27719
  • ratgab
    Ennyi. Aki a késés miatt bolykottálja a vásárlást az meg maga alatt is vágja a fát ezzel, nem csak a többi becsületes, a játékot szintén váró gamerrel. Ha azt látják, hogy nem fogy, akkor a következőből tényleg kihagyhatják a pc-seket.

Ha azt látják, hogy van pénz, van kereslet, akkor talán, de csak talán előbb-utóbbi elérjük, hogy egyidőben jöjjön pc-re is a konzolos kiadásokkal együtt. Pénztárcával szavaz mindenki!
  • ratgab
    Annyira nem, hogy én még egy játék miatt se tudtam szabit kivenni (itt állok szeptember közepén amúgy is 18 nap szabadsággal...mondjuk ez meg már egyéni szocproblem).
  • TomStorm
    Na ja.Ha jó a játék abból fogy PC-re is dögivel.Konzolon se vesznek meg mindent az emberek.Na de más nem is igen variál ezzel csak ez a Rockstar.
  • TomStorm
    Pedig úgy vártam PC-re ősszel:(
    Már elterveztük a Klánunkat is:) nagyon semmi nem is jön idén akkor ami hosszabb időre lekötne.Talán AC Rouge-ba lesz 100 óra minimum meg DA3-ba aztán ennyi
  • Skyline
    Ahogy a GTA.-nak is kellett rendes verzió, és változtattak rajta bőven. Hetek óta a boltok előrendeléseiben az első 3-ban benne figyel, pedig akkor még se megjelenési idő se képek se konkrétum nem volt.
    Nem koppannak és bőven van oka a pc csúsztatásnak,ahogy lentebb is írták simán lesz akinek pc mellett konzol van és megveszi inkább konzolra mert nem bírja ki, vannak ilyen emberek.:)
  • Tikal #11262
    ez pont azért vicc, mert ez a pénz semmit nem ér a játékban... a gazdasági részével a játéknak nem vagyok megelégedve :)

Jó lenne ha egymás között is tudnánk adni venni, vagy legalább jobb áron számolnák be az autokat a garázsban, met szarért hugyért fizetnek millios autokért...
  • bakvarnyu
    Én örülök, hogy végre van fix dátum, elrepül az a pár hét. Meg januárban úgyis jó hardver leárazások vannak
  • arty
    szerintem neked se végtelen a szabadidőd... namost én karácsony környékén 2+ hetet szoktam otthon lenni, lenne/lesz idő játszani ... január végétől 3-4 hónapig nincs szabi, ergo maradnak az esti és a rövidke hétvégényi etapok :(
  • TomStorm
    Tönkre igen.Nekem valaki régebben küldött 1 milliárdot,kb 1 napig tartott a pénzt eltávolítani karakteremtől.Egy baromság 1 millát adni hivatalosan ráadásul egy olyan online részben ahol fejlődési szintek vannak.
    Biztos megerőltető lett volna más Gift mondjuk különleges verda ami csak az előrendelőknek jár vagy fegyverek,ruhák,hogy különlegessé "felismerhetővé" tegyék Pre-ordert.Erre adnak 1 millát lvl1 karakternek.A legértelmetlenebb ami csak lehet mert elkölteni se tudja:D
  • arty
    azért IS vicc, mert ezzel tönkreteszik a játékukat - SZERINTEM
    pont az a FUN az onlányban, h kínkeservesen összeharácsold magadnak a cuccokat, hogy megbecsülj egy kéglit, de akár a lőszer vásárolgatását is megérezd (eleinte)
  • arty
    de, stimmel: a roksztár továbbra is profitmaximalizál... ha az ünnepekre akarsz gta-t, vedd konzolra :/ így az ünnepi eladásokat 1 példánnyal se csökkenti a warez. hogy január végén meg jön be némi apró a pécésből, már tényleg csak a ráadás :((
    Azon gondolkodom, hogy ha végre lesz heist a multiban, azt hogy fogják megoldani? Van egy gyanúm, hogy azért tolják régóta, mert túl gyorsan lenne akkor mindenkinek pénze. Esetleg heti 1 próbálkozást kéne bevezetni rá, plusz gecinehézzé tenni, meg persze legyen előjészülösz fázis, ami in-session lenne. Remélem valamikor jön és prev-genre is, mert vannak pletykàk, h azokon direkt kihagyják :D
  • Tikal #11231
    mondjuk ez az 1 misi GTA dollár az előrendelőknek egy vicc...
  • mester1987
    GTA 5 - Hivatalos részletek és képek az újrakiadásról
  • TomStorm
    Ja és rohadtul nem örülök a csúszásnak!!
    Szerintem valami nem stimmel ott optimalizálás terén,másra nem tudok gondolni.De most adtak időt maguknak úgyhogy nagyon mesteri munkát kell végezniük
  • Ra1n
    A majdnem az annyira majdnem,hogy kb EGÀL gép összerakàsa is 160-ra jön ki...
  • Kandurex
    hszm szubjektiv ...
  • MerlinW
    Egyrészt ez a tavalyi "trailer", másrészt ízlés kérdése, nekem az egyik kedvenc dalom - együttesem a videó óta:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.13. 15:12:49
  • Kandurex
    Elég fos a minőség, gondolom ez a prevgen, a zene ami megy alatta egyenesen hányás.
  • mester1987
    Januárig azoknak akik már hajat tépkedve várják, korrekt kis kedvcsinálónak;

Mind van.
  • Snexi
    ötödik képen parkol egy új kocsi.Vagy volt már valamelyik online dlc-ben?
  • allock #11216
    először a Batman, most meg ez is
  • mester1987
    GTA 5: részletek az átiratról
  • Dency
    0:19 -nél miez ? :D
    Ez jutott eszembe róla:
  • kill3r21
    Finoman fest :) Reméljük semmi utómunka nincs a képeken :)
  • arty
    (szeretném hangsúlyozni, hogy a pécé verzára várok és nincs ps4em...)
  • arty
    Jaja, rajtakaptalak.
  • Ozzyehh
    hogy mi?
  • arty
    Mármint: hazudod :)
  • arty
    ps4 tuti nem, ott nincs downsampling ;) márpedig ez nem "sima" kép
  • Ozzyehh
    120k-ért majdnem jobb gépet tudsz összerakni mint egy jelenlegi generációs konzol... csak mondom :) viszont az is igaz, hogy sajnos a PC-be venni kell alkatrészeket elég sűrűn szal végülis igazad van...
    Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.09.12. 18:23:12
  • arty
    ps4 120k, ezzel pc nem tud versenyezni...

és h olcsóbb a játék ... igen! de akkor is, ha a konzolos címeket eladod játszás után?
  • arty
    és te mit írtál volna, ha pécére egyáltalán nem jön?
    Utoljára szerkesztette: arty, 2014.09.12. 18:24:27
  • V43 1105
    Nem veszek meg akár mit, de GTA V pl tervben van, feltéve ha jól sikerül már csak a multi miatt is .
    szerintem az, aki megteheti, hogy olyan gépet vegyen, amin megy ez a játék, az kapja be a faszomat, ha nem tud kifizetni 12 ezrest egy olyan játékért, amiben van minimum 6 hónap szórakozás.
  • ldavid
    nincs itt még pc-s azt majd egy újabb hír lesz, valamikor később

trailer jó lett szerintem, dátumig meg kibírjuk!
  • SötétBarom
    Azér a HD textúrák mocsok jól állnak neki :)))
  • Kandurex
    Pár PS4es kép..a PS topikból...vagy lehet PCs is

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.09.12. 15:35:40
  • Borg