Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Igazából azt nem értem egyik játéknál sem, hogy ha autosave van kb. az összes xbox játékban, akkor miért lehet külön menteni? Nem tudom, hogy van-e értelme visszamenni a házba, s aludni (menteni), vagy tök felesleges, mert küldetés után volt autosave?
Továbbá az autó tuning sem teljesen világos, az elején kicsit spéciztem egy kocsit, de azóta se láttam <#idiota>#idiota> Mindig be kell velük állni a garázsba, hogy megmaradjon? Így a tuning szerintem felesleges, már csak azért is, mert tuti nekimegyek valaminek <#nyes>#nyes>
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Elején? Taxizni szoktam de ennyi!
Más:
Grebber hogy állsz? Hány óra van benne? 😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ezzel szemben jelen esetben már konzolos verziókkal együtt erõsen sugallták, hogy majd lesz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Amúgy tényleg eddig Livestream amit láttam X360-as volt.. nyilván több az xbox-warezhuszár...
Hagyjuk már ezt a péesháromban jobb grafikát, eléggé gyépés harc. mindenki azzal játszik, amije van. Ha meg most akar venni konzolt, akkor menjen el egy boltba kedden, próbálja ki, és döntsön.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://goodgame.ru/player3?10470
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
"Nulla tenaci invia est via"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
PSN ID.: Beegabor