27719
  • bakkerman
    és mekkora szívás még az is,hogy a project cars-t 20.-ára írták :DDD 4 napon belül alsóhangon 24 ezer forint pápá...
  • nyirog
    inkább befejezem a GTA 4-et....
  • Voltan
    Na, basszák meg, de komolyan.... Elmennek a picsába

De akkor vajon miért csináltak segget a szájukból, hogy egy hete azt mondták, hogy neeeeeem késik, nyugi.
  • JaSoN HuNTeR #11762
    Szívás.
  • nyirog
    ilyen nincs bmeg.... ha a paradox se adja ki februárban a cities skyline-t akkor valami összeesküvés elmélettel fogom tudni már csak magyarázni a dolog, igazán tényleg bekaphatják.
  • Meridius
    :DDDDDDDDDDDDDD

• Sir Quno Jedi
    haljanak meg élve
  • bakkerman
    március 24

plusz gépigény
  • Overburner
    Egyre gyanusabb ez a csúszás, nem szokás 2 héttel megjelenés előtt kiadni a gépigény-t. Lehet majd csak nyáron játszhatunk....vagy még akkor sem.
  • bakkerman
    nekem is ezek a gémek voltak a listám elején amiket vártam,én is csak remélni tudom két hét múlva legalább a GTA-t megkapjuk :D
  • nyirog
    bár arra is gondoltam, hogy csak a PC-t veszik ennyire félvállról aztán azért
  • nyirog
    az fasza lenne, már így is eltoltak ősz óta minden játékot amit vártam, batman, witcher 3, project cars, ha még az is akkor tényleg ***ják, úgy meg főleg ha ilyen röviddel a megjelenés előtt jut eszükbe halasztani. Bár lelkileg már készítem magam rá, mióta túl nagy a kusti :D
  • Sir Quno Jedi
    Nem, a friss hírek szerint nem steames és nem is lehet steamre regelni. Ez a dobozos az más sajnos.
  • gregoryan
    tök jó...

hozza már házhoz INGYEN külföldre :)

nekem a letöltő kód kell, nem a DVD
    Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2015.01.13. 14:35:30
  • gregoryan
    mondjuk ez vicces, mégis hogy :)
    A dobozos is steames nem? vagy nem is értem.. de a STeamet sem, mi ah h early 2015? mindenki tudja már a dátumot.....
  • Sir Quno Jedi
    Mer mér kéne elmenni bárhová is, házhoz hozzák ingyé. Pl. konzolokszervize.
  • bakkerman
    steamen nincs ár kirakva,se megjelenési dátum,csak hogy "early 2015"
    itt a legolcsóbb a cd kulcs,bár azt írja nem lehet steamen aktiválni,be kell szerezni valahonnan magát a játékot,ők csak a kulcsot adják :D
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.01.13. 14:21:19
  • gregoryan
    Valaki valahol már elő rendelte, ami letöltős lesz? NEM PEDIG fogom elmegyek mint az 576 vagy barátai helyekre?
    Tud valaki tanácsort adni? Steamen néztem, fura mert nincs ára ott legalábbis a Webes részen..
  • Lacee86
    Hm. Hát akkor várunk tovább.
  • bakkerman
    hétvégére ígértek hivatalos infókat,lehet akkor kapunk pár képet meg egy gépigényt

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    meg egy nyári megjelenési dátumot
  • arty
    rockstar oldalán látod őket vagy rá utaló hírt?

NEM -> FAKE

és ez pont így igaz minden más hírre ...
  • grebber
    Nem!
  • Lacee86
    Ezek a rendszerkövetelmények akkor már valósak? link
  • Meridius
    Minden "kiszivárgott" kép fake
  • Overburner
    Őszintén én az árnyékok különbsége mellett nem sok dolgot fedeztem fel. Tehát ez elgondolkodtató félő ilyen szempontból hogy ha nincs sok különbség akkor teljesitmény ügyileg sem javít sokat a LOW a High-hoz képest. Persze lehet látni az árnyékokat kocsi is részletesebb persze és talán messzibbre látni.

Írták ott kommentekben hogy az az options téma valami fanmade dolog :D

Egyre gyanúsabb hogy ez fake :(
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.13. 09:53:22
  • grebber
    Mondjuk érdekes hogy 4GB-os 970-et írnak de a képen 2GB VRAM van (Csak a képet nézem szöveget nem olvasom az nekem angol)
  • gregoryan
    azért a High nem néz ki rosszul!!
  • grebber
    Ha kamu ha nem ....

Az ilyen összehasonlításokon mindig elgondolkodok. Van olyan game amiben a csutka ultra max vs atom izom low között is bajba van az ember hogy valami nagy különbséget lásson. És van olyan ahol olyan szinten ocsmány ronda lesz low miatt hogy basszus ez még ugyanaz a játék. Én nem tudom hogy csinálják ezeket de érdekes.
  • Overburner
    Nem tudom hogy fake e vagy nem de elvileg LOW és High settings különbségek PC-re. (többen azt mondják hogy ps3 és ps4 ről készült képek)
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.13. 09:43:18
  • gregoryan
    sziasztok Srácok!

új vagyok itt! Nagyon tervben van, hogy meg veszem a GTA 5-öt PC re, de szeretném tudni mennyire vannak partnerek itt :) Teamspeak szerver pl, ilyenek?
  • arty
    de pont olyan gyors az egér itt is ;)

kontrollerrel meg amúgy sincs előnyöd, az AIM sem sokat számít egy játékban, ahol rá lehet lokkoltatni a célkeresztet egy gombal az ellenfélre...
  • Voltan
    Kizárt, hogy ne legyen kontroller támogatás.
  • Lacika1992
    Ez nem BF4 :D
  • Tikal #11732
    ezért nem veszem meg... el vagyok ps4-n..:) talán majd akcioban
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.01.12. 23:41:04
  • arty
    én meg annak örülnék, ha nem lenne egér és bill támogatás, h a sok makróegeres, egérrángatós csíter ne tudja tönkretenni a játékom
  • Lacika1992
    Én örülnék neki ha nem lenne joy támogatás, vagy ha van akkor ne legyen auto aim....
    Elég fos lenne számomra aki bill meg egérrel szeretne játszani, meg még ha nem is engem ölnek küldi közbe az auto aimos 2mp alatt megöl mindenkit előlem....
  • kjhun
    Érdekes ez a bejegyzés a steamdb-n:

controller_support none

A "Shetland Pony" nevű elem az meg mi? DLC?

És egy másik: Achievement Languages – english,german,french,italian,koreana,spanish,tchinese,russian,japanese,polish,brazilian

Ez meg az elérhető nyelvek listája??
    Utoljára szerkesztette: kjhun, 2015.01.12. 21:59:51
  • Overburner
    Játszható főszereplőt*
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.12. 20:27:15
  • Nesuten
    Ott van Shaddam ,ő is nő ,és főszereplő
  • Overburner
    Ez tényleg érdekesen hangzik. Szívesen látnék már egy csaj főszereplőt :)