Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Az gondolom nem zavar, hogy az egy kibaszott fake videó... és a felsõ képsorok egytõl egyik a GTA SA-ból vannak. <#levele>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Próbáld meg úgy, hogy kicsit lassítasz leszállás elõtt, és amikor már majdnem a kifutópálya felett vagy, akkor tökig nyomod a lassítást és szinte vitorlázva teszed le.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elsõre sikerült ellopni a katonai bázisról 😊 KÉP

szabii98
ha láttok liveot, megoszthatnátok velünk 😊 😄

I met God. She's black

N3suten
Mondjuk errõl :

"Ps3-on telitettebnek tunnek a szinek, "

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Seth
A teljes öltöny ott figyel a házadban a szekrényben, nem kellett volna bevásárolni 😄

PSN ID.: Beegabor

Tormiee17
Istenem nem tudom letenni Trevorral a repülõt...mindig megsérül az a fos mindjárt át dobom a tévén a kontrollert

Morphin
Nos én is a virágboltival tolom...viszont, annyit megér már most a játék, hogy amint vannak tapasztalatok a GTA Online-nal kapcsolatban meg is veszem.

Az elsõ benyomások vegyes érzelmeket keltettek bennem. Az irányítás viszont egy idõ után már élvezhetõ autók terén, motor viszont az eddig egy féle vezetése után sem jön be...remélem ezt késõbb TU-ként tudják javítani vagy valamilyen szinten még élvezhetõbbé tenni. A játék folyamatos (xbox) és szép is nagyon. Mondom ezt úgy, hogy a mûfajhoz viszonyítok. Meghalni tényleg nagyon könnyû, de hát a való életben is az. Vezetéshez visszatérve egy repülõvel repültem eddig, akkor is egy hatalmas vihar kellõs közepén sikerült ellopni a reptérrõl és nagyon durva, ahogy dobálja a gépet. Kiérve a viharzónából meg tök szépen lehet vele manõverezni. Jetski is oltás ahogy lehet csapatni, bal analóggal meg a hullámokra lehet "fektetni". És mennyi minden van még amit nem is láttam pfff.
Am jól besz*ptam a Lester második küldetését amikor "smart clothes" kötelezõ a küldetés indításához. A cipõm miatt nem fogadta el az "öltönynaci" párost. Vannak 5-6 vagy akár 10e$-os ruhák is. Mondjuk a kezdeti 7-8ezer $-t ami volt Michaelnek azt felraktam a tõzsdére.
Most vagyok ott amikor az ékszerbolt rablást tervezzük. Van valakinek módszere a gyors és sok pénz szerzéséhez? Egyszerû élelmiszer boltok alig adnak 4-500$-t.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Figyeld meg, te is le leszel cseszve, emiatt a napszak dolog miatt!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Vraaanyek
Hát én meg k.rvára semmi különbséget nem véltem felfedezni, a napszakot leszámítva...

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

kill3r21
Ha-ha-ha-ha
drop
pse szinte már nextgen elenbe xbox360 nagyon ronda<#boxer><#banplz>

Belinkelsz egy osszehasonlito videot, amiben tok masok a fenyviszonyok, mert mas napszakban keszultek, majd mikor megemliten, hogy a mas napszak miatt nem valami jol osszehasonlithatoak, a fejemhez vagod, hogy mas napszakban keszultek. Esetleg lemaradtam valamirol?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

N3suten
te mit nem értesz ,melyik szó nem világos ?

A napszak ,vagy az idõjárás ?

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Te linkelsz khm... korlatozottan hasznalhato osszehasonlito videokat.

N3suten
vazz külön el kell mondani minden alkalommal ,hogy nem ugyan az a napszak és idõjárás <#boxer><#mf1><#violent>

Ps3-on telitettebnek tunnek a szinek, de nem valami megbizhato az egesz, mert a Boxos felvetelek deli verofenyben, a PS3-asok meg kora este keszultek.

Fehercsoki
Hát ez nagyon ocsmány😮

kill3r21
Igen
N3suten
Na ez az

GTA 5 Graphics Comparison playstation 3 vs xbox 360 / сравнение

N3suten
bocs ez nem az

N3suten
GTA V XBOX 360 vs. PS3 graphics comparison 1

x en vagy ps en szebb?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

KG21
én még örülnék, ha lenne San Fierro és Las Venturas is mondjuk dlc formában akár 😛

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Ja, üt, fõleg az irányítása ahogy elnézem. Nem is értem miért nem mindenki kvarcjátékon akarja játszani kontrollerrel... Nézni is egy kínszenvedés volt...
Seangaijin
A következõ GTA tuti, hogy Vice City lesz 😄 Már csak az maradt ki a modern köntösbõl 😄

N3suten
Így néz ki és azt írják,elõre láthatólag már Hétfõn itt van :

N3suten
Na ,már úton van a csomag :

Informationen zur Lieferung:
Status: Auf dem Transportweg
Transportdienst: DHL
Paketnummer: JJD000390000920007117
Aktueller Status: Lieferung hat das Logistikzentrum verlassen und ist unterwegs. - 14. September 2013 20:17:52
Text Trace:
Anmelden, um SMS-Benachrichtigungen zu erhalten (an deutsche Handynummern)
Vollständige Übersicht zu Ihren Lieferungen
Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

Át lehet ugrani az átvezetõ vidiket?
Mr_no_NaMe
Elolvastam a faqot. Tehát sok újdonság is van, de a kondi, elhízás, izmosodás, boxlecke utáni jobb verekedés ezek mind elmaradnak. Miért? Nem értem. Ez annyira egyedi volt anno...
Remélem lesz több ilyen jobban megtervezett küldi.
Coral Springs
Na majd négy év múlva jöhet ennek is ám az újradolgozása, a Rockstar nyújtja a kezét, de nekem mindkét karja kell.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

kem001
Kíváncsi leszek GTA-ra, igaz, még csak most fogom elõrendelni, de eddig videók, és képek alapján kötelezõ..

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Az a cím oda b*sz! 😄 <#eljen>

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

NagyiBMX
Igenis értettem! Itt az "õszi" kiadás 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

kill3r21
Parancsoljatok:
Ez a trailerbe szereplõ jaht lopásos küldi.
Várjuk! 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

kill3r21
Hamarosan jön a videó tõlem 😊
scomcomputers
Na most ez tuti kijön PC-re is, megéri itt verni bránert,mert én igen csak húzogatom, a hsz.-t olvasgatva...
<#papakacsint>

* Scomcomputers the future of computing!*

hungary27
Õsszel õszies színek, nyáron nyárias színek/képek.
SpeedXHUN
<#eljen><#eljen>

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

NagyiBMX
Ezt most lehet, hogy nem értem? 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

ez majd júniusban lesz 😊 ha átállítod a dátumot, akkor megnézheted mindet
NagyiBMX

Rayden02
a tengeralattjáró hol található,tudja valaki?

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

kill3r21
Viszont nagyon jó ha dumálnak és ütközöl akkor addig abbahagyják a beszédet 😄
Különc
4 percnél Need for Speedet megalázó realizmus

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Ahogy olvasgatom pár kommentjét itt annál jobban tetszik,várom már PC-n de szerintem nem csak én várom ennyire! 😄

SpeedXHUN
PS3 on is üt😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

jackoneill90
grafikáról meg annyit sa is csúnya volt a maga idejében mikor megjelent anno. mégis nagy siker lett. A hangulat számít de sokat

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

gergou
Épp most tette közzé a Rockstar, a GTA 6 fõszereplõjét next genre, ledöbbentem.

Wááóóó 😄

`Take a look to the sky just before you die`