27719
  • Kandurex
    20? Ez biztos? Inkább 15-17, ja és eltudod adni, néha még keresek is, ellentétbe ami PC-re veszek az rám rohad.
  • Skypack
    Azért a 120ba érdemes belekalkulálni, azt is hogy 20 egy játék rá.
  • Lacee86
    Hát gyengébb, olyan értelemben, h ha a játékok most úgy általában mondjuk elfutnak Full HD-ben magas részletezettséggel, 3 év múlva már csak kisebb felbontásban, közepes látványjavítókkal. Konzolon tudtommal nincs ilyen, h low-medium-high grafika, vagy tévedek?
  • kifli
    mert a pc idővel gyengébb lesz? ha leveszed 720p-re a felbontást gépen (ahogy konzolon is van), máris nagyot esik a gépigény.a pc-d az adott generációs konzolhoz képest mindig ugyanannyit fog tudni.
  • Lacee86
    Hát, megmondom őszintén, inkább anyagi okok miatt fontolgatom. Mivel hogy ha megveszek mondjuk 120-ért egy Next Gen konzolt, akkor az gép marad, nem avul el, nincs az, h na a gépigénynek még megfelelő-e a gépem; amit kiadnak rá, az elindul és megy. Míg azért egy alap játékos PC is elég húzós, nem beszélve az avulásról. Játék szempontjából pedig a GTA V (mi más...) a legvonzóbb jelenleg.
  • Evoluti0N
    Egyedül, ami miatt megéri konzolt venni, azok az exkluzívok. Nézd meg, hogy melyiken van több olyan cím, ami szimpatikus és az alapján dönts.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.11.05. 20:44:32
  • Lacee86
    Hát, ez bizony nagy kár. :( Kicsit most visszament a lelkesedésem a konzolok iránt. Pedig elhatároztam, h előbb-utóbb (na jó, inkább utóbb) venni fogok egy Boxot.
  • Evoluti0N
    Van ám bőven probléma. A PS3 ilyen szempontból maga a katasztrófa. Rengeteg játék szarul megy rajta, de kb. ugyanaz a helyzet 360-on is az új játékok közül (talán a régiek közül is, nem tudom, Boxom sosem volt). A PS3 technikailag eléggé egy katasztrófa. Egyedül az exkluzív címek, amik megmentik. De egyébként a mostani generációban is mindkét konzolon a legtöbb játéknál 30 FPS van belőve. Ennyit tudnak.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.11.05. 19:28:24
  • Overburner
    Reméljük ha ennyi ideig köszörülték akkor nem fog olyan lenni mint a IV PC változata :)
  • Lacee86
    30 FPS alatt? Fú, én azt hittem, h konzolokon nincs probléma az FPS-ekkel, és stabilan megvan 50-60 körül. :(
  • Evoluti0N
    Hát, PS3-on elég gyakran volt 30 alatt, ami nem túl jó. :D Ha jól optimizálják a PC-s verziót, akkor egy jobb gépen meglesz a folyamatos 60. Persze én a 30-cal is jóban vagyok, de akkor az legyen folyamatos 30. PS3-on nem éppen volt az.
  • Lacee86
    Stabilabb az mit takar? Mármint, h konkrétan miben nyilvánul meg? :)
    Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2014.11.05. 17:47:36
  • ldavid
    +több zene
  • Evoluti0N
    Jah, igen. FPS nézet és modok. Ez a két dolog se elhanyagolható. :)
  • MerlinW
    Tehát kb mindenben:)
  • Blekk Síp
    Arról nem is beszélve, hogy itt az FPS nézet, aminek köszönhetően szinte egy teljesen új játékot kapunk, teljesen más (talán még élethűbb) hangulattal. És még a modokat meg sem említettük.
  • Evoluti0N
    Magasabb felbontás, szebb grafika, stabilabb és magasabb FPS, bill + egér irányítás. Ez nekem elég ok.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.11.05. 16:57:02
  • Lacee86
    Ezt én sosem értettem, h egy PC-s verzió mivel adhat többet -most mindegy, milyen játék-, mint ugyanabból a konzolos. De jó, nekem még nem volt konzolom, úgyh nem tudom annyira átélni.
  • Tikal #11347
    nagyon kiváncsi leszek a multi részére, mit fognak kezdeni a cheater-ekkel, konzolon is sok a baj velük, és ott se tudnak velük mit kezdeni, PC-n meg csak rosszabb lesz :(
  • akyyy
    az a baj egy csomó videóban olyan küldetés van ami nem régmik a konzolos verzióból. de lehet ezek multis küldetések, azokat nem nem tudtam kiprobálni. PC-n biztos menne :D
  • Voltan
    Kétségtelen, de tényleg annyira jól sikerült, hogy pécén is ki akarom élvezni.
  • Sir Quno Jedi
    háde ha már a sztorit ismered, akkor már nem olyan mint szűzen volt...
  • Voltan
    Hejj, aztaqrva, ez nagyon nagyon baba!

