Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
egyszerûen olyan játékokhoz hasonlítják hogy beszarok xd far cry 3 meg tomb raider lol már xd a watc dogsos is poén...
grebber
Az eléggé odabasz hangulatilag ,pörgõs is. De mindenkinek más az ízlése ennyi!

Next PC upgrade: 2022

Hát a Tomb Raider ehhez képest egy hulladék...

Myselor
a tomb raider sem több semmivel csak neked :|
BoneDragon
He?

grebber
Felejtsd már el ez az "ahogy te tolod".

Semmi kiemelkedõt nem látok ami miatt isteníthetném mint mondjuk egy Tomb Raidert.
Küldetések olyan semmilyenek csinálja az ember de semmi pörgõs nincs benne.

Az oké hogy van benne sok minden golf, tenisz, sportolás meg sok minden más ,de ha ilyennel akarok játszani elõszedek egy Top Spint vagy Tiger Woods-ot ,stb.
Továbbra is csak egy pozitívum van számomra hogy 3 karakter és a küldetések alatt is lehet váltogatni õket (ahol lehet persze)!

8/10 részemrõl

Voltan
Jaja, ok, köszönöm szépen!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Myselor
de legalább neked már megvan xd
Megõrülök már vagy 10 perce telepít. Gyorsabban már XD.

sovatalevi
Ahogy nézegetem a gépigényeket,minimumon,de el indul az én laptopomon is.

Intel Core i3 2350M,2,3GHz
4GB RAM
Intel HD Graphics 3000
Win 7 64bit

A videokártya lehet akadály?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Myselor
hát ahogy te játszod biztos nagyon élvezetes lehet a játék igen.fõleg hogy angol tudás hiányában a storyt se érted és még végig is rohansz rajta.
gergou
Talán majd este, még melózom :S

`Take a look to the sky just before you die`

kill3r21
Ahogy te tolod úgy meg is értem, pont a GTA világ lényege veszik el 😊
Vagyis az a plussz ami kiemeli a többi közül 😊
kill3r21
Egy scannelt kézikönyv jöhet 😊
Myselor
de jó neked én még várok sajna😊 jöhetne már
grebber
Tudom ,hogy semmi jelentõsége ,de mégis ez a GTA 5 petició érte el az eddigi legnagyobb létszámot amirõl tudok. 39x ezer.
Az eddigi ilyen fosok alig érték el a pár ezret 1x-2x ezret.

Pedig szerintem nem nagy cucc a játék.

gergou
Platinumshopból megérkezett már 9 óra elött 😊))

`Take a look to the sky just before you die`

Myselor
nem gáz am nyugodtan duplázz úgyis csak páran írunk ide xd
Vraaanyek
jajaja! 😛 azt elnéztem, utólag leesett csak nem akartam duplázni, mindegy, köszi 😉 😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Myselor
de õ eredetit vesz a flashelt boxra úgy tökmindegy😊
Vraaanyek
Mikori flash van rajta? úgy tudom csak valami újfajta RGH-val megy a cucc...

kill3r21
Eredeti játékkal mehetsz livera is akár...de szerintem nem kell neki...
Voltan
Hali, lenne egy kérdésem. Ma veszem meg a játékot, flash-elt boxom van, offline accounttal. Az nem fog gondot okozni a futtatásnál? Nem kell neki netkapcsolat? A multi miatt nem zavarna, mert az nem érdekel 😄, de a futtatáshoz ugye nem kell semmi?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Vraaanyek
Igazából ez megint az "ízlések és pofonok"-vita, ami teljesen felesleges... ez nem kinövés kérdése, a világ nevében meg kár beszélni, nyilván nincs felvéve neked a sok tízmilliós játékos társadalom facebook-on, és nem kommunikálsz velük minden nap... 😄 Amúgy meg a megnyilvánulásaidból korántsem úgy tûnik, hogy bármibõl is kinõttél volna... kb. a mai 16 évesek kommunikálnak ilyen stílusban, nem sok értelme van ennek a felsõbbrendû, "ki, ha én nem" stílusnak 😊

kill3r21
Nah a magyarítás is megoldható van már extractor...😊
arty

nyomogatós módszer 😄 köszi, kinõttem kb 5-6 éve .... mert SZAR, a világ túl is lépett rajta, csak nektek nem megy 😉

(egérrel semmivel nem jobb körbenézni, mint a jobbgombával - ez nem pixelpontos célzás, ahol számít a precízsége)

Forza.

Vraaanyek
Senki sem kényszerít a billentyûzet teljes erejû, konstans nyomva tartására 😄 lehet játszadozni vele, meg kell azt is szokni nyilván, nyomogatós módszerrel lehet finom kormányozni, de ugyanakkor a körülnézés sokkal közvetlenebb, kezelhetõbb, így kompenzálja magát a kormányzást, összességében még mindig élvezetesebb szerintem 😊

kill3r21
Nem mondod? És olyan az V-boxos verzben szerinted van?

kjhun: az engem is érdekelne 😊
arty
a bill+egér excelre van.

