27719
-
ldavid #11725 kíváncsi leszek hogy majd a következő játékban változtatnak-e a dolgon.
de ha marad a több karakter, érdekes lenne látni egy nőit közöttük. -
Lacika1992 #11724 Ez nem az év játéka, hanem az évtized játéka.. akinek ez se elég akkor mi? :D -
#11723 Ettől a 3 személyes témától félek én is. Jobb szeretem amikor 1 karira koncentrálhatok. De majd online-on úgyis csak 1 lesz xD -
#11722 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amúgy pont hogy összeomlik benne egy torony :DD
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.01.10. 14:18:27 -
#11721 Meg nem lehet randizni, én meg szeretek. Pl. Jakuzákba is murva jópofa volt. -
#11720 3 személy szerintem is elcseszte a beleélhetőséget :( bár én még csak az elején vagyok, de már most érzem :(((
gta4 ftw! -
#11719 [sóhajt] -
#11718 Itt a város csak díszlet, mint a vadnyugati filmekben a papírmasé épületek, amiknek nincs hátuljuk. Mégis mi mást vártál?!?! Nem is értem.
Ami történik sztori, meg lövölde, meg autóka, na AZ a játék itt. A többi csak oda van festve vaze, hogy ne mondhasd azt, hogy látom a házunkat... :D
Én egyszer egész nap követtem egy táncost a bárból (megvártam míg végez) és néztem merre megy, mit bénázik és hát ha hiszed, ha nem a szimulációnak is voltak limitjei. :D Ezek nem igazi emberek ám ott, csak úgy csinálnak, minta lenne napi rutinjuk/életük, de ha alaposan megfigyeled őket, kilóg a lóláb. Mint a Jim Carry filmben. -
#11717 Ez nem BF4 eltévedtél barátom.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.10. 13:50:14 -
#11716 hm..igen, valami érdekes, grandiózus dolgot, pl. elszabadul egy vonat és letarol egy körzetet vagy mondjuk átszakad a gát és beömlik a városba a víz és menekülni kell, vagy mondjuk összedől egy felhő karcoló...vagy isten tudja, jöjjön az a rohadt Godzilla, csak könyörgöm történjen valami! Helyette: "lehet randizni, kabaréestekre járni, sztriptízbárban csapatni, ruhákat/cipőet, kiegeket stb. vásárolgatni, meg rakat full érdektelen social tevékenységet nyomatni (kuglizni pölö)", ahogy kiválóan összefoglaltad!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.01.10. 13:44:17 -
#11715 :D -
#11714 Pl a 4-ben is felkelett robbantani egy darut vagy mit az úgy is maradt meg stb. Vannak itt ott változások de hát mit akarunk? :D Saints Row 3-ban volt asszem hogy lezuhant egy repcsi azt ahova lezuhant azon a területen zombik voltak. :D Na ide ilyet nem kérünk ty :D
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.10. 13:36:41 -
#11713 De mos tényleg. GTA4-ben lehet randizni, kabaréestekre járni, sztriptízbárban csapatni, ruhákat/cipőet, kiegeket stb. vásárolgatni, meg rakat full érdektelen social tevékenységet nyomatni (kuglizni pölö), mégis mi a rohadást akarsz még!?!?? Építsék át a várost éjszakánkét a bevándorlók?!?! Vagy jöjjön a födlrengés/ufók és katasztrófa film legyen belőle?!? -
#11712 -
#11711 Nem mondtam, hogy nem változatos. -
#11710 Pont ellenkezőleg pedig amit írsz... mármint amit én tapasztalok a bőrömön. Váltottam pcről , konzolra és gyorsan be is szereztem a gta-t.
Na már most a történet az valami zseniális , ahogy szépen bontakozik ki a történet és a végén a 3 karakter között tudsz lépkedni , mindegyiknek más sítlusa van és van egy külön történetük nekik is (szerintem) rohadt jól megcsinálták.
A küldetések már pedig változatosak, nem tudom számodra mi lenne a változatos még ennél is jobban... nem akarok spoilerezni ,de hamarosan majd számotokra is világossá válik miről is hablatyolok össze vissza...
Az pedig ,hogy nem történik semmi a világban... sose volt erre precedens a gta-k történetében ,hogy olyan eget verő dolog történjen ,ha csak nem a gta3 -ra gondolsz még ahol szépen sorban nyíltak meg a szigetek ahogy haladtál előre... vagy a san andreasban. -
#11709 Le vagy maradva papa :D
Feltörték a GTA 5 feltörhetetlennek hitt másolásvédelmét -
#11708 De ő Sim City GTA 5-öt akart. Godzillával! -
#11707 Vagy a példáid rosszak a változatosságra, vagy szerintem nem teljesen jogos az elvárás. A GTA játékoknak — amióta története is van — bűnügyi szatírák, ez a műfaja, erről szól a sorozat. -
Borg #11706 A 4. részt a mai napig jó elővenni, de ez nem önmagában a játék miatt van, hanem a modok miatt.