A vicc az, hogy Boxon megvan a játék, rengeteget toltam, ennek ellenére úgy várom a pécés megjelenést, mint a messiást :)
    Első napos vétel lesz, az egész biztos.
  • Overburner
    Készítem a pénzem Januárra (is)
  • mester1987
    Na mi az, kimenőt kaptatok, hogy kinyílt a téma?
    Ja amúgy igen lesz FPS nézet :D
    De a lófasz nem fog vele játszani, csak akik azt nézik hogyan tölt újra Michael és milyen a FOV
  • SweeneyTodd
    Ott kéne, azért remélem a gépigénytől nem fog ennyire leesni az állunk mint a belső nézetes videótol. Örülnék ,ha legalább egy közepesen elfutna valami vállalható fpsel, Evolve is egész szépen elfutott, aztán ott voltak efektek dögivel amikor egy búra alatt harcoltál a döggel.

Meg persze amiben még reménykedek az a díszdobozos kiadás, boldog lennék ha valami szépséget csomagolnának be nekünk egy nagy dobozba

• Austin Bailey
    nekem a vice city volt a kedvencem. A többi nem tetszett. A SA azért nem, mert elképesztően csúnya volt a grafikája még azzal a javító moddal is.
  • zaki
    Ez a belso nezet oriasi lesz. Gyakorlatilag egy uj jatekot kapunk. Besz@ras. Mar csak ket es fel honap a megjelenes. Hamar el fog repulni az ido. Addig lesz ido vegigtolni a korabbi reszeket ujra :D
  • CamelX
    Crew + GTA V =

Ott vagyunk már? :D
  • wollnerd #11336
    Hűű de ütős!!! Egyre jobban várom! Jó lesz fps-ben repülni is. :D
  • ldavid
    nyitva, yay! :D

kis plusz infó még: PC-n a 4K felbontás is támogatott lesz!

• SweeneyTodd
    Crew mellé nagyon jó lesz

Alig várom már ezt a két játékot. Utoljára GTASA volt amiben el tudtam veszni, a 4 és a többi nem ütött szíven, meg reménykedem ,hogy nem kell hozzá atomerőmű , tényleg gépigényről hallottunk már valamit vagy csend van körülötte ?
  • Szabi #11333
    GTA 5 PC gets 4k support and first person mode

• MerlinW
    Az első, bármilyen flame, egymás cseszegetése, vagy bármi nem a játékkal kapcsolatos komment esetén ismét lezárom a témát.
  • TomStorm
    Csak bővül a zenekínálat
  • Tikal #11313
    nem
  • RYO21
    Az tényleg igaz, hogy lecserélik a jó kis zenéket?
  • kifli
    Nemtudom mit sírtok 4 hónap miatt (januárban jön nem?), nextgenhez képest még annyi se. Ennyi időt egy barátnő mellett kibírtam egyhuzamban, nem olyan sok az :)
  • The Protector
    Eddig ment a sírás,hogy nincs bejelntve pc-re.Páran írták,hogy mit meg nem adnának érte.Bejelentik.Örülnek.Megy a sírás,hogy nincs gépigény.Lett.Magas,gondolni lehetett.MEgy a sírás,nincs megjelenési dátum.Lett.Örülnek.Szólnak,hogy késik a konzolhoz képest.Sírás.
    Nem annak kéne örülni,hogy jön pc-re?
    Higyjétek el,megéri rá várni,megéri megvenni,megér minden percet.
    Persze az embereknek semmi nem jó,mindíg sírni kell.