27719
-
#11886 te birka vagy, hogy mindent szó nélkül elviselsz? -
Neocortex #11885 korral jár, majd kinövik -
Fernandooo #11884 Azért beszédes kórképet ad az, ahogy elszabadultak az indulatok itt. :D Most komolyan. Elfelejtette körbejárni a világot a télapó? Ellopta a karácsonyt a Grincs? Késik a GTA és ezért rosszabb lett az életed? Kiüresedett? :D Tényleg nincs más dolgod, mint gétéázni? Nincs más játék, ami leköthetne? Nézzél filmeket banyek. Tanulj, olvasgass, járj haverok közé, menj moziba, állatkertbe, nyomkodd a hülye telefonodat, beszélgess élő emberekkel vagy valami. Páran úgy csinálnak itt, mintha egy szelektív világvégét jelentettek volna be, aminek keretein belül nekik elkaszálták a sorsukat és nem férnek fel a Bárkára. Az ilyen szintű hisztéria komoly függőségi viszonyt feltételez, ilyenkor kéne eltöprengeni azon, hogy vajon mennyire lenne hasznos visszatérni a valóságba. Inkább egymásnak estek, csak hogy „valami történjen már”, aztán nehogy valaki „öngyi” legyen ám nagy bánatában… Hol tartunk, te jó ég… :D -
#11883 +1 -
ENVE #11882 Én igazán nem akartam ilyen stílust felvenni, de nem fogom magam vissza fogni, ha ilyen formán neki áll arcolni bárki is. Sose tűrtem az ilyet, nem itt fogom ezt elkezdeni... -
Neocortex #11881 -
#11880 zárjad nyugodtan, úgyis minden második hozzászólás az lesz, hogy szemét R, vagy hogy fut majd a gépemen? :D -
#11879 Szóóóóóóval. Megint zárjuk a topikot márciusig? -
#11878 lol, nem gondolkodásmódot kell váltanom, hanem stílust, erre gondoltál igaz? :D -
SzinesGeza #11877 Hogy jön ide Jeremiah Johnson? -
ENVE #11876 Te megse szólalj :D
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.01.15. 22:21:49 -
#11875 -
ENVE #11874 Egyrészt nem fog érdekelni, ha nem jöhetek ide a bohócok közé az állatkertbe, tőlem aztán 120 elakadást jelzőt is kioszthattok, amúgy meg ő kezdte itt a netfightkodást, meg az arcolást. Majd ha kérdeztem, hogy ő mikor baszott el utoljára 60rugót processzorra, majd akkor mesélhet mikor vett utoljára csúcs kategóriás procit. Tudtommal nem azt kérdeztem. Ráadásul a hivatalos gépigény minimumja q6600, tehát nem is értem miért veri ő most magát? Hát mi a rákhoz hasonlítsam akkor a sajátom? Imádom az ilyen kis stílü balfácánokat, mint ez is itt... -
#11873 nagyon gyorsan állítsál magadon -
#11872 Sajnos ezt sosem tudjuk meg úgy sem. PC-s eladások 99,8%-át sosem tudjuk meg miből mennyi fogyott, kivételek vannak ,de legtöbbször ők lelkes indie cégek akik már az 50 ezer eladott db-nak is örülnek így világgá kürtölik.
Mondjuk én még egy évig csak szemlélődő leszek gépem nincs hozzá GTA 4 is játszhatatlan!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.01.15. 22:06:15 -
ENVE #11871 OSZT HOL KÉRDEZTEM ÉN, HOGY NEKED MID VAN TE SZERENCSÉTLEN? EGÉSZSÉGEDRE, NEKEM MÁR GTA4 ELŐTT VOLT, OSZT? Há mindjárt kiverem az e-penészim paszmek, a frászkarikát érdekli, hogy neked mid van? Kérdeztem valamit, válaszolj rendesen, vagy ha nem tudsz, csak menőzni, akkor kusshagy
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.01.15. 21:58:43 -
#11870 Szerintem PCn is meglesznek a nagy számok[Milliók]. Online miatt.
