27719
-
#11405 majd két mulva akcióban lesz annyi, gondolom így értette -
#11404 kérdezd meg grebbert az új codról ...
egy szóban: NEM -
#11403 hol 5250ft a pécés gta5? -
#11402 Teljesen mindegy cdgalaxis, gameshop ugyanúgy 20999 Ft. Az árról volt szó nem a boltról, csak mondtam egy példát.
Utoljára szerkesztette: Skypack, 2014.11.06. 22:29:54 -
#11401 Suttyóbb boltot nem is mondhatnál :D A gran turismo 5 1 évvel a megjelenés után volt 22 ezer. Ha nem látom nem hiszem el -
mester1987 #11400 Már rég elküldtem őket, válasz hála istennek nem jött, de a hülye marketing rizsa meg már eléggé "ciki" visszaválaszként is 2014-ben.
Aztán Ennyi. -
#11399 he?
Tudod írtam én már a Rokszar supportnak... több levelet is... mindegyikre 3 hónap után jött az első válasz, volt olyan CASE amit 8 hónap után zártak le, úgy hogy nem lett megoldás csak a szokásos blabla... sok sikert a levelek írogatásához... -
mester1987 #11398 FŐ A POZITÍV HOZZÁÁLLÁS GYEREKEK!!! (pl. Tikal, Skyline, Meridius)
Ha meg nem tetszik valami miért nem írtok nekik, nem egy e-mail címük van.
Google translate már kiválóan tud fordítani, csak a nyelvtant kell összehozni, hmm???
Érdekes módon én a Ubisoftnak írtam a The Crew-vel kapcsolatban, hogy még létezik a PC-s front is ;)
Ti megteszitek ezt egy 100x jobb játék miatt vagy csak dobálóztok itt még évtizedeken át???
Remélem érzitek az a hangsúlyt, de ha nem akkor többet nem tehetek...
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.11.06. 21:35:29 -
#11397 -
Meridius #11396 Maradjunk annyiban hogy megjelenés előtt 3 hónappal nem lehet kijelenteni hogy "szebb lesz", "jobban fog futni", "hibátlan GTA Online", meg hasonló faszságok. -
Skyline #11395 60 dollár. Számolj.:) -
Skyline #11394 Maradjunk annyiban hogy szebb lesz/ jobban fog futni.
A multi csíterekkel lesz tele. Köszi inkább veszem konzolra,és majd 1-2 év múlva a modok miatt pc... -
#11393 hibamentes GTA Online: konzolon nem lesz az? :)
belső nézet: lesz konzolon is
maradt a grafika.... .jól megmondták a srácok, de legalább odakattintottam én is, ez volt a cél gondolom.. szaros pcguru... -
mester1987 #11392 Amiért PC-n lesz a legjobb a GTA 5 -
#11391 csinál egy másik account-ot 5 perc alatt és folytatja a játékot a tört ps3/xbox-áról -
#11390 Ennek mondjuk megvan a nyilvánvaló oka:) Ha a másik oldal szemszögéből nézzük (hazai forgalmazók), egyszerűen nem éri meg behozatni az országba, azt az 5-10 példányt, amit eladnak itthon a 30-40k-s CE-kből. Az meg hogy rajtuk marad, ugye nem pálya:) Szóval jah, kicsi a piac, sovány a termékválaszték. Sajna ez ilyen. -
#11389 Arrol a zsé osztogatásról hallottam. De hogy a francba éri meg nekik? Hát nem bannolják öket? Azért nem egy 4-5 ezer forintos játékról beszélünk hogy jaj kibannoltak veszek másikat azt folytatom xD Még az is sok lenne. -
#11388 szeretnéd... még konzolon is sok a hack, még tavaly decemberben volt nagy gond belőle, mert olyan sok volt a cheater hogy játszhatatlan volt a játék... játék milliárdokat osztogattak mindenkinek a csalók, plusz halhatatlanság cheat stb., ne reméld hogy majd pont PC-n lesz jobb a helyzet -
Evoluti0N #11387 Ne is mondd. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy sok játék elő se rendelhető, meg se vásárolható. Aki nálunk akar dobozosan játékot venni, vagy konzolra újan, illetve konzolt újan, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia. -
#11386 a 14 azért túlzás,de való igaz hogy olcsóbb,reményeim szerintem olyan 17 körül lesz Store-ban. -
RYO21 #11385 Szerbiában kb ~23 ezer HUF a játék míg maga a PS4 konzol ilyen ~150 ezer HUF. Szóval ti még egész jó helyzetben vagytok Magyarországon :D -
#11384 Azért annyira csak nem, mégse egy F2P játék. Majd csesznek valamit. -
Skyline #11383 Csak pc-n a multi használhatatlan lesz a sok cheatertől, ahogy az lenniszokott sajnos....
