Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
A Battlefieldnek pedig sosem a single volt a lényeg, le lehet szpni a CoDot ha jó a singleje, egy nagy script az egész játék...hiába van pörgõs szinglije, ha a multi a lényeg, és ott rendre alulmarad a BFnél 😄
I met God. She's black
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
To all the parents out there that have given GTA V to their underage kids.
majd mutatom én is mikor megyek a 10 éves unokaöcsémnek beüzemelni <#idiota>#idiota>
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Nem mosottasak textúrák mint boxon és játéközben is jobban tartja a sebességet.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Kiszálltam a kocsiból aztán már csõcsõ is volt😄
Hatalmas játék!
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
A grafikáról.. hát igen, recés. DE összességében szép! A fenyeffektek iszonyat jók, a kocsik baromijól néznek ki, egyszerûen sajnálom összetörni õket, hozzáteszem nagyon nem is lehet 😄 GTA IV-ben tényleg durvábban törtek a kocsik, de az ütközés feeling itt is remek. Külön tetszik, hogy a kocsiban beszélõ karakterek is elhalkulnak egy nagyobb ütközésnél egy pillanatra 😄D Szóval jó játék ez!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A GTA4 után kicsit fura volt a fizika nélküli világ, de most jöttem rá, h nincs is rá szükség, valahogy most jobban átjön a GTA feeling, mert a 4 valahogy túl komoly volt számomra.
Csapattam egy jót a hegyekben meg a sivatagban, ahol már sikerült is RDR-sen meghalni.
Az eleje rohadt bejövõs és most már egy rossz pontot nem tudok mondani, érzem, h ez a 3 szereplõs dolog is totál be fog jönni!
Hátha valakit érdekel!