Nekem rengeteg ismerősöm rendelte elő PCre és én is.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.01.15. 21:54:47 -
pHNxX89 #11869 Szerintem helyesen döntöttek, nem akarnak besülni mint a IV.rész esetében, engem nem zavar a csúszás, sőt örülök neki mert remélem azt kapjuk amit a PC sek megérdemelnek. VGA gépigény igen meglepő, AAA kategóriás játékékok esetében beírják a legjobb VGA t ajánlottnak... itt meg egy középkategóriás kártya elég, viszont combos proci kell hozzá. Optimizálás kérdése az egész, meglátjuk.... -
ldavid #11868 lehet én is nekifutok megint, hátha túl jok az első missönön -
Nyiri #11867 A WD most jutott el hozzám. Én élvezem. Jó játék. Én pl örülök hogy késik a GTA V :) Lesz időm végignyomni a WD-t. Munka mellett nincs időm játszani így eltart hetekig :D -
#11866 Már csak 68 nap az lófasz :D -
#11865 de alapvetően ez sajnos igaz.....hogy megveszem.. -
#11864 talán válts gondolkodásmódot, hogy ilyeneket ne írogass...
Tudod..........
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta'' -
#11863 jólvanmár, meddig fogsz még hisztizni.. úgy is megveszed... -
#11862 sosem a gépigénnyel volt a baj. hanem hogy azon sem ment fullosan amit meghatároztak.....
GTA IV recommended system requirements:
CPU: Intel Core 2 Quad 2.4GHz, AMD Phenom X3 2.1GHz
CPU Speed: 2.4 GHz
RAM: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3 / Windows 7
Video Card: 512MB NVIDIA 8600+ / 512MB ATI 3870+
Sound Card: Yes
Free Disk Space: 18 GB
Nekem 4890-es VGAn meg 5870-en sem ment fullosan jól, a proci meg Core i5 760 volt abban az időben mikor én játszottam vele annó-.. Egyszerűen nem tudtad a G-RAM igényét kielégíteni hiába volt 4 gigás kártyám is később...
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2015.01.15. 11:42:05 -
Lacika1992 #11861 Mondanám, hogy legyünk pozitívak.. hátha nem kúrják el ezt a részt is.
De ott van az apró betűs részbe, hogy a gépigénye még a megjelenésik változhat. :D -
#11860 Nekem megvan a WD és tök jól megy, elcsesztem vele egy rakás időt és nem bánom hogy megvettem. Egyébként szerintem meg nem teljesen áron kéne adniuk a dolgot. Egy majdnem 2 éves játékot 14k-ért kiadni még ha "remastered" is. Ha ennyit szarakodnak legalább engedjenek valamiből hogy kompenzálják a hazugságokat, immár a másodikat :D -
#11859 persze a konzoloshoz képest,de sosem volt szó arról hogy a konzolokkal együtt jönne ki.Én arra gondoltam hogy a pc-s verzió megjelenését is eltolták az utolsó pillanatban 2 héttel -
#11858 Mondjuk ebben van igazság...
köTbér...
de valóban idegesítő és komolytalan.. ennyi erővel már jobb a TBA kiirás aztán valamikor be esik.. -
#11857 Milyen idő telt le, könyörgöm? Minek alapján?
Nem volt semmiféle határidő. A saját maguk által kijelölt dátumot meg joguk van tologatni.
Ez persze idegesítő, de hát nincs mit tenni. -
#11856 Itt a pont..
és a watchdog 3 perc alatt ment a süllyesztőbe.. ja és MASZEK manual patchelgetés meg konfigolással kell előcsalni benne az E3-on bemutatott minőséget? ne röhögtessenek már.... megérte várni és elcsúsztatni.... -
#11855 látom sikerült elolvasni amit írtam és értelmezni!
nem ők fizetnek és fizessenek ködbért! Az útépítőknek kellene.
Rockstar-ék egyszerűen nem tartják be a saját szavukat, amire a fél világ számít, és nekem ez a nem fair! Ennél komolyabban kellene hozzá állni, és nem segget csinálni a saját szájukból..
