Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

(Y)
jó, akkor mostantól nem lesz semmilyen háttér, amúgy sem a géportálon vagyunk, nem kell feltétlen elkúrni az sg arculatát
kill3r21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A telefonos küldi nagyon jó, miért érzem hogy ez Iphone vs Windows Phone utalás volt? 😄
kill3r21
a telóban van quicksave is
oneal1
ez nagyon jó!😊 és így is van!

!Forza Ferrari!

Versace26
Aki nincs megelégedve a grafikával,vagy kevés a forgalom benne,lesse meg ezt a videot,és akkor már is máképp látja.. Bár nem tudom mekkora itt az átlagkor...

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

Kongy
Annyi értelme van, hogy ugorhatsz az idõben ha alszol. RDR-ben azért volt hasznos, mert bizonyos küldetéseket csak megadott idõintervallumban vehettél fel.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

adam17
Azt tudja valaki, hogy a mentés hogyan mûködik?
Igazából azt nem értem egyik játéknál sem, hogy ha autosave van kb. az összes xbox játékban, akkor miért lehet külön menteni? Nem tudom, hogy van-e értelme visszamenni a házba, s aludni (menteni), vagy tök felesleges, mert küldetés után volt autosave?
Továbbá az autó tuning sem teljesen világos, az elején kicsit spéciztem egy kocsit, de azóta se láttam <#idiota> Mindig be kell velük állni a garázsba, hogy megmaradjon? Így a tuning szerintem felesleges, már csak azért is, mert tuti nekimegyek valaminek <#nyes>

THX!<#worship>
fullos
+1

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

NagyiBMX
Én már itt nyomatom fél napja, hogy lekéne cserélni, mondjuk erre.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

kill3r21
Pénzszerzésre tud valaki valami jó tippet?
Elején? Taxizni szoktam de ennyi!

Más:
Grebber hogy állsz? Hány óra van benne? 😊
Seangaijin
A HG cserélje már ki ezt a háteret mert baromi idétlen....

kill3r21
Hát az nem lett! 😊
Mr_no_NaMe
Na miújság? Megérte várni a játékot mint a messiást, vagy mi? 😄 Mindenki el van tûnve aki játszik vele. Feltételezem akkor nincs ok a parára, hogy monoton szar rókabõr lett 😄
Most nem fogok elkezdeni keresgélni, de én meg így emlékszem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kongy
Ugyanez volt a Force Unleashed-nél 😄 "Nincs olyan gép, amin reccenés mentesen futna".. mégis volt.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Malakai
Simán lehet rosszul emlékszek. Linkelnéd? És eredeti forrást persze. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Világosan emlékszem GTA 4 kapcsán. Nyilatkozat: Soha nem lesz PC-re... Lett.

Ezzel szemben jelen esetben már konzolos verziókkal együtt erõsen sugallták, hogy majd lesz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Malakai
Szerintem már az elején se, csak az emberek rendszerint félreértik, félrefordítják az ilyen nyilatkozatokat.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kongy
Mióta karbantartás volt 😄

Sg mobil alatt mióta nem mûködik a válasz gomb? :-/
Nem, a 4-es részt konkrétan tagadták még az elején, hogy nem lesz rá.
jackoneill90
én ahogy kinézek az ablakon egy darab fát se látok. ez természetes

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Malakai
Emlékeim szerint korábban se zárkóztak el, csak a szokásos "egyelõre xy platformra jelentettük be, erre koncentrálunk, hogy itt hiperszuperûberkirály legyen, z platformról nem nyilatkozunk, ne is kérdezgessétek" szöveget nyomták mindig.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Pontosan kedden jelenik meg. PC-re egyelõre még nincs bejelentve, de ezúttal nem zárkóztak el elõle Rockstarék. Szóval úgy néz ki jön majd arra is.

Sziastok, az egyik kérdésem, hogy nem most jelenik meg a napokban valamikor a játék? A másik meg hogy pc-re nem lesz?

Kongy
Gondolom én vagyok hülye, de szerintem hót ugyanúgy néz ki mind2 verzió 😄 Majd ha kijön PC-re azt lehet hasonlítgatni szvsz! 😄

Amúgy tényleg eddig Livestream amit láttam X360-as volt.. nyilván több az xbox-warezhuszár...

Ja. Mount Chiliad meg magasabb a PS3-ban.

Hagyjuk már ezt a péesháromban jobb grafikát, eléggé gyépés harc. mindenki azzal játszik, amije van. Ha meg most akar venni konzolt, akkor menjen el egy boltba kedden, próbálja ki, és döntsön.
Nekem mindkettõ tökéletesen fut akár egyszerre is. Azt hiszem mind a kettõ Xbox-on fut, ehhez mérten csodásan néz ki, elképesztõ mit hoznak elõ ezekbõl a régi vasakból. Bele sem merek gondolni mit fog tudni majd a nextgen egy újabb motorral például a 6. résznél.

szabii98
jaja. de sztem azért mert hd

I met God. She's black

Myselor
kúrva laggos nekem
tipitmi
neked is laggol?
szabii98
a tuning rohadt jó lett sztem! a hashd-t nézem

I met God. She's black

NagyiBMX
Ez megfelelne ideiglenes, õszi háttérnek? A mostani eléggé érdekes 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

"Jó" minõségû live-ok:
http://hashd.tv/gta5
http://goodgame.ru/player3?10470

dehát ez már "másik univerzum"
N3suten
Azt írták ,hogy csak CJ házát tervezik bele

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Szabi
akkor viszont nagyon gagyi hogy még csak nem is hasonlít az SA-ra.. még a felüljáró sincs ott.. <#levele>

"Nulla tenaci invia est via"

kill3r21
Nem láttam 😄
Tormiee17
Miután rájöttem hogy nyílik a kerék akkor már sikerült 😄

JaSoN HuNTeR
CJ benne van? x)

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

kill3r21
Taxival jöttem ide, kiirta hogy groove street 😊
Szabi
ez nem a GS.. LA-ben egy rakat ilyen utca van ami így végzödik 😄

"Nulla tenaci invia est via"

kill3r21
Groove Street

samsung123
+1<#eljen>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Seth
És az nem zavar, hogy utána elnézést is kért érte,mert eltévesztette ? <#levele>

PSN ID.: Beegabor

Master91
Kongy
Amúgy itt nincs olyan, hogy ha valami nem sikerül 3x akkor át lehet ugrani a köv. checkpointhoz? 😄 RDR-ben, meg LA Noire-ban volt ilyen, csak azért kérdem 😄