27719
  • akyyy
    ezaz, túl spoileres a banner. nem kell oda számláló!
  • Krisztiam #11804
    tudtam én is, hogy eltolják várható volt, de akkor nem tudom minek mondták, hogy nem fog csúszni..
  • wollnerd #11803
    Meglepődtem, amikor észrevettem ezt a nagy 70-t a bannerben.... -.-
    Tudtam, annyira tudtam hogy ez lesz... -.-
    Menjenek a....!
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.01.13. 19:18:24
  • bakkerman
    csak annyira lehetséges,mint eltolni 2 héttel megjelenés előtt :)
  • Lacika1992
    Olyanról lehet szó, hogy a gépigény még változik?
    Tehát fogják magukat és átírják i7-re meg 4gb-s kártyára? :DDD
  • bakkerman
    a pc-s warezkanaan semmibe se erinti a konzolosokat,amig nem torik fel a legujabb gepeket
  • Kandurex
    Túl jól pörög a nextgen, veszik nyakra-főre, most rosszkor jönne a warez kánaán....
  • Fernandooo #11798
    Nekem teljesen rendben van a márciusi megjelenés és az ajánlott gépigény is oké. Azért egy másfél éves játékot illene nem teljes áron kidobni a piacra. 14 ezer egy játéékért? .D Néhány évvel ezelőtt, emlékszem, még 9990 volt a teteje. És csodálkoznak, hogy virul a szürkepiac. Naná.
  • Lacika1992
    Hányszor fogják még ezt eljátszani? :D ezelőtt nyáron mondtam már csak pár hónap és jön... jó októberbe megint ezt mondtam, most megint ezt mondom.
    Márciusba most már csak kijön. :D
    Gépigény nem vészes, sokkal rosszabbra számítottam.
  • NEOreg3
    na akkor lesz még itt Denuvo is, hiába tagadják orrba-szájba :)
  • bakkerman
    Azert az mar kemeny lenne,de nem elkepzelhetetlen. Ha hinni lehet a hireknek majusban jonnek az uj VGA-k, a penzesebb nyugati gamereknek (akik ugye a celkozonseg) eleg indok az uj kartyak megvetelere,hogy jon az uj vicser meg a getea5. Mig ha marciusban adjak ki,es az emberek rajonnek h a jelenlegi gyengebb karijukon is fut a gamma,akkor n fognak uj vga-t venni amikor jonnek az ujak...de ez csak teoria...
  • xido
    hát..amit láttam a fordításból..az nagyon penge :)
    nem egy San Andreas szintű több ember/több stílus/változó szintű nyelvtudás stb.. :)
  • davids014
    márciusból lesz május
    Utoljára szerkesztette: davids014, 2015.01.13. 17:52:36
  • Neoncsoves
    Ha csak a GTA árát nézed, PS4/XboxOne-ra 20ezer Ft. PC-re max 14-16ezer. Meg gondolom ha GTA-s bundleben veszik a konzolt, azért is kapnak részesedést.
  • ldavid
    én nem vagyok biztos benne, hogy több pénz jön be nekik belőle - tudni kellene a konzolgyártók mennyit akasztanak le egy darab árából
  • Borg
    Azért meg nem buzzanunk, odáig eddig se fajult a dolog.
  • Neoncsoves
    Egyszerű marketing az egész. Sokan most csalódottak lesznek és inkább vesznek egy PS4/XBOXOne-t GTA 5-tel (több pénz R*-nak mintha csak PC copyt vennél) aztán majd 2 hónap múlva megveszik PC-re is. őszintén szólva én is elgondolkodtam most egy PS4 vételén...
  • JaSoN HuNTeR #11788
    Ha jól lesz optimalizálva akkor mindenképpen meg kell vásárolni!!! Online miatt nagyon megéri. PS4 játszottam vele és nagyon tetszett!
  • Borg
    Kiharcolják maguknak úgy látom, hogy csak azért se fizessek érte...
  • rvn
    A gépigény egyáltalán nem vészes, és ha a késés kell ahhoz, hogy ne úgy fusson, mint a IV hát legyen.
  • Overburner
    Szerintem annyi zsé van bezsúfolva nekik a céghez hogy 8 órás munkaidőből 1 órába telik mire beúsznak a sok zsuskán keresztül meg 1 óra mire ki. :D

TBTPumpa #11777 Mondjuk tegyük hozzá hogy aki nyilatkozta hogy nem csúszik azt azt mondta hogy nem jelentettek be csúszást. Ez nem zárja ki hogy nem is fognak.

oneal1 #11781 3 Ubisoftos játékkal játszok, szerintem nem tudom milyen az?:D
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.13. 17:08:40
  • JaSoN HuNTeR #11784
    ennyi meg egy bambi!
  • grebber
    Akkor valóban igaznak bizonyult hogy 6gb ram és 280x untig elég a gamenek.Abu megmondta ennnyi meg egy kubu.
  • RYO21
    Be bírják perelni a rockstart ilyesmi miatt?
  • oneal1
    mindenhol méltatlankodást látok....

