Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Versace26
Konzolvilágos rendelés még mindig nem ért ide,Akik onnan rendelték,mind megkapták? Érkezik ma még?<#wow3><#dumcsi>

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

kill3r21
De cseszi a csõrõm egy a térkép+UV kombó, csak a kis kép miatt nem látszik merre van :S
arty
LOL

Forza.

kill3r21
Kézikönyvet ha találtok szóljatok 😊
szabii98
Hallod ember vicc amit itt mûvelsz. Össze vissza savazod az év játékát kb..megértjük hogy neked nem tetszik, ez van, de a GTAnak ez is egy nagy része , hogy csak úgy autókázol. A legtöbb embert lefoglalja és ennyi.
A Battlefieldnek pedig sosem a single volt a lényeg, le lehet szpni a CoDot ha jó a singleje, egy nagy script az egész játék...hiába van pörgõs szinglije, ha a multi a lényeg, és ott rendre alulmarad a BFnél 😄

I met God. She's black

kill3r21
Nem láttatok még magyar tesztet?
grebber
Pont azért mondom mert nekem fontosabb!

Next PC upgrade: 2022

kill3r21
És mindkét platformon, eléggé komoly....néha télleg szaggat...
Tatyla
mondja ezt a szûz grebber 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

én ki száltam kocsibol de pockok mentek ot meg macskák de nem harptak meg mert fel ugrotam a motorház tetejkére a koimnak és zoomolós pisztolyal kilõttem öket

GTA V elsõ áldozata, na ja...annyi köze lehet hozzá, mint nekem Aladdinhoz.
zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

na igen..
To all the parents out there that have given GTA V to their underage kids.

majd mutatom én is mikor megyek a 10 éves unokaöcsémnek beüzemelni <#idiota>
SpeedXHUN
nálam a bf3 nál kérdezték ugyanezt anno😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Vraaanyek
Mirõl beszélsz? <#fejvakaras> olvasd el mégegyszer,amit írtam szerintem 😊 - én sem játszom boxon, én is PC-re várom, csak megjegyeztem, hogy HA lenne, és megvenném boxra, akkor... 😊

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Szabi
jaj szegény, buktál egy napot.. mi meg fél évet.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Vraaanyek
semmi sem fontosabb 😊

grebber
Pedig a játék az fontosabb!

Next PC upgrade: 2022

Vraaanyek
A sors tréfája, hogy barátnõm születésnapján jelent meg a gama, így ha megvettem volna boxra, vagy megjelent volna PC-re, akkor se ülnék ma elé 😄

N3suten
nem látok különbséget

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Myselor
reméljük oda is megérkezik mostmár,most telepít😊
Bence94
Még síri csend van itt..

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Myselor
NA MEGJÖTT 😄 végre xdd a futár kérdezi mi ez a játék,egész évbe nincs ennyi kiszállításuk mint ma úgy megszorták ezzek a játékkal õket is durva😄
Hát azt nem mondanám, hogy jobban tartja a sebességet. Az egyik éjszakai harci jelenetnél jobb volt, de napközben kocsikázás közben inkább az xbox, ami kicsit jobb.

Myselor
fantasztikus,már lassan mindenkinek megjön,én meg még mindig várok<#whatever>
Bence94
Viszont most ps3 verzió jobb lett! Ezt is megéltük<#idiota>

Nem mosottasak textúrák mint boxon és játéközben is jobban tartja a sebességet.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Béla9248
Megjött az X-is meg a lemez is! 😊 Ez az elsõ X-em szal kis segítség kellene hogyan is tovább! lemez betesz és telepít magátol vagy....?!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Hehe most nézem meg is emelték már az árát. Már 14890 😄DD.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem figyeltem annyira az elején 😄.

Vraaanyek
Azt hiszem most jött el az ideje, hogy lépjek innen, kezdõdik a spoiler-hadmûvelet, és nem akarok úgy járni,mint anno Mass Effect 3 miatt, amikor csomóan 3 nappal elõbb elkezdtek játszani, én meg szivacsként nyeltem az infót... :S

ZTM
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én úgy hiszem direkt megrendezett halál volt, el is temették Michaelt aztán így tudott új életet kezdeni a családjával, más nevet is kapott mivel kapcsolatban van az FIB-vel gondolom így tudták törölni a priuszát, emellett Trevort is távol tudták tartani mert azt hitte meghalt, amíg meg nem látta a TV ben az ékszerrablásos buliról szóló híreket...

majd azt mondja meg valaki plz hogy még mindig ismétlõdnek-e a kocsik
Kongy
Hat ugy h azt hittek meghalt xd te csukott szemmel jatszol?!xd

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Egy fps játéknál idegesítõbb lenne az tény, de itt túl lehet élni szntem 😄. Legalább a grafika cserébe nagyon szép. Bár kicsit recések a textúrák távolabb, de nekem megfelel teljesen 😄.