És ez a #1 indok az 5 PC-s verziója mellett is. -
Sponnyabob #11705 Ezzel a résszel még nem játszottam, talán majd pc-n, de a 4. részről többé kevésbé ugyanez a véleményem. Ott se változott soha, semmi, pedig volt jó pár építkezés, útfelújítás amik változhattak volna, vagy máshol jelenhettek volna, meg. Persze, ezeknek a játékmenetre sok hatása nincs, de mégis szinesítené a világot. Mondjuk ettől függetlenül, imádom a 4. részt és szerintem a 5.-et is fogom, de várom mikor lépnek a következő szintre a sandboxok világai. -
#11704 Nos, 50% körüli állapotban úgy döntöttem, hogy megszabadulok a PS4 példányomtól.
A játék tényleg jobb, mint elődje (4. rész), szép a grafika, irtózatos mennyiségű tartalom fekszik benne, szóval biztos, hogy minden fan megtalálja benne a számítását.
Ami szerintem negatívum, hogy nem igazán akar történni semmi a világban, semmi formáló nagy dolog, pl. rácsap egy tornádó a városra, vagy összeomlik egy torony vagy bár akármi csak valami látványos, valami nagy, de ilyen nincs, van a menj A - > B vagy lövöldözz C -n. Hiába vállalhatóan jó a történet, ha nincs ami megfogjon benne. Szóval jól szórakoztam rajta 50% -ig, de nem láttam azt a pontot ami miatt érdemes tovább nyomni. Mivel 3 karakter van kissé töredezik a beleélés nem igazán érezzük magunkat a bőrükbe majdnem, és majdnem, hogy érdektelenné vállnak a irányított személyek.
Összességében persze jó a játék, tetszett is, csak remélem a következőnél már lépnek valamerre, mert ez bizony ugyanaz, mint az előző 4 rész (azaz kibaszottul nem történik semmi) csak valamivel érdekfeszítőbb a történet és jobbak a karakterek (mondjuk nőtt a content is).
7/10 az értékelés (összehasonlításul a 4. rész -> 4/10, tehát sokkal - sokkal jobb!)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.01.10. 12:07:07 -
#11703 Végülis nekem full hd medium-high 30 fps :D -
#11702 Na azt hadjuk....még a menübe is akadozott nekem megnéztem az első cutscene-t azt töröltem is le a francba. Még jó hogy free-be nem azt választottam. -
Meridius #11701 Én úgy állok hozzá, hogy az AC Unitynél rosszabbul úgyse futhat. =D -
#11700 Én imádkozok hogy az én gépem elvigye az hogy mikor jön ki már olyan mindegy ha vártam rá több mint 1 évet. ( Fx8350, Sapphire 7850 2gb OCzva, 8gb ram remélem ezen eltötyörög ) Csak jöjjön ki a gépigény azt ha megfelelő mehetek is a platinumshopba előrendelni -
#11699 Naa.. majdnem 1 milliót eladtak PC-re... 25 millióból... 10 dollár alatti áron... Tiszta biznisz PC-re portolni:) -
#11698 úgyérti, h 240k eladott példányért nincs értelme buszokat gta-sra festeni, házoldalakon hirdetni sokpénzért... stb :) a hype lecsengett.
majd a steam meg a többi oldal a képedbe tolja megjelenés előtt 1-2 héttel és ennyi. akinek kell megveszi igy is, a többiek meg ugyis a friss torrentek közt látják majd először :) -
Borg #11697 Ez a kategória hogy "már minek reklámozni" üzletileg nem létezik, értelmezhetetlen... -
#11696 Pff hova minek reklámozni ? Már annyi milliót eladtak belőle,hogy kb számolni se tudják. PC meg kb nem is számít bevételnek olyan kevés fogy ott. -
Lacika1992 #11695 Szerintem ha nem csúsztatnák akkor már lenne valami reklám még a tv-be is hogy rendeljük elő meg bla bla... -
#11694 illene azért megmukkani a r*-nak pc verzióval kapcsolatban... -
#11693 nem lesz denuvo -
#11692 van, csak milyen ... -
#11691 GTA V lesz demo verzió vajon?
Azt hallottam hogy valami törhetetlen védelemmel jön a játék.
Ha jól optimalizált lesz akkor biztos megveszem 5000%!!!!!. De előtte leszeretném tesztelni!
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.01.09. 19:05:06 -
Lacika1992 #11690 Én azért remélem, hogy steam-en fogok játszani, mivel a meghajtóm am is egy szar. -
#11689 Hát majd kiderül. Nem mintha nem lenne élet Steam nélkül:) -
Lacika1992 #11688 Nekem is azt mondták 576-ba, hogy csak steam-es lesz... -
#11687 Prohardveren ,meg pont most írták hogy 576 telefonálgat és mondják steam-es lesz a dobozos. -
#11686 Dobozos játékokat nem lehet Steam-en aktiválni.