Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
hát pedig szingliben a lába nyomát se csókolhatja meg a bf a codnak ... 😊

bfben ott a teknó mindenre (tereprendezés, jármûvek) csak aztán semmit nem használnak ki - ami meg marad, sokkal gagyibban van kivitelezve (nem grafikailag), mint a codban

Forza.

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Vraaanyek
Zseniális!!! 😄 😄 meg volt adva, hogy világítsák meg, vagy ez csak úgy kipattant valahonnan? 😄

voltan: nem jó az összehasonlítás, inkább mintha a lánctalpas rózsaszín kombitankot hasonlítanánk össze a föld körül keringõ csillámpóni szállító konzervdobozzal... 😄 😄

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

kill3r21
nincs errõl nagyobb kép?
megkeresném, egyébként mondták hogy vannak ufók, és 51es körzet...
Jetit már találtak a hegyekben
kill3r21
Az milyen vicces hogy irják hogy ne telepítsük a Play disket....
Köszi 😄 😄 😄
Vraaanyek
Uramisten... jöjjön a GTA V multi, ott mindnyájan halomra lõhetjük egymást, és akkor nem itt kell szó-háborúzni 😄 😄 😄

zzeN
Hogy egy kis ON is legyen: UV lámpával megvilágították az SE és CE verziókban található térkép hátulját és mit találtak:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Voltan
Az a te bajod, hogy képtelen vagy elfogadni mások véleményét. Az, hogy neked csak a színes-szélesvásznú csõlövöldék jönnek be, ahol félpercenként felrobban egy kontinens és QTE-kbõl áll az egész, az magánügy.
De attól még nem kéne élbõl lefikázni minden mást.

A Tomb Raider nagyon jól sikerült akciójáték, most is tolom, akciós volt a Steam-en.
De azért nem említeném egy lapon egy GTA volumenû dologgal.

Egyszerûen nem ugyanaz a kategória. Egy speedboat-ot sem hasonlítasz egy repülõgéphordozóhoz, mert minek 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

kill3r21
Én az vagyok, hájas disznó!
De nincs a közelben bolt, mert vidéki vagyok, meg nem is várom a futárt mert rossz a drive az xboxomban!
(illetve várom a futárt de csak a HDD-t hozza a boxba) 😛
Myselor
én már éjfélkor elmentem volna érte,ha lenne nállunk olyan bolt ahol meglehetett volna venni pl konzolok szervíze,de nincs ezért várnom kell én aztán nem vagyok lusta😊
Még mindig nem fogod fel, hogy max neked.

Ha látványt akarok, meg összedõlõ épületeket megnézek egy filmet, egy játékban játszani akarok, nem agyon scriptelt jeleneteket nézni. Nem rég végigtoltam újra az mw3-at, s kb. ha kicsivel jobbra mentem, mint a játék megkívánta egy résznél, akkor már bammmm. A semmibõl kaptam egy lövést és annyi. Agyon vannak ezek a játékok butítva játékmenetileg. Most ha neked ezek jönnek be oké, másnak nem.

Vraaanyek
Szerintem a hangulattalanság megfogalmazással nagyon zavaros vizekre eveztél, 10 milliók nem lehetnek teljesen analfabéták e tekintetben... 😊

grebber
Helyi üzlet lol nem mindenki köcsög pesti!<#kocsog>

Next PC upgrade: 2022

Mindenhol csak azt olvasom, hogy futár így, futár úgy...

Magyarországon minden konzolos egy hájas disznó aki nemképes elmenni a helyi üzletbe, vagy WTF?

arty
kinõtt belõle = megjelent a gamepad támogatás a pécés játékokban. nyilván lehet ragaszkodni a wsad egér c. szar irányítási metódushoz és hirdetni fennsõbbrendûségét - csak akkor nem kell csodálkozni, ha kapod a "begyepesedett" jelzõt 😊

a ki ha én nem stílust max csak szeretnéd belémlátni, de vártam hogy elõkerüljön egy kis személyeskedés 😛

Forza.

