27741
-
vhogy nem lepett meg a dolog, hogy eltoltak a megjelenest... nem baj ha eddig kibirtam ... addig inkabb megveszem a Dying Light-ot :D -
Mi érdemelnének meg? 2 hónap alatt amit csúsztatnak még eladnak jó sok esetleg még mindig millió db-ot belőle.
PC-n ezt az adatot jó ha évek alatt hozza majd, ha hozz egyáltalán.Akit érdekelt a game már megvette /lewarezolta akármelyik konzolra.
Szóval én cseppet se csodálkozom ,hogy amig tart a next gen hypeja a játéknak nem adják ki pc-re , nem akarnak ők a saját pénztárcájuk ellensége lenni.
-
Kb úgy lehetne Rockstar-ékat jól megszivatni, ha a játék kiszivárogna valahogy, és már 2 hónappal előbb játszana mindenki mint az új megjelenés.
eskü megérdemelnék, pedig már én is majdnem előrendeltem. -
vagy talán oda se...
nem hinném, hogy akkora közönséget vonz....... -
Kérlek menjetek OFF topikba ezzel a témával. -
Fernandooo #11822 Ha már itt tartunk, akkor megjegyezendő, hogy az Assetto Corsában az 1.0-ás verzió kiadása ellenére sincs sem időjárás, sem dinamikus napszak, sem értékelhető törésmodell, sem boxutca, hosszabb távú versenyek esetében üzemanyag szimuláció sincs. Szabályrendszert online többnyire kikapcsolják, annyira elnagyolt, tehát hiába van, gyakorlatilag az sincs. Hivatalos tartalom nagyon csekély, tele van vágva a játék ilyen-olyan érdektelen Lotusokkal, ezen kívül az autó felhozatal nevetséges (8 BMW, 5 vagy 6 Ferrari, 1 KTM, 2 McLaren, 2 Pagani, és 2 Tatuus aztán helló…), csakúgy, mint a pályaválaszték (16 pálya variációkkal? :D Röhej… A CARS-ban több mint 50 van...). Modokat hagyjuk, 100-ból 1, ha értékelhető. A CARS-ban nagyságrendekkel több van ezekből, méghozzá jobban, részletesebben kidolgozva. Ennyit erről a csodajátékról. (Én sem hiszek a CARS márciusi megjelenésében egyébként, mert jelen állapotában olyan trágyadomb, hogy azt szerintem lehetetlen összerakni ennyi idő alatt. Azonban mellétenni egy másik félkész és üres játékot és azt felisteníteni enyhén szólva is ostobaság)
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.01.14. 10:05:19 -
LOL
-
de legalább megtudtuk, hogy egy két hét és jön a Heist DLC :D -
Lacika1992 #11819 69 nap.... remélem a férfi fejlesztők is ezt a pózt csinálják egymáson... :D -
ktm99 #11818 Csak nekem nehezen hiheto a VGA-val kapcsolatos gepigeny? 9800-assal szerintem mar a negy se indult el es a sima 660-as is egy bo keteves kozepkategorias kartya -
Ha hamar feltörik az új védelmet :) -
Ra1n #11816 Csak nálunk kerül ennyibe, ennyiért meg dugják fel de jó mélyen...A kiadó kérésére....Szarháziak. Kitoltam 360-on majd One-on... Pc-n szépen lehúzom warezon aztán majd ha a reális értékére (nagyjából fele) csökken az ára megveszem....
Vagy szerzek kulcsot netről 0-day és helló.
-
veszedelmesen drága egy másfél évet csúszott játékért amúgy, remélem vagy 10-11-re lemegy azért -
Ra1n #11814 Az a veszély nem fenyeget hogy a Pcars márc 20-án meg fog jelenni...vagy eltolják év végére vagy kiadják félkész bugos szar állapotban (meg is érdemli aki megveszi,amúgy sem ér szart sem az AC mellett jelen állapotából kiindulva sem mint játék sem mint szimuláció). A játék jelenleg is nevetséges állapotban van nem fejezik be másfél hónap alatt.:)
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.14. 00:16:10 -
Nem vettem meg még :)
Mostanság a karácsonyi akcósokat nyomom, főleg az Xcom Enemy Within-t. Anno megvolt az alapjáték virágboltiban ( nem a régi 90-es évek beli, persze anno az is) és most a kibővített verzióval tök jól elvagyok.
Ugyanakkor meg megvan az eredeti gta 5 360-ra, szóval ha nagyon akarom,azt is játszhatom. Csak nagyon vártam már a PC-s megjelenésre.Annak ellenére,hogy ismerem a játékot, játszottam, mégis annyira várom, mint a messiást :D
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2015.01.14. 00:04:30 -
576 oldaláról:
Szegénykék miből maradhattak ki!
