Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jackoneill90
OFF amúgy erre ritka mint a fehér holló

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

jackoneill90
kapott volna egy cigirágót oszt jónapot !záróra!

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Trevor is jó lenne kopaszabban...

Michael nagyon ott van

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Myselor
amúgy a kurva rendõrök okosabbak meg kitartóbbak de tök jó ez :) meg nagyon könnyen meglehet halni de ez is tetszik,elég klassz a játék :))
kill3r21
Nem , nem fáradunk :)
DarkSector
A sapka? :DDDDDD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

egy bizonyos dologban nagyon hasonlít, igen <#vigyor0>
DarkSector
Inkább franklin nem? :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kifli
Bannerban fent ott a konzolos topik linkje. Esetleg a konzolos kérdésekkel/témákkal átfáradnátok oda?
kill3r21
LOL michael hasonlít a legjobban D
ja ezt akartam én is

(trevor, franklin, michael ha valaki nem vágná)
hungary27
Coral Springs
Ennyi. Megvolt a hangulat az elõzõ részben is, én mint írtam 175 órát raktam a fõsztoriba. Ezt megcsinálta rajtam kívül még több millió ember, biztos azért mert szar volt. Hagyjuk már hogy 1-2 okostojás akarja megmondani hogy mi a jó. Én se megyek a Sims topikba balhézni a társasággal, mert hogy nekem meg az nem jön be. Vicces is lenne, hisz annak is több millió rajongója van szerte a világon, biztos nagyon szar játék lehet.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Na sikerült kipróbálnom nekem is a játékot,haveromnál,XBOX-on,hát... Nem tudok hozzászólni... Nagyon de nagyon jó játék lett,fizika is tetszik,igen,vannak a super sportkocsik amik irányíthatatlanok de ezenkívül minden autónak teljesen más az irányítása ami szerintem jó,a grafika az nagyon durva,kíváncsi vagyok a PC-s grafikára,még csak az elejét játszottam mert nem sokat játszottam vele még,de nagyon üt,a térkép nagyon nagy és tényleg nagyon jó a "feeling" ahogy megy le a nap,messziben a Los Santos Felhõkarcolói,úgy vennék egy boxot,de sajnos nincs rá pénzem... :( Majd lehet karácsonyra,de inkább várok a PC-s verzióra,ha nem jön PC-re beszerzek egy konzolt,tuti,aki meg itt szarozza a játékot ahhoz nem tudok hozzászólni... Ebben mi a "szar" ? Na mindegy,nekem tetszik,ennyi. :)

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Myselor
srácok hihetetlen jó a játék ^^ játszottam vagy 3órát és kb semmit nem haladtam xd kicsit körülnéztem 1-2 küldi,megérte a pénzt :))
Szerintetek mennyi idõ amíg bejelentik/kiadják? A legutóbbi ilyen esetem a Rockstarral a Red Dead volt, azóta is várom a pc változatot.(én úgy vagyok vele hogy ha 2013ban nem mondanak semmi konkrét release dátumot, veszek egy konzolt:D)

every damn day

kill3r21
Szerintem nem azzal van a baj hogy a játékról beszélünk, hanem arról hogy elkalandozás volt...

Nú: A bezárás az egy jajj a köcsög konzolosok játszhatnak zárjuk be mert én nem jácchatok! Gyerekes

Nagyobb rend kéne az tény
Kandurexnek ment, persze rohadtul nem megy mobilon a válasz gomb
Bezárnád kérlek 1 hónapra? Tényleg jobbat tenne neki.
Coral Springs
Pedig belehetne zárni legalább a PC verzió bejelentéséig, itt senkit nem érdekel a konzolos nyûglõdés. Legalább értelmes dolgokat lehetne olvasni tõlük, ehelyett van aki k**va nagy késztetést érez arra hogy felvázolja hogy neki milyen más játékok jönnek be, és hogy a GTA mennyire szar. Ez még is ki a jó francot érdekel ? Azt amikor már 5 -en mondják neki hogy ez itt senkit nem érdekel, még nekiáll regényt írni. Na hagyjuk már, viccnek is van egy határa. Szerintem legyen egy szavazás a zárásról.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Svenhassel
Kár, hogy a hangulat szubjektív dolog...

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

grebber
Mert hangulatot bármihez lehet hasonlítani tökmindegy hogy márió vagy bf vagy gta vagy bármi!

Mármint lehetne hasonlítani ha lenne benne ,de nincs!