kill3r21
Neked lehet! Nekem nem! Mit nem értel ezen?
Tr végigjátszva kuka, COD BF meg multiban életképes...
Tr is rókabõr lesz minden éven jönni fog majdcsak figyelj!
Myselor
a bf akarja a codot befogni?aha...egyél egy kakaóscsigát mert már valami az agyadra ment xd codban aztán kurva nagy hogy ûrben gépfegyvereznek meg a kutya leszed egy helit tényleg újítás és még menõ is aha :|
Myselor
hát tudom,csak annyira vicces hogy megakar mindenkit gyõzni arról hogy nincs benne semmi új és hogy egy unalmas szar,bezzeg a tomb raider xd
kill3r21
Srácok, ha valaki talál már magyar játéktesztet, de legyen rest megosztani 😊
grebber
BF-et minek kevered ide?
Ott látszik a legjobban hogy a Codot végre be akarják fogni és olyan pörgös akciót belevinni a játékba hogy ihaj!
A Cod meg hozz a szokásos szintet jobban üt még mindig mind a BF single (legalábbis eddigi videókból)
TR rókabõr? Nekem nem számít ,mert nem minden játék játszatja magát egymás után 4x végig! Pörgõs ,hangulatos.

Pont olyanokat fikázol amik 40x jobbak akcióban,hangulatban ,pörgõsségben mint bármelyik GTA-ban!

Amúgy meg már megint terelsz rendesen, mert senki nem beszélt az változtatásokról hogy van-e nincs-e újítás stb.
Hiányzik a játékok legnagyobb leghatalmasabb mozgatórugója a hangulat és a pörgösség azaz a játék lelke!

Na hát azok aztán semmiben nem fejlõdnek az égvilágon. Jobb grafika és kész. 1x élvezetes végigtolni õket és annyi. A multijuk meg tele van csíterrel.

kill3r21
Nincs ezzel gond! Grebi ilyen ezt tudjuk...csak az nem fexik hogy olyat várnak, ami nem kapcsolódik, nem kapcsolódott soha a GTA világhoz, és hogy egy free világú játékot, csõjátékként akar végigvinni, mind1 mivan vége legyen! 😊
kill3r21
A hypeot se nagyon õk generálták, az jött magától, az a 3-4 trailer meg 100kép azért elég szegényes volt ha azt vesszük....mást sokkal jobban tolnak...
Én pl már egy BF meg egy COD-ban nem látok szinte semmit...
Myselor
mert kényszert érez rá nem érted?mindent ki kell vinni(az udvarra) az ilyen játékosoknak :|
kill3r21
Mert a BF és COD és társaik nem mi? 😄
TR is rókabõrõs lett, Assasinok is....
Bár mondjuk akkor minek játszatok vele? Nem is értem, nem tetszik OFF és delete 😊
Myselor
kúrva sok változtatás volt de ha neked ez nem tûnik fel .oké
grebber
És sajnos nem is lesz ha így folytatják. Ahogy agyon van hájpolva nem is kell ide változtatás ,mert sokaknak ez is jó 😞

Kandurex
jah...fessük át a kocsit,...levizelem magam az élménytõl

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kill3r21
Michael Bay-nek kellene dirigálni a GTA-t is 😄
Máris meg lenne oldva 😄
kill3r21
Ezek technikai dolgok, nem pedig story elemek!
Én ki is nevetném ha egy GTA-ban épületek dölnének össze...LOL 😄
Nézzetek Transformerst, vagy Man Of Steelt....efajta zúzások nem ide valók...😊
kill3r21
Jó lennél játékkritikusnak! 😊
Bár annyira nem mert a TR-tényleg jó volt, én is végigtoltam, de semmi nem késztet még1 végigjátszásra, ellenben a GTA-ban tutti több lesz...😊
sovatalevi
Rossz helyen keresgéltem 😄 Igaz,hivatalos gépigény még nincs,de azért következtetni csak lehet. De szerintem nem fogom megvenni..