-
PATKÁNYOK :(
(mondom ezt úgy, h különösebben nem érint) -
ldavid #11810 mert máshol 23-án már nem 1 nap lesz kírva hanem óra/perc.
de addig lehet cserélem én is. -
Nem olyan jó az az FC 4 szerintem ,erős közepes .
Ez ma egy ilyen' van egy jó hírem meg egy rossz ' típusú bejelentés volt, eltoljuk a megjelenést, de legalább eldöcög majd az 5 éves ócska gépeteken is :D -
RYO21 #11808 Én mindenhol máshol 69-et látok :D -
egyébként GTA VI-ról van már valami kis hír? lehet hagyják a picsába ezt az V-öt,úgyis lerágott csont már,megélt két generációs konzolt is,és elkezdik a VI-ot,és majd 2016 tavaszán mi PC-sek kapjuk meg először :D -
Annyit mondtak h nem jelentettek be csúszást :D Akkor még tényleg nem jelentettek, de ma igen. Egy fórum moderátor vagy valami hasonló amúgy sem fog tudni semmit sem arról hogy késik e egy játék vagy nem. Nem munkaköre.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.13. 19:38:47 -
ezaz, túl spoileres a banner. nem kell oda számláló! -
tudtam én is, hogy eltolják várható volt, de akkor nem tudom minek mondták, hogy nem fog csúszni.. -
Meglepődtem, amikor észrevettem ezt a nagy 70-t a bannerben.... -.-
Tudtam, annyira tudtam hogy ez lesz... -.-
Menjenek a....!
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.01.13. 19:18:24 -
csak annyira lehetséges,mint eltolni 2 héttel megjelenés előtt :) -
Lacika1992 #11801 Olyanról lehet szó, hogy a gépigény még változik?
Tehát fogják magukat és átírják i7-re meg 4gb-s kártyára? :DDD -
a pc-s warezkanaan semmibe se erinti a konzolosokat,amig nem torik fel a legujabb gepeket -
Túl jól pörög a nextgen, veszik nyakra-főre, most rosszkor jönne a warez kánaán.... -
Fernandooo #11798 Nekem teljesen rendben van a márciusi megjelenés és az ajánlott gépigény is oké. Azért egy másfél éves játékot illene nem teljes áron kidobni a piacra. 14 ezer egy játéékért? .D Néhány évvel ezelőtt, emlékszem, még 9990 volt a teteje. És csodálkoznak, hogy virul a szürkepiac. Naná. -
Lacika1992 #11797 Hányszor fogják még ezt eljátszani? :D ezelőtt nyáron mondtam már csak pár hónap és jön... jó októberbe megint ezt mondtam, most megint ezt mondom.
Márciusba most már csak kijön. :D
Gépigény nem vészes, sokkal rosszabbra számítottam.
-
na akkor lesz még itt Denuvo is, hiába tagadják orrba-szájba :) -
Azert az mar kemeny lenne,de nem elkepzelhetetlen. Ha hinni lehet a hireknek majusban jonnek az uj VGA-k, a penzesebb nyugati gamereknek (akik ugye a celkozonseg) eleg indok az uj kartyak megvetelere,hogy jon az uj vicser meg a getea5. Mig ha marciusban adjak ki,es az emberek rajonnek h a jelenlegi gyengebb karijukon is fut a gamma,akkor n fognak uj vga-t venni amikor jonnek az ujak...de ez csak teoria... -
xido #11794 hát..amit láttam a fordításból..az nagyon penge :)
nem egy San Andreas szintű több ember/több stílus/változó szintű nyelvtudás stb.. :) -
davids014 #11793 márciusból lesz május
Utoljára szerkesztette: davids014, 2015.01.13. 17:52:36 -
Neoncsoves #11792 Ha csak a GTA árát nézed, PS4/XboxOne-ra 20ezer Ft. PC-re max 14-16ezer. Meg gondolom ha GTA-s bundleben veszik a konzolt, azért is kapnak részesedést. -
ldavid #11791 én nem vagyok biztos benne, hogy több pénz jön be nekik belőle - tudni kellene a konzolgyártók mennyit akasztanak le egy darab árából -
Borg #11790 Azért meg nem buzzanunk, odáig eddig se fajult a dolog. -
Neoncsoves #11789 Egyszerű marketing az egész. Sokan most csalódottak lesznek és inkább vesznek egy PS4/XBOXOne-t GTA 5-tel (több pénz R*-nak mintha csak PC copyt vennél) aztán majd 2 hónap múlva megveszik PC-re is. őszintén szólva én is elgondolkodtam most egy PS4 vételén... -
Ha jól lesz optimalizálva akkor mindenképpen meg kell vásárolni!!! Online miatt nagyon megéri. PS4 játszottam vele és nagyon tetszett!