27719
  • grebber
    Nem tudjuk nem vagyunk jósok.Majd ha megjelent és szét tesztelte mindenki ,akkor derül ki mi igaz a gépigényből.
  • ENVE
    Szerintetek mit fog szólni a játék egy olyan procihoz, ami nem 4 szálas, ellenben multi-threadingben is veri a megadott q6600-ot?
  • RYO21
    Nekem úgy rémlik, hogy áprilisban jelent meg a konzolos, novemberben meg a PC-s változat.
  • Neoncsoves
    5 hónappal.
  • ldavid
    majd visszarakják, még van idő bőven
  • tommygear
    csak onnan meg eltűnt ha jól láttam
  • ldavid
    iponnál 12900 volt legutóbb ingyen kiszállítással - az már emészthetőbb
  • nyirog
    éni s annak örülnék, de nem fog már most tudom
  • bakkerman
    korrekt válasz
  • tommygear
    ülj be egy kád hideg vízbe, hátha segít
  • bakkerman
    akkor írják le kerek perec,nem lesz GTA V PC-re,és akkor nem várná feleslegesen a tömeg,nem lenne a PC-sek táborában hatalmas hype a SEMMIRE,eddig a nagy büdös semmire éljeneztünk,egy videó nincsen,egy igazi játék közbeni PC-s kép,semmi. Lehánytak a honlapjukra egy elsőre teljesen kamunak tűnő gépigényt,meg hogy majd jön márciusban. Inkább írják le,hogy nem lesz,mert nem hoz annyit,mint a konzolos verzió,a warezért meg nem hajlandóak dolgozni a játékon.

az RDR se jött PC-re,és túléltük,mert már alapból meglett mondva,hogy NEM LESZ,és kész. A PC-s tábor megbarátkozott a dologgal. a GTA V-el is megbarátkozunk volna,ha 2013 őszén,amikor kijött a prev-genre,bejelentik hogy nem lesz,mert szarnak a PC-re,a mai napra már csak megbékültünk volna a dologgal.
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.01.14. 17:33:27
  • Snexi
    2 héttel :D
  • ldavid
    de azt csak egyszer, ezt meg már kétszer! :D
  • Neoncsoves
    GTA4et is csúsztatták... Lámlám, mégis optimalizálatlan szar volt. Ott is ígéretes volt a gépigény amit kiadtak....
  • Krisztiam #11831
    az lesz a nagy szám , ha március 24 előtt 2 héttel csúsztatják megint a játékot őszre :DD
  • Nesuten
    Ma megkaptam a megjelenés és a szállítás csúszásaról a mélt ...
    Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.01.14. 15:58:08
  • tommygear
    érdekel a játék, de se nem warezoltam, se nem vettem meg konzolra, ne beszélj már hülyeségeket
  • ldavid
    ha ez az ára annak hogy ne úgy adják ki mint a 4-et, akkor tényleg olyan nagy gond az a két hónap?
  • Hunter of Deer
    vhogy nem lepett meg a dolog, hogy eltoltak a megjelenest... nem baj ha eddig kibirtam ... addig inkabb megveszem a Dying Light-ot :D
  • grebber
    Mi érdemelnének meg? 2 hónap alatt amit csúsztatnak még eladnak jó sok esetleg még mindig millió db-ot belőle.
    PC-n ezt az adatot jó ha évek alatt hozza majd, ha hozz egyáltalán.Akit érdekelt a game már megvette /lewarezolta akármelyik konzolra.
    Szóval én cseppet se csodálkozom ,hogy amig tart a next gen hypeja a játéknak nem adják ki pc-re , nem akarnak ők a saját pénztárcájuk ellensége lenni.

• gregoryan
    Kb úgy lehetne Rockstar-ékat jól megszivatni, ha a játék kiszivárogna valahogy, és már 2 hónappal előbb játszana mindenki mint az új megjelenés.

eskü megérdemelnék, pedig már én is majdnem előrendeltem.
  • gregoryan
    vagy talán oda se...