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Kandurex
jah, ez megy már 5 rész óta,.... jó lenne egy kis filmszerû dolgot belevinni, valami megdöbbentõket, valami nagyokat, hogy kiszakadj, hogy elámulj...

jó példa erre a BF4, ott olyan hangulatot prezentálnak a single playerbe, hogy az ember bokán fossa magát, kettészakadó tanker, vagy a fedélzetén lévõ harc, város közepén beomló torony stb. stb.

ez itt nincs, nem is vót'

Fpocok
Szerintem arra gondol, hogy még nem jelent meg 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
de nem érted hogy csak neked van meg ott az?másoknak itt xd ember függû
Fpocok
Van aki jobban szeret játszótéren szabadon rohangálni, mint egyenesen futni egy folyosón.

sovatalevi
Tessék?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

grebber
Jesszus. Attól hogy valaki csak lezavarja a fõsztorit xyz játéknál ugyanugy a küldetéseket csinálja mint más. Ha nincs benne semmi hangulat akkor nincs mirõl beszélni?
És azért jövök a Tomb Raiderrel mert nekem az 10/10-es nem hiába toltam végig már 4-szer! Ott volt hangulat ha az egy scriptelt jelenetek tömkelege volt de ütõs volt pörgõs volt hangulata volt.
Lehet hogy itt is jót tett volna ,mert ez így ahogy Kandurex is írta "sehol az 'zisten mekkora máááár!!!!',...'dzsáááá eszméletlen történések'...helyette volt egy nyitott unalmas játszó tér."

kill3r21
Számomra a felfedezés, megnézni mik vannak, eleve az is élvezetes, de én GTA fan vagyok, nekem nem egy tucatjáték, eleve máshogy állok hozzá...
Külömbözõek vagyunk, én a FarCry3-ba is elbóklátsztam tök sokat, és élveztem 😊
Kandurex
igen, ez volt az én bajom az elõzõ résszel, hogy nem volt meg sehol az 'zisten mekkora máááár!!!!',...'dzsáááá eszméletlen történések'...helyette volt egy nyitott unalmas játszó tér.

grebber
Máshogy?

Én elõbb a fosztorit nyomom le aztán jön minden más.
Ti meg vegyesen toljátok ennyi , végül ugyanott vagyunk.

A különbség annyi hogy van aki órákig csak kocsikázik a semmiért és néz ki a fejébõl és elélvez ettõl,na ilyet én soha nem fogok mert számomra értelmetlen.

Myselor
õ biztos nem merül bele semmibe,csak rohan nem neki való játék szvsz
Myselor
de csak neked,másoknak akik játszanak vele van ilyen érzés,nekem a tomb raiderben nem nagyon volt olyan,nem igazán értem hogy minek kell hasonlítgatni amúgyis,az a baj hogy te kényszert érzel hogy mindent végigjátszál pedig nem kéne,az agyadra megy már😊
Fpocok
Az nem lehet grebber, hogy azért nem tetszik, mert te szeretsz végigfutni a játékokon és ott az ilyen akciódús scriptelt michael bay jeleneteket szereted, mint pl tomb raider? Ez meg egy olyan játék, ahol sokat lehet pepecselni, bele lehet merülni.

kill3r21
Az mi? 😄
Vraaanyek
A GTA egy külön univerzum, külön kategória, csak az elõzõ részekkel hasonlítható össze szvsz... 😛

sovatalevi: te mégis milyen gépigényrõl beszélsz???????? <#pias><#wow1><#idiota><#conf>

kill3r21
Nekem mindkettõ tetszik, és ami tetszik annak minden porcikája kell!
Azért Grebi, te máshol játszol mint egy átlag user...ne mond hogy nem!
Szerintem neked egy skyrim is max 25 óra és kész, más meg 100órákat belerak, tudom neked nincs annyi idõd sok a game, de azért érezhetõ a külömbség a két játékstílus között 😊
grebber
Hangulatot és pörgõsséget lehet hasonlítani és az nagyon gyér itt! Nincsen meg benne az a wtf faktor hogy na most csináljuk vajon mi lesz.Lószart csináljuk mert muszáj azt egyszer majd csak vége lesz.

Fpocok
Bazinga! 😄

Myselor
hát persze mindenkinek más az ízlése neekd az jön be,pedig az se nagy szám ennyi😊