Fpocok
Ennyi év pc után nem bírnám elviselni.

Amúgy nem a boltok hibája, hogy nem ért oda még a csomag, hanem a futárszolgálaté.

Vraaanyek
Ugyanolyan szarul? 😄 - na jó, ez már övön aluli volt, nem is gondoltam komolyan 😛

Nem vészes annyira. Túl lehet élni 😄. Nem nagyon látok különbséget a két konzol között. Szinte ugyanúgy fut rajtuk.

Ugyan így jártam, már sötétedett, aztán találtam egy kilátót, mondom megnézem már.
Kiszálltam a kocsiból aztán már csõcsõ is volt😄
Hatalmas játék!
A játék elejét amúgy nem nagyon értettem, hogy az mi.

Az leesett, hogy visszaemlékezés, de ott meglõtték pl. a michaelt is. Hogy úszta meg? 😄D. Fõleg hogy tonnányi zsarut szénné lõttek.

Fpocok
Nem kicsit szar. Legtöbbször még a 30at sem éri el.

Skypack
A karakterváltásos ötletet a pozitív visszajelzések adták a GTA IV három fõ karaktere miatt(Niko,Johnny,Luis)

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

sivatag az fasza😊
asszony atvette egy kicsit Trevor iranyitasat hogy futkarozzon vele (stamina noveles) meglatott egy nagy cicat de ari felkialtassal odacammogot majd a puma szet tepte.

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Nah most aktiválódtak nekem a golf tennis meg ezek a lehetõségek 😄D.

Kongy
Hát emberek, ez a GTA már rohadtul nem az a GTA 😄 Ez a karakterváltogatás a legjobb benne 😄 De honnan van ennyi ötletük én nem értem 😄 Még nem volt olyan küldetés amit untam volna, és ez nagy szó! 2órát vittem eddig, és 5%-nál vagyok.. lesz itt tennivaló bõven 😄

A grafikáról.. hát igen, recés. DE összességében szép! A fenyeffektek iszonyat jók, a kocsik baromijól néznek ki, egyszerûen sajnálom összetörni õket, hozzáteszem nagyon nem is lehet 😄 GTA IV-ben tényleg durvábban törtek a kocsik, de az ütközés feeling itt is remek. Külön tetszik, hogy a kocsiban beszélõ karakterek is elhalkulnak egy nagyobb ütközésnél egy pillanatra 😄D Szóval jó játék ez!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Hmm be kell vallanom, az elõbb kicsit elõítéletes voltam.
A GTA4 után kicsit fura volt a fizika nélküli világ, de most jöttem rá, h nincs is rá szükség, valahogy most jobban átjön a GTA feeling, mert a 4 valahogy túl komoly volt számomra.
Csapattam egy jót a hegyekben meg a sivatagban, ahol már sikerült is RDR-sen meghalni.
Az eleje rohadt bejövõs és most már egy rossz pontot nem tudok mondani, érzem, h ez a 3 szereplõs dolog is totál be fog jönni!
Fél tizenkettõkor még volt a game a Konzolok Szervize nevezetû üzletben. Nemcsak elõrendelõknek!
Hátha valakit érdekel!

Vraaanyek
...mondjuk sosem felejtem el, amikor megjelent a IV. és valami 8 hónapot vártam a PC-sre, amiatt vettem játékos laptopot, megjelent, megvettem, feltettem, és olyan szarul volt optimalizálva, hogy épphogy elvegetált a gépen 😄 boldog voltam! 😄 kb. a héten tudtam azóta fullon játszani vele az új géppel azóta is 😄 - úgyhogy bírom a strapát 😛

Myselor
tökre igazad avn azért én is csalódtam most bennük,azthittem már régen itt lesz ilyenkor :|