Egyébként csak nálunk ilyen mocskosdrága,amcsiknál ~14 guriga... -
#11382 De nem vagyok egyébként grafika b*zi. Többre értékelem azt, h stabilan fut egy játék annál, mint ha csilli-villi, de minden baja van e téren. -
#11381 Ki van ez találva akkor. :/ -
#11380 Már induláskor, day 1 a grafika rovására ment... sajnos... és ez halmozódik csak. -
#11379 Jó, hát én voltam akkor nagyon naiv, de én úgy gondoltam, h a konzolokat úgy tervezik meg, h a jelenlegi játékok még ne használják ki teljesen, hanem ahogy fejlődnek a játékok, nő a gépigény, úgy legyenek egyre jobban kihasználva, míg persze el nem érik a határaikat, és akkor már tényleg a grafika rovására megy majd egy idő után. -
#11378 Én utóbbira gondoltam. :) -
#11377 Lehet vótmá, de most még egyszer az orgazmusok kedvéért.
Kíváncsi vagyok be kell e rendelnem egy új nvidia kártyát.
-
Evoluti0N #11376 Ez így talán pontosabb. :D -
Evoluti0N #11375 8 évesről van szó. Szóval olyan dologgal kapcsolatban akarsz velem nem egyetérteni, amit nem is mondtam. Egy olyan 8 éves gép meg főleg nem fogja, amit annyiért vettél, amennyiért akkor kaptál egy konzolt.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.11.06. 08:37:49 -
#11374 Szerintem egy 5-6 éves jó PC még mindig simán elvisz mindent abban a felbontásban, amin a konzolok (720p).. -
Nekem evekig volt 360am, es kb egy budos forintomba nem kerult, sot. Osszes jatekot hasznaltan adtam-vettem-csereltem, + ott a Zavvi. Persze a DLC-ket, meg az ilyen penzlehuzos dolgokat messze elkerultem.
Utoljára szerkesztette: zaki, 2014.11.06. 01:52:54 -
#11372 elég gyakran?? mindig :DD -
#11371 Gta 5 576 PS4 20999 Ft, lehet hogy nem minden kerül ennyibe, de akkor se olcsó dolog. A multis,online játékokat meg nem hiszem, hogy eltudod adni, PC-n tény hogy rámrohad, de akkor is negyed annyiért veszem, mint konzolra.
-
#11370 jaaaa, hogy te sokkal magasabb részletességgel akarsz játszani mindig, hát így még szép hogy fejleszteni kell. Konzolnál miért elégednél meg azzal, hogy a látványvilág nem javul folyamatosan? Vagy a 720p-vel? Pc-n már nem jó a 720p? vagy a medium grafika (amilyen szinten a konzolos is van kb, a genereció vége fele pedig még a pc-s medium grafikát se hozza)
Az ok hogy pc-n mindig szebb és szebb lesz a játék ahogy jönnek az egyre gyorsabb hardverek, konzolnál ez nem így van.
A használt játékra: A játék eladása használtan pont annyira legális mint az hogy pc-re letorrentezem...
Utoljára szerkesztette: kifli, 2014.11.05. 23:54:28 -
#11369 Vannak alternatív megoldások. -
Evoluti0N #11368 Közel se 20 és ha nem akarsz mindent vadiújan játszani, akkor a megjelenés után nem sokkal veszed féláron, mivel konzolon létezik még a használt játék kereskedelem. -
Evoluti0N #11367 Ott nincs grafikai beállítás. Ott simán romlik a minőség, ahogy múlnak az évek. A megjelenésükkor a játékok rajta még kb. úgy néznek ki, mint PC-n a max, majd elmúlik egy kis idő és jön a medium, majd a low. Közben egyre több játékban szar az FPS, netán kisebb a felbontás. Annyi, hogy ez a folyamat lassabban zajlik, mint egy ugyanannyiért vett PC esetében. Mondjuk aligha tudna valaki egy olyan 8 éves PC-t mutatni, ami elviszi a legújabb játékokat, akármilyen grafon, ameddig a PS3 és a 360 még többé-kevésbé elboldogul velük.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.11.05. 22:44:54 -
#11366 hogyne...