Next PC upgrade: 2022

Coral Springs
Tomb Raider, Battlefield, Call of Duty, miért nem hasonlítod inkább a Super Mario -hoz ? Egyiknek sincs még alap szinten se köze egy GTA -hoz, de még egy Saints Row -nak se, teljesen más mûfajok. De ha neked jobban bejön egy csõsztori akkor toljad, a GTA teljesen másról szól. Ha nem jön be a mûsor akkor Alt+F4 és uninstall, azt menj át inkább a konzol topikba, biztos õk jobban preferálják a meddõ semmitmondó vitádat.

tutituti
ugyanazokkal a primkó emberekkel

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Kandurex
Nem lesz zárva, de egyébként szinte ugyanez lejátszódott az elõzõ résznél is.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Szabi
vó'tam zárás elõtt <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

Amúgy meg majd a Házigazda szól, ha nagyon durva offot érzékel. Ugyanis az a dolga! Nem kell itt mindenkinek modit játszani!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Akkor törölhetõ a 7000 hsz ennyi erõvel, mert durván off az összes. Pc-s kiadásnak még a megjelenését se erõsítették meg tudtommal.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Most ugye kvarcjátékra rendelésrõl beszélsz? Csak mert van ám konzolos GTA5 topik is. Nem ártana külön választani a témát, mert csak a százával befosott üzeneteket látni itt, mintha legalábbis megjelent volna PC-re...
Hali
A CD Galaxistól rendelt valaki?
Van olyam game /dio3 ps3-ra/ amit késõbb rendeltem és már megjön holnap
.
De a GTA 5 röl, se email.se feladás se telefonos ügyfélszolgálatp,
pedig két hete elõrendeltem amit viszaigazoltak akkor.

Mert 2 napja állandóan foglalt a telefonjuk, hívtam vagy 20-szor.
Automatára dob , hogy minden munkatársuk foglalt---Így könnyû lerázni az ügyfeleket!
Vagy meg hackelték a boltot ?...
na végre...

|Toshiba Qosmio x770-11C| |Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz|NVIDIA GeForce GTX 560M 3GB DDR5|8GB DDR3 1600Mhz|2x500GB HDD|

A gamestarosok megint jomassák "live" adásba, csak épp nézni nem lehet,meg ez a mindjárt kezdünk, nálluk egy laza 30 perc késést jelent.

|Toshiba Qosmio x770-11C| |Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz|NVIDIA GeForce GTX 560M 3GB DDR5|8GB DDR3 1600Mhz|2x500GB HDD|

Kösz a választ, csak ennyit szerettem volna tudni.

Még jó, hogy pont nem érdekel a véleményed...

Versace26
Akkor nagybetükkel kikell irni hogy Csak Pc-sek beszélgethetnek ebbe a topikba,és kész,és mindenki menjen át a konzolba..

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

Szabi
amíg a játékról írnak addig még nem vészes, de ha technikai kérdést tesznek fel az nem a PC-s topikba való...

Hát akkor kb. senkinek nem ide kéne írnia :D.

Szabi
viszont konzol topik van szóval stfu & gtfo

Miért van már PC-s verzió? Mert szerintem még nincs...

ez igazán mehetne a másik topicba szerintem
zzeN
8486 mb-t. Most települ. Vééégre:D

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

PS3 tulajok: Mennyit rak fel pontosan a játék?

12 gb-os super slimem van és 9 gb szabad hely van rajta legjobb esetben, ezért érdekelne, hogy pontosan mennyi helyet igényel a játék dobozos verziója.

tutituti
és is csak elrévedtem rajta,de maximum a modderek majd belepakolják :)

gergou
Gyors helyzetjelentés: Kipróbáltam a játékot.
Elképesztõ!!! A videók nem adják vissza a látványt és a hangulatot. Kegyetlen jó játék lett. :)))

`Take a look to the sky just before you die`

Ez mekkora baromság már. Mert GTA 5 nélkül nem ütnek le és késelnek meg embereket...

azt tisztességesen meg kellene csinálni az meg szerintem túl nagy meló egy DLC-hez
de az online lesz bõvítve a jövõben, szóval oda még megérkezhetnek
tutituti
Amúgy azon filóztam, van rá esély hogy a régi san andreas map többi részét kiadják dlc-k formájában.
vegas dlc stb stb

MikX
Engem hívtak platinumból, hogy mivel csak most 8-án rendeltem elõ, az elsõ adag elfogyott, csak szerdán kapnak, s csütörtökre ittvan.
Nomármost legjobb, mivel addíg úgysem érnék rá, max egy fél-fél órákra, annakmeg semmi értelme, és pont csütörtöktõl egész hétvégén ráérek, úgyhogy jó is :D
Mindenesetre basszákmeg, minden egyes elõrendelõnek kedd reggel ott kéne lennie, ezért elõrendelés basszameg!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

kill3r21
Újra elérhetõ a videóm, a trailerben szereplõ missionról, ha valaki lemaradt volna és érdekli akkor katt :)
http://www.youtube.com/v/YyWigxQSAuI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Fpocok
Mi ebben a lol?

Parasite Eve 2, best game EVER!