Ezek szerint a nép nagy része még fiatalabb és nem tapasztalta meg milyen egy játék ha nem úgy adják ki ahogy kéne :D

inkább várok tovább! no rinya pls
  • JaSoN HuNTeR #11780
    GTA V magyarítás

Remélem márciusra elkészül. Most 62%.
  • ldavid
    az nem kedd, de legalább vasárnap
  • JaSoN HuNTeR #11778
    Szerintem a várható és a leglogikusabb megjelenés :2015 szeptember 20!
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.01.13. 16:47:34
  • TBTPumpa
    Tegnap épp láttam egy 576 hirdetést, hogy GTA 5 PC-s változata napokon belül megjelenik. Rendeld elő, ha jót akarsz!
    Nameg egész hétvégén hazai Webshopok tömkelegei tolták az arcomba, hogy mindjárt itt a GTA 5 PC-re, rendeld elő madafaka!
    Erre ma pedig bejelentik, hogy késik a cucc, pedig néhány napja még a Rockstar is azt "nyilatkozta", hogy nem csúszik. Ez már PC-s játékos tényleges hülyének nézése és a röhej kategóriája. Nameg a hogyan csináljunk segget a szánkból kategória. Sajnos ma már egyre inkább ebből áll a játékipar.

Nagyon nehezen és lassan akar ez megjelenni PC-re... A legszebb majd csak az lesz, ha a megjelenéskor megint olyan legendásan szar portot kapunk, mint a negyedik rész esetében.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.01.13. 16:45:10
  • JaSoN HuNTeR #11776
    Íme az egyik értelmes beszélgetések egyike:

-Elég lassan dolgoznak
    sokat buliznak
    és keveset haladnak.

Jah de mondjuk kurva jó lett a játék.
    xD
    :D:D:D

-Elképzelem Rockstar studió egész nap ott raveel a gépek között xD
    azt csinálják
    meg kurváznak
    akik ilyen beteg játékot csinálnak
    szerinted?

-Egy tipikus rockstar games studiós nap:
    Hey Józsi akkor neki állunk és megcsináljuk az optimalizálást PC portra? Jah majd holnap nekiállunk, de most révülünk!
    xDD

És ez megy minden nap!
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.01.13. 16:44:23
  • ldavid
    hát na.. várható volt
  • J i GS a W
    annyira tudtam.
  • Overburner
    Pukkadjanak meg szépen fogalmazva.......
  • oneal1
    szerintem is, elég jó!
  • bakkerman
    azért szerintem annyira nem durva...semmivel se hangzik keményebbnek mint a 2014-ben kijött játékok gépigényei,sőt a watch dogs-é mintha erősebb is lett volna. Persze ha elkúrják az optimalizálást,akkor teljesen mindegy a gépigény. De ha 2 tologatás után is ELMERIK BASZNI A PORTOLÁST,akkor az anyjuk pics@ját. Mindenesetre ezek után visszamondom az előrendelést,és csak a virágbolti kipróbálása után adok ezeknek pénzt
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.01.13. 16:21:20
  • DantesHUN
    Hm. Megvan bőven az ajánlott. Csakhogy, anno a GTA IV-nél jobb gépem volt a minimum, az ajánlott és a min között voltam, és mégis, minimum grafikán és játszhatatlan volt. Hát remélem itt nem lesz ilyen.
  • nyirog
    ezek után azon se fogok csodálkozni ha majd márciusban közlik h novemberre tolják át
  • nyirog
    cöh, 2 héttel, 2 héttel a megjelenés előtt, komolyan lemegyek hídba.
  • Voltan
    Na mindegy, akkor max. megveszem az erre szánt pénzből a Far Cry 4-et.
    Az megéri?
  • JaSoN HuNTeR #11766
    Hivatalos:

Minimum specifications:
    OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
    Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
    Memory: 4GB
    Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
    Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
    HDD Space: 65GB
    DVD Drive

Recommended specifications:
    OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
    Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
    Memory: 8GB
    Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
    Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
    HDD Space: 65GB
    DVD Drive

65GB az széééép.

Megjelenés március 24! de szerintem ezt még ők sem tudják pontosan

Nagyon remélem nem lesz olyan a portolás mint az előző résznél.
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.01.13. 16:17:03