Forza.

arty
jah, tök jó a fullgáz-fullfék-fullbalrakanyarodok-fulljobbrakanyarodok 😄DD

Forza.

kontroller meg a fos autoaim a butáknak és az ügyetleneknek való

Jelentsd fel a jó kurva anyádat! Ha kiraksz te náci, akkor a ravatalon bazd meg a

Vraaanyek
Szerintem meg pont a jármûvek irányítása irritáló kontrollerrel, egérrel sokkal szabadabban, közvetlenebbül lehet körülnézni vezetés közben, meg vezetni és lõni, esetleges üldözés során sokkal mozgalmasabb... 😛

Myselor
de am nemtudom ti hogy vagytok vele de eléggé visszahozza a San Andreas hangulatát is ^^
Myselor
hát én psen toltam havernál kicsit azt de nem igazán tetszett hogy olyan sárga szar volt midnen,a hangulatban nem volt hiány viszont,de pc-n persze más volt,asszem cska inkább néztem a játékot nálla jah😊
Coral Springs
Én még a San Andreas -t toltam anno egy haveromnál Xbox -on, de lejártam játéktermekbe is. Azt amikor lett végre egy PC -m ami vitte, leültem ám játszani, teljesen más és jobb feeling kapott el. Nekem megéri várni a PC verzióra, amúgy se fogok unatkozni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Fpocok
Elmeletben igy kene mukodnie. Gyakorlatban... 😊 gamapadot csak autozashoz hasznalok.

#7533-nak ment

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Elmeletben igy kene mukodnie. Gyakorlatban... 😊 gamapadot csak autozashoz hasznalok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
hát én alkalmaszkodni szoktam ilyenkor ha konzol exklúzív dologról van szó.nemtudok mást tenni persze szívesebben tolnám én is egér + billentyûkkel mint a 3-at,vice cityt,sa-t vagy a iv-et de most még csak konzolon van.jó lesz ez nekem így is megszokható igazából 😊
Coral Springs
Itt van mellettem a Logitech gamepad, de se a Saint Row -hoz, se a GTA -hoz nem fogtam meg még soha. Az egér egy olyan szabadság, amit nem szívesen cserélnék le. Autót vezetni nagyon jó gamepad -al, repülõt vezetni szintúgy, minden máshoz felejtõs.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Myselor
hát én passzolom,pc-n én is jobban szeretek játszani persze de szerintem boxon sem lesz rossz,RDR is jó volt a iv-el nem sokat játszottam controllerel.nemsokára kiderül milyen 😊
Vraaanyek
Ájjájj...de megvenném én is gondolkodás nélkül, ha nem lenne olyan työkér' az irányítás konzolon :S - alapvetõen sok játéknál még élvezetesebb is a kontroller, COD-ban 1 óra játék után, ha megszokja az ember, egyszerûen parádés, de GTA-val...cccc... :S

Myselor
na akkor várjuk a futárt xd ^^
hogyha valakinek megérkezik írjon már.kép is jöhet a játékáról😊
Coral Springs
Abból induljál ki, hogy a GTA IV hogy fut nálad. A GTA V ugyan azzal a grafikai motorral fut mint anno a IV, csak azóta már optimalizálták.

Coral Springs
Az Anisotropic x16 a legmagasabb megjelenítési minõség, nem a Tri-Linear. Az a legkisebb. <#wink>

Vraaanyek
Atyaég, nem rossz az a collector's, na de 40-ért...

Vraaanyek
Nekem nem volt különösebb FPS-esés az új gépen, de legalább akármelyik patch-el is próbáltam, 5 másodperc után szétesett a világ, eltûntek a házak meg a háttér, és szép fokozatosan csak az univerzum közepén találtam magam a szürke éterben... 😛

Coral Springs
Szevasz, a San Andreas után szerintem a GTA IV -nek van a legjobb sztorija. Bele lehet kötni a karakterbe mert egy szláv köcsög, bele lehet kötni a gépigénybe, az egyéb hiányosságokba, de történetileg egy olyan minõséget teremtett a IV, hogy azt elmondani nem lehet. Nagyon durván bemutatja a játék az alvilágban zajló dolgokat, azt a drámát ami az egymással szemben álló felek között lezajlik, és ugye ott van Nico, aki megérkezik egy jobb élet reményében, azt luxus helyett a nagy rakás szart találja. Arról nem is beszélve, hogy a végkifejletet befolyásolják az egyéni döntések.

Magyar PSNes CE vásárlóktól kérdezném, hogy volt e problema a dlc kod(ok) aktivalasaval a magyar store on ? Nekem ma jön meg du és jó lenne tudni ezt.
Coral Springs
Aki azt mondja hogy a GTA IV szebb, valószínûleg használja az alábbi módot. Ebben az esetben vicces vagy sem, tényleg igazuk van. Gyönyörû lesz tõle a játék, viszont egy atomerõmûvet igényel. Az én gépem sem valami szar, így hát nagyképûen én is felraktam egyszer, a ~40-50 fps -em szépen lecsúszott ~20 -ra. Mosolyogtam egyet, majd uninstall.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Coral Springs
Semmi különbség nincs a kettõ között, a GTA IV -en minimális élsimítás sincs, ezért tûnik rondábbnak. Ezek az én (PC) képeim, minden max -on.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)