27719
-
RYO21 #11197 Nagyon szar trailer lett. A kiadás dátuma meg mégszarabb. -
Ironman2 #11196 menjenek a p.csába a jan 27-i dátummal! -
#11195 -
#11194 Én még mindig drágállom a játékok árát a fos fizetésünkhöz számítva .. -
#11193 2 perc és új trailer! -
nú #11192 Multi miatt sokan megveszik majd szerintem, mert azt nem lehet kiwarezolni. Másrészt nőtt a PC-s játékvételi kedv is szerintem (kezd felnőni az a korosztály, aki annak idején ugyancsak kitett egy nagy warez-igényű csoportot). Harmadrészt, van egy gyanúm, hogy valszeg egyszerre készül el kb a két verzió, max tesztelési időszakot kitolják PC-nél, és tekintve az utóbbi pár hónap érdekes warez ügyeit... Majdnem biztos vagyok benne, hogy vagy egy HÓNAPPAL korábban ki fog szivárogni ez, mint a hivatalos :D -
Ra1n #11191 Csoda.:) -
#11190 Legalább vizsgaidőszak alatt nem lesz mi elvegye a figyelmem.. ja de a csajok .. -
#11189 +1
Sebaj, eggyel kevesebb játékot kell lewarezolni. Így is lesz még játék bőven az ősszel, úgyhogy a sávszél nem fog pihenni. -
#11188 Vajon mit írtál volna, ha egyszerre jönnek... vagy, ha a PC-s előbb... -
#11187 Banner alatti szöveg javítható -
Ra1n #11186 Mégis mit vàrtatok,elsietik a warezplatform kiadàsàt ahol jòindulattal 1-2év alatt meglesz az 1-2 millàs eladàs a többmillió letöltö mellett,miközben konzolon a warez mellett is elment a gta4-ből kőzel a 10szerese...?! :D
Én megmondtam annò,ha lesz nextgen és pc port,a pc lesz joggal a legutolsò... -
#11185 A magam nevében írok: nem izgat, hogy késik, hiszen úgy se tudnék vele játszani - se pénz, se posztó...
A rendelkezésemre álló gép se nem 4 / 8 magos, se nem 8-16 GB RAM-os, se nem csúcs VGA-s, se nem SSD-s... -
#11184 túl szép lett volna, ha egy időben jön PC-re a nextgen konzolos változatokkal -
nú #11183 :D de tudtam bazmeg :D -
#11182 hátha lesz Early Access.. -
#11181 "Lehet optimalizálják"
Ja, majd pont ünnepek előtt és alatt... -
Federation #11180 Nem. Ha novemberben jön, akkor üti a többi játékot. Amit addigra megcsinálsz és erre több időt tudsz szentelni. Jobb ez így.
A másik dolog: Lehet optimalizálják és arra kell a plusz idő. -
#11179 Jan 27.. ? Elmehetnek a jó édes faszba.. :-D -
#11178 január 27? takarodjanak a picsába most már komolyan
Utoljára szerkesztette: tommygear, 2014.09.12. 14:21:14 -
Gibor #11177 Rockstar Games
5 perce ·
Grand Theft Auto V arrives for PlayStation 4 and Xbox One on November 18th, PC version coming January 27, 2015. Exclusive content details at http://rsg.ms/3d087ff -
#11176 Semmi új, demóztak valahol R*-ék.
Ok so a few responses.
1. I saw this at the GameStop managers conference in Anehiem. Rockstar gave a 45 minute closed doors presentation.
2. They showed us multiple locals. The city, underwater areas, country side etc.
3. Foliage has been completely reworked. Tree barks been redone, individual grass blades, wild flowers etc. This applies to underwater areas as well. Completely reworked coral reefs and underwater plants.
4. Draw distance now is INSANE. One example they showed us was the main city at night. They showed it on PS3 first amd showed us how all lighting at a distance was pre baked. In the remaster its all pre loaded in real time and is dynamic. You can see lights and traffic flow from massive distances.
5. Water rendering system has been completely redone. Rivers / Ocean / rain are gorgeous
6. No release date given. They simply said soon.
7. Animal texture work has been 100 % re done.
8. Anti Aliasing looked great with little to no jaggies. Looked 1080p to me. It was demoed on PS4.
9. Promised "new" content. One example was new songs / soundtrack / radio stations.
10. Best remaster Ive seen by far. I literally gasped at the differences.
Character models have been improved for sure.
Street detail is massively improved. Rain water now pools up on the road and honestly reminded me of Infamous Second Sons wet roads.
Animal and Wildlife count has been upped. They specifically mentioned how much they learned from Red Dead Remption and the original GTA5 and wanted to improve animal interactions even more.
Animals now sport actual fur. As in strands of hair that stick out from the actual body not just flat textures like in the original release.
I believe this has been in development since before GTA5s actual release as they said its been heavily worked on for over a year. Believe me you can tell. This is a complete remaster not just an uprezzed port. A huge chunk of staff have to be working on this.
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2014.09.12. 12:50:06 -
CamelX #11175 Muhaha! A napi 3x-i szarvasgombás kobe marha steakre amíg futja, nem is kell lemozogni :D -
#11174 majd a modderek tesznek bele nekünk jó irányítást :) -
#11173 :) -
#11172 Azé 1080p-s renderben nálam is elmén maxon tűrhetően abszolúte. Csak a 2560x1440-et nem írja már azt is csak cut-scene-ekben nem. Fura is. -
#11171 Persze, az nem.
Ugyanakkor nem értem, miért kell parázni azon, hogy hogyan fog futni egy játék, aminek még a gépigényét sem hozták nyilvánosságra.
-
#11170 Nem hardver, konzol. -
RYO21 #11169 De az nem törvényszerű, hogy egy 2009-es kinézetű játéknak ne legyen elég egy GTX 780 a full HD-s futtatáshoz. Lásd: Dead Rising 3 -
#11168 Milyen új hardver generáció jött most, le vagyok maradva. -
nú #11167 Szerinted a steam connectiont olyan sokáig kell tesztelni? Szerinted a multit és a single-t úgy kell tesztelni, hogy kimennek a public hálózatra? Úristen, miért vagytok ennyire gyökerek? Fejezzétek már bazmeg ezt a szánalmas nyávogást, hogy milyen szar lesz majd a port, nem tudtok még semmit... -
mester1987 #11165 Hát nem lenne túl jó semmilyen tekintetben, ha a Max Payne 3 után ezt megint elkúrnák, mint az előző rész portját. -
#11164 A PC-s tesztelést nem viszik túlzásba! :D -
#11163 LOL... Inkabb csak a fakezu programozok miatt lesz siras, akiknek majd a munkajat par lelkes modder kipofozza. -
#11162 érdekes nekem megy maxon core i5 4570 + R9 270x komboval ugy hogy fent van az iCEnhancer amivel olyan a graf amit ki sem nezne belole az ember...
en annyira nem parazok a gepigenytol, foleg ha mantle is menni fog vele :) -
#11161 igényes hasonlat -
#11160 és ha a tetrist jól átrakta az RS, az bizonyitja, h a GTA8 gépigénye is rendben lesz!
nyomjuk a sódert a semmiről :D -
#11159 ez is egy hülye duma, nem egy csőjáték volt ami szarul volt portolva, ha szartak volna az mp3-ra az is szarul futott volna -
#11158 kurva unalmas már napi szinten ezt olvasni, legalább várjuk már meg amíg megjelenik a játék -
#11157 Valaki csak azt nézi,hogy sokkal gyorsabb a motor mint a másikban.
Ami igaz igaz is de valóban nagy hiba összehasonlítani a kettőt.