és azonkak az okosoknak aki mondják: " ha ez kell hozzá, hogy jó legyen hát legyen"...... NEM, nem ez kell hozzá.. az az idő kellett ami már rég letelt..
-
#11854 a Watch Dogs is kapott egy több hónapos csúszást (2013 őszből lett 2014 május), szóval a halasztgatás nem feltétlenül egyenlő a minőségi játékkal -
Nyiri #11853 Igazad van. Miért nem jön ki olyan állapotban mint a Assasins Credd: Unity vagy a Watch Dogs... Hm. Nem is értem. -
EFRM #11851 KÖDBÉR lol
amugy nem ertem a vinnyogast, kiadjak majd ha kesz lesz addig whocares
;D -
#11850 Ugyan mi alapján fizetnének köTbért? Talán aláírtak bármilyen szerződést a gamerekkel, vagy azokkal, akik előrendelték a játékot?
Bármilyen stúdiónak, zenésznek, filmgyártónak joga van annyit tolni az alkotását amennyit akarja.
Az egészben igazából két dolog az, ami dühít: az egyik, hogy azért két héttel a megjelenés előtt csúsztatni legalábbis pofátlanság.
A másik pedig a pár nappal ezelőtti kijelentés, hogy "mindenki nyugodjon le a picsába, jönni fog időben", na ez volt a gáz.
És igazából nem érdekel, hogy ez egy nem hivatalos bejelentés volt, a Rockstar oldalán jelent meg, egy Rockstar által megbízott embertől.
Na, ez azért már fiaskó.
De mivel a játékosokkal szemben nem köti őket semmilyen kötelezettség, azt csinálnak, amit akarnak. Sajnos. -
#11849 És mégis milyen szerződés volt, amit nem tartottak be, hogy kötbért kéne fizetni? Semmilyet.
Hidd el.....biztos oka van a csúsztatásnak, hogy ez üzleti, vagy valóban nincs kész....sosem tudjuk meg. De mivel nem tartoznak semmivel...így bármit megtehetnek.
Ez ilyen egyszerű. -
#11848 Látom, megértette mindenki a többség érzését...
Nem fogom fel... most hirtelen mindenki átment megértő Apó-ba? Szerintem közülönk vahjmi kevés embert érdekel, hogy miért meg hogyan halasztották el MEGINT a játékot. Egyszerűen nem fair.... egy elég nagy tábor várja a PC-s verziót... ilyen dumák, hogy juj még optimalizálni kell, meg hasonlóak, ... hagyjanak már.. ott volt az idő, a project plan.... határidőket kellene tartani, mert ez üzlet... Sajnos így is többségünk megveszi majd, ergó semmit nem veszít a Rockstar rajta, de alap esetben egy normális üzleti tranzakciónál ugye ez nem így megy. Valamit én is vállalok (hogy fizetek ekkor és ekkor) és egy szolgáltatást ők is vállalnak, amit vagy betartanak , vagy nem...
Ez olyan mint Magyarországon az útépítő cégek. dolgozik 1 ember 3 hétig, vagy akár 3 hónapig egy építkezésen, és 5 meg nézi és gerebjével vakargatja az aszfaltot. És csúsznak mint a disznó. LÁSD 4-es metró!!!! ÉN nem szaroznék. Kihirdetek egy tendert, határidővel, és ha az építtető csúszik, ő baja, KÖDBÉR-nek hívják a megoldást. és ha már a 2x-esét fizeti ködbérre vissza mint amennyi a nyeresége, akkor elgondolkodik, és a büdős életben nem fordul ez elő. Ja, nem tudja megoldani ennyi meg ennyi határidőre? Akkor talán ne adjon be pályázatot az adott projektre!!.... Fa---***szom a Rockstárba...
Piece
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2015.01.15. 08:02:07 -
#11847 mondjuk Röhögni fog??
Q6600-at megverni manapság sajna nem nagy szám. nekem kb 7 éve volt olyan procim. -
#11846 óó de soká lesz még március 24..