Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NagyiBMX
Csináltam egy gifet, ahogy most érzem magam a GTA-val kapcsolatban 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

kill3r21
Azért lesz itt tennivaló és játékidõ kéremszépen 😊
kill3r21
Majd igen, de eddig csak a hegyekbe találtam, oda most nem tervezek menni 😊
kill3r21
Ennyi? semmi money csít? 😄
kill3r21
Szerinted 😊
Nekem jobban tetszik....miért mondjam ki ha nem értek egyet a fikázókkal? 😊
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kongy
Valami kompromisszumot nyilván kellett kötniük 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Egy jó free roam live-ot nem tudok ajánlani. Engem inkább a "terep" érdekelne, meg a legetõségek, a küldetésekkel ráérek majd akkor, ha lesz a játék.

Versace26
épp a stábliatára kattintottam da,még jo hogy nem lötte le a poént..

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

J i GS a W
most vitte végig a gyerek az egyik live-on.

+1

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rayden02
Gondoltam belinkelem!<#nemtudom>
Amúgy elsõ végigjátszásra én sem szoktam!<#papakacsint>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Coral Springs
Sosem tudtam megérteni azokat, akik cheat -el tolnak végig egy GTA -t. Szerintem rengeteg dologból kimaradnak.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Svenhassel
Nem kell a szépítés, a törésmodell visszalépés a IV-hez képest. Ettõl még biztos nagyon jó a játék (csak videók alapján mondom, de nekem tetszik) de azért legyünk már annyira objektívek, hogy kimondjuk, hogy ebben visszaléptek a készítõk.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

kill3r21: tudsz feldobni egy képet spoilerbe hogy hogy néz ki a Cross motor ? (Sanchez) Elõre is köszi.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Rayden02
Cheat kódok:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Grand Theft Auto V Cheats (Xbox 360/PS3)

You will need to enter the cheat combinations during gameplay, you do not use your in-game phone.

Spawn Buzzard Vehicle
B, B, LB, B, B, B, LB, LT, RB, Y, B, Y

Spawn Sanchez Vehicle
B, A, LB, B, B, LB, B, RB, RT, LT, LB, LB

Spawn Trashmaster Vehicle
B, RB, B, RB, Left, Left, RB, LB, B, Right

Spawn Comet Vehicle
RB, B, RT, Right, LB, LT, A, A, X, RB

Raise Wanted Level
RB, RB, B, RT, Left, Right, Left, Right, Left, Right

Lower Wanted Level
RB, RB, B, RT, Right, Left, Right, Left, Right, Left

Change Weather (Rotates Through Thundery, Clearing & Snowy)
RT, A, LB, LB, LT, LT, LT, X

BUTTON TRANSLATION

XBOX 360 | PS3

B = O
Y = TRIANGLE
X = SQUARE
A = X
LB = L1
LT = L2
RB = R1
RT = R2

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

kill3r21
Nah még1x, ldavid töröld lécci elõzõt!
kill3r21
Belerongyoltam egy Bansheebe!
Törésmodell mi? 😄
http://www.kephost.com/images4/2013/9/15/a1_2013_9_15_85qshpbjhj.jpg
Kivéve amikor nem! XD

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Danecay
Azt se feledd, hogy "Az élet utat tör!" 😊

kill3r21
Búvár ruhát nem lehet beszerezni?
kill3r21
De azért azt ne mond hogy egy 7-8éves gyerekre jó hatással van, mégha nem is lesz tömeggyilkos
Coral Springs
Ez hülyeség. Nem egy játék fog gyilkossá tenni valakit, hanem a különbözõ lelki traumák amiket képtelen az illetõ feldolgozni. Vagy a másik eset ha valaki bûnözõ, és érdekbõl öl. Na de ennek se sok köze van a játékokhoz.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Kongy
XDD jaja.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Jaka923
Ezt Tirexi mondta? 😄

tipitmi
na ennyi te is látod, akkor minek beszélsz mellé.
akibe benne van az kijön rajta elõbb utóbb, játék miatt senki sem lesz elmebeteg max a személyisége változik meg, de az még változtatható
Kongy
Ácsi. Ki mondta, hogy én akarok gyereket valaha is? 😄 Hogy a Jurassic Parkot idézzem: "zûrösek, és büdösek" 😄DD

Kongy
Mondjuk én is 12 évesen San Andreas-oztam, mégsem lett belõlem sem gyilkos, sem bûnözõ. Szval az én véleményem az, hogy a GTA nem tesz egy gyereket szociopatává. Aki szociopata vagy pszihopata az alapból az, nem egy játék teszi azzá.

tipitmi
jajj hagyjuk már ezt a baromságot, akkor tilts majd meg mindent a gyerekednek, kit érdekel azt csinálsz amit akarsz én csak elmondtam a véleményem te kis okostojás
Kongy
Vagy csak õ is zsengébb életkorú 😊 Lehet egyidõs a videóbeli kissráccal 😊

Coral Springs
Na meg az eredeti utcavégzõdés sem teljesen kerek volt, de ezt tudjuk be annak hogy a San Andreas régebben játszódik, azóta átépítették. <#nevetes1>

Kongy
Még csak nem is 14. Amúgy meg irigy vagyok.

SpeedXHUN
Még mindig bírom ezt a trailert😊

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

kill3r21
GTA az élet? Te sem vagy 100as
tipitmi
akkor így jártam ez az élet aki hajlamos erre annak mindegy mit kap, legfeljebb késõbb alakul ki benne.
Versace26
Nem elösször történne akkor meg egy játék miatt mert nem látja minek mi a következménye.

hungary27
mond ezt akkor, amikor 14évesen leszúr
tipitmi
én meg simán vennék hagy tanulja meg az életet
Utálom az ilyen kis kocka ge.i ládákat,bocs a kifejezésért de... Nem kap meg valamit bõg,aztán meg beképzelt hülye gyerek lesz nagy korában is,áh...

Danecay
Csak véletlenszerûen olvastam bele a topicba. Még jó hogy kiemelten NEM KONZOLOS topic! Vagy lemaradtam volna és megjelent PC-re?

adam17
Kúl, köszi, biztos nem találtam volna meg 😊

wollnerd
<#wilting> Még csak nem is 18 éves...!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Coral Springs
Lehetséges a vadászgéppel hasonló légi harcokat tolni, mint anno a San Andreas -ban ?
A másik dolog ami még érdekelne, lehet-e rendõrnek állni ? Ha szolgálat közben tûzpárbajba kerülsz, nyakadba kapod-e a körözést mint eddig ?

papi08
Sziasztok!

Valaki nézze meg nekem pls, hogy az AI itt is olyan hülyén viselkedik, ha egy szirénázó mentõ/tûzoltó/rendõr-autóval megy valaki?

köszönöm!

13 éve itt. Szép idő.

kill3r21
nem tudnának annyit fizetni hogy a gyerekemnek gtaV-öt vegyek
Rayden02
<#wilting><#wow3>

Versace26
Hogy szalad az idõ<#ticking><#help>

SpeedXHUN
Ez de durva.jó is volt.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Istenem még de vén faxnak érzem magam.....<#rinya>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

kill3r21
Ilyen hibával találkozott valaki x-en?
Estefelé sötét részen ilyen zöldes hibák vannak, érdekelne másnál is van-e ilyen, az izzókat figyeljétek!