első utam a mount chiliadra vezetett a játékban,mert az SA ban is azt szerettem plusz a vidéket.Eszméletlen a tartalom és csodaszép a játék.Nekem a multi nem jött be de csak amiatt mert idegenek ellen nem évezetes+velük krúzolni.Társasággal iszonyat nagy poén lehet.A sima játékmódok viszont klafák.Ugye ez úgy néz ki,hogy megkapod a várost,vannak emberek+npc-k.Kapsz küldetéseket.Ha pl death match vagy ilyesmit akarsz akkor elmész az adott területre,csatlakozol és megy is.Ugyan így megy minden mással,én a versenyeket szerettem.A chiliados bicikliverseny volt a legjobb szerintem.
  • kill3r21
    alap vétel :)
  • arty
    én annyit multiztam vele (másnak nem volna sok, nekem az, mivel semmivel nem szoktam kb semennyit online játszani), h a szinglire nem jutott idő "ezidáig" ... ezért pár hete eladtam (ps3) és inkább majd pécén nyomom végig (szebb/jobban fut talán)

ha a szinglit letoltam volna konzolon (ahogy anno tettem a gta4-el), akkor is megvenném, de akkor csak fillérekért - ökörködni (ahogy anno tettem a gta4-el) - bár az ótófizika jelentősen szarabb lett (vagy kevésbé fun, ki hogy látja), talán így is el lehet vele lenni "csakúgy", sokat

• SötétBarom
    Naná. Vagyis játszani fogok vele PC-n ;D
  • Voltan
    Megvettem Boxra, szarrá játszottam, és first day purchase lesz PC-re is.
    Annyira kurvajó a játék, hogy muszáj :)
  • Lacika1992
    Ja, ha jobban megnézzük lehet nem fake, mivel december már túlzás lenne.
    Csak azért ez is vicces hogy azt mondták ősszel jön, és akkor is az utolsó napokba. :D
  • Tikal #11130
    még szép :)
  • Firerock
    Én már végigjátszottam párszor XBox360-on. Most meg fogom venni Xbox One-ra is :) Már várom
  • rambozo
    Bár én nem vagyok igazi konzolos, mert a fő platform nekem mindig a PC marad, de azért válaszolok: igen, meg.
    Amikor bejelentették PC-re, éppen be voltam szopódva a multiba, de azonnal abbahagytam, nehogy a megjelenésig ráunjak. Most meg már kifejezetten várom, mert nem nagyon van mivel játszanom.
    Én eladtam a pc-m, laptopon nincs értelme + ha ps-en szarrá játszottam, úgy érzem itt már értelme nincs hozzányúlni.
  • Evoluti0N
    Tényleg. Konzolos kollégák, ti megveszitek PC-re is? Én még nagyon gondolkodom rajta.
  • totyak
    Mindenhol a november közepi dátum terjed, simán lehet igaz. Én mondjuk szeptemberre vártam, éppen az 1 éves évfordulóra, de abból más semmi nem lesz, akkor már aktivizálták volna magukat.
  • Lacika1992
    Bárcsak ne lenne fake.
  • ProGabe #11123
    Há' van benne az is végül is, nem? :)
  • Evoluti0N
    Genre: Racing. lol
  • Fpocok

Véletlen kirakták.
  • SweeneyTodd
    Nem, csak volt egy pletyka és sokan bedőltek neki...
  • Tikal #11119
    Most jött meg a postás a júliusi 576kbyte-tal? :D
  • Lacee86
    Egyelőre megjelenés sincs, nemhogy játék. Mégis, miről kellene beszélni? :) Már így is 10 ezer feletti a HSZ szám. :D
  • Lacika1992
    Annyira inaktív ez a fórum hogy felőlem az új vanish mosóporról is beszélhetnétek.

Mester te meg aztán képbe vagy XD.