nem hinném, hogy akkora közönséget vonz.......
  • MerlinW
    Kérlek menjetek OFF topikba ezzel a témával.
  • Fernandooo #11822
    Ha már itt tartunk, akkor megjegyezendő, hogy az Assetto Corsában az 1.0-ás verzió kiadása ellenére sincs sem időjárás, sem dinamikus napszak, sem értékelhető törésmodell, sem boxutca, hosszabb távú versenyek esetében üzemanyag szimuláció sincs. Szabályrendszert online többnyire kikapcsolják, annyira elnagyolt, tehát hiába van, gyakorlatilag az sincs. Hivatalos tartalom nagyon csekély, tele van vágva a játék ilyen-olyan érdektelen Lotusokkal, ezen kívül az autó felhozatal nevetséges (8 BMW, 5 vagy 6 Ferrari, 1 KTM, 2 McLaren, 2 Pagani, és 2 Tatuus aztán helló…), csakúgy, mint a pályaválaszték (16 pálya variációkkal? :D Röhej… A CARS-ban több mint 50 van...). Modokat hagyjuk, 100-ból 1, ha értékelhető. A CARS-ban nagyságrendekkel több van ezekből, méghozzá jobban, részletesebben kidolgozva. Ennyit erről a csodajátékról. (Én sem hiszek a CARS márciusi megjelenésében egyébként, mert jelen állapotában olyan trágyadomb, hogy azt szerintem lehetetlen összerakni ennyi idő alatt. Azonban mellétenni egy másik félkész és üres játékot és azt felisteníteni enyhén szólva is ostobaság)
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.01.14. 10:05:19
  • Voltan
    LOL
  • Tikal #11820
    de legalább megtudtuk, hogy egy két hét és jön a Heist DLC :D
  • Lacika1992
    69 nap.... remélem a férfi fejlesztők is ezt a pózt csinálják egymáson... :D
  • ktm99
    Csak nekem nehezen hiheto a VGA-val kapcsolatos gepigeny? 9800-assal szerintem mar a negy se indult el es a sima 660-as is egy bo keteves kozepkategorias kartya
  • kill3r21
    Ha hamar feltörik az új védelmet :)
  • Ra1n
    Csak nálunk kerül ennyibe, ennyiért meg dugják fel de jó mélyen...A kiadó kérésére....Szarháziak. Kitoltam 360-on majd One-on... Pc-n szépen lehúzom warezon aztán majd ha a reális értékére (nagyjából fele) csökken az ára megveszem....
    Vagy szerzek kulcsot netről 0-day és helló.
  • tommygear
    veszedelmesen drága egy másfél évet csúszott játékért amúgy, remélem vagy 10-11-re lemegy azért
  • Ra1n
    Az a veszély nem fenyeget hogy a Pcars márc 20-án meg fog jelenni...vagy eltolják év végére vagy kiadják félkész bugos szar állapotban (meg is érdemli aki megveszi,amúgy sem ér szart sem az AC mellett jelen állapotából kiindulva sem mint játék sem mint szimuláció). A játék jelenleg is nevetséges állapotban van nem fejezik be másfél hónap alatt.:)
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.14. 00:16:10
  • Voltan
    Nem vettem meg még :)

Mostanság a karácsonyi akcósokat nyomom, főleg az Xcom Enemy Within-t. Anno megvolt az alapjáték virágboltiban ( nem a régi 90-es évek beli, persze anno az is) és most a kibővített verzióval tök jól elvagyok.

Ugyanakkor meg megvan az eredeti gta 5 360-ra, szóval ha nagyon akarom,azt is játszhatom. Csak nagyon vártam már a PC-s megjelenésre.Annak ellenére,hogy ismerem a játékot, játszottam, mégis annyira várom, mint a messiást :D
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2015.01.14. 00:04:30
  • TBTPumpa
    576 oldaláról:

Szegénykék miből maradhattak ki!
  • arty
    PATKÁNYOK :(

(mondom ezt úgy, h különösebben nem érint)
  • ldavid
    mert máshol 23-án már nem 1 nap lesz kírva hanem óra/perc.
    de addig lehet cserélem én is.
  • bakvarnyu
    Nem olyan jó az az FC 4 szerintem ,erős közepes .

Ez ma egy ilyen' van egy jó hírem meg egy rossz ' típusú bejelentés volt, eltoljuk a megjelenést, de legalább eldöcög majd az 5 éves ócska gépeteken is :D
  • RYO21
    Én mindenhol máshol 69-et látok :D
  • bakkerman
    egyébként GTA VI-ról van már valami kis hír? lehet hagyják a picsába ezt az V-öt,úgyis lerágott csont már,megélt két generációs konzolt is,és elkezdik a VI-ot,és majd 2016 tavaszán mi PC-sek kapjuk meg először :D
  • Overburner
    Annyit mondtak h nem jelentettek be csúszást :D Akkor még tényleg nem jelentettek, de ma igen. Egy fórum moderátor vagy valami hasonló amúgy sem fog tudni semmit sem arról hogy késik e egy játék vagy nem. Nem munkaköre.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.